A fiatalok többsége rendszeresen bankol, és átlagosan havi 49 ezer forint költőpénzzel rendelkezik. 55 százalékuk hűséges a bankjához, de több mint 20 százalékuk már váltott bankot a díjak vagy ajánlatok miatt - derül ki a BellResearch Erste Bank számára készített kutatásából. A 15-26 éves korosztály bankolási szokásait vizsgáló felmérés szerint a fiatalok a készpénzt preferálják, a banki termékek közül pedig elsősorban a bankkártyájukat, bankszámlájukat használják.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@bakegya: @Hellcat: Ne haragudjatok ha sértő volt esetleg amit írtam, tudom hogy az átlag azt csinálja amit írtatok, hogy kap anyjáéktól 50 ezret és akkor elissza meg elbulizza. De van olyan is aki 50ezret keres, hogy segítse a szüleit ennyivel legalább, igaz, hogy elenyésző, de van. Én mint az utóbbi kategóriába tartozó diák, ugyan úgy lenézem az ilyen "élősködőket" pláne ha még látom, hogy beáll öltönyben szoctámért a sorba és közben az iPhoneján beszélget meg a BMW kulcsot forgatja a kezében.
Hellcat
@Nakimaga: A fenti üzenet neked is szól csak félrekattintottam :)
bakegya
Igazán nem kell elnézést kérnie senkinek,aki az ugynevezett "zemberek" kategória,ugyanis a kurmányunkon kívül csak az itt is jelenlévő "baktérium-on"és elszámoltatással folyton fenyegető haverjain kívül a hazánk többsége és fiataljaink legnagyobb hányada,már vagy nincs itthon,vagy a nélkülözés minen kínját éli.
A diákmunkabér is csak arra jó hogy milliárdos jólétre hozza a cégtulajonosait.
500-abból még aóbevallás-hát ez rabszolgatartás.
Most már ha be is jelentkezik a nyomorult huszon,de harminc éves is, aki kétségbeesetten keres munkát,bekérik a lakásfenntartójának-ha az szülő azt is-a jövedelemigazolását,közüzemi számláit is!!!Ez orbán családpolitikája!
Van ennél mocskosabb államhatalom ahol humanitásról- demokráciáról prédikálhat a magukat még mindíg fiatal demokratának álcázó nemzettipró kormányhatalom?
bakegya
@Polygoner: sajátosan.Nekem miníg egy nagyon tehetséges artista képe ugrik be aki túlgyakorolta magát,de képtelen a mutatványra ami benne van.A történelmi helyzetünk állanóan ismétli önmagát és mi semmiből sem tanulunk.Korrupt kulturmocskot tolunk magunk előtt és hagyjuk kifosztani az amúgy is szerény államkasszánk,e még a maraék nemzeti vagyonunk is lenyúlja ez az egypártrenszer komiszár.
dömdödöm
bankkártyával fizetnek ki egy 66 ft-os johurtot a pénztárnál és amíg elfogadja a sz@r pos terminál addig 20 embert b@sz szét az ideg a sorban mert nincs nála 66 ft kp -ban .Szégyen ! nesze nektek bankmaffia ! ott van tessék ,éljetek vele boldogan :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.