A foglalkoztatásbővülés Magyarországon csak kisebb részben származik a közfoglalkoztatásból - mondta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára a kormányportálra szerdán feltett videointerjúban, kiemelve: a kormányváltáshoz képest jelenleg mintegy 207 ezerrel több ember dolgozik Magyarországon.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@spu00: Akkor tessék már elárulni ha a csúnya rossz szocialisták akkora nagy szarban hagyták az országot akkor a fidesz miért azzal foglalkozik hogy a haveroknak kiossza a trafikokat, vagy éppen stadiont építsen??? Az munkahelyteremtés miért csak a statisztika trükközésben megnyilvánuló közmunkaprogramban jelenik meg? Az érdemi munkahelyek mint pl Komárom Nokia pedig azért szűnnek meg mert a nagyvezér elfelejtett leülni tárgyalni a finnekkel például. Milyen alapon ígérget a fidesz 10 éves tervet amikor 4 évre választják meg? Ennyire biztosak a dolgukban? Vagy tudják előre hogy úgyis rommá csalják magukat? Tessék belegondolni. A fidesznél kártékonyabb kommunista párt még nem volt magyarországon...és igen...kommunista...retkes mszmp származék köpönyegforgató senkiháziak...hazudnak állandóan...semmiért nem vállalnak felelősséget mindig másra mutogatnak. FELELŐTLENEK! Gondolom önnek ez úgysem ér semmit, ahogy nézem vérbeli hithű fütyisz seggnyalóval van dolgom de azért egy próbát megért a dolog...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@nemsemmi: Nem fog tudni mert vegyük azt a példát mennyi ember is megy nyugdíjba egy évben? Annak a helyére is új munkaerőnek kell jelentkezni. Tehát itt van az a bizonyos félre vezetés mert Ők ezt már külön számolják.
Mobil123
@spu00: Na először is nem kérdeztem a véleményét! Másodszor nagyívben tojok a „ faj magyar „ vezérére akit igen valóban gyűlölök, és augusztus 20-a óta még hányingerem is van ha csak a nevét látom, és az összes politikusra!!! Nem kérdeztem a sem a Maga véleményét sem másét!
Az hogy mennyi adósságot kell , kellett visszafizetni akkor azon el kéne gondolkodni , hogy a jelen kormány mennyi hitelt vett, vesz fel külföldi bankoktól( kínai bank pl.), mennyi állampapírt bocsájtott, és fog még kibocsájtani amit majd ki kell fizetnünk qrva magas kamatért.
2002-ben tudtam félre tenni a fizetésemből amit most nem tudok megtenni. Maga vagy egy jól menő vállalkozó vagy nyugdíjas. Tehát mindkettő esetben nyalogassa csak magát és vezérét, és felőlem az összes politikust. Addig, amíg a Kollégáimnak és Nekem azon kell aggódniuk, hogy holnap lesz e mit az asztalra tenni, addig hadd mondjam már el a véleményem a jelen hatalomról. Ha magának nem tetszik lapozzon!! Én is ezt teszem Magával!!
Majd ha azt látom hogy a főúton áll a kocsisor az építőanyagért mint mondjuk 2004-ben a qrva szoci kormány ideje alatt akkor majd kussba leszek, de addig nem, és kerüljön a süket védőbeszédével is amivel védi a vezérét.
Ja és csak egy megjegyzés egy másik hozzá szólásához : Kommunizmus nem volt ebben a qrva országban soha!!!
gabrella
@Levendula: Az nagyon egyedi eset lehet,mert jelentkezni kell 2-3 havonta.
nemsemmi
Tud valaki hiteles adatot arról, hogy most mennyi a közmunkás az országban?
Sehol nem találtam erre vonatkozó kimutatást.
Szerintem más megvilágításba kerülne a létrehozott 207 ezer munkahely.
kukac50
Ennyi a közmunkás! basszák meg,Bács-kiskunban elfelejtettek a közmunkán kívül más munkahelyet létre hozni. Fél milliótól többen dolgoznak külföldön,ami adófizetés szempontjából rossz az országnak sok családnak.
Nem a törvény módosítással kellett volna kezdeni a választások után, hanem munkahely teremtéssel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.