A Demokratikus Koalíció (DK) véleménye szerint az MSZP és az Együtt 2014-PM csütörtöki megállapodásával a teljes körű ellenzéki összefogás ügye egyelőre elbukott - közölte Gyurcsány Ferenc csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
Az ország átejtése minden választáson győztes párt, egyedüli privilégiuma , minden párt él is vele. Miért is? Azért mert, a pártokkal szemben, és azok miniszterelnök jelöltjével szemben, semmilyen szakmai követelményt, nem támaszt az ország választási rendszere.
Ha megnyerték a választást, felelősségre vonás nélkül szinte azt tehetnek az országgal amit csak akarnak; se visszahívni nem lehet őket, se felelősségre vonni, se leváltani semmit. Ezért aztán az alkalmatlan párt az ő alkalmatlan vezetőjével négy évig uralkodhat
az emberek felett és herdálhatja ezermilliárd számra az adófizetők pénzét és adóztathatja
az embereket orvérzésig. Amikor letelik a négy év szét tárják kezüket és azt mondják ennyire tellett a tudásunkból és elhallgatnak. Na ezt kell megszüntetni!!!
Kádgyár
Most, ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna:D
Ne vesd el a sulykot fletó, mert sosem találod meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.