A választmány elfogadta, hogy az MSZP nem köt választási együttműködést a Demokratikus Koalícióval, a Liberálisokkal és a Magyar Szociáldemokraták Pártjával. Botka László közölte, az MSZP október 19-én tart kongresszust, ahol elfogadják választási programjukat és végleges döntést hoznak az országgyűlési és az európai parlamenti választási listáról. Mesterházy Attila elmondta, a listákra a pártelnökség tesz javaslatot, amelyet a választmány október 12-én véleményez. A kongresszus elé a két testület közös javaslata kerül.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Green Bloke
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@Powerforce: Pontosan. Fidesznek a legjobb, ha nem kötnek szövetséget, mert így az ellenzék felaprózódik. Ugyan fennhangon azt hangoztatják, hogy nekik az nagyon rossz, ha több pártban indulnak, de ez olyan megint, mint a Szili Katalin köztársasági elnöki jelölése. Átszavaztak az első fordulóban, hogy azt higgyék, lehet belőle köztársasági elnök. Ha ebből nem tanult az MSZP, és beveszik ezt a nagy baromságot, akkor meg is érdemlik.
Dr.luigilongo60
@Green Bloke: Nekem meg egyre szimpatikusabb a Fletó,mert volt bátorsága ahhoz,hogy nem kell mindenáron a volt pártjával szövetkeznie.
Merjünk kicsik lenni de ne csináljunk segget a szánkból!:-)))
amaramaistanna
Na Fodor Gábor?Ezért nyalogattad Mesterházy hátsóját a nyilvánosság előtt?
amaramaistanna
@Dr.luigilongo60: Fletó keresse elő a diplomamunkáját és prónálja bebizonyítani a bizonyíthatatlant,vagyis,hogy semlyényezte a diplomamunkáját az exsógoráéról!Mindaddig egy hiteltelen senki!
Dr.luigilongo60
@amaramaistanna: Mindennek eljön az ideje,ahogy Sukorónak is.
Ha te nem találod otthon a kisdobos igazolványodat,hiteltelen vagy?
sport50
@amaramaistanna: olyan vagy ,mint a vezér!!örökké csak ugyanazt mondja,hátha attól igaz is lesz!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.