Orbán Viktor szerint meg kell alkotni a közműszolgáltatási törvényt, amely kizárja a profitot a lakossági közműszolgáltatásoknál.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Nekem elegem volt az összes harcból és hadvezérből!!!
GeoCravker
" aki papírmasé világban él, ne fenyegetődzék lángszóróval. Különösen akkor ne, ha ebbe a személyes művilágába kényszerítette be korábban az ország gazdaságát. Talán jobb lenne, ha a gyermeki őrületbe beleálmodna valaki egy olyan gyógyszert, amitől a gyermek felnő, felveszi az ő kikészített muszájdzsekijét, és békében beül a hideg zuhany alá. Amíg a romok közt még akad egy olyan épületszárny, amibe kapaszkodva meg lehet próbálni újraépíteni azt a romhalmazt, ami maradt utána. "
endresy.blogspot.com/2012/07/miniszterelnoki-tunetlicit.html
silber13
@bencemacska: Teljs harci díszben várja a 2014. évi csaták csatáját ! Derekára övezi a fakardocskáját, ( a hasa megtartja a kardhüvelyt, fejébe húzza félelmetes papírcsákóját és felnyergeli a padláson éldegélő hintalovacskáját, és emígyen indul a döntő csatába!
bencemacska
Juj! Elrugaszkodás, gyarapodás, aratás, stb, milyen év volt még az elmúlt 3 évben? Az egészből én csak az undort érzem!
spu00
És Önök meg örülnek az alacsonyabb energia árak által biztosított, mert az jár Önöknek. Különben pfuj O.V.Nem kellene elhatárolódniuk saját maguktól?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.