A magyar kormány antiszemitizmus elleni fellépéséről írt a Le Monde és a Jerusalem Post, míg a Der Standard a magyar belpolitikai helyzettel foglalkozott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Elképzelem hogy egy holokasztra emlékező ünnepségen OV méltatja Horthy szerepét, a deportálások jogszerűségét-hiszen törvényt megszavazta az akkori parlament. Egy ünnepi beszéd kirakat -sokkal fontosabb hogy parlamentben és egyéb helyeken sem büntetik a nyíltan rasszista megnyilvánulásokat, hogy sorozatosan avatják a Horthy szobrokat és emléktáblákat és szerintem már készül a Gömbös szobor is csak azt még nem merik csak titokban nézegetni,és lehet hogy valahol már készülnek sárga csillagok és egyéb jelek amiket majd viselnie kell azoknak akik ugyan magyarok de nem fideszesek ... nem járnak homoszexuális, pedofil papokat hallgatni az erkölcsről ... Európa pedig hallgat mint anno mikor Hitler hatalomra került ... aztán jött ami jött ...
sbl
Te ilyeneken képzelegsz, amit felsoroltál?
Miért nem inkább hasznos dolgokon.
Pl. akár gépeket is tervezhetnél - ha esetleg tudnál...
csikknorisz
A Standard cikke korrekt, a másik kettő meg fingreszelés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.