Brüsszelben jelentik fel a kormányt az MSZP-sek, hogy megakadályozzák az E. ON gázüzletágának visszavásárlását, miközben szakértők és a puszta számok szerint is egyértelmű, hogy az ország jól járt az üzlettel. A baloldali ellenzék akciója illeszkedik eddigi, hazánkat lejárató politikájába.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Nem kell ide MSZP. a külföldi "aknamunkát "akna nélkül is folytatják a kormány tagjai.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
martinpalermo
Minden,igazoltan, hazánk ellen-- vétők, ellenségei népünknek--és ezzel ,a regnáló kormányt vádolni?---no- normalitás---ezek az erők, a tabajdiak, göncök---,csatlakoztatva, bajnaival,s ,gyurcsánnyal---immáron,éltetői,a külső,és belső ellenségeinknek!Haza.és Haladás veletek,szomorú,és nevetséges!
kkalman
Igen, és keleti szövetségeseink hívták fel figyelmüket erre a tényre. :-)
silber13
@martinpalermo: Mintha Rákosi és Orbán "etársakat" hallanám! Eddig csak elenfelek voltak most már ellenségekké lettek?Siralmas és szánalmas, hogy ilyen mélyre süllyed egy ország néhány beteg elme parancsára!
silber13
@mariaberta: Rá kell hagyni. Ha ő egyszer megbillogoz téged, másokat sokakat, akkor az a bilog bezony rajt marad az illetőn, természetesen nem pejorative, csak megszokásból. A kimondott szó pedig nem hallatszik, nem hallatszik a hangsúly!
mariaberta
@sbl: És kik vagytok TI TŐLÜNK különbözők?
sbl
@mariaberta: Mi vagyunk a magunkfajták.
És igen sok mindenben különbözünk a magatokfajtáktól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.