A Fidesz szóvivője szerint Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök harcot hirdetett, a magyarok azonban nem akarnak harcolni. Így kommentálta Zsigó Róbert csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke szerdán kijelentette: itt az ideje megvívni az eredeti értelemben vett kulturkampfot.

Gyurcsány Ferenc egy szerdai konferencián harcot hirdetett, az első sorban pedig ott tapsoltak a Gyurcsány-korszak tagjai, mások mellett Magyar Bálint volt szabad demokrata művelődési és közoktatási miniszter, az MSZP-s Hiller István egykori oktatási és kulturális miniszter és Bozóki András, az első Gyurcsány-kormány nemzeti kulturális örökség minisztere – mondta a Fidesz szóvivője.

Zsigó Róbert szerint a volt kormányfő nem érti, hogy a magyarok nem akarnak harcolni, ők nyugodtan akarnak élni, gyermeket nevelni, fenntartani az otthonukat és dolgozni, amiből meg szeretnének élni, nem pedig belerokkanni mindebbe, mint a Gyurcsány-korszakban.

"A magyarok nem kérnek Gyurcsány Ferenc gyűlölettel teli harcából és az újabb Gyurcsány-korszakból sem. Nem kell nekik többé minden idők legkorruptabb és legkártékonyabb kormányzása, amikor mindig csak az ő terheiket növelték" – fogalmazott a Fidesz szóvivője.

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemsemmi
A rádióban hallottam, hogy jobboldali közszereplők egy csoportja felszólítja a baloldali összefogást, hogy Gyurcsányt töröljék a listáról.
Ezek azt képzelik, hogy már mindent ők döntenek el???
Megmondják az ellenzéknek, hogy ki szerepelhet a listán.
Megmondják az embereknek, hogy mit kell gondolniuk ígyurcsányról.
Minden nap elmondja a (fidesz) közmédia, hogy mennyire jól élünk és mennyire elégedettek lehetünk.
Megmondják egy-egy bírósági döntésről, hogy helyesen döntött a bíró, vagy hibázott.

Akár Észak-Korea. A kedves vezetőnk gondolkodik helyettünk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
balintmester
Öcsi-fröcsi! Ezt meg honnan veszed, tán Orbán utasít erre a sok hülyeségre?
szablyafűrész
"... a magyarok azonban nem akarnak harcolni." Szóval akkor a "rezsiharc" nevű társasjáték is smafu ?

Gyengék vagytok, mint az éhhalál küszöbén létező zerge fingja...
gomez
Pedig a vezír 10 millió szabadságharcost igazgat! Vigyázz hogy mit beszélsz te békemenet
dicsőítő nyálgép! Mi nem adjuk fel olyan könnyen az elveinket!
A Tündik bündije
Nem akarunk harcolni? Akkor a vezéred fejében tomboló négy évnyi lázálom a szabadságharcról, amit kivetített a tízmillió közkatonájára, mi a búbánat volt?
szöszmösz
Kifejezetten utálom, ha a megkérdezésem nélkül beszél valaki a nevemben. Egy ilyen bunkó még a saját nevében se szólaljon meg, jobban jár.
nahát
@szablyafűrész: Ott a rezsi harcol az árakkal. lol
joopapa
Te zsigó vazze te már annyit hazudtál hogyha az orrod úgy nőne minden hazugság után mint a Pinokionak, az orrod elérné a holdat.! De bajban lennél mert nem tudnád kényeztetni a vezéred ánuszát! Te debil a vezéred már az emut nyocévbe is puskapor szagot érzett, és azóta is csak háborúzik meg szabadságharcot vív a nemlétező ellenséggel! Olyan a vezéred mint don quijote de la mancha a bús képű lovag.
nahát
@Hellcat: Mennyit fizet a maszop a mocskolódásodért, te maszopnyik bértollnok?
abacs62
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Hellcat
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nahát
@Hellcat: Mocskolódsz, agresszív vagy, játszod az agyad, utasítgatsz és még neked áll feljebb? Van képed nekem felróni a saját viselkedésedet? Szállj már magadba. Ne várj el senkitől olyat amit te nem adsz meg másoknak! De leginkább, ne fenyegess!
gabrella
Pont Gyurcsány nem gyűlölködik, fűvel-fával barátkozik.
JAJMÁR
Ja, ha Gyurcsány hirdet harcot, az gyűlöletből van, ha meg ti, az meg a szabadság? Én meg pont fordítva látom... :)
Zsigó nem érti, hogy Magyarország nem kér a fityisz harcaiból :)
Nil
A fidesz beszéljen csak a saját nevében - én is magyar vagyok mint sokan mások akiket nyomorba döntött ez a kormány
SwordFish
Valóban nem kérünk belőle. És mi tényleg sokan vagyunk. :-)
mekkelek
Hogy az ég nem szakad rá erre a címeresre...
csikknorisz
Remélhetőleg holnap reggel is leadják ugyanazt a gyurcsányos összeállítást a Kossuthon, amit tegnap és ma. Bajnai után ismét ő lett a kihagyhatatlan napi program.
De 22.10 körül bele lehet a Krónikába is hallgatni, azt már megfigyeltem, hogy akkor kezdődik a hírműsor ellenzéklejárató blokkja. Szinte percre pontosan. Remek szórakozás, pártatlan, elfogulatlan tájékoztatás, csak ajánlani tudom mindenkinek. :D
vukkocska
Hát erre már az ember meg sem tud szólalni. Orbán mindenért és mindennel szemben háborút, szabadságharcot hirdetett. Mindig onnan lehet tudni, hogy kitől félnek a legjobban, hogy kitalálnak rá mindenféle baromságot. Nem az a legnagyobb baj, hogy ilyen baromságokat beszélnek, az a nagyobb baj, ha el is hiszik. Nagyon nagyon be vannak rezelve az összefogástól. Lajosunk városában is többen gyűltek össze Gyurcsányra, mint Kósára bár mikor.
hetöndöe
Mondják fitymaszék,miközben teleplakátolták a várost a baloldalt lejárató óriáaplakátokkal és a postaládámba is rendszeresen szórják ba az ocsmány irományaikat.
Erre szokták mondani,hogy jó vastag a bőr ám a mocsadék pofájukon.
Hellcat
@nahát: Légy olyan kedves ne keltsd itt a feszültséget jó? Nem volt elég a pokornis cikknél az a sok mocskolódás amit leműveltetek a swordfishel? Vagy fogod és kimoderáltatod az összes hozzászólásom mert nem tetszik? Szépen kérlek ne keltsd itt az indulatokat. Köszönöm.
mariaberta
Rosszul fogalmaztál kishaver. Itt arról van szó, hogy a Fidesz van berezelve, és összehord fűt-fát , elfelejtették, hogy a magyarok nemcsak a fideszből állnak, igaz, ők nemzeti fideszesek, de azért rajtuk kívül vannak még fideszfüggetlen magyarok ebben az országban és nincsenek berezelve.
Borsodi Tamás
Ez is be van rúgva mint pálffy azért beszél ennyi hülyeséget.Bukni fogtok fideSS csürhe
szablyafűrész
Ehhez is pofabőr kell, miközben a felcsúti kekec pigmeus rezsidémonokkal áll harcban...
tavaszi
Tegnap egy DK s-vissza lépett mondván ő nem harcol...ahogy az öszödi böszme-hazudozó elvárja tőle. van tartása a veteránnak tűnő komcsinak...számomra szimpatiku sbácsi volt. legutóbbi Fletó naroknyi gyűlésén szintén micsoda hőbörgő agresszív hangon fröcsögött esmét. ...nagy húzás volt bevenni ezt a férget az összefosásba...annyira aljas..és annyira ócska hogy komolyan...komcsiban ekkora szemetet rég láttam...(osztálytársam volt a várossban anno első titkár, mecsoda lülömbség...gimiben kisz titkár ...ha hallanák sokan miket mond a feltóról...sokan nagyot néznének...de valahol szanyivezér is sokat tud ...csak azért merte : zakkant milliárdos bolsinak nevezni...
nahát
@Hellcat: Ha viselkedsz és nem tolod fullban a kretént, én hozzád sem szólok! :)
nahát
@tavaszi: Mesélj, kíváncsian várjuk fleto titkait.
mate03
Nem értem!Akkor van szabadság harc' vagy nincs?@tavaszi:
mate03
@tavaszi: Miért fostok ennyire Gyurcsánytól?
szaboria1
@tavaszi: Megint mesedélutánt tartasz!!
human
Ki is alapított mostanában Magyar Csapatot, békétlenkedő menetet? Ja, a fidesz. Akkor most ki is akar háborúzni?
szaboria1
@nahát: Egyszerű a magyarázat MIÉP-es múltja miatt lépett vissza.
Dél gyermeke
Gyurcsány egy őrült,aki lát is nem csak néz láthatja hogy egyre jobban kezdenek elmenni otthonról,a megnyilvánulásait gesztusait ha nem is ugyanazt vallják egy volt Német vezetőhöz tudom hasonlítani!Nem elmúlt 8 évezni akarok,de tisztában vagytok azzal hogy 8 év alatt 3 miniszter elnököt fogyasztott el ugyanez a kompánia?!Szerintem nem lehet véletlen!
Senara
Zsigó Robi a kedves vezetőd hirdetett harcot és gyűjtötte muníciót mindenki ellen legyen az határon belül vagy kívül ! Rákosi elvtársa nyomdokaiba lépve ellenséget mutatott akikre ráfoghatott mindent , új jelszavak talált ki ...a bankok , az EU , Gyurcsány , Bajnai meg az elmúlt 8 év , őket lehet hibáztatni a föld , trafik , bank mutyiért is , jaj meg a világ végére épített lakóparkért ,magánnyugdíj eltüntetéséért , simicskázásért , munkanélküliségért ! Csak egy napra lenne valóság Pinokkió meséje az orrotokon a légy felmászna a Mount Everestre
Hellcat
@nahát: Látod mi magyarok nem kérünk a gyuresz gyűlöletkeltéséből, én pedig a tiedéből nem kérek meg az ilyen kardhal félékből sem, úgy hogy inkább kíméljetek meg az agresszorkodásotoktól. Jól mondtad, inkább ne is válaszolj.
Dél gyermeke
Őket is hibáztatom!Amúgy meg egy dolgot nem vettek számításba vajon a külföldön élő Magyarok kik miatt vándoroltak ki!MSZP FiDESZ,az ő szavazataikra nem igazán számíthatnak,a JOBBIK fog profitálni csakis belőle:)
magyarbakancs
Ki a búbánatos ló hímvessző kért fel téged Zsigó elvtárs,hogy a nevembe beszéljél?
Hogy vágnád teherbe azt a többit gondold hozzá.
Másik
Én senki semmilyen harcából nem kérek!

Megjelentek az első választási óriásplakátok. Hányinger. Mocskolódás, lejáratás, erkölcsi gyilkosság. Aki ezzel akar "megfogni" annak innen üzenem, takarodjon oda ahova való!

Azt akarom látni-hallani, min akar változtatni, hogyan, és honnan lesz rá anyagi fedezet (ha kell). Egyéb nem érdekel.

Addig is : osztod.hu/szeress-ne-haboruzz-az-eddig-legjobb-reklam-iden/
Hellcat
@tavaszi: A többi volt kiszes meg mszmp-s akik a fideszben ülnek most biztos nem irigylik a gyureszt igaz? Nagyon padlón van, nem kellett volna beismerni a hibáikat, hanem hazudni meg manipulálni az adatokat mint ahogyan a fideszben teszi a többi őskommunista. Annak sokkal nagyobb eredménye van...tanulhatna a szánalmas gyuresz a fideszes kommunistáktól! Ők sokkal többre vitték! Mindegyiknek sikerült meggazdagodnia a politikából. Le a kalappal előttük. Az élősködő állatfajták önkéntesen elhagyták az országot az élősködő növények meg önkéntesen kihaltak mert látták a fideszes kommunisták mellett esélyük sincs.Hülye gyuresz meg csak az idegbajra képes már, bár még abban sem olyan profi mint a viktor.
excep
lehet nem kérek Gyurcsányból de megjegyezném orbánból sem rendszerváltás legnagyobb férge orbán
vukkocska
@tavaszi: Tudod, a DK-s bácsi nem lépett vissza önként. Ha elkerülte volna a figyelmedet, Gyurcsány mint a 106 körzetben jelöltetett országgyűlési képviselőket. Majd amikor létrejött a megállapodás, Gyurcsány nem egy, hanem kb 97 képviselőjelöltjét léptette vissza, mert nem indul önállóan. A csúsztatásokat hagyd a közmédiára, mert ott nincs lehetőségünk elmondani a tényeket, de itt van. Szanyi is nevezhette zakkant milliárdosnak Gyurcsányt, de elhiheted nekem, államtitkáraként ezt biztos nem mondta, hanem ott volt a hátsójában. Azóta ennek is le kellett csengenie, s ha figyeled a médiát, már Szanyi sem nevezi zakkantnak, mert azóta létrejött a megállapodás. Ha valaki ismeri volt minisztereit, államtitkárait az nagy valószínűséggel Gyurcsány. S ha valaki visszaélhetett volna ismereteivel, az is Gyurcsány lehetett volna. Ő nem tette, mert az ember nem végzi el ott a nagy-dolgát, ahol valaha evett. Ezeken túl, pedig mondj még egy olyan politikust, aki hosszan képes logikusan felépített beszédet mondani papír nélkül, mint Gyurcsány. Orbán még a megszólítást is felolvassa.
Csizmás Kond
Itt már a kocka el van vetve, harc lesz, legalábbis politikai, csupán az a kérdés ki fogja megnyerni.
nemsemmi
Ki a gyűlölködő???

A bagoly mondja a verébnek, hogy nagy a feje!!!
nemsemmi
A rádióban hallottam, hogy jobboldali közszereplők egy csoportja felszólítja a baloldali összefogást, hogy Gyurcsányt töröljék a listáról.
Ezek azt képzelik, hogy már mindent ők döntenek el???
Megmondják az ellenzéknek, hogy ki szerepelhet a listán.
Megmondják az embereknek, hogy mit kell gondolniuk ígyurcsányról.
Minden nap elmondja a (fidesz) közmédia, hogy mennyire jól élünk és mennyire elégedettek lehetünk.
Megmondják egy-egy bírósági döntésről, hogy helyesen döntött a bíró, vagy hibázott.

Akár Észak-Korea. A kedves vezetőnk gondolkodik helyettünk.
öcsi55
Ej Robi,Robi! A szeretett vezető letépi a tö...det ha ilyeneket beszélsz! Még hogy a magyarok nem akarnak harcolni? Mi lesz így a szabadság harcunkkal,a függetlenségi háborúnkkal.Robi hát nem figyelsz a főnököd minden beszédében harcra szólítja az országot,már mindenkinek hadat üzentünk.Te meg aszondod nem akarunk harcolni,ajaj ebből baj lesz. Én azt mondom ne foglalkozzál TE a Fletóval,mert olyan kevés vagy hozzá ,mint a törökmézbe a janicsár.
jancsik68
Egy-két koszos fideszes szóvivő ne azonositsa magát a magyar emberekkel.A gyülöletet a fideSS banda terjeszti.Amikor meglátom az az undoritó pofádat,a szarás jön rám
kukac50
A Fidesz csak a saját nevében beszéljen, ne másokéban.
Honnan tudja mit szeretne a Nép?
Ha az egész kampányuk a másik pártok gyalázásáról fog szólni úgy zárt elmegyógyintézetben a helyük!!!
szjupermen
@csikknorisz: Minap néztem a HírTv híradóját. A több mint 20 perces műsorban 16 csak a baloldallal foglalkozott. Be vannak szarva alaposan. Persze ez nem ad engedélyt arra, hogy az ilyen veszett patkányok, mint Zsigó, össze vissza hazudozzanak. Beszélne inkább Orbán állandó harcáról, mellyel kiírat bennünket Európából.
Desischado
Értelmes embert nem tudnak megvezetni, egyszer volt Budán kutyavásár! Én is látom, a plakátokat, de engem nem tudnak becsapni! Én abból ítélek, amit az ország, a család, az ismerőseim, és a saját bőrömön tapasztalok! Coki fityisz a szavazatomtól! Ja, és a jobbik sem kell!
szjupermen
@Desischado: Te vagy az élő bizonyíték, hogy élnek még hazánkban értelmes, jól látó emberek. Sajnos nekem rossz tapasztalataim is vannak. Mint már máshol is írtam, sok olyat ismerek, aki vidáman, dalolva nyeli a Fidesz által a torkán tövig lenyomott cerkát. Ez már nem politika, hanem hit sok embernél. Mindegy mit csinál a földre szállt Isten, ő mindenképp kiáll mellette. Szánalmas.Ilyenből pedig sajna sok van.
Yoda69
Miert beszel ez a suttyo paraszt a magyarok neveben? Beszeljen csak a fideszes pontagyuak neveben.
En is magyar vagyok es nekem semmi bajom Gy.F.-el. Az egyik legkarakteresebb politikusnak tartom.
kiskutyauto
A hazudóművészek egyik fő csalási technikája, diktatúrákban kedvelt, bolsevikok és nácik is előszeretettel használták, ahogy anyabaszó Zsigó csicskaféreg is most. HAZUDD AZT AZ ELLENSÉGEDRE, PONT AMIT CSINÁLSZ. A legjobb álca, ha megelőző csapással hazudjuk pont a saját bűnünket, arra akit támadunk. Így aztán a jelenlegi MINDEN IDŐK LEGKORRUPTABB MAFFIAKORMÁNYA pofátlanul a pofánkba hazudja, pontosan azt amit éppen most csinál. Pont mint a vérvád a középkorban: irtani akarsz valakit (valakiket)? Hát vádold be irtással! És eme szánalmas átlátszó és primitív retorikában háromszor is elkövette ezt, hiszen TÚL AZON HOGY PONTOSAN A FIDESZ MAFFIAKORMÁNY MINDEN IDŐK LEGKORRUPTABB HATALOMBITORLÓ HAZAÁRULÓ SÖPREDÉKE, PONTOSAN ŐK GYŰLÖLKÖDNEK FOLYAMATOSAN ÉS PONTOSAN ŐK ILLETVE ELMEBETEG DIKTÁTORUK UGAT HABZÓ SZÁJJAL FOLYTON HARCRÓL... de hát megszokhattuk hogy ez a hazaáruló csőcselék bármit mond, pont az ellenkezője az igaz... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
percsi
Le tudná valaki írni, hogy az elmúlt 8 évben (akinek van kedve végig elemezni 25 év)
1. Ki-ki ellen, és miért harcolt?
2. Ki volt az, aki kijelentette, hogy az aki a másik pártot képviseli az az ellenségünk?
3. Ki tartotta be ígéretét és ki nem? Ki hazudta ez idő alatt a nagyobbat?
4. Az elmúlt 8 év elején vagy a végén volt több hajléktalan, munkanélküli és szegény ember?
5. Az elmúlt 8 év elején szűnt meg több vállalkozás, kereskedés, vagy a végén?
6. És az elmúlt 8 év elején vagy végén volt több tartozása az országnak?
7. Mi a bűne a Gyurcsánynak és mi a bűne Orbánnak?

Azokkal nem dicsekednék, akik amikor Gyurcsány volt hatalmon, akkor annak tapsoltak, most Orbán van hatalmon és neki tapsolnak!

Szeretnék már végre tisztán látni!!!
szablyafűrész
@percsi: A 23 év alatt, eddig kizárólag a felcsúti skizofrén retorikájában volt a harc és a "védjük meg" !

Mit, kitől, ki ellenében, hogyan ?
szablyafűrész
@Dél gyermeke: "...8 év alatt 3 miniszter elnököt fogyasztott el ugyanez a kompánia?!Szerintem nem lehet véletlen!"

Nem bizony ! Mert amíg Gyurcsány hazudott, majd lemondott, addig Orbán akkor is tagadna, ha lopáson érnék tetten ! Úgy kapaszkodik a hatalomba, hogy bele kékülnek a mancsai, ezért volt padlón a 2002-s bukta után is !

Bajnai 1 évre - a választásokig - vállalta !

Mi itt a csoda számodra ?
modera
@szablyafűrész: Aki itt a hatalomra törekszik, az a jelenlegi ellenzék. Csúfos bukás lesz rövidesen.
Meine Ehre heisst Treue
"...ők nyugodtan akarnak élni, gyermeket nevelni, fenntartani az otthonukat és dolgozni, amiből meg szeretnének élni,..."

Na, ez az amitől a narancsos rablóhorda totálisan megfosztja a népet.

Az összes semmirevaló fideszes ezerrel dobálja a sz@rt az ellenzékre, mert a jó döntéseikkel, eredményeikkel és munkájukkal nem tudnak érvelni, mivel ami nincs, azzal nem lehet. Akkor járassuk le az ellenzéket hazugságokkal, hátha megeszik a választók.
Szánalmas banda kapaszkodása az utolsó szalmaszálba hatalom és az érdemtelen jólétük megtartása érdekében.
modera
@Meine Ehre heisst Treue: Az ellenzék saját magát járatja le, nem kell ahhoz a Fidesz.
Meine Ehre heisst Treue
@modera: Minden versenyzőnek ez a célja, ezért van választás, tehát ez önmagában róható fel senkinek.
Az viszont nem mindegy, hogy a választók által megválasztott brigád mire használja ezt a hatalmat. Azt jól látjuk, hogy a fidesz 4 éve zajló társadalmi, gazdasági ámokfutása hova vezetett, ezért kell elzavarni a picsába és elszámoltatni őket, mégpedig eredményesen.
Tehát a fidesz 2 ok miatt fél:
- a hatalom, az érdemtelen jólét elvesztése;
- a várható felelősségre vonás.
Sajnos az ellenzéknek nagyon komoly gondja lesz, ha nyer. A fidesz ugyanis durcás kisgyermek módjára ott tesz keresztbe majd ahol tud (lásd Esztergom esete). Erre lenne megoldás, ha nem jutnának be a Parlamentbe, de erre nincs reális esély.
A másik gond a millió beépített fideszes pártkatona (MNB, Közt. elnök, und so weiter). Így baromi nehéz dolga lesz törvényes eszközökkel, normális állapotok között az új kormánynak dolgozni.
Meine Ehre heisst Treue
@modera: De kell, ezért ilyen aktív a narancsos banda. Ők is tudják, hogy más eszközük nincs.
szablyafűrész
@modera: Köszönjük - Emese ! A hídon akkor kell átmenni, ha odaértünk !

Mit gondolsz, mi ez a lázas rezsihülyítés ? Eddig miért nem jutott eszükbe ?

Úgy van !

Mert választás lesz !

Választás a pofátlan mutyik, a cimbora-törvények, a közpénz tonnaszámú elajándékozása, a " pofád befogd, ha nem dicsérsz" mentalitás, a bírói függetlenség csorbítására, a büntető eljárások eredményeinek a gengszterkormány számára kedvező politikai befolyásolására tett kísérletek - és egy élhetőbb, európai normarendszer között !

Szerinted ?
modera
@szablyafűrész: Ne kóstolgass, mert nem érdemes. Ez a mostani nevem, az előző egy baktérium volt...
Meine Ehre heisst Treue
@modera: Csak nem erre tetszett gondolni:

enterococcus faecalis
modera
@Meine Ehre heisst Treue: Az eleje stimmel...
Dr. Felipe
A magyarok nem kérnek a fideSSes férgek gyűlölettel teli harcából.
Meine Ehre heisst Treue
@modera: (Vajon mi lenne mások véleménye erről...?)
soper
@szjupermen: Igen, sokan vannak, de nem elegen. Mennyi szavazó vitte vágóhídra az országot? 1,5 millió 8,5 milliót? Az volt a 2/3. Akkor lehet elsöpörni ezt a mocskos, népnyúzó maffiakormányt, ha az akkor távollévők is jönnek szavazni.
F_Viktor
@percsi: Tetszenek és jogosak a kérdéseid, idő hiányában hétfőn feltételen meg fogom válaszolni ha addig senki nem reagál rájuk.
dragonfly
@Meine Ehre heisst Treue: Nem baj,meg kell oldani,ha ki akarunk kerülni a szarból.Mindegy kivel,vagy mivel.
szablyafűrész
@modera: "Ne kóstolgass, mert nem érdemes. Ez a mostani nevem, az előző egy baktérium volt.."

Mi ez a kód ?

A francot se érdekli, hogy mi volt az előző nicked, kóstolgasson a szénanátha, a kezed volt lassú, vagy az agyad ?
miazavalami
Ki van a hóbakancsom azzal hogy a fidesz mondja meg milyen magyar vagyok!
Desischado
@szjupermen: Nagyon kedves vagy, köszönöm! Én is tapasztalok ilyet, és sajnos, olyat is, hogy nem megyek szavazni, én meg ilyenkor magyarázom, hogyha ez a banda marad, akkor végünk van! Azt hiszik, hogy aki alacsony iskolázottsággal rendelkezik, mint jómagam is, az eleve színhülye, és mindent be lehet neki adni! Csak a baj ezzel az, hogy mind a saját bőrünkön tapasztaljuk a Fidesz átkos tevékenységének az eredményét! Én szeretek tájékozott lenni, nyitott szemmel járok, és igyekszem a konkluziókat levonni. Arról nem is beszélve, hogy nemcsak a saját megélhetésünk, hanem az ország helyzete és a jövőnk is fontos! Nem mindegy, hogy milyen módon kezeljük ezeket a problémákat, mint például Paks ügyét, mert nemcsak a saját, hanem a gyerekeink, unokáink jövőjéről is döntünk! És végül, nem lehet eltűrni, hogy egy réteg szuperül éljen, a többiekre meg rabszolgaság várjon! Most fordíthatunk a sorsunkon, és meg kell tennünk! Magyarország a miénk, és nem egy kis társaságé!
modera
@szablyafűrész: Az agyam nagyon gyorsan vág, a kezem sem lassú, és bármikor megenne az entero...Csak az él szarul minden kormány alatt, aki semmire nem képes.
modera
@Desischado: Ha szarul élsz, az a te hibád, és nem azoké, akik vitték is valamire.
Yoda69
@modera: Foleg azok viszik valamire, akik a fideszes suttyo brancshoz tartoznak. Az olyan seggfejek mint lezerjano vegy meszaros lorinc.
nezelodo
"percsi"

Miért, Kaya Ybrahim és Josip Toth óta tisztán lát valaki a fidesz ügyeiben? A Camorra óvodásképző hozzájuk képest. Ezeknek az útját olyan kilométerkövek jelzik, mint a Postabank kirámolása, Állami Gazdaságokkkal való visszaélés, a fejlesztési bank sajátként való kezelése, Szárhegydülő KFT, gánti kőbányák, trafiklopás, nyugdíjpénztár feltörése, földárverés, (családi gazdálkodás elhazudása), egészségügy, felsőoktatás, alapoktatás, tankönyvkiadók lenyúlása, kulturális élet úrbérbe adása. Játékkgépek Nemzeti Parkok, atomerőmű, egyre megy nekik. Arcuk se pirul azért, hogy a strómanjaiknak se szeri se száma, ráadásul oktatják a keresztény erkölcsöt, majdnem a tökössel meg DFT-val mondatták ki milyen a házasság szentsége, igaz az apák és fiúk reklámot abbahagyták, annyira összekenték magukat vele.
Nem felejtenek ezek ki semmit, legyen az babakötvény, vagy a lépcsőházi villanyszámla. Aztán még ki is oktatnak ezek a haramiák, mindenki annyit ér, amennyije van...
szablyafűrész
@modera: Persze, persze, kiscsikó, aki Gyurcsány alatt diplomás szakmájában dolgozott, azt most legyen boldog a közmunkával is !

Vagy esetleg erre a f@szt is szalvétával fogó, elkényeztetett p*csavirágra gondoltál?

propeller.hu/itthon/2861727-szegyellje-magat-akinek-nincs-munkaja#v1020618
Meine Ehre heisst Treue
@modera: Ez a megszokott fideszes demagóg duma, amivel akkor semmi baj nem lenne, ha teljes egészében igaz volna. De nem az.
Az igaz, hogy az egyénnek is tenni kell a saját boldogulása érdekében, azonban a mindenkori kormány is felelős döntéseivel saját polgárai sorsát illetően. Ebben az országban sok ember nem azért boldogul vagy nem azért sikertelen mert nem akar dolgozni vagy nincs megfelelő, piacképes végzettsége. Nem. Sajnos a fidesz keze vastagon benne van a történetben. Elég, ha csak arra az 1 millió új munkahelyre gondolunk, amelyből szinte semmi nem valósult meg. De menjünk tovább és nézzük meg az általad oly nagyra becsült gengszter brigád tevékenységét:

– adójóváírás megszüntetése
– béren kívüli juttatás drasztikus csökkentése (az adható 18.000 Ft-ról 11.250, ill. 5000 Ft-ra)
– cafeteria megadóztatása
– munkavállalói járulékok emelése
– 32 ezer fő elbocsátása a közszférából

– a foglalkoztatottak számának növelése utáni adókedvezmények megszüntetése
– reprezentációs és üzleti ajándékok utáni adókötelezettség
– cégautóadó emelése
– egyszerűsített vállalkozói adó 30%-ról 37%-ra emelése
– kötelező kamarai tagság (regisztráció fedőnévvel) 5000 Ft éves tagdíjjal

– ÁFA-emelés 25%-ról 27%-ra
– illetékemelések
– a termőföldből átminősített ingatlanok értékesítéséből származó 20% feletti többlet 48%-kal adózik
– az ingatlanadó de facto bevezetése (kommunális adó)
– az ebek és lovak kötelező chipezése

– a „chipsadó” bevezetése
– a „chipsadó” emelése, majd kiterjesztése (pl. a gyümölcsízekre 500 Ft/kg)
– szeszesital jövedékiadó-emelése
– dohányáruk jövedékiadó-emelése
– környezetvédelmi termékdíj bevezetése, majd emelése

– üzemanyagok jövedéki adójának emelése („ha kormányra kerülünk, csökkenteni fogjuk az üzemanyagok jövedéki adóját”)
– bioetanol jövedéki adójának 75%-os emelése
– autógáz jövedéki adójának 100%-os emelése
– az autópálya-használat minimumának négy napról tíz napra történő emelése – áremeléssel
– baleseti adó...
Meine Ehre heisst Treue
És még lehetne sorolni. A maffia a fideszhez képest szeretetszolgálat, hiszen az legalább nem egy egész ország életét teszi tönkre.
modera
@Meine Ehre heisst Treue: Amit én vittem véghez, az világviszonylatban is egyedülálló, a társam amerikai, a termelések kizárólag nyugatra mennek, nem kell az itthoni piaci viszonyokat figyelembe se venni. Talán el kellene ezen is gondolkodnom néha, de én úgy hiszem, még most is meg tudnám mindezt valósítani, ha most lennék fiatal.
Meine Ehre heisst Treue
@modera: Eredményed nem vitatom és nem vonom kétségbe (részben azért mert nem ismerlek).
miazavalami
@modera: Ne fényezd már magad ennyire! Azért neked se jött volna össze az amerikai partner nélkül. Ez semmit nem von le a te értékeidből hidd el nekem!
modera
@miazavalami: De, összejött volna, csak így könnyebb volt.
miazavalami
@modera: Aztat te mán nem tudhatod! Az pedig nem igaz hogy csak nyugatra termeltek , mert itthoni cégeknek is vagytok szállítói. Például az enyémnek! Beeeee...:-)
sasi1115
@modera: 9.59-re
Gratulálok ahhoz amit véghezvittél, ami világviszonylatban is egyedülálló. Azért az sem volt rossz, hogy előtte is ugyanazzal foglalkoztál, így volt honnan előrelépned, sőt még a privatizációs időszak is jól jött. A konkurencia eltűnése (ahol dolgoztál, ahonnan az alapötletet merítetted) sem hiszem hogy nagyon akadályozott volna a céljaid elérésében.
Az pedig hogy volt egy pénzes befektető aki tőkét biztosított az ötleted megvalósításához, gondolom az sem jött rosszul. Szóval a találmányod jó volt, de azért ott több tényező is kellett a sikeredhez.
Éppen ezért nem értem hogy miért kell ez a színház, amit előadsz néha...
Az viszont biztos, hogy nem tudnád ezt most véghez vinni fiatalként.
Viszont "nem fiatalként" azért belefért az uniós vissza nem térítendő támogatásból telephelyet bővíteni, majd bérbe adni.
A találmányodért elismerés jár, az uniós pénz felmarkolásáért már kevésbé. A pénz lenyúlás másoknak is megy, fiatalnak is, öregnek is.
Csak azt nem értem, ha annyi pénzed van, minek kellett még az uniós pénz is. Lehet hogy túl becsületesnek érezted magad és haladnod kellett a korral...
modera
@miazavalami: 90 % - ban nyugatra, ami már majdnem teljesen az...
modera
@sasi1115: Majdnem képben vagy, gratulálok. A konkurencia azért tűnt el annak idején, mert azt a céget is én irányítottam, de nyugat felé sokkal jobb volt nyitni. Egyébként olyan sztorim lenne annak az elmesélésére, hogy hogyan is kerültem kapcsolatba az amerikaival, hogy még te is dobnál egy hátast. A lényeg, hogy nem én kerestem meg őt, ő utazott le ide Magyarországra, és ajánlotta fel, hogy csináljunk egy közös gyárat, mert megoldottam neki teljesen ismeretlenül valamit, ami lehetetlennek tűnt. A saját tervezésű gépeimen dolgozunk, és otthon is van nem egy, amivel bármikor be tudnám indítani ezt az egészet, ráadásul még egy csomó ötlet van a fejemben, szóval hidd el nekem, nem a korral függ össze, ki hová képes eljutni. A privatizációs baromságodra meg inkább nem is reagálnék, ahogy az uniós pénzre sem, amire még annyira sincs rálátásod.
Desischado
@modera: Hála istennek, most aztán megvilágosodtam, mint Buddha a fügefa alatt! Szóval az én hibám, hogy rosszul élek? Ja, tényleg, igazad van, miért nem voltam én is ügyes? Miért nem dörgölőztem a megfelelő társaságokhoz? Miért nem csaltam, loptam, hazudtam, zsákmányoltam ki bárkit a boldogulásért? Bocsesz, én nem vagyok ilyen "ügyes", van szivem, lelkiismeretem, nekem ezt nem veszi be a gyomrom! Idióta! Komolyan, már csak nevetni tudok rajtad!
modera
@Desischado: A lopást rám értetted? Ha csak a negyedére képes lennél annak, amire én az eszemmel, már jól is élhetnél. Inkább én nevetek rajtad, ha nem haragszol.Tudod, nem csak úgy lehet boldogulni, ha lopsz, meg csalsz, csak sajnos a ma az emberek fejében főként ez van, az irigység, meg a gyűlölet.
sasi1115
@modera: Neked én nem adtam volna uniós pénzt, mert Dunába vizet ugye...
A privatizációs baromságok miatt van ennyi piszkosul gazdag pökhendi alak, aki csak jókor volt jó helyen, jó időben, tudta hogy kinek kell nyalni, vagy kitől szerezhet pénzt, aztán most meg előadja hogy fiatalon éheztem, szegény voltam, de tanultam, napi 22 órákat dolgoztam és lám, meghozta gyümölcsét... Hát persze.
Az uniós pénzek osztogatására meg jobb ha nincs is rálátása senkinek, mert az mindig korrupt volt (kivéve a max. 1,5 milliós gépbeszerzéses pályázatokat, amit csak meg kellett írni).
Az mszp idején is meg volt, hogy melyik fideszesnek kellett nyerni, ha törik, ha szakad. Voltak olyan pályázatok, amire nem is volt érdemes beadni semmit, mert tudni lehetett hogy kié lesz. Például.
A baromság meg az, Tibikém, hogy a Te szinteden és baráti körödben sosem fogod látni a valóságot. Szerencsére vidéken, a földbérletek kiosztogatása után (a fideszes haveroknak) már nyílik ki az emberek szeme... Biztos irigyek...
modera
@sasi1115: A privatizációra nem azt mondtam, hogy nem létezett, csak azt, hogy nekem semmi közöm nem volt hozzá. Az Uniós pénzről meg csak annyit, hogy már régen a saját tervezésű gépeimmel dolgoztunk, amikor ezt megkaptuk, szóval messze nem abból épült fel az üzem. Érdekes, hogy Tibinek hívsz, holott soha nem ez volt a nevem, osztod az észt, miközben ezek szerint fogalmad nincs, ki vagyok. Ráadásul vidéken is élek, szóval...
gabrella
Amióta fidesz van kormányon egyre nagyobbat nő a szemekben Gyurcsány.
töky
@modera: Miért lettél enteroból modera?
coyote3
Már megint a Gyurcsánytól kakis a fideSS-es pelus...:))))))))))))
sasi1115
@modera: Akkor voltál Tibi, amikor máshol, más képével megjelentél és kiderült.
Tudom ki vagy, amikor csak tudod, odadörgölöd a másiknak a gazdagságodat, de ez nem biztos hogy másokat érdekel ez.
De mégis különb vagy mint a többi fideszvédő polgártól (kisherceg; marlon brando és ejha elvtársak). Például ezért:
"Ez most tényleg nem volt jó ötlet, főleg a választások előtt. Ilyen kis apróságokon el is lehet bukni, azt pedig nem kellene." De volt más normális húzásod is. Ez már haladás. Néha tudsz emberi is lenni. Ez többet ér, mint a gazdagságod,de tény, hogy azért az se rossz ha van elég pénzed :)
modera
@sasi1115: Alapvetően normális lennék, az is voltam, csak mindig képbe jöttek olyan alakok, akik kifordítottak önmagamból, még a Tibi korszakban is...:-)
Dél gyermeke
@szablyafűrész: Bajnainak komoly tárcái voltak az MSZP-ben mielőtt Miniszterelnök lett...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.