A Jobbik szerint szánalmas, hogy a választások közeledtével a Fidesz és az MSZP "óvodás vitát folytat" Őszöddel kapcsolatban. Vona Gábor pártelnök csütörtöki sajtótájékoztatóján felszólította a Fideszt és az MSZP-t, hogy "fejezzék be a dedót", szégyelljék magukat és álljanak elő a választási programjukkal, illetve álljanak ki egy hármas miniszterelnök-jelölti vitára.

Úgy fogalmazott: a Fidesz és az MSZP eredmények híján nem tud mit mondani az embereknek, ehelyett "azon perlekednek", hogy kinek mi köze az őszödi beszéd kiszivárogtatásához.

Szerinte ez megmutatja a másik két párt kampánnyal kapcsolatos hozzáállását, hiszen csak negatív, sárdobáló kampányban hisznek. Vona Gábor hangsúlyozta: ezzel szemben a Jobbik pozitív kampányt folytat, van programjuk és ezzel akarnak versenyezni a többi párttal szemben.

Az őszödi beszéddel kapcsolatban a Jobbik elnöke megismételte: álláspontjuk szerint abban Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök "elmondta azt, amit mindig is tudtak", hogy  az MSZP vezetői hazudnak reggel, délben és este.

Vona Gábor azt is szánalmasnak nevezte, hogy a Fidesz négy évnyi kétharmados többséggel nem tudta megoldani "Gyurcsány Ferenc ügyét". Szerinte a Fidesz felelőssége és mulasztása, hogy a volt kormányfő nem állt az igazságszolgáltatás elé.

Mint mondta: ennek tükrében különösen "a választók arcul köpése", hogy még mindig az őszödi beszédről szól a kampány.

Kiemelte: mind a Fidesznek, mind az MSZP-nek rossz a lelkiismerete, amiért kormányon nem végezték el a rájuk bízott munkát, a jövővel kapcsolatban pedig nincs elképzelésük, így nem tudnak mást kitalálni, csak egymást dobálják sárral.

Az Alkotmányvédelmi Hivatal a múlt héten a honlapján hozott nyilvánosságra két, anonimizált formában a 2006-os őszödi beszéd kiszivárogtatásáról készült titkosszolgálati jelentést, amelyek alapján egy szocialista politikus lehet a kiszivárogtató, aki a közzétételről egyeztethetett Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnökkel és az MSZP-frakció tagjaival.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Zavriveczkém, ha a Fletó már túl lenne az ítéleten, akkor lenne kivel morzézni a kaptárban, bár kétlem, hogy Orbán meg tudná tanulni az t bonyolult jelrendszert, ha már két össze nem tartozó gumicsizmát sem ismer föl.
aborisz
@szablyafűrész: ez már 8 éve volt! Téged komolyan érdekel a történet a választások előtt!
szablyafűrész
@aborisz: Félreértetted. Vonáról szól az írásom, aki dedózik, ám anno, kedvenc egyik lapja hetekig elszórakoztatta a közönséget a különböző öszödi verziókkal !
Én erről írtam volt vala...
aborisz
@szablyafűrész: Jó már neked .hogy pár hete ezt hallgatod! Nálam már bevonul a történelembe ez a semmire kellő beszéd!
hetöndöe
Ez nem kicsit pofátlan kijelentés egy olyan egyed szájából,aki Qrbán háta mögött settenkedik rendszeresen és együtt rángatják ki újra és újra az öszödi fiókot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.