Valós képet kapunk a társadalom helyzetéről, ha megnézzük azokat a számadatokat, amelyek arra vonatkoznak, hogy hány új ügy indul az önálló bírósági végrehajtók előtt – közölte vasárnapi sajtótájékoztatóján Staudt Gábor, a Jobbik országgyűlési képviselője. Hozzátette: ehhez a leghitelesebb forrásnak azt tekintette, ha egyenes Navracsics Tibor, igazságügyi minisztert kérdezi.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
8%-ról 18%-ra emelkedett a 90 napon túl nem fizető adósok száma 2010 óta, a Forintgyengítés és a munkanélküliség miatt. Annak ellenére, hogy egy vagyont költött a kormány a devizahitelesek megmentésére az adónkból (végtörlesztés, árfolyamgát, stb...).
szablyafűrész
Az önálló bírósági végrehajtói társulat nem más, mint egy jól szervezett, államilag megtűrt Cosa Nostra, fidesznyik pátyolgatással !
szaboria1
@szablyafűrész: Mennyire tudjátok, hogy milyen mocskosul megy ez a játék pl. a bankok a tartozás 50%-ért eladják behajtócégeknek, akik meg a 100% követelik plusz az Ő díjukat is felszámolják.
moiszikf
@szablyafűrész: Mivel PiSa bácsi bezárta Tasi bácsit, még a konkurenciával sem kell számolni.
Nem véletlen, hogy a lényegi kérdést nem szögezik neki a bankoknak,miszerint:
"Évekkel előre tudták, hogy az MNB 2008-ban fel fog hagyni az ún. árfolyamvédő politikával, ebből kifolyólag "besz@rik" a HUF árfolyama. Az ügyfeleknek erről mé' nem tetszettek szóni, keziccsókolom?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.