A választáshoz közeledve egyre több érdekes reklám jelenik meg, például a rádióban. Korábban már írtunk arról, hogy egészen furcsa színekben hirdeti a kormány a rezsicsökkentést, most egy korábbi szocialista politikus szólalt meg.

Zuschlag János többek között a Fidesz-közeli Class Fm-en hirdeti új könyvét, nem is akármilyen köntösben. A korábban a liftben állítólag molesztált, börtönviselt ex-politikus azt mondja, cserben hagyták, leginkább Gyurcsány Ferenc és Szilvási György és más szocialista politikusok is.

Szerinte annak, aki szeretne közelebb kerülni a tűzhöz, meg kell vennie a könyvét, amit a Napi Gazdaság Kiadó Kft. ad ki, amelyet 2013 nyarán megvásárolt a Századvég Gazdaságkutató Zrt., a kormány kedvenc háttérintézménye.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
A baloldalnak fel sem kéne venni a kesztyűt ezekkel a lejárató őskori történetekkel.
Gyurcsány okosan tette azt a videot fel amiben azonnal megcáfolta a hülye gyereket.
De még az Atv is naponta ezzel foglalkozik. Ahelyett,hogy Mészáros vagyonát firtatná.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lajospapa
@Sziszifusz: Hát az! De nem egyedüli. Mondhatnám nincs kisebbségben. Lehet 2/3 ?
1magyar
A baloldalnak fel sem kéne venni a kesztyűt ezekkel a lejárató őskori történetekkel.
Gyurcsány okosan tette azt a videot fel amiben azonnal megcáfolta a hülye gyereket.
De még az Atv is naponta ezzel foglalkozik. Ahelyett,hogy Mészáros vagyonát firtatná.
Sziszifusz
@lajospapa: A 2/3-al igazad lehet. A pénzszerzés a fő szempontjuk, ehhez játszanak el egy népkábító mutatványt. Magukban ők is tudják, hogy milyen idióta megmozdulásaik vannak.
Alapvető erkölcsi értékeket vesznek semmibe. Gusztustalanok ! Amit művelnek, és ahogyan teszik hányingert kelt minden jóérzésű emberben.
Hellcat
Kis patkány cuslág...megvett a fidesz kilóra aztán most te is nyomatod a rágalmazást? A könyvet ki írta meg helyetted? Erőtlen fideszes rágalomhadjárat...amint kiderült, hogy a fidesz pénzeli ezt a majmot erőtlen lett az egész.
tavaszi
...nem tisztem fidesznyik szavazóként a baloldalt védenem . azért annyit mondanék ehhez,hogy a tisztességes baloldali emberek nevében igen is felkell venni a keztyűt a témában...Kovács László, Botka László , és van azért tisztességes azon az oldalon is ...nos ezt nem lehet szónélkülhagyni. az hogy a századvég rácuppant ...még szép.. nem vélettlen mondta a vezetője : ők semmit nem tettek hozzá és nem vettek el amit Janó mondott ..innentől Janó térfelén a labda. ha senki nem perli be ...akkor minden szava igaz...ha beperlik..és elveszti..akkor visszamegy a börtönbe. de akkor mint patkány oda is való. ...én szóba nem állnék egyettlen balos orgánummal az biztos. egyébként magánvéleményem : ez a könyv már senem szoroz senem oszt a fideszgyőzelmét illetően. ...és még itt van Simon hamis utlevele ...plusz sikkasztása ...és mind ezt a Második emberként tette a pártja ellen...ezek tiszta cikik..és roppant gázos dolgok. ő hamarabb kerül börtönbe Janónál...
tavaszi
még mielött bárki félre értene , mélységesen elitélem a cusláááágot ...de mint ellendrukker , tetszik ahogy öngólt lőtt a balnak. de ugyan ilyen az a hölgy is aki a DK-képviselőjelölt cselédeként abban a házban nyilatkozik fletónak..és utána sirva kisemberezik,hogy őt el akarják taposni. ...és egy média nem tette fel a kérdést : HÖLGYEM MIÉRT NYILATKOZOTT AKKOR FLETÓNAK??? ...ha utána nem járul hozzá a mocskolódó szöveg közzétételéhez. érdekes engem nem akart fletó videóra venni...mert elhajtanám..de aki korpa közé huppan ne csodálkozzon hogy a disznaja ...kihasználja...ilyen a politika az egész világon...(klinton és az "orális" terem, Berluskoni és a z örömlány, ...putyin---és az uj barátnő az olimpia nyitóünnepségén, stbstb, annak idején Kósát is látni vélték a debreceni pályaudvar parkolójában örömlánnyal "tárgyalni" ...van amelyik igaz történet és hat a külvilágra..és van ami hazugság..és nevetésbe fullad.
coyote3
A fideSS-ben helye ennek a gerinctelen féregnek...
dömdödöm
Szerinte annak, aki szeretne közelebb kerülni a tűzhöz, meg kell vennie a könyvét.
Ez lesz az utolsó könyv amit megvásárolnák a könyvesbolt polcain lévő összes közül .
Jó ha figyeltek rá mit tesztek közzé mert könnyen tényleg a tűz közelébe kerülhettek . (lásd kijev ) csak az állandósult feszültséget növelitek napról és a hazugságáradatot és az emberekkel való packázgatást nagyon sokan meg fogják elégelni rövidesen . Szerintem bölcs döntés volna leállni amíg nem késő :-(
mekkelek
Emberek, ez az egész szar a mi pénzünkből a mi bőrünkre megy, politikai hovatartozástól függetlenül. Úgy kellene elhajtani valami kőbányába ezeket a hulladékokat hogy soha többet ne halljunk róluk, mert mindkét oldal bebizonyította hogy teljességgel alkalmatlan az ország vezetésére, az ország javára csinálni bármit is.
karma1
@tavaszi: Mondd, mikrol irsz te itt egyaltalan? Micsoda cseled nyilatkozik kinek, mirol? Hogy jon ez ide? Kulonben illik a neveket (legalabb) pontosan irni: (meg ha kisbetuvel is), szoval "klinton = Clinton", Berluskoni= Berlusconi, valamint Putyin NEM az uj baratnojevel, hanem az UJ FELESEGEVEL jelent meg, mert az elozotol tavaly hivatalosan is elvalt.

Ha figyelmesebben bongeszted volna a lapokat, akkor kiszurtad volna, hogy pl. Simont a part AZONNAL eltavolitotta a partbol, es a kis majom Zuschlagrol Gyurcsany AZONNAL elmondta a velemenyet, es elhatarolodott tole... A szarkazmusa a "nagy kosar penzzel" es a penzosztogatassal kapcsolatban pedig csak valasz volt a kismajom hulye allitasara, es annak keptelensegere...
Pálinkafőző Rézüst
Ez a fütyesz egyre szánalmasabb...:))) De tényleg, már sok cöfiröfis is röhög rajtuk, csak egy jó piálás miatt mennek vonulászni...:)))
análisdrabális
Mit is hazudozik foslág? Ötven misit kapott hogy 2006-ban visszalépjen? Szar dolog az a rohadt internet:

hu.wikipedia.org/wiki/Zuschlag_J%C3%A1nos
"2006 októberében az MSZP elindította az önkormányzati választásokon, kompenzációs listáról szerzett mandátumot. 2007 januárjában a politikust a Bács-Kiskun megyei szocialisták ügyvezető elnöküknek választották meg."

Úgy gondlom a foslág ügy ezzel kifújt.
lajospapa
Aki Zuschlag ügyben megnyilvánul csak magában tegyen már fel néhány kérdést!
Otrombasága miatt kirúgták a pártból, aztán mért adtak volna neki ötven milkót, hogy ne induljon?
Egy pártnak lehetnek- e milliói, amikor csak az államtól támogatásként több száz millió jár? Másik pártnak is!
Ha már vannak, tarthatja-e esetleg páncélszekrényben? Vagy csak a zokniban?
Az a páncélszekrény nyitva szokott -e lenni, hogy azért lássa már mindenki, hogy itt gazdag ember él?
Egy ötven millás üzlet úgy végződik-e hogy szólnak telón Jucusnak toljál már oda a fószernak egy ötvenest! Főleg, ha a dolog kicsit necces is?
Jucus bé.b..sza egy szatyorba! Nahát! Mi van ha kiszakad a villamoson az alja?Hát ez égbekiált!
Aki meg mondja éppen szabadult böcsülettel leült börtönéből. Amit csalásért kapott.
Cumizzunk csak élvezettel!
pesti
@Hellcat: Egy ilyen semmirevaló börtöntöltelékkel nem szabad foglalkozni.Arra számított a FIDESS,hogy megint lesz egy gumi csont amin lehet rágódni.Elterelve a FIDESS disznóságaitól.
szablyafűrész
Mielőtt rohannátok megvenni ennek a "molesztáltnak" a könyvét, a hvg.hu lehozta, hogy egy nulla van a könyveb mindarról, amiről úgy külön mesélgetett a csóka !
Csizmás Kond
...hiába szégyelitek, közületek került ki...:)))
miazavalami
@Csizmás Kond: ...Hááát itt is vannak ilyenek.:-))
Csizmás Kond
@miazavalami: ..ha tovább tart a kampány még kiderül másmilyen nincs is...:)))
miazavalami
@Csizmás Kond: ...beeeee! :-)
De van ám!
Csizmás Kond
@miazavalami: A helyetekben én előbbre hoznám a választást...:)
joopapa
Úgy bele jött a "dutyi papás mamásba" hogy azt álmodta hogy a liftben akarta valaki a testét:-)))))))De ki az a hülye hogy egy liftbe akar, "homokozni"?
Csizmás Kond
@miazavalami: ...me a végén nem marad senki szabadon...:)
miazavalami
@Csizmás Kond: Mé? Asszed, ha a fidesz szabadon garázdálkodik az jó pontot jelent?
miazavalami
@Csizmás Kond: De aszcsinnyájja!
Különben is az hogy ki hova tartozik tök mindegy. Az a lényeg , hogy megmaradjon embernek , ha az volt egyáltalán , mikor a politikusi pályát választotta. Valljuk be , nagyon kevésnek sikerült.
Csizmás Kond
@miazavalami: jó jó de most nem arról van szó...
szelbatyo
@Sziszifusz: "...Politikai prostituált !..."
Nono !!!... Mi az, hogy "politikai "?...
miazavalami
@Csizmás Kond: Ne terelj , mert a múltkor is már nem tudtad Kunczéról , hogy elterelni a szót, hát belinkeltél egy matekpéldát.
Csizmás Kond
@miazavalami: azt sem neked linkeltem hanem annak a félkegyelmű fviktornak mert azzal hozakodot elő hogy nekem 2+2 is öt...hát bebizonyítottam...:)
miazavalami
@Csizmás Kond: Viktor nem félkegyelmű, csak te tartod annak.
Az hogy Zusdájg szocialista képviselő volt semmit nem von le abból , hogy finoman fogalmazva , nem normális!
Egy jobbos vajon rakna képes lenne elítélni egy másik jobbost ugyanezekért? Dehogy! Menne ezerrel a mosdatás. Na ez a különbség. Mi elismerjük ha valaki agyament. Ti viszont csak tereltek.
Csizmás Kond
@miazavalami: szóval ti...akkor a fviktor is te ?...:)
miazavalami
@Csizmás Kond: nem temi! Mármint bal oldal..., cicus nincs cigim ne húzz fel!
Csizmás Kond
@miazavalami: Jó nem húzogatlak, csak legelább igérd meg, hogy megpróbálsz leszokni a cigiről.
Manhattan
Cusi szemét, aljas gazember! Saját magát ásta el a gusztustalan megjegyzésével a TERROR ház előtt, mikor gúnyolódott, ironizált a szerencsétlen HOLOKAUSZt áldozataival. Majd befagyott a segge, mert jól akart kinézni, és csak zakóba ment a megemlékezésre. Aztán azzal gúnyolódott, hogy a gázkamrába biztos nem fáztak úgy, mint ő ott az Andrássy úton.., Velejéig romlott, szemét ember! Ráadásul csalt, lopott! Most megtalálta a a megfelelő pártot! Éltesse őket az ékesszólásaival! Szégyen a Fideszre is, hogy ilyen emberek mocskos hátán akar előrébb jutni!
Sziszifusz
@szelbatyo: Rendben, nem csak politikai !
miazavalami
@Csizmás Kond: Nem bagózom, már egy ideje. több mint egy hónapja. De hiányzik a fene egye meg...
Dr. Felipe
Ez a börtönviselt köcsög legalább jól lehúzza a jobboldali idiótákat akik megveszik tőle a könyvet.
szablyafűrész
@karma1: Sokat vársz el tőle ! A "dinnyés" cimborája is csak egy érettségiig jutott,...
Hellcat
@pesti: Hát ez össze jött nekik mert ömlik a médiájukból meg már a politikusaik is kezdenek néha nyilatkozni róla...pont mint korábban a Simon ügyről...
tavaszi
@karma1: ha értesültél róla akkor fletó készitett egy videót egy hölggyel aki 2006-ban lett munkanélküli...és mivel nem jelentkezett időben az önkormányzatnál megvonták egy időre a juttatását...mire a videó kijött már visszakapta az ellátást. a lényeg...a videó abban a házban készült ami egy DK-s jelölté ..ahol a hölgy ugy mellesleg takarítónő...nemes egyszerűséggel cselédnek irtam...régen ez egy bevett kifejezés volt ...ma házvezetőnő...bejárónő...ha férfi akkor háziúr...stb...a hölgy nem járult hozzá hogy nyilvánosséágra kerüljön...de fletó leszarta..és feltette a facebookjára ...és a hölgy megharagudott ..és mint kisembert sajnáltatta magát akik ezek eltipornak...(én teszem hozzá : miért adott interjút akkor? ha utána elkezd kényeskedni...ennyi)
nezelodo
Azért ennek a nagy hangon reklámozott cirkusznak pozitív a végkicsengése. Végre megtalálta a helyét ez a kis köpönyegforgató tolvaj nyikhaj a hasonszőrű barátai között.
evacica
@Csizmás Kond: És most a fidesznél kötött ki! Igaz oda is való, puha gerinc 0 erkölcs!
csikknorisz
A közrádión is hirdetik, ma hallottam a Kossuthon. Na az az igazán a fideszközeli, csontig a párt seggében van a nyelvük.
Yoda69
zuslag a fidesz porazan van, amit donorban tart a markaban.
Jellemzo a fideszre: bunozokkel uzlettel. A fidesz szekhaztol is buntetett gyilkosokkal vitettek el a tuntetoket.
Pálinkafőző Rézüst
@miazavalami: @evacica: őszinte részvétem...:))
Vizual
A televízió nyálkás és undorító sorozatai átmentek a politikába. Tényleg ez a szint a magyar földön. Egy ilyen Zuschlag a Fideszi érában ? Ugye van még rajtam kívül is aki undorral tekint erre a szemétségre. Fideszi lealacsonyítás. Terry Bleckkel Vagy ki a frász. Szent ég !
Pálinkafőző Rézüst
@Vizual: a Teri Bleki fényévekkel különb...:Sajnos ez a mai Új Magyarország! Ja, és Magyarország jobban teljesít! Igen, ilyen szarságokban valóban...:(((
tavaszi
...lehet hogy nem én utálom legjobban a milliárdos bolsit ...ha nem volt párttársa???
de jó ezt megélni...
Desischado
Egy gerinctelen, jellemtelen kis patkány! És most megtalálta a helyét!
evacica
@Csizmás Kond: Ott ahova való a fidesznél! Gerinctelen jellemtelen ember, ugyan úgy hazudik mint a fideszes új barátai! Madarat tolláról embert barátjáról! A fideszes főnök. úgy is szereti a közmondásokat
aremy
a sittkón csak kocsog volt most meg átment BIDÉBE szóval seggmosóba van arca
mit ne mondjak.
Csizmás Kond
@evacica: Tudtommal még nem lépett be a Fidesz-be, szóval ha már eleve így ferdítesz akkor hogy tutdnánk tovább érdemben vitázni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.