Orbán Viktor miniszterelnök szerint Magyarország minden fontos gazdasági mutató alapján jobban teljesít az Európai Unió átlagánál. A kormányfő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában vont mérleget kormánya teljesítményéről pénteken.

Emlékeztetett: tíz év alatt egymillió új munkahelyet ígértek, ebből egy ciklus alatt több mint 250 ezer megvalósult, ami az időarányosnál kevesebb, de több, mint bárki gondolta volna 2010-ben. Kiemelte, hogy tavaly nőttek a reálkeresetek, és beszélt arról is, hogy bár a jó oktatásügyhöz szükséges keretet megalkották, tartalmi újításokra van szükség a nemzetközi felmérések szerint romló eredmények miatt.

Orbán: Magyarország jobban teljesít az uniós átlagnál

"Olyan politikát próbáltam csinálni, ami a magyar embereknek jó. Nem volt beleírva a szerződésembe, hogy a nagy nemzetközi cégeknek is elégedettnek kell lenniük, az se, hogy a bankok továbbra is extraprofitot vigyenek haza. (...) Ha tehát elvesztettem esetleg néhány külföldi barátot, és nyertem helyette néhány millió magyart, azt jó üzletnek tartom" – jelentette ki.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Tudjuk. Sőt, irigyelnek is bennünket. Orrba-szájba ezt hangoztatja a Nyugat! Szánalmas.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemjoezigy
Ha valakinek van kedve kínozni magát, meghallgatja ov beszédét, itt: www.hirado.hu/2014/03/28/elo-orban-viktor-a-kossuth-radioban/
Abban is az engem legjobban felháborító rész az 5:24-nél a "a fizetésből nemcsak megélni, hanem gyarapodni is lehet" és az 5:35-nél a riporter: "a statisztikák szerint a legmagasabb keresetűeken kívül valamelyest mindenkinek csökkent a keresete"
ov válasza: " Nem felel meg a valóságnak"
Na ez a hozzáállás, ez a szemenszedett hazugság, vagy tájékozatlanság, vagy az emberek hülyének nézése, ez bizonyítja ennek a féregnek a pozíciójára való alkalmatlanságát!
Ja és a csapatáét is: a 47 ezerből megélés, a munkanélküli felelős a helyzetéért, a mindenki annyit ér amennyije van, ...
Az egész beszédnek semmi köze a valósághoz. Ez megint egy választási beszéd volt, persze ez a fidesz szerint megint az "egyenlő mérce szerint", persze a többi pártnak erre nincs lehetősége de ez nekik nem számít! Elvárták tőlünk, hogy ezt elfogadjuk, mert állítólag mi juttattuk őket ebbe a pozícióba.
Hátha segít a választásban, persze garancia nélkül semmit nem ér:
Mások hogy látják: Megszorítás magyar módra: az elmúlt négy év vesztesei és nyertesei: privatbankar.hu/makro/megszoritas-magyar-modra-az-elmult-negy-ev-vesztesei-es-nyertesei-267270?utm_source=hirlevel&utm_medium=email&utm_campaign=hirlevel_20140326

Mi lesz április 7-én?: fenteslent.blog.hu/2014/03/28/mi_lesz_aprilis_7-en

Ezt tervezik a pártok a pénztárcánkkal: www.napigazdasag.hu/cikk/8557/
Desischado
Valaki világosítson már fel! Hol?! Kinek?! Mert a hozzám hasonlóknak és az emberek legtöbbjének nem az! orbán álomvilágban él, vagy síkhülye, vagy olyan fokon aljas, hogy arra szó sincsen! Véleményem szerint mind a kettő!
Fradigege
Már megint ilyen k'rva jók vagyunk? Majd ha 1000 euró lesz a minimálbér akkor egye fene megdumált a more.
karma1
Hat hogyne... Merkel asszony meg sirva kopogtat a siker receptjeert orban vitya csuti stadionjanak a kapujan...Vagy O meg a tobbi vezeto unios allam vezetoi olyan hulyek, hogy nem is tudjak, hogy Ok valahol az atlagon, vagy eppen atlag alatt kullognak teljesitmenyben, mig mi gyorsvonati sebesseggel huzunk el gazdasagi teljesitmenyben? O, ezek a statisztikak!
mariaberta
Az a baj, hogy jobban, én inkább azt szeretném, ha JÓL teljesítene. Mert ugye a semmit nem lehet fokozni, kivéve persze, ha azt fideszék szajkózzák. De hát az még nem teljesítmény, csak üres duma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.