Egy nap. Egyetlen nap jutott arra, hogy változtass a jövőn. Az én jövőmön, a gyerekeim, a szüleim jövőjén. A saját jövődön, a gyerekeid, a szüleid jövőjén. Állj fel a gép elől, húzd fel a cipődet és indulj el.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Nemzeti dal

Talpra magyar, hí a haza!
Itt az idő, most vagy soha!
Rabok legyünk, vagy szabadok?
Ez a kérdés, válasszatok! -
A magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

Hát eljött a nap hogy fordítsunk egyet hazánk szekerén és Ázsia helyett újra Európa felé vegyük az irányt.
Ma már nem lehet finnyáskodni, otthon maradni, LMP Munkáspárt és egyéb szarságokkal foglalkozni mert csak a Kormányváltó összefogás tudja leváltani bolseviktor elvtársat. Szavazzon mindenki a Kormányváltásra mert 2018 ban erre már nem lesz lehetőség, akkor már késő lesz.
Ne felejtse senki hogy aki otthon marad az bolseviktor elvtársra szavaz. Igaza van Bajnainak aki azt mondta hogy a szavazófülke az egyetlen hely ahol nem kell félni bolseviktor elvtárstól, hát éljünk a lehetőséggel és szavazati jogunkkal és küldjük el az elmebeteget ahova való, Gratzba.
A jobboldali szavazók meg inkább szavazzanak a Jobbikra csak a fideSSre ne mert a fideSSnek nincs programja csak egy: loptunk csaltunk hazudtunk - folytatjuk.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.