A feltaláló-üzletember szerint az emberiség ma már rendelkezik a repülő csészealjak mind a három legfontosabb technológiai elemével. Ez a három elem pedig: a repülő, a csésze és az alj – szólt a poén a szerkesztőségben. De nem. Legalábbis Széles szerint nem: 1. Ion fákylák./Levegő surlódásának legyőzéséhez./ 2. Nanoszál tehnológiával./Bemérhetetlenség, lelőhetetlenséghez./ 3. Nagy toló erejű hajtóművekkel./Melyek alkalmasak nyolc-tíz g-s gyorsulások biztosításához./Tehát a térugrást már a földi készítésű járművek is tudják biztosítani.

Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@Pisti271: vagy megnézni egyesek miért is fényezi ennyire egy-két féreg lyukát
bundi
nem akarok tudatlannak tűnni, de miket is talált fel ez a feltaláló-üzletember?
"A feltaláló-üzletember szerint az emberiség ma már rendelkezik a repülő csészealjak mind a három legfontosabb technológiai elemével."
Pisti271
A féregjuk fizikájáról meg kell kérdezni a cseresznyében a kukacot.
bundi
@Pisti271: vagy megnézni egyesek miért is fényezi ennyire egy-két féreg lyukát
joopapa
Egyszer biztos részegen ment haza azt az asszonya hozzá vágta a kávés csésze készletet, és pár csésze alj eltalálta! És láthatjuk az eredményét! De komolyra fordítva a szót, ez egy hülye!
human
Most nem megyek bele ennek a "szellemi vezetőnek" a minősítésébe.
Ami viszont nem scifi, hogy a fúziós erőművek környezetbarát energiájával fogják a világon leváltani az atomerőműveket. Nem kell kilométeres mélységekben betonkoporsókban majd 1000 év alatt lebomló sugárzó szemetet tárolni. Egy robbanás esetén sem kerül környezetkárosító anyag a levegőbe.
Mikor ezeket beüzemelik mi még mindig fizetjük az oroszoknak a 6000 milliárdos (vagy közben nagyobbra hízott) adósságunkat és vakarjuk a fejünket, hogy hova rakjuk a sugárzó hulladékot.
laszlobihari
Kéne a dílere neve és címe, vagy lehet ez már ismert, ugyanis ő az "udvari szállító"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.