Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint Magyarország gazdasági teljesítőképességének javításában 2010 óta jelentős eredményeket ért el a kormány, a tartós növekedéshez azonban új otthonteremtési programra és a rezsicsökkentés vállalkozásokra történő kiterjesztésére van szükség.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
Ez az újságíró tudja, miről beszél? Vagy alapvetően tájékozatlan, vagy szándékosan félrevezeti az olvasóit. Rónát lehet az ellenzékhez kötni, de a baloldalhoz bajosan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Te arrogáns tonyo te otthon teremtésben jó vagy ezt tudjuk, tudod már mennyi ingatlanod van és mekkora az alapterületük :-))) A vállalkozásoknak meg nem rezsicsökkentésre van szükségük, hanem kiszámítható gazdasági környezetre!
gibgab
Ez az újságíró tudja, miről beszél? Vagy alapvetően tájékozatlan, vagy szándékosan félrevezeti az olvasóit. Rónát lehet az ellenzékhez kötni, de a baloldalhoz bajosan.
Dr. Felipe
@gibgab: Azt már megszokhattuk hogy aki nem fideSS seggnyaló az csakis szélsőséges baloldali kommunista idegenszívű hazaáruló lehet ebben az országban.
Ilyen egyszerű a fideSS retorika ami pont elég szellemi táplálék a fideSS gyökereknek.
Pálinkafőző Rézüst
@gibgab: mno.hu...:)))) Ennyire vedd komolyan..:)))
nyanya001
Ez az MNO igen setét ! Róna Péter sosem volt baloldali !
Viszont Rogán a tornacipőjét sem vihetné Róna Péternek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.