Lehet, hogy sokan nem is hallottak még róla, de születőben van Magyarország új nagy hatalmú ura, aki nem más, mint Lázár János. Egy ideje már valószínűsíthető volt, de mára már bizonyossá is vált: a Miniszterelnökség mindent visz. Egy jogállamban, amely valójában is úgy működik, a Miniszterelnökség feladata a kormányzati tevékenység összehangolása lenne. Ehelyett, Lázár János fog felelni az uniós források felhasználásáért, az agrár-vidékfejlesztésért, a kutatás-fejlesztésért és technológiai innovációért, az építésügyért, a településfejlesztésért és településrendezésért, valamint a tudománypolitika koordinációjáért. Emellett még pont ráér szabályozni a közbeszerzéseket, irányítani a polgári hírszerzést, és még a kulturális örökség védelmét is ő fogja egy kézben tartani. Döbbenetes széles portfólióval fog rendelkezni, még a külügy is ad át feladatot.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Bármerre nézünk, mindenütt zűrzavar van – minden nap hallani valami kontárságot, csoda, hogy még működik az ország.
csip-csop
@Manhattan: nem mukodik az orszàg, csak mi mèg nemvettuk èszre,(legalàbb is mi ugy csinàljuk, hogy nem vesszuk èszre) hogy mi van a hàttèrbe, majd elobb-utobb minden kiszivàrog, csak turelem kell. jobb kèsobb, mint soha.
Manhattan
Orbán Viktort nem érdekli Magyarország, Orbán Viktort a hatalom érdekli, és az, amit a hatalommal elérhet. Orbán Viktor úgy tekint Magyarországra, mint a saját vállalkozására, amiből annyi pénzt vehet ki, amennyit nem szégyell.
... és nem szégyell!
Nézzétek meg, hogy aki Orbán Viktor barátja, az látványosan meggazdagszik, aki az ellensége, az pedig tönkre megy.:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.