Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) gazdaságdiplomáciai helyettes államtitkára pénteken bekérette André Goodfriend amerikai ideiglenes ügyvivőt a magyarországi civil társadalom helyzetéről Barack Obama amerikai elnök beszédében elhangzottak, valamint az ügyvivő csütörtöki televíziós interjújában elmondottak miatt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az internet világában ha már nem lesz nálunk amerikai nagykövetség Obama (már ha érdekli) ugyanúgy mindent tudni fog az országról. Persze az internetet is le lehet kapcsolni, ahogy Putyinék tervezik.
Főlökött
Üdvözlöm az itt lévőket.

Nem értem, miért kell behívni azért, hogy képbe kerüljenek végre az ország helyzetéről. Elég lett volna egy levél elküldése is, melyben tájékoztatást kérnek az állapotokról, demokráciáról, jogbiztonságról, föld - gáz - áram - trafik - média - bank - stb., stb. mutyikról.
Attól félnek több kötetes lenne a tájékoztató ? Ezért jobb szóban, mert így nincs írásos nyoma ?
Senara
Gazdaságdiplomáciai helyettes államtitkár :-)) és átadja zselés tiltakozójegyzékét ... eddig és ne tovább , mert lesz irgum-burgum ... több tiszteletet ...szabadságszerető nép vagyunk ...2/3 azt tesz amit akar felhatalmazást kapott rá szavazatok játszadozásával ...félretájékoztatták mindazokat akik a civil társadalmat korlátozásáról beszélnek ...bocsánatkérést várunk el .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.