Fenyegető sms-eket kapott Tatár László, a fidesz gyöngyösi polgármesterjelöltje, ami annyira megviselte a politikust, hogy az ügyben összehívott rendkívüli sajtótájékoztatón elsírta magát.

Az üzenetek állítólag olyan "obcén és ordenáré" stílusban íródtak, hogy a közvéleményt inkább megkímélné tőle Tatár, később azonban elárulja, hogy a "kibelezéstől a felkoncolásig" sokminden elhangzott.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
Sírdogálhatott volna a rendőrségen, vagy az ügyészségen, ehelyett rendkívüli sajtótájékoztatót tartott!
De, ha ilyen érzékeny a lelkem, akkor minek akar politikusnak állni!?
Vajon a közpénzek "zsebre játszása közben" is elsírná magát?
:-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Haaat elnek arra rendesen nemzetisegiek, valoban nagyon rossz korulmenyek kozott,... Ha valaki hajlando az o ugyuket is felvallalni, akkor kar megfenyegetni barkit is...
Jankó123
Sírdogálhatott volna a rendőrségen, vagy az ügyészségen, ehelyett rendkívüli sajtótájékoztatót tartott!
De, ha ilyen érzékeny a lelkem, akkor minek akar politikusnak állni!?
Vajon a közpénzek "zsebre játszása közben" is elsírná magát?
:-)))
bakegya
Ilyen egy fidesses szabadságharcos?-hol vannak a szupervizorok?
Senara
Tatár Lászlónak ezennel átadom eme díjat superiormagazin.hu/wp-content/uploads/2012/07/Snap2194.jpg és örökös tagságot Fideszbe
bencemacska
És, ha ő lesz a polgármester, akkor nem "báncsák a magyart"?L
keresztapa
Ha a "C" kifejezéseit olvasná illetve, hallaná akkor nem csak sírna!
tivoli
@Senara: ma, 13:24
Ezt most az alakításért?
Mobil123
Hát valamiért a sírós Fideszesről a Pokorni jutott eszembe. (valóban aljas dolog bárkit is megfenyegetni és legfőképp a családját is belekeverni ! de azért a Fidesz is ezt teszi )
silber13
Azért egy " Legjobb epizód szereplő " díjat adhatnának neki! Istenkém, de nagy alakítás! Neves művészeinket gyötörheti a sárga izé.. irígység.. hasmenés.. .vagy mi a franc!!!
nusika
Sajnáltatja magát! Hátha sikerül így is!
Mobil123
@silber13: :-))))
Tényleg ! Emlékszik valaki MSZP-s vagy más ellenzéki pártból valakire aki sírt???
Törölt felhasználó
Legyen már mindenkiben egy kis emberség, ha fideszes, ha nem. Ez nem műsírás... Mellesleg gyöngyösön a jobbik lett a második. Lehet én is elsírnám magamat, ha egy agyatlan skinhead huligán fenyegetné a gyerekemet..és nem lehetek mindig mellette:( Szóval ez nem fidesz-baloldal buli, hanem fidesz-jobbik...
Senara
@tivoli: Ezt most az alakításért? Természetesen , mert megérdemli , esze annyi amennyi ,kilátszik elsírta bánatát ,így reméljük a rendőrség hivatalból "vizsgálódni" fog
silber13
@ziziplanet: A tetszik véletlen. Sajna, de azt kell mondjam, kevés színészi alakítást láttál. ha ennyire be tudsz dőlni egy nem is olyan parádés " nagyjelenetnek! "!
tivoli
@Senara: ma, 14:27
Vigyázó szemetek Gyöngyösre vessétek.
Teljesen normális reakció lehet ez az elérzékenyülés egy járókelőtől, de nem egy polgármester jelölttől. Máris fogást találtak rajta, ha polgi lesz bármire rá tudják venni majd, elég neki egy fenyegető levél. "Mert a kutya is azt bántja, aki fél tőle."
Senara
@tivoli: Normális reakció , feljelentést tenni , ők majd megkeresik és elszámoltatják a "fenyegetőt " ... Máris fogást találtak rajta... ó dehogy gúny tárgya lesz :-)))
Toby
Majd hozzászoktok, vazze, eddig ti aláztátok, fenyegettétek a tisztességeseket, most a cumi másik végére álltok - oszt ' jó napot !
Gengszterisztánban vissza is lőnek !
naaki
A legnagyobb ellenségeim sem tartanak Fideszesnek. De, ha valós az sms, akkor igenis megrémülhet és zokoghat is, mert emberből van ő is és megértem, ha fél. Hogy ez mennyire színjáték vagy valós érzelmi kitörés? Nem tudom. De úgy gondolom nem is ez a lényeg. Ma, Magyarországon, egyre inkább abba az irányba halad a társadalom, hogy lehet félni egy ilyen üzenet miatt. Az más kérdés, hogy egy Fideszesnek szokatlan lehet, ha fenyegetve érzi magát. De, amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten. Tessenek visszaszállni a földre és felvenni a halandó tempót. Szar lehet szembesülni, hogy épp olyan halandóak, mint azok, akiken átgázolnak és nem védi meg őket a Fidesz logó.
Törölt felhasználó
@silber13: Színészt is és "életet" is láttam eleget. Gyerekkoromat meg végig balhéztam a skinheadekkel. Másrészről egy gyöngyös szintű helyen sokkal közelibb egy ilyen fenyegetőzés, mint egy nagyvárosi diák bombariadó... Amúgy nem kivánom senkinek hogy a családját, gyerekeit fenyegesse egy maffiozó, amit szintén megéltem. Úgy hogy igen van tapasztalatom az
Törölt felhasználó
@silber13: Amúgy meg ne legyünk olyanok mint ők kedves silber13...
Justa
Egyetértek azokkal,akik szerint mentális állapota miatt nem alkalmas politikus jelöltnem.A fenyegetés ténye pedig a rendőrség dolga.Az elkövetkezendő 4 v.5 évet hogyan csinálja így végig?A tisztelt keresztény jobboldal és a nagy magyar csürhe jóvoltából egymásnak ugrasztott társadalomban ez bármikor előfordul egy politikussal.Javaslom neki is Grázot,ott rendbe tették a királyt is,ügyesen feldolgozta,hogy annak idején kiszorult a hatalomból és elzavarták a zsírosbödöntől.
Ma már tele a zsebe,korona a fején és le szarja az egészet.
pbalage
Felkínálom megvitatásra a "Mi folyik itt, Gyöngyösön?" című videót
www.youtube.com/watch?v=99WgR24jWcw
coyote3
"Obcén"...:))))))) Ha van feladó szám az sms-ben, roppant egyszerű, a rendőrség seperc alatt kideríti ki a tulaja a telefonnak. Bár szerintem Gyurcsány volt...
Dr plágium
@coyote3: ha kolompárék írták akkor is fletó volt...
Vasárnapiiskolás
Ne szarjál be vén majom,megvéd a tek,vagy a birkamenet.Esetleg próbálj ember lenni!!
kkalman
Eldurvult ez a kampány mindkét oldalon. Hosszú az 50 nap a kampányolásra. Elég lenne két hét, és vége. Nem lenne idejük a sárdobálásra, bár ezt folyamatosan csinálják, és nem unnák el magukat a fene nagy kampányban.
Az is igaz, ha ilyen dolgok megtörténhetnek, fenyegető SMS, baseballütős fenyegetés, a 24 óra is sok.
Desischado
Hagyja abba, ha nem bírja! Nem kell politikusnak menni! Ja, hogy akkor nincs "lóvé"?
1szomjas
@kkalman: Ha egy országban élünk, tudhatod, hogy a Nemzetmegvezető Viktátor és csapata 2002 óta folyamatosan kampányol ! És láttuk hogyan...
Nagy Testvér
Aki korpa közé keveredik, megeszik a DISZNÓk!
bretagne
@naaki: Én sem tartom helyesnek - egyik oldalról sem - a fenyegetéseket. Embertelen dolgok ezek. Ennyire kell a hatalom? Vagy miért csinálják? De ez nem jó, megértem ezt a politikust és nagyon sajnálom. Nem jó fenyegetettségben élni!
Hellcat
Alkalmatlan...hogy nézett volna ki ha mondjuk a gyuresz anno sirdogál a tv ben mert a tüntetők a dunába akarták lőni meg akasztott gyuresz bábukkal jártak az utcán...
tivoli
@Horizont: ma, 07:59
A jelenlévők kivételek a vén majmozások alól.
Azok legföljebb koros kakiturmixolók.
Bercifiu
Mi van? nem jövedelmez eléggé a háziorvosi feladat, még kell a városi pénz is. Szégyelld magad, rohadék.
tivoli
@Bercifiu: Hátrább...
Egy háziorvosnál jobban senki nem tudja jobban a lakosság gondját, baját, úgy az egészségi, mint szociális gondjait.
Ettől függetlenül azt mondom, egy jó orvos inkább gyógyítson.
Zsuga
"Gyöngyös eddig a béke szigete volt" Vajon mostanra kik lázították fel az ott élőket IS? Egyébként pedig a tapasztalat azt mutatja, hogy békességgel nem is lehet az egyre durvábban eluralkodó helyzeten változtatni, mint ahogy azt a 2006-os MTV székház vandál ostroma is mutatja. Ennek a népnek szüksége van forradalomra (legalább is egy részének) hogy felrázza őket az apátiából.
Aki pedig fél, vagy a családját félti, ne akarjon politizálni, még ha oly annyira is kifizetődő az számára.
Senara
Választási fogás , jaj megfenyegettek , de nem ment feljelentést tenni ! Volt akiről azt híresztelték választások hajrájába , veri a feleségét , aki másnap a tévébe cáfolta .
Dr. Felipe
Nem is tudom hogy kik fenyegetőznek hogy ha nem fideSSest választanak akkor nem lesz támogatás.
soljanka
A szabadságharcnak bátor férfiaknak és nőknek való. Assziszem
(Bár unortodoxiában akár másként is lehet)
tivoli
@Horizont: ma, 13:40
Ne túlozz. Mi az, hogy soha?
Egy időben gyakran jártam arra, de sose láttam, hogy kigyúrt cigányok háziorvost vertek volna.
tivoli
@Horizont: ma, 14:04
Nem védem, miért tenném?
Csak azt mondod, hogy soha nem volt Gyöngyös a béke szigete a jobboldalnak köszönhetően.
Milyen jobboldal? netalán jobbikosok? Azok garázdálkodnak mióta világ a világ?
Vagy csak 1o éve? 20 éve? Vagy a rendszerváltás óta?
Volt békés Gyöngyös szerintem, még ha nem is mostanában.
tivoli
@Horizont: Na ugye. Soha ne mond, hogy soha.
Én arra a régi Gyöngyösre emlékszem szívesen, amikor a Mátra kapujának neveztük. és nem voltak még hatalmaskodó pártok.
Mobil123
@Horizont: Vártam mikor szólasz meg vele kapcsolatban és úgy látom nem hiába vártam. :-)
Macskaszem
Ez a picsogó majom elég bátor volt 2008-ban ahhoz, hogy az orbán horda segítségével elüldözzék Gyöngyösről az Apolló gumigyárat, most meg tárt karokkal várják és dicsekednek vele. Most nem számítanak az esetleges ökológiai, turisztikai károk, csak jöjjenek már végre. Ilyen hernyó ez a Tatár.
kkalman
@1szomjas: Ha az egy ország Magyarország, akkor igen. És tudom, hogy nemzetmegvezetőnk 12 éve folyamatosan kampányol. Az eszközeiről inkább nem írok.
lajospapa
Drága szívem! A politika melyet Ti csináltok kétharmaddal, már csak ilyen.Ebből következtess arra, hogy még van olyan aki nem ért egyet veletek és hasonló hangnemben fejezi ki ezt. Nem sokan vannak hiszen aki kétharmados többségben van az ne féljen. Úgy látszik, hogy jó fizetésért vállalod. Ne is félj, a kötelet Kövér nem Neked ajánlotta. Rajta hát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.