Akik változást akarnak, azoknak vasárnap el kell menniük szavazni, hogy megmutassák, létezik egy olyan Magyarország, amely végtelenül elégedetlen azzal, ahogyan a dolgok mennek – mondta a Demokratikus Koalíció elnöke hétfői mosonmagyaróvári fórumán.

Gyurcsány Ferenc a "demokratikus ellenzéki erők" összefogásáról úgy nyilatkozott: "vagy egymásra találunk és sikeresek leszünk, vagy még jó néhány cikluson keresztül itt ülhet a nyakunkon Orbán Viktor, ebbe még belegondolni is rossz".

Hozzátette, hogy csak lépésről lépésre lehet visszaszorítani a jelenlegi hatalmat.

"Együttműködésre vagyunk kötelezve" – jelentette ki Gyurcsány Ferenc, aki az első két választásra utalva arról beszélt, nem történt politikai fordulat Magyarországon, noha a kormányoldalnak "ügyeskednie, ravaszkodnia kellett", mert a négy évvel korábbi szabályok szerint elvesztette volna kétharmados többségét.

Az önkormányzati választás esélyeiről szólva Gyurcsány Ferenc arról a várakozásáról beszélt: a nagyobb települések ellenzéki polgármesterei megőrzik posztjukat, a jelenlegi néggyel szemben hét-tíz kerületnek lehet baloldali vezetése, és fél tucat vidéki nagyvárosban is elvesztheti székét a kormánypárti településvezető.

A DK elnöke szerint ma nem részletkérdésekről folyik a vita, hanem arról, hogy az ország inkább Azerbajdzsánhoz fog hasonlítani vagy Ausztriához, hozzátéve, hogy "Magyarországon meteorológiai és politikai értelemben is az uralkodó széljárás nyugati".

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Én minden szavazáson ott voltam. De kezdem azt érezni adtam a szarnak egy pofont. Egy viszonylag élhető országból összehoztak egy élhetetlen mutyi birodalmat. Na ezért érdemes?
Ja ! Azt sose értettem meg hogy ha én nem szavazok a fideszre akkor hogy a francba nyertek? He?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Nadekéremszépen, mi az hogy változás?...mert ugye változtatni lehet de van amikor nem érdemes, főleg akkor ha ilyen semmitérő dumákkal próbálnak szédíteni...változás ...micsoda szélhámosság...
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Ma nincs érzéked a finom különbségekhez. (Ma sincs !)
A változás szükségszerű és elkerülhetetlen.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Persze, és az ilyen elkerülhetetlen hozzánemértésből fakadó szavazások eredményét isszuk mindig.
Csizmás Kond
@Horizont: ..dehát nekem ez a véleményem...:)
Csizmás Kond
@Horizont: Azért kérlekszépen mert mostanig is aki folyton a változást rikoltozta (mármint a beíról közül) mindig egy kelekótye valamire szavazott és az ilyen idióta váltosáskényszerben szenevedők mindig csak a bilit gorítják a fejünkre.
A változás nem abban rejlik, hogy csakazértis valaki félnótást vagy régigazemberek újarcait visszaválasztjuk, hanem abban hogy a változás a mi jobb jövőnket hozza el...nade az ilyen ez se pisi az se pisis alakokkal nem fog változni semmi.
Csizmás Kond
@Horizont: ..dehogy, ha meguntad a régit boríts a fejedre egy frissebbet...
human
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Kétfarkú Kutya Párt indulhat-e végül a választáson? Szerintem aki nem tud hova szavazni, mert elege van a jelenlegi szereplőkből az szavazzon rájuk :)
miazavalami
Én minden szavazáson ott voltam. De kezdem azt érezni adtam a szarnak egy pofont. Egy viszonylag élhető országból összehoztak egy élhetetlen mutyi birodalmat. Na ezért érdemes?
Ja ! Azt sose értettem meg hogy ha én nem szavazok a fideszre akkor hogy a francba nyertek? He?
Csizmás Kond
@Horizont: Még nem de annyira felidegeltél hogy kénytelen leszek...:)
human
@Horizont: De az érvénytelen szavazat és nem jelenik meg a statisztikában.
koszpeko
@Csizmás Kond: Megint magatokat jellemzed és ítéled?
A semmitmondás, terelés, mellé beszéd,nagyzolás rátok jellemző.
Csak így tovább,hátha jövőre kapsz egy nemzeti kocsmát.
koszpeko
@Csizmás Kond: Így van a sok naiv szerencsétlen 2/3-ot adott a fityisznek.
Most már van zsetonmutyi is.
Hajrá csak így tovább!
nemkati
@Csizmás Kond: A változás jelenleg azt jelenti, hogy ezt a korrupt, érzéketlen, hatalommániás, az országot lerabló bandát el kell zavarni, és egy párbeszédre hajlandó, a lehető legtöbb érvet, véleményt megfontoló, és azok alapján meghozott döntéseket végrehajtó vezetőket kell hatalomra juttatni. Hogy ezek kik, azt nem én mondom meg, azokat ki- és meg kell választani. Ha te azt gondolod, hogy minden jó úgy, ahogy van, a fontos helyeken a megfelelő emberek vannak és azok megfelelően működnek, akkor valami nagyon fontos dolgot nem vettél észre. Hogy az ország nagyobbik része nem akarja ezt ami most van. És a választások azért nem tükrözik ezt az akaratot, mert akik nem ezt akarják, azok nagyon sokféle mást akarnak. És mert a Fidesz úgy szabta át a választásokat, hogy a kevesebb is több legyen a számukra. Ezt minden adat, minden eredmény bizonyítja, csodálom, hogy ezt nem fogtad fel eddig.
bundi
fölösleges ezen cívódni...el kell menni és kész...ha meg valaki otthon marad, akkor utána ne sírdogáljon...
Csizmás Kond
@nemkati: Nem azt mondtam, hogy jó ahogy van, hanem azt, hogy ilyenekre lecserélni fölösleges.
A fidesz így szbta meg úgy szbta...fogadjunk ha más kerül a polcra ezek aszbályok ugyanígy maradnak ?
Csizmás Kond
@koszpeko: Én magamot jellemzem, de neked még annyi önbecsülésed sincs hogy önmagadat ad, inkább egy pártlógóval villogsz...az ilyen esetben a szegénység nagyon szégyen.
Hellcat
Én nem megyek. Hála istennek ahova szavaznék, ott értelmes független jelöltek vannak úgyhogy nincs nagy tétje a dolognak.
tivoli
Lehet függetlenre szavazni, de az is azt fogja csinálni, amit a párttöbbség elvár tőle.
Csizmás Kond
@Horizont: ...és nem félsz hogy elsül ?
Csizmás Kond
@Horizont: ...megkapom ?...hogy ?...elsütöd az én savazócédulámat is ?...:)))
koszpeko
@Csizmás Kond:
Igen.
Te egy D.K. szavazóval beszélgetsz.
Én egy macskával beszélgetek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.