Rogán Antal fideszes frakcióvezető az ATV-ben azt mondta: nem tudja eldönteni, hogy az Egyesült Államok lépése "most vicc vagy komoly".

Szerinte ha Washington nem tárja elő a bizonyítékait és nem nevezi meg, hogy kik azok a magyarok, akiknek korrupció gyanúja miatt megtiltotta a belépést az Egyesült Államokba, akkor ezt az amerikai lépést a nem fogják komolynak tartani, mert "akkor itt valami nem stimmel".

Rogán azt is elmondta, hogy az amerikai fél nem szólt nekik erről a lépésről és ő maga is meglepődött. Az amerikai ügyvivő szerint a korrupció bizonyítékai a magyar kormány orra előtt hevernek, elég csak a trafikügyre gondolni. André Goodfriend szerint viszont ahhoz a magyar kormánynak semmi köze, hogy milyen információk alapján döntött úgy Washington, hogy bizonyos embereket nem enged be az Egyesült Államok területére.

"Nem tudom, hogy értem-e a különbséget a kormánytisztviselők és kormánytagok között" – mondta Goodfriend. "Kormányzati tisztviselő bárki lehet, a kormányzati ablaknál ülő tisztviselőtől a miniszterelnökig" – mondta. Nem válaszolt arra a kérdésre, hogy kormánytag van-e a kitiltottak között, ahogy arról sem, hogy Vida Ildikó NAV-vezető beutazását megtagadták-e. Elmondta, hogy az érintetteket tájékoztatták, de a magyar külügyminisztériumnak sem mondtak neveket – olvasható az Index összefoglalójában.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Na ez jellemző a kiskancsi komcsira. És az egész fideSSre. Ugyanis az amerikai törvények szerint nem teszik közzé a neveket. Bár a fiúk úgyis tudják kik azok ...:) Úgyhogy gülüszemű ülepfej, nem kellene csúsztani! Bár apától jól megtanultad a hazudozás művészetét!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
Na ez jellemző a kiskancsi komcsira. És az egész fideSSre. Ugyanis az amerikai törvények szerint nem teszik közzé a neveket. Bár a fiúk úgyis tudják kik azok ...:) Úgyhogy gülüszemű ülepfej, nem kellene csúsztani! Bár apától jól megtanultad a hazudozás művészetét!
volvós
A sz@rkeverö brigád megint szerepel. amig a yankee-k
meg nem utálják Öket ( még jobban ) !!
joopapa
Én meg nem tudom hogy már ezen a faszin sírjak vagy nevessek! Te csökkent értelmű arrogáns tonyo, ha ebben a történetben valaki vagy valakik viccelnek az a fityesz kurmány és tagjai!
pityuka
Ilyen szinten már nem szoktak viccelódni ragyás tonyó.
sentinel216
Ha lehet az itthoni disznóságokat 100 éves titkosítással elsumákolni, miért ne hivatkozhatna az USA a valós törvényeire, amelyek nem teszik lehetővé a nevek kiadását?
Ha ennél jobb dumájuk nincs a fiatal demokratáknak, maradjanak inkább a tompika idétlenkedésénél!
Senara
Arrogáns Antika is beszólt , színjáték folytatódik ! Mit akarnak elhitetni alaptalanul hazudozik Amerika ? Ki fog hinni nekik ? Amit az amerikaiak tudnak azt a szövetségesei is megtudják ahogy Arrogánsék is tudják kikről van szó !
whatthefuck
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
human
Az ATV-n Mészáros Antónia 3-4-szer megkérdezte Rogánt, hogy van tudomása arról, hogy a NAV vizsgálatot folytat amerikai tulajdonú cégek ellen és erre lenne válasz a ormánytagok, kormánybeosztottak kiutasítása?
Rogán nem adott egyenes választ. Annyit kamuzott, hogy a NAV folyamatosan vizsgál cégeket. Ez a feladata. Aztán újra megkapta a kérdést, hogy akkor tud-e konkrét vizsgálatról amerikai cégek ellen. Megint jött a terelés.
human
És kiderült, hogy Rogánnál nem vagyonosodási vizsgálatot hajtott végre a NAV, mert az azt jelentené, hogy teljes átvilágítást kell tartani, ami 1 évig is tarthat. Mindössze a kérdéses ingatlan adásvételét és az ahhoz szükséges tőke forrásának hitelességét vizsgálták. Ezt Rogán mondta, úgy hogy nem biztos, hogy pont így volt.
Senara
@human: Nem tud válaszolni a NAV vizsgálatra , mert még nincs , de nem biztos , hogy nem lesz .
m.macskosz
Mi meg azt nem tudjuk eldönteni, mire ilyen pofátlan Louis Vuitton pelenkás,
hogy vicceskedjen velünk, ahelyett, hogy mélyen kussolna?
human
@Senara: Akkor Szijjártóval kavartam. Ott lezárult és minden ok a nav szerint.
sekele
Mivel Amerika van olyan nagyfiú, hogy eldöntse, hogy kit enged be az országába nem hinném hogy ezt számon kérhetjük rajta.
Ugyanakkor teljes diszkrécióval kezelte az ügyet, csak az érintettek tudták, hogy ki vannak tiltva és miért. amit ha akarnak nyilvánosságra hozhatnak, mert magánügyük.

Az ügyészség feladata, ha felmerül a korrupció gyanúja kivizsgálja. Ebben megkapnak minden támogatást az USA-tól. Már ha akarják...

Kérdés a kormány miért kürtölte világgá???
pbalage
@hetöndöe: ja, így szokott menni a fidesz pr.
(de hisz nem is vagyunk kitiltva, 400 millió békemenyét összegyűl a párlámenty előtt)
A vityát amúgy sem csípik, de a kerti stadionon kívül nincs rajta fogás.
karma1
@hetöndöe: Mi van? Magyarorszagi civil szervezet akar New Yorkban vacsit adni szegeny megtepazott, felreertett magyar politikusoknak? Ez most vicc vagy komoly? Mert mintha Greczy Zsolt meg Magyarorszagon elne, nem?
karma1
@sekele: 22.01-re: Mert a kormanyban kizarolag hulyek ulnek, akik sem nem eleg iskolazottak, sem nem veleszuletetten intelligensek, mert ha ebbol a ket allitasbol egy is igaz lenne, akkor melyen kellene kussolniuk, es nagyon gyorsan az AB-nek el kellene rendelnie ezeknek az embereknek az atvilagitasat, es ha nem talalnak naluk semmit, AKKOR elojonni a kovetelessel, hogy MIERT is zartak ki ezeket az embereket az USA-bol...
De addig surun kellene kussolniuk...
hetöndöe
@karma1: Ez nem vicc,aki nem tud odaérni a vacsorára a kitíltás miatt,már meg is bukott,mint Rottenbiller.:-))))
karma1
@hetöndöe: Mondjuk nekem is ez jott le eloszorre, de azert ez egy furcsa fricska...:o))
Koszi a valaszt...:o))
sekele
@nusika: 100-ból 100 pontos a cikk, köszönöm!
karma1
Ez egyebkent egy regi modszer: Amikor az ember hall valamit, amit ugy itel meg, hogy rosszindulatu pletyka, akkor nekiszegezi a kerdest a hirmondonak: ES MONDD, KITOL TUDOD EZT? Ha az illeto nem tuja megnevezni a forrast (vagy nem akarja) akkor azonnal ra lehet sutni az illetore, hogy hazudik, es remhirt terjeszt. Ez kenyelmes allaspont a hirt meghallgatonak, de eleg kenyelmetlen annak, aki a hirt mondja, akar igaz volt a hir, akar kitalacio, vagy eppen mastol elindult rosszindulatu pletyka.

Ebben az esetben roganek ugyanezt akarjak eljatszani Amerikaval: tessek azonnal megmondani, hogy KIKET tiltottatok ki, mert ha nem, akkor bloffoltok, es majd jol megisszatok ennek a levet.

De Amerika abban a helyzetben van, hogy a sajat torvenyei szerint nem szukseges, hogy ezeknek a kis mitugraszoknak egy szoval is megindokoljak, hogy miert tiltottak ki oket, eddig meg oruljenek annak ezek a hulyek itthon, hogy Amerika NEM INDIT a 10 ember ellen bunugyi eljarast, mert na, akkor dolne ki a sz@rosbili...!

De ha tovabb huzogatjak az oroszlan bajuszkajat, meg ebbe az intezkedesbe is beleszaladhatnak a kekeckedo magyar oligarchak...
sekele
@karma1: Belpolitikai szempontból azt lépték amiből a legnagyobb hasznuk van:
frontot nyitottak a világ nyugati felével
Külpolitikai szempontból már úgyis pótvizsga, lsd nusika cikk:
www.vasarnapihirek.hu/szerintem/gal_j_zoltan_kitiltottak
karma1
@nusika: WOW!!! (szorozd meg jopar ezerrel!!! :o)))
pbalage
@karma1: az a gáz, hogy az amerikaiak se merik nyíltan kijelenteni, hogy "köcsög úgymond magyarok", mert elvileg szövetségesek vagyunk, és ráadásul a kormány nem is magyar...
(egyébiránt szerintem erről a kérdésről csip-csopnak lenne erről a kérdésről egyfajta érdekes véleménye Berlusconival kapcsolatban, bár az olasz vezér a pehelysúlyban játszik)
@csip-csop ?
Tulipánfa
A szaggatottan, de szaporán gazdagodó Rogán azt hiszi a 2/3- juk az USA megregulázására is elegendő.
Zavarja őket a hazai gátlástalanságuk nemzetközi szintre való kiterjesztésének fékezése.
m.macskosz
@pbalage: ma, 22:18 Nincsenek szavak, amelyekkel ezt kommentálni lehetne. :(
szandokan
Talán tényleg nem ártana, ha bizonyítanák is az állításukat, mert ez így csak egy újabb hadjárat Magyarország felé.
Sziszifusz
@szandokan: 01:26
Azt azért elhihetjük, hogy valóban megtörténtek a szóban forgó kitiltások.
Ebben az esetben a találgatások és zavaros magyarázatok előadása helyett, O.V. felszólíthatná az érintett személyeket , hogy álljanak a nyilvánosság elé és adják elő mi történt. "Öntsenek tiszta vizet a pohárba" Ez az ország érdeke is. Előbb, utóbb meg kell tisztulnia a közéletnek.
Sziszifusz
@Sziszifusz: Persze ehhez az kéne, hogy gerincesen vállalja valaki amit elkövetett. Mert elkövettek valami törvénytelen az biztos. Ellenkező esetben már üvöltenék az ártatlanságukat.
Senara
@sekele: "" Az ügyészség feladata, ha felmerül a korrupció gyanúja kivizsgálja. Ebben megkapnak minden támogatást az USA-tól. Már ha akarják..."

Kérdés a kormány miért kürtölte világgá??? ... Azt kürtölte világgá , hogy retorziót alkalmaztak ,mert Amerikai céget (cégeket )vizsgál az adóhatóság , ami nem igaz de később lehet hivatkozni rá .
bretagne
Igen, vicc. Az amerikaiak így viccelnek. Röhejes, nem???
whatthefuck
@nusika: köszi, jó cikk!
"Soha nem történt még olyan, hogy NATO- és EU-tagország kormánytisztviselői ellen ezzel a keménységgel léptek volna fel. Az ilyesmit bűzös kis diktatúrákra, zavaros banánköztársaságokra tartogatták eddig."
Orbán hatalma alatt ugyanis "bűzös kis diktatúra, zavaros banánköztársaság" lettünk. És ezt a politikát támogatja a fideszbirka. Persze nem tehet róla, mert képtelen gondolkodni, mivel közveszélyes politikai fundamentalista.
silber13
Tónika, te ! Tanuld meg kicsiny scarabeus, " Ha nem tudsz arabusul, ne beszélj arabusul! "
bundi
@szandokan: talán nem ártana ha a orvoshoz fordulnál...de memóriazavarra vannak természetes gyógyszerek is...
www.patikamagazin.hu/cikk/index/14847/mit-kell-tudni-a-memoriajavito-gyogyszerekrol.html
csak bevezetésképpen...
emlékszel, hogy a nav-os botránynál kiderült legalább -óta tud tóni bácsi az egészről?
www.eszakhirnok.com/belfold/34146-horvath-andras-az-adohatosagot-feljelent-exadoellenr-mar-ket-eve-megkereste-rogan-antalt-es-a-nemzetgazdasagi-miniszteriumot.html
emiatt sanszos, hogy ő is a tiltottak között lehet...
de ha elolvasod azokat a cikkeket amik erről szólnak...
pl...
hvg.hu/gazdasag/20141018_zarolhatjak_korrupcio_kitiltott_magyar
akkor tudhatod...
"Az Egyesült Államok azért tiltotta meg a belépését a meg nem nevezett magyar, a kormányzathoz kötődő személyeknek, mert mint állítják, bizonyítékaik vannak arra, hogy korrupciós ügyek folytak a magyar kormányzatban, és ezekből hasznot húzhattak, ezekbe belekeveredtek a listára tett személyek. Miután megvizsgálták, ellenőrizték ezeket, és további bizonyítékokat szereztek be, megkeresték múlt héten a Külgazdasági és Külügyminisztériumot. Akkor elmondták Magyar Leventének, a gazdaságdiplomáciáért felelős helyettes államtitkárnak, illetve Szijjártó Péternek is, milyen ügyeket derítettek ki, és milyen lépések várhatóak ezután. Goodfriend szerint a kormány bizonyítékokat várt, ám a nagykövetség ezeket nem adta át. Mint az ügyvezető mondta, a kormányzatnak megvan minden eszköze, hogy felderítse az ügyeket, és tegyen is ellenük."
tehát ...úgy látszik kivárták illedelmesen a választásokat, mert ha ezt előtte robbantják akkor sanszos, hogy hatása lett volna a fidesz újboli "Példátlannak, lefegyverzőnek, "már-már a politikai sci-fi világába tartozó" fantasztikus győzelemére"
de másrészről nekem az jön le, hogy az amcsik csak egy minimális gesztust tettek, ellenben a németek keményen beleszartak a magyar gazdaságba...ő ellenük mégsem hőbörögtök ...vajon miért?
bundi
@szandokan: ja a német lépés...
"Beszélgetőtársunk felidézte azt, hogy nemrég derült ki, borzalmasan alakult a magyar ipari termelés augusztusban. Az elemzők jelentős növekedést vártak, ezzel szemben a termelés 5,7 százalékkal múlta alul a júliusit. Elsőre senki nem tudta, mi lehet az oka a megtorpanásnak, aztán, ahogyan a Portfolio.hu megírta, világossá vált, a német Audi a nyár utolsó hónapjában három hétre leállította a motorgyártást, pedig előzetesen még a termelés felfutása volt várható a német autógyár új termelési kapacitásainak üzembe helyezése miatt. A leállást az Audi nem jelezte előzetesen, ami szokatlannak mondható, ahogyan a világpiaci autóipari kereslet sem torpant meg, így az sem indokolta a csaknem teljes havi leállást. Forrásunk szerint ezzel a lépéssel érzékeltette azt Németország a magyar kormánnyal, mennyire függ a magyar gazdaság a németektől, ha egy nagy autógyár 3 heti termeléskiesése is ekkora zuhanást képes előidézni az ipari termelésben."
ami ellen csöndben lapítanak, és szavukat sem emelik...
Cicamama55
Rezsicsökkentő papagájunk egy komolytalan, szava hihetetlen ember! Még azt sem tudta, hogy a NAV nem végezte el nála az átfogó ellenőrzést. Végül is csak az adategyeztetések történtek meg. A televízióban elhangzott az amerikai képviselő szájából, hogy a tényeket a kormányunk tudomására hozták, de neveket tudatosan nem közöltek.
köhögő bolha
Döntöttem! Rogán egy vicc! A zöld dosszié viszont nem vicc,lapozgasd Tóni!
alterego56
@szandokan: Horváth András volt NAV tisztségviselő lerakott a kormány asztalára egy anyagot. Azt nem lehet rámondani hogy le sem sz@rták mert Horváthnál még házkutatás is volt. Ritka rohadt világ az amikor valaki az asztalra szarik és azt kezdik el baszogatni aki ezt szóvá meri tenni. Ide már bármiféle bizonyíték kevés.
Jankó123
Pudinggyáros Tonyó! (Dr Ötker)
Nem kéne-e inkább azon törnöd a golyót a nyakadon, hogy miért is kerülhettünk velük ilyen "viccelődős, jó viszonyba"?
:-)))
bakegya
-ez a tóni-taliga -azon tűnődik -a pofont a szar-vagy a fal adta!DDD
bundi
@szandokan: ja és a másik hír...tudod itt a rogános mellett a propelleren...gondolom ezt is olvasgattad...
hvg.hu/gazdasag/20141020_A_kinaiaik_igy_uzletelnek_es_igy_folyik_e
innentől csak azok mondják azt amit te, akik érintettek lehetnek...
lópicigáspár
Nem értem ezt a kitiltósdit! Van ennél sokkal kifinomultabb módszer is. Visszaállítani egyoldalúan a vízumkényszert és amikor a delikvens beutazási kérelemmel él, egy tollvonással elutasítani, oszt jónapot! Csak a kinn tanuló gyerekeket sajnálom, hogy a féreg szülők miatt most csomagolhatnak!
whatthefuck
@bundi: ha valaki szentül hiszi, hogy a sz@r az puding, még akkor sem biztos hogy kiköpi ha megkóstoltatod vele. :)
Zsuga
@lópicigáspár: Te valóban sajnálod őket???
silber13
Tónika! Templomba vágyom, hol penitenciáért fogok könyörögni. Mert hát bűnbánatot érzek, ugyanis kételkedtem vala a Teremtő mindentudásában. Ámde most, hogy rád nézek és hallom szavaidat, belátom, maga a magasságos Úristen is képes selejt teremtésére. :-)))
Zsuga
Hát Tónikám, úgy gondolod ezek az amcsik is ugyan olyan "viccesek", mint ti?
bundi
@lópicigáspár: nem csak a vezérékkel szemben fogják visszaállítani, ha így fogják folytatni...és nem csak az usa...
akkor kezdi majd el megérteni a nép is, hogy szar van a palacsintában...
de akkor már nagyon késő...
kb tájékán még lett volna esély...
lópicigáspár
@Zsuga: Igen, nem a gyereken kellene elverni a port a kedves szülők miatt. Viszont az esélyegyenlőség keretén belül, ugyan olyan lehetőségeket biztosítanék nekik egy egyházi iskolában, mint egy mezei honpolgárnak. Elgondolkoztató lenne, hogy mire jutnának egy teljes vagyonzárolás után...!
Feraj49
Szijjártó szerint-"Európának ismét kereszténnyé kell válnia "

Lehet,hogy ez az egyik útja - esetleg feltétele- a kenőpénzek kérése elfogadása .
Keresztény érték ez is ? Ha már ennyire nem tudjátok viccelődnek-e az Amcsik,miért is nem kéretitek be a nagykövetüket.Vagy mégis tudjátok neveket?
Feraj49
Korrektül akkor járna el a kormány,ha most vizsgálatot kezdeményezne asz ügyben,itthon az érintettek szemben. Merem remélni csak nem a kormány megbízatása volt?
sekele
Az érintett hatóságoknak, korrupció ellenes hivataloknak kiadhatják az amerikaiak a bizonyítékokat. A Kiskegyednek, meg a Borsnak nem fogják.
Mivel magas beosztású kormány tisztviselők érintettek, nem életszerű, hogy a kormány ne tudna róla.
Mivel uniós pénzek is játszanak, az Unió ellenőrző szervei is meg kell kapják a bizonyítékokat, hivatalból.
Jankó123
"Rogán nem tudja eldönteni, hogy az amerikai vád vicc vagy komoly"

Mi sem tudjuk eldönteni a 2013-as vagyonbevallásáról, hogy vicc, vagy komoly!?
:-)
bundi
@sekele: "Az Egyesült Államok azért tiltotta meg a belépését a meg nem nevezett magyar, a kormányzathoz kötődő személyeknek, mert mint állítják, bizonyítékaik vannak arra, hogy korrupciós ügyek folytak a magyar kormányzatban, és ezekből hasznot húzhattak, ezekbe belekeveredtek a listára tett személyek. Miután megvizsgálták, ellenőrizték ezeket, és további bizonyítékokat szereztek be, megkeresték múlt héten a Külgazdasági és Külügyminisztériumot. Akkor elmondták Magyar Leventének, a gazdaságdiplomáciáért felelős helyettes államtitkárnak, illetve Szijjártó Péternek is, milyen ügyeket derítettek ki, és milyen lépések várhatóak ezután. Goodfriend szerint a kormány bizonyítékokat várt, ám a nagykövetség ezeket nem adta át. Mint az ügyvezető mondta, a kormányzatnak megvan minden eszköze, hogy felderítse az ügyeket, és tegyen is ellenük."
de a cikkből kiderült, hogy a tisztelt vezetők csak azon hördültek fel, hogy az amcsik a saját dugivagyonkájukat veszélyeztetik...
az hogy a németek rendesen beleszartak az ország gazdaságába, azt leszarják magasról...
"Beszélgetőtársunk felidézte azt, hogy nemrég derült ki, borzalmasan alakult a magyar ipari termelés augusztusban. Az elemzők jelentős növekedést vártak, ezzel szemben a termelés 5,7 százalékkal múlta alul a júliusit. Elsőre senki nem tudta, mi lehet az oka a megtorpanásnak, aztán, ahogyan a Portfolio.hu megírta, világossá vált, a német Audi a nyár utolsó hónapjában három hétre leállította a motorgyártást, pedig előzetesen még a termelés felfutása volt várható a német autógyár új termelési kapacitásainak üzembe helyezése miatt. A leállást az Audi nem jelezte előzetesen, ami szokatlannak mondható, ahogyan a világpiaci autóipari kereslet sem torpant meg, így az sem indokolta a csaknem teljes havi leállást. Forrásunk szerint ezzel a lépéssel érzékeltette azt Németország a magyar kormánnyal, mennyire függ a magyar gazdaság a németektől, ha egy nagy autógyár 3 heti termeléskiesése is ekkora zuhanást képes előidézni az ipari...
bundi
@szandokan: és tudod a mókás, hogy azóta majdnem havonta jönnek a hasonló cikkek...
hvg.hu/gazdasag/20140805_cukor_ugyeskedes
a kínaisat már elküldtem neked...és ezeket az oknyomozók derítik ki a nav segítsége nélkül kb - hét alatt...
mennyibe is fájhat a nav fenntartása az országnak ugyanennyi idő alatt?
nyanya001
velemenyvezer.444.hu/2014/10/20/ez-most-nagy-pofon-volt-hogyan-tovabb/

A tíz (?) kormányközeli személy Amerikából való kitiltása azt mutatja, hogy Orbán Viktor megint elment a falig és megint beverte a fejét. Máskor ilyenkor mindig visszalépett kettőt, de a jelenlegi helyzet másnak tűnik, mint a korábbiak. Kérdés, hogy most is megteheti-e, hogy hátráljon.

Először is mondjuk el, mert nem lehet elégszer hangsúlyozni: az amerikai lépés teljesen példátlan. Nem tudunk felidézni olyan esetet, amikor egy szövetséges ország kormányát hasonló lépéssel büntette volna az amerikai kormány. Ebből teljesen egyértelmű, hogy nem egyszerű vitáról van szó.
bundi
@Jankó123: emlékszel mit írt erről 2011 ben a horváth andrás a rogánnak?
"Az adóelkerülést támogató területre új szereplőként belépő, s bizonyos fokú szervezői feladatokat is ellátó személyek néhány év alatt pazar kivitelezésű családi házakat építenek, nagy értékű autókat vásárolnak, luxus utakra fizetnek be."
a levél itt...
www.eszakhirnok.com/belfold/34146-horvath-andras-az-adohatosagot-feljelent-exadoellenr-mar-ket-eve-megkereste-rogan-antalt-es-a-nemzetgazdasagi-miniszteriumot.html
Jankó123
@bundi: Nem gondolta át szegény, hogy mibe tenyerel bele.
bundi
@Jankó123: ez nem csak az ő tenyere...szerintem az uniónak már egy ideje szúrja a szemét, hogy a kínaiak az országon keresztül terítik be az uniót a gagyikkal...
hvg.hu/gazdasag/20141020_A_kinaiaik_igy_uzletelnek_es_igy_folyik_e
de lehet erre azt is mondani, hogy íme a sikeres keleti nyitás bizonyítéka...
Főlökött
Rogán Úr koncentráljon a vagyonosodási vizsgálatra inkább, hogy tényleg megtörténjen, ne csak mondvacsinált legyen állítása. Ha a kért adatokat megkapnák, meghökkenésükben 500 évre hirtelen titkosítanák azt is!
Elárulom, nem tudják, mert ez nem Fradi megnyitó ünnepségről van szó! Ezen téma, nem kiképzési célú...
Toby
Tetű Rogán ! Van bőr a mocskos pofádon kétekedni ebben a tárgyban akkor, amikor gumi alapterületű a lakóparkod, trafik-főld-tankönyv-pénztárgép-atom-aszfaltút mutyiktól hangos az ország ?
Te mocskos féreg !
soljanka
Minek megy az olyan politikusnak, aki nem vesz észre apró diplomáciai jelzéseket?
- Amerika már egy éve úgy gondolja, hogy nem fontos betölteni a budapesti nagyköveti posztot
- Felcsúti Sanchot nem fogadják Amerikában hivatalosan, rangja szerint
- Luxus Peti úgy megy Amerikába bemutatkozni, hogy még közvetlen amerikai kolléágája - külügyminiszter- sem fogadja.

Szóvel Te Gumifalas Tóni: ülj le, egyes.
Toby
@Főlökött: Rogán esetében az "úr" titulus meglehetősen erős ! Szégyelld magad...a patkány bűnözőket nem illik urazni !
m.macskosz
@bundi: ma 10,45 "mennyibe is fájhat a nav fenntartása az országnak"
Alsó hangon: havi nettó 250ezer forinttal számolva éves szinten 129.000.000.000 HUF-ba,
mivel fácánlézer szerint 43ezer NAV-alkalmazott van.
coni
@bundi: Nagyon korrekt. Csak annyival egészíteném ki, hogy a magyar államadósság jó része amerikai alapokban van (amellett, hogy a GDP is teljesen a gkcsi exporttól függ).
Ezért szerintem ez amit Rogán csinál nem jó vicc.
A Tündik bündije
Az USA-ban hatályos személyiségi jogi tv.-k miatt nem is fogják nyilvánosan kimondani az érintettek nevét, ellenben a korrupciós ügyekkel kapcsolatos dokumentumokban (amik nyilvánvalóan már a külügy birtokában vannak), ott kell szerepelnie a neveknek, és a magyar félnek kell(ene) először megkezdenie az eljárást. Úgyhogy Tónyó estében két eset áll fenn: most vagy játssza a hülyét, vagy szimplán nem tudja, hogy folynak ezek a dolgok, és mivel nem avatták be, tényleg azt hiszi, hogy nincsenek nevek.
Főlökött
@Toby: Addig amíg be nem bizonyítják az ellentétét állításomnak, miért szégyeljem magam ? Mai világban minden megtörténhet, lehet, hogy az, de nem bizonyosodott be az állítása. Ha igaz és bizonyítható is lesz, majd megpróbálom magam szégyelni is, ha nem volt igazam :)))
Addig pedig számomra felesleges erőlködés lenne, ezen ténykedés :)))
dr. prédikátor
Arrogáns tonyó!!! Az egész fütyi-sz banda a cigus fecalicussal az élen egy mocskos korrupt kormány!!! Állami szintre emeltétek a korrupciót és a mutyit!!!Nincs a pofátokon bőr hogy ilyen szemérmetlenül loptok ,csaltok,hazudtok!!!Ideje volna már ha elhúznátok a 3.14 csába!!!
kukac50
Ha a kormány nem vizsgáltatja,vizsgálja akkor sumákol!
Rogán vagyona is a korrupció révén gyarapodik.
Toby
@Főlökött: Ebben a trágyban csak egy dolgot lenne nehéz bizonyítani, mégpedig azt, hogy egy Rogán az "úr" ! Nem úr ez a patkány, hanem sunyi büdös bogár !
mate03
@Jankó123: Rogán Tonónak üzenem! Toncsi ez nem vicc! Ez véresen komoly!
Jankó123
@mate03: Majd átadom, ha találkozom vele!
:-)))
rosalinda57
Valaki magyarázza meg !
A neveket várják Amerikától, de tudják,( Szíjjártó szerint ) hogy nincs közöttük fideszes. Na vajon hogyan lehetséges ez ? Csak úgy, hogy tudják, de nem hozzák nyilvánosságra. Egyébként a viccen az nevet, aki utoljára nevet !
rosalinda57
Egyébként pedig a "magyar kormány a nyitottság és átláthatóság pártján áll " Csak a nyitottság és átláthatóság nem látszik, főleg, hogy elszólták magukat. Vagyis nagyon is ismerik ( ismerniük kell ) a kiutasítottak személyét, mert akkor nem nyilatkoztak volna úgy, hogy fideszes nincs köztük. Akkor mihez hasonlítottak, ha nem volt náluk a lista ? Talán csak nem a "zöld dosszié" tartalmát olvasták, amiről most már majdnem egy éve hallgatnak ?
kamazuka
Az mégis sak gyomor forgató,hogy egy adóellenőrzési hivatal fejének külföldi bankszámlája legyen!
Hol itt a következetes hazafiság?
Oké jegybankelnöknek is van külhonban,de akkor miről beszélünk?
Hja,a politikai felelősségre vonás és az elszámoltatást elfelejtettek megtenni.Vajon miért?
4-8 évenként újra kell kezdeni a gazdaság építést?
Azt ajánlom kapjátok össze magatokat!
nezelodo
Vajon érzékelte-e már ez a Sz.falui suttyó, hogy ez nem vicc!?
coni
Erre az egész országot megalázó intézkedésre (2/3-os a kormány!!!) azért került sor, mert amikor Horváth odaadta a zöldfüzetet Rogánnak, arra is azt hitte, hogy csak a "Hócipő" egy példánya és jót nevetett a viccen.
perfekt
@A Tündik bündije: Sziaa:) tegnap:17:20 ra.Örömmel vettem szakértésedet,az ügyben:Egy mondatodra--egy gondolat Tonyó, gyárilag ilyen:)-nem lepődnék meg,ha rövid időn belül kivonnák, hosszan tartó regenerálásra.
Miklós Julianna
@dr. prédikátor: Csak utánnad kéne a FIDESZNEK el húzni, ! Neked nyitva a határ, bölcs elődje a magyar Népnek megmondta akinek nem tetszik el lehet menni Vele együtt indulhatsz!Nyitva a határ! Aki nem látja az erődtől a fát, az el mehet!Ez szándékos provokáció a magyarok ellen, nem tetszik, hogy az EU-ban nem ugy ugrál az Orbán , ahogy Ők fütyülnek! És most már a nagy emberhez folyamodott az EU. , nevezetesen Amerikához! Gondolják,hogy kéne már valamit csinálni ezzel a kis diktátorral, mert ugye úgy hívják Orbánt az EU-ban!"Mit gondol ez, megadóztatni a Bankokat, a multikat, A KAPITALIZMUS A TŐKÉSEKET TÁMOGATJA, NEM A SZEGÉNYEKET! Erről van szó!Církuszt,felháborodást kell csinálni az országba, össze kell ugrasztani az embereket, polgárháborút kell szítani, és majd jönnek a nagy Amerikaiak, akik rendet tesznek!Erről van szó!Nyissátok már fel a szemeteket! irígykedés, és vádaskodás helyett inkább nézzetek a dolgok ,mögé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok