Új adótárgyakat talált a kormány, ha az internetadó még nem lett volna elég: a szappanok, felületaktív anyagok, mosószerek után az adótétel 11 forint lesz kilónként, a szépség és testápoló készítményekre pedig 57 forintos díjat vetnek ki – írja a vg.hu. Orbán Viktor nem egészen egy hónapja, a választási kampányban még még azt állította, nem lesz megszorítás.

Az elképzelés szerint 1900 forintos termékdíjat vetnének ki a művirágra, de ennél alighanem nagyobb csapás lesz, hogy ezután az irodai papírra is kiveti ezt a díjat a kormány.

A tervek szerint bevonják a termékdíjas körbe az "egyéb vegyipari termékeket”. Ezek körébe tartoznak többek között a kiskereskedelmi forgalomba szánt mosószerek, öblítők, mosogatószerek, tisztítószerek, tusfürdők és sampontok.

A szappanok, felületaktív anyagok, mosószerek után az adótétel 11 forint kilónként, míg a a szépség és testápoló készítményekre 57 forintos díjat vetnek ki – olvasható a lap cikkében.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Dehat megigerte, hogy a valasztasok utan mindent folytatni akar, meg intenzivebben, mint eddig...
Folytatni a rablast, lopast, csalast, diktatura epitest...
Ezt az egy igeretet kovetkezetesen betartja...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Dehat megigerte, hogy a valasztasok utan mindent folytatni akar, meg intenzivebben, mint eddig...
Folytatni a rablast, lopast, csalast, diktatura epitest...
Ezt az egy igeretet kovetkezetesen betartja...
nyanya001
NEM LESZNEK MEGSZORÍTÁSOK !
De van rezsicsökkentés aminek a tripláját veszi el ez horda !
nezelodo
Megmondta a választás előtt, tele van a feje ötletekkel, alig bírja magába tartani! Ne fogd vissza magad Vezérünk, had örvendezzenek a híveid. Sokad magammal meg azon morfondírozok, hogy nekünk mink van tele és kivel...
bundi
hát nagyon kell az a pénz...valamiből pótolni kell azt az összeget amit az eu most épp nem küld pedig a pénzcsap már koppig nyitva...csak a cső üres...
varrólány
Régen a jó háziszappant használtuk szinte mindenre , nem is volt annyi allergiás mint mostanában. Már annyiféle "Vegyipari termék" készül, ki tudja miből!
bakegya
A menstruációs ciklususokat nem akarja egységesen adó alá vonni vicctor főmatador!!!
picike
nem irok nem olvasok én Magyar nemes vagyok! ez van mit szóljunk minek ?
nemkati
@nezelodo: "tele van a feje ötletekkel, alig bírja magába tartani"
Egy héttel a választások után ki is dől belőle a sok ötlet, hogy lehet még többet elvenni az emberektől, hogy lehet őket még megszorítani, pedig már így is nagyon meg vagyunk szorítva. Szorongatva. Belső körökből hallani a meglepetést, hogy tavasszal nem igazán számítottak arra, hogy megint nyernek, a csődtömeget, amit előidéztek, az utódjukra akarták hagyni, de most mégis a saját nyakukba szakadt. A lopás, rablás, zsebeik tömködése megy tovább, az így ütött lyukakat be kell valamivel tömni, hát ott az a hülye nép, majd összedobja nekik adó formájában. Ami meg még kell, azt az alapítványaikba fizettetik be a külföldi beruházókkal, cserébe azok kaphatnak kedvezményesen előnyöket.
levi
Nem netezünk,nem fürdünk,nem mosunk.
Szerintem igazán ideje lenne a levegő-adónak ki is dolgoztam:
Meg kell határozni a nemet-a nőknek nagyobb a tüdeje- az életkort, a testsúlyt,magasságot, munkát. Aztán köbméterenként egy ezres.
Havi akció, babáknál az első köbméter ingyenes, öregeknél az utolsó köbmétert visszatéríti az állam!!!
picike
@levi: majd fizetek a netért külön adót ha irnak helyettem ha nem kikapcsolom még a villanyt is !
Souky Sanjay
Holnap megyünk Ausztriába bevásárolni.Itthon csak az adónkra van szükség,hogy épüljön még egy pár focipálya.Én meg nem szeretem a focit.
KERKA
@varrólány: 12.59 Igazad van, de a háziszappan alapanyaga a marha és sertészsír-bélzsír. A marhákat eladtuk Azerbajdzsánba, disznót meg az ára miatt nem tudjuk megvenni.:)
mamoca
Amin fel volt háborodva pár éve Orbán, azt most mind bevezeti. Kamu az egész REZSI,(így) csökkentés, mert ami nekem havi pl. 2000 Ft megtakarítás, azt háromszor kifizetem az üzletekben. Csak sokan tapsolnak a csökkentésnek, de nem gondolkodnak.
Csak szavaznak.
varrólány
@KERKA: Nálunk még nem rég fogyott el az a nagyon régi. De kaptam is, de az már biztos nem olyan minőségű vagy nem is tudom miből készült.
KERKA
@varrólány: Én még a pelenka mosáskor voltam kismama. Nagy mosófazékban főztem ki a pellusokat, volt, hogy 40 db-t egyszerre, Beleszeltem amit a férjem kapott kézmosásra, jó nagydarab ( elfelejtettem a nevét) barna szappant. Nem is volt egyetlen egy piros folt sem a popsin.:))
De az igaz, hogy nagyon kell vigyázni a mostani vegyszerekkel. Van amitől kiütést kapunk, a férjem is.
varrólány
@KERKA: Én is mostam a pelenkákat pedig akkor már szinte csak "előregyártott" volt . De olcsóbb volt kimosni .
Én nem is bírom csak a babaszappant , babakrémet!
KERKA
@varrólány: A kékpöttyös babatermékek magyar termékek, ezeknek nehéz felvenni a versenyt az agyon illatosított és nem tudni miből készülő külföldi termékekkel.Ha most még rátesznek pluszban adót, a hazai vállalatokat ezzel nehéz helyzetbe hozzák.
Összehasonlításképpen a DM-ben vásároltam Balea( osztrák) tusfürdőt, ára 280ft volt akciósan, magamnak vettem Baba ( csecsemő) tusfürdőt 780 ft.-ért. Ha most erre rájön az adó, akkor éppen ezer ft. lesz. Azért ez húzós.
varrólány
@KERKA: Persze vannak olcsóbbak a babás termékeknél az biztos , hát én még a tusfürdőket sem bírom . Még a dezodor sem mindegy , sőt volt olyan márkás termék amitől vakaróztam mint a bolhás kutya!
Az egyszerűbb jobban bevált !
JAJMÁR
Minek is annyit mosakodni, pocsékolni a vizet, meg a szappant, meg mosni? Teljesen fölösleges, épp csak az ebola, a lépfene, a fertőző agyhártyagyulladás, a májgyulladás... ADS .. stb. nyomul éppen.
(Lehet, hogy inkább ingyen szappant kellene osztogatni? Á, ez nem komoly, tényleg, nem gondolok ekkora felelősséget ezekre... )
joopapa
@nezelodo: Csak szét ne vesse a sok agyament ötlet a fejét, valaki készíthetne neki egy abroncsot arra a nagy busa fejére!!!
Manhattan
Most már nem kell öszödi beszéd, az egész világ láthatja, hogy kurva ország vagyunk! Igaza Volt Gyurcsány Ferencnek!
Boszi27
@mamoca: Én az olyanoktól szoktam agymenést kapni,akik azt mondják hogy az a pár száz Ft is jó, amit a r. csökkentés miatt megtakarítunk. Az a pár ezer amit kivesznek a másik zsebből az nem számít. Ennyit nem tudnak rengetegen kiszámítani.
Cicamama55
"Még, még, még, még még, ennyi nem elég!"
Nil
és ha ez nem lenne elég, akkor végignézik miből vásárolnak sokat az emberek és kell az élethez
és arra mind adót vetnek majd ki.
sok kicsi sokra megy
Toby
Figyelem !

A vadászpuska és a hozzá való lőszer nem drágul !
Ja és a rá való távcső sem !
Az ukránok kedvezményes kalasnyikov eladási akciót tartanak !
A hobbi.hu-n pedig ingyenes módszertani bemutató látható a közkedvelt és olcsó Molotov-koktélok homamade gyártásáról !

Küzdj a tiszta Magyarországért !
Manhattan
Az internetadó egy újabb szeg a demokrácia koporsójába.
karma1
@csa-csa: 15.59-re: Naszoval: Ha a popsidat mosod a babaszappannal - az egy felulet, ha az ablakot mosod otthon - az is felulet, es ha felmosoronggyal vegignyalod a lakasodat, az is egy felulet...

Vedd ugy, hogy nyugodtan maradhatsz koszos, a lakasod is ragadhat a mocsoktol, ez a vilagon senkit sem fog erdekelni a jelenlegi kurmanybol...:o(((
Boszi27
@Nil: Ennyit a szakmaiságról. A gazd. élénkítése egyéb módszerekkel, az már meghaladja az értelmi képességeket, és sokkal macerásabb, mint az adóztatás. Nem azért, de itt már a legtöbb árun 27 % ÁFA van. Ez nem elég? Az áramszámlánk úgy néz ki, hogy az összeg fele az áramdíj, a másik fele ilyen-olyan sallang, +az egészre 27% ÁFA.Ja a sallangokat nem a mocskos multi, imperialista extraprofitos szolgáltató találta ki, az is az államkasszába megy, nem marad a szolgáltatónál. Az összes többi áru így fog kinézni ha errefele haladunk. Van a termék ára+környezetvédelmi termékdíj+ az egészre 27% ÁFa. Na és a létminimumot nem éri el a legtöbb dolgozó fizetése, és nem is nő. sehová évek óta. Amit pedig viktorunk mond, annak általában a fordítottja szokott igaz lenni.
KERKA
@m.macskosz: Igen, ! a régi jó flóra szappan! de csak a pellusokat mostam vele, a ruhákat nem:))
karma1
@KERKA: 14.16-ra: FLORA ! Ez volt a barna szappan neve, amit a gyari dolgozok juttatasul kaptak, mert jo volt kezmosasra, lehozta a gepolajat a kezrol. (A kaksit is vette ki legjobban az anyagbol...:o)) En is ezt reszeltem bele az aztatovizbe...:o))
KERKA
@karma1: igen, a drágaságom autószerelő volt, mire vége volt a műszaknak olyan olajos volt, még a füle is! Csak a szeme volt kék, mint az égbolt nyáron:)) ( elég költői voltam?)
vadsanca
Hölgyeim! Vagy leszoknak a mosásról, vagy mennek a patakra. Ott vannak kavicsok azok majd kitisztitják a holmit. Valamikor is így volt. Ez már a civilizáció eltiprása. Vissza az Őskorba!
karma1
@KERKA: Elegge, Dragam!...:o))))) A Flora szappan viszont eleg budos is volt, viszont hamar hatott!...:o)))
Szimba
Ne fürgyé le, ne mossá, hajat se, ne takariccsá, ne vigyé művirágot a temetőbe, csak élőt, hadd lopják el. Tisztaság, ápoltság csak annak jár, aki meg tud fizetni 167 millás házat.
troppauerhumer
A FideSS végül is megtalálta az internetes cenzúrának a legegyszerűbb módját.
Drágább net->mivel ma Orbániában arról lehet hitelesen tájékozódni,kapcsolatot tartani ,információt cserélni, kevesebb lesz a hozzájutás az igazsághoz ,sőt kevesebb lesz NEMZETTH MEGVÁLTÓ -járól a "király meztelen" hozzászólás.
Ez már a vég kezdete...
Miért is "népszavaztatott" a FideSS a receptdíj ellen?Ja, és 2008-ban a vizitdíjat és a tandíjat is valós kétharmaddal utasította el az ország népe! A FideSS ezeket az embereket köpi szemközt 2010 óta folyamatosan! Az ehhez képest "aprópénz" volt. Ja, hogy az öszödi beszédet hatalomátvételre használták fel, mellyel egyébként a magyar tűrőképességet is tesztelték vele, hogy a hatalomátvétel után azt tehessenek, amit akarnak. A Gyurcsányt nem tudták elzavarni a hugyenották. Konzekvencia? Orbán is biztonságban lesz/van. A telekommunikációs adóval már elérték, hogy 40%-os ÁFÁ-ak megfelelő adó van a szolgáltatáson. Persze szidhatjuk a büdös áthárító szolgáltatót, de pont ez a cél, mert az állam "nem bennünket adóztat", hanem a "büdös multikat". "Rendezzétek egymással; Én mosom kezeim." Ha internet használatra vetítem ki, akkor mindössze 10 darab YouTube videó megtekintésével elérted az 1 GB-ot. Tehát ha van egy 1 Gb-os mobilnet előfizetésem 1000 Ft ért akkor 1150 ot kell érte fizetnem. De ez minimum 15 százalékos áremelés bárhog is nézzük vagy nem? Hogy fog így megvalósulni a kormány ingyenes kommunikációs programja amit a nyílt wifi rendszerrel akart megoldani? Nevetséges!
És ez mégis hanyadik 700 Ft? Már vagy félszáz új adónál tartanak.
Egyébként meg lehet csak a szokásos teszt az embereknek, aztán nagy kegyesen majd csak egy jelképes 500-1000ft-ot sóznak az emberek nyakába, és az már nem is olyan vészes, hisz azt akár ki is lehet fizetni havonta, és még tapsolhatnak is mellé-. Egyébként kíváncsi vagyok az EU mit szólna, ugyanis az információáramlás és társai esetében van jogkörük kiosztani pár kokit, meg sallert, mint pálinka ügyben is.
A...
hattorihanna
Jó páran az országból,sajnos nem elegen,tudtuk hogy ez lesz.Innentől már csak az a kérdés mennyi a magyar birka tűrőképessége.Az enyém már rég kiverte a biztosítékot.
Ezek ezt fogják csinálni amíg el nem lesznek zavarva a büdös francba.A sírjukra szívesen vinnék művirágot,még termékdíjjal is akár...
micfild
@bakegya: Valószinűleg az lesz a következő.
Majd megbizzák tömjénzsótit a megfigyeléssel.. és minden nő el lesz látva csepegés-számlálóval.. vagy havonta le kell adni amit használt. És ez alapján majd kiszabják az adót.
Sőőőt.. én még továbbfejleszteném.. A kisbabák is fizessenek a használt pelus után. Ahány kakis pelus van naponta, annyiszor 20ft. A pisis után csak 10ft az adó.
intrepid
@Boszi27: Nem igaz! Amit a Vezírünk mond, annak az ellenkezője sem igaz. Csak akkor mond igazat, ha eltéveszti.
Desischado
@JAJMÁR: Jót nevettem, de sírhatnékom is volt. Valóban, ne tisztálkodjunk, minek? Aztán jöhet a himlő, a pestis! Ezek a betegségek a középkorban is megvoltak, pontosan a higénia hiánya miatt. Nekem egyébként a pestis jön be a leginkább, az már itt is van, úgy hívják az új nevén, hogy fidesz!

@micfild: Az égiek áldjanak meg téged is, könyörgöm, ne adjatok már ötleteket, mert még a végén tényleg bevezetik! Az öcsémmel épp ma azon viccelődtünk, hogy hamarosan szex adó is lesz, ha így folytatják! És bibi van a levesben, nálam nincs "pünkösd" akkor nekem nem is kell fizetnem, igaz? (nevet)
Én azt mondom: ahogy április óta figyelem, ezek már annyi mindent csináltak, hogy ha továbbra is ilyen ütemben folyik a harács, akkor nem töltik ki a négy éves ciklust! Remélem, botcsinálta Püthia leszek! Csak még azt szeretném tudni, az ellenzék mit csinál?! Alszanak?! Most kéne ezerrel támadni a maffia bandát!
micfild
@Desischado: Szerintem egy oka van, hogy az ellenzék sunnyog.. ill egyet tudok elképzelni. Pontosan tudják mekkora nagy trágya mélyén van az ország. És nem szeretnék ők eltakaritani.
Emlékszel a Bokros- csomagra.. azóta is hányan átkozzák?
bakegya
@micfild: @Desischado: a higéniára adni kell ,csak hát ezek mögött a költségvetési spórolgatás sokk miatt rákényszerülnek,mert még mindíg basszák magukra,a kényelmükre a milliárdokat-nem kell kiemelnem az orbitális sportmániás kiadásait az orbánnak-DE mostantól itt van ám a FEGYVERKEZÉS KÉNYSZERE-AMIVEL CSAK FOGTECHNKÁZOTT A KITILTOTTAK NÉVSORÁRÓL MIT-SEM TUDNI AKARÓ NÉMA LEVENTE...ÉN TAMPON ÉS PELENKAMOZSDATÓ TÜNTETÉSNEK ÖRÜLNÉK A LEGJOBBAN A CINEGE ELŐTT MINIMUM EGY KÉT NEHÉZ NAPJA LEHETNE NEKI IS!
AZ ADOK-KAPOK-adóbehajtókról akkor még nem is szóltam-na majd ha hazahozzák a bécsi reptérről a csajos kiránduló-pénznyelő haverjaikat a "nem tudja a VARGA"-FEDŐNÉVEN FUTÓK TÁRSASÁGÁT.
kamazuka
Szappant otthon is lehet főzni,és olyan illatura készítheted amilyenre csak akarod.Tartósabb és jobb mint a bolti!
almosd
Nem kell pánikolni a fidesz honlap ingyenes lesz azt lehet majd nézni reggeltől estig ,és mossuk kezeinket,a hátunk közepét meg úgy sem tudjuk elérni.
mate03
@vadsanca: Most már nemcsak éhesek leszünk,de büdösek is?
nyanya001
szappan, mosópor, művirág... meg ugye voltak a reklámszatyrok
ami nem környezetbarát !
A kormány 10-12 milliárd Euróhitelt vesz fel Paks bővítésére !
Hmmmmmmmmm !
nemsemmi
Tényleg sokkal kevesebb adónem van mint 2010 előtt. Ahogy ígérte Orbán.
Nem tudom az Orbánhívők ezt hogyan magyarázzák. A vezér mégis hazudozik???
Miért is kellenek az új adók???
Mi lehet a megszorítás, ha ez nem az???
csa-csa
@karma1: hovatovább sem a jelenlegi, de az eddigi összes kormányt sem érdekelte, soha hogy egyáltalán van-e lakásod!
Toby
Akkor nézzük azt a csupa jóságot, amit ezek a bugris tetvek ránkszabadítottak:

– adójóváírás megszüntetése
– béren kívüli juttatás drasztikus csökkentése (az adható 18.000 Ft-ról 11.250, ill. 5000 Ft-ra)
– cafeteria megadóztatása
– munkavállalói járulékok emelése
– reprezentációs és üzleti ajándékok utáni adókötelezettség
– cégautóadó emelése
– egyszerűsített vállalkozói adó 30%-ról 37%-ra emelése
– kötelező kamarai tagság (regisztráció fedőnévvel) 5000 Ft éves tagdíjjal
– ÁFA-emelés 25%-ról 27%-ra
– illetékemelések
– a termőföldből átminősített ingatlanok értékesítéséből származó 20% feletti többlet 48%-kal adózik
– az ingatlanadó de facto bevezetése (kommunális adó)
– az ebek és lovak kötelező chipezése
– a „chipsadó” bevezetése
– a „chipsadó” emelése, majd kiterjesztése (pl. a gyümölcsízekre 500 Ft/kg)
– szeszesital jövedékiadó-emelése
– dohányáruk jövedékiadó-emelése
– környezetvédelmi termékdíj bevezetése, majd emelése
– üzemanyagok jövedéki adójának emelése („ha kormányra kerülünk, csökkenteni fogjuk az üzemanyagok jövedéki adóját”)
– bioetanol jövedéki adójának 75%-os emelése
– autógáz jövedéki adójának 100%-os emelése
– az autópálya-használat minimumának négy napról tíz napra történő emelése – áremeléssel
– baleseti adó bevezetése (természetesen ez az állami autókra nem vonatkozik!)
– a táppénz lecsökkentése (kórház 60-ról 50%, táppénz 70-ről 60%)
– 30 napi táppénz után időarányos szabadság csökkentése
– a rokkantak ellátásának csökkentése, ill. megvonása
– a szociális öntemetés bevezetése
– szociális hozzájárulási adó bevezetése
– elektronikus útdíj bevezetése (sok fuvarozó számára az eddig fizetett útdíj a többszörösére
emelkedett)
– közművezeték-adó
– a magánszemélyek kommunális adója adótárgyanként 12.000 Ft-ról 17.000 Ft-ra emelhető
– kaszinóbezárás, majd újranyitás bennfentes feltételekkel
– bírósági eljárásokkal kapcsolatos illetékek drasztikus emelése
– banki tranzakciós díj emelése, „csekkadó” – tranzakciós adó...
Toby
– banki tranzakciós díj emelése, „csekkadó” – tranzakciós adó megduplázása 3 ezrelékről 6 ezrelékre
– betéti kamatok után 6%-os „egészségügyi” hozzájárulás bevezetése
– telekommunikációs adó
– „cégadatok kötelező frissítése”-adó. Cégenként 20–50 ezer forint között + ált. forg. adó
– pénztárgépek cseréje 100+150.000 Ft/pénztárgép, plusz havi 2-3 ezer Ft NAV-val való állandó kapcsolat
- nyugdíjaskedvezmény részleges megvonása a távolsági buszokon és gyorsvonatokon
– közmunkások nettó 61.000 forintos fizetésének 49.000-re csökkentése
– munkanélküli-segély időtartamának 270-ről 90 napra csökkentése, szociális segély összegének 28.000-ről 22.000-re csökkentése
– egyetemi és főiskolai támogatások drasztikus csökkentése
– a Munka Törvénykönyvének átírása a munkavállalók számára hátrányos feltételekkel
– pedagógusok munkaidejének de facto meghosszabbítása
– tandíj de facto bevezetése
– asztmás gyerekek emelt összegű családi pótlékának megvonása
– mozgássérültek közlekedési támogatásának visszavágása
– egészségügyi járulék emelése

és ehhez hozzájön 2015-ben még: internetadó, egyéb vegyipari termékekre kiterjesztett termékadó (szappan, dezodor, mosószer, művirág stb.) befektetési alapok 25% adója.

Remélem a narancsbőrös f***szopók is belecsókolnak a jóba !
m.macskosz
@kamazuka: Konkrétan mit is spórolok, ha villanytűzhelyem van?! ma, 08:36
kamazuka
@m.macskosz: Akkor spórolsz villanytűzhellyel,ha van otthonodban valami mely ménküvet állít elő!
kukac50
Ez a rezsicsökkentés országa Viktor? Vagy nem ez?
m.macskosz
@kukac50: Az internet költsége csak a lajtán és az óceánon túl számít rezsinek,
itthon a luxus kiadás kategóriájába tartozik. :(
egyember
@kamazuka: Miből is lehet otthon szappant főzni?
spu00
Nem tudják, hogy hol található a HVG minisztérium Bp.-n, s hogy már benyújtotta ezen termékek áremelését? Szeretnénk tiltakozást szervezni oda, a széles tömegek bevonásával, persze Önöknek az első sorban fogunk helyet biztosítani.
Önök ennyire szeretnének már valami komoly áremelést? Már az is felháborító, hogy a hús áfáját csak 5%-ra viszik, mennyivel jobb lenne a max. 1%. Kérem ennek a témának is adjanak hangot,Önöknek ez megy.
Desischado
@micfild: Van benne valami, én is ezen gondolkodom. -Nem létezik, ha én is felérem ésszel, hogy például most is ezerrel lehetne a bandát egyszerre több fronton is támadni, akkor ők ezt hogy nem látják?! Vagy tényleg csak a hatalomba akarnak visszakerülni, és ebben az esetben megvan véleményem róluk is! De reménykedem, hogy a te verziód lesz az igazi, és előbb utóbb összedől a kártyavár!
kkalman
Mi a probléma? Ez is belefér a folytatjuk kormányprogramba és a nem lesznek megszorításokba.
Hajócsavar
Pánik tört ki, mert jön az internet adó, uh most aztán itt a világ vége! Valaki azzal viccelődik többe kerül a pornó letöltése, mint ha prostira költené, ez a vicc!
Ki fogja fizetni? Én? Te? Komolyan elhiszi valaki, hogy ezt a nyűgöt is majd az agyon adóztatott többszörösen is hátrányos gazdasági helyzetbe taszított fogyasztón veri majd le a szolgáltató?
m.macskosz
@spu00: tegnap, 16:26 www.vg.hu/gazdasag/adozas/ot-szazalekra-csokken-januar-elsejetol-az-elo-es-a-felsertes-afakulcsa-415423

Milyen fura, hogy azóta eltelt egy év, de nem hogy csökkent volna a disznóhús ára,
de jó alaposan megemelkedett, képzeld!

És ezt nem a HVG-ből tudom, hanem a boltokban tapasztalom, fideszcsecske!
Hellcat
Annyiszor leírtam ide választások előtt is, hogy ha vége jön a fekete leves...nem tudom mit gondolt az aki mást várt, de most komolyan HOL A JÓ ANYÁMBAN ÉL az aki ezt nem látta itt előre?
m.macskosz
@Hajócsavar: Nem, b+!
Majd benyújtják a számlát Varga Mihálynak.
Melyik szolgáltató fogja lenyelni szerinted?!
egyember
@kamazuka: Elfelejted a legfontosabbat: ZSIRADÉK!
Minden összetevő drágább lesz.
kamazuka
@egyember: Na erre való a vidéki rokon segítsége!Jó,jó ez csak vicc volt amúgy igazad van!Még a hideg eljárás is macerás!
nemkati
HOGY KELL JÓL KITÖLTENI EGY ADÓBEVALLÁST
A brit sajtóban jelent meg,

Adóbevallásában a „Hány személyt tart el?” kérdésre egy állampolgár így válaszolt:

2,1 millió illegális bevándorlót
4.4 millió munkanélkülit
900.000 börtöntölteléket 85 börtönben
650 kretént a parlamentben
az egész Európa Bizottságot.

Bevallását visszaküldték azzal, hogy válaszai elfogadhatatlanok.
Az állampolgár erre kérdéssel válaszolt:
Miért? Kihagytam valakit?
bretagne
@egyember: Én javaslom még a fülzsíradót is!
bretagne
Láttátok a Facebookon az internetadó-paródiát? Sajnos, nem tudom a linket megírni, de aki teheti nézze meg a 168 órában.
egyember
@Zsuga: A kettő, vagy négylábúakból?
(Elképzelhető, hogy a kétlábúak még erre sem alkalmasak ...)
Törölt felhasználó
Idegwpenlelkű gondolatok adó..Kubatov listák alapján visszamenőleg is kivethető lenne:)
Zsuga
@egyember: A II. Világháború idején a nácik kísérleteztek az emberi zsírból készült szappan gyártásával. Tehát a kétlábú disznók hasznosítása sem elvetendő gondolat, ha már lassan a szappan és mosószer megvásárlása is gondot fog okozni sok magyar családnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.