Várhatóan ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz a Civil Összefogás Fórum annak kapcsán, hogy André Goodfriend, az Egyesült Államok budapesti ideiglenes ügyvivője saját bevallása szerint magyarországi korrupciós bűncselekményekről szerzett tudomást, ennek ellenére a nagykövetség azokról máig nem tájékoztatta a nyomozó hatóságokat – írta a Magyar Nemzet.

Az amerikai ügyvivő külföldi hivatalos személynek minősül, és képfelvételek támasztják alá, hogy az elmúlt hetekben többször elhagyta a budapesti amerikai nagykövetség területét, tehát Magyarország területére lépett – mondta a lapnak ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF szóvivője. Szerinte André Goodfriendnek a magyar jogszabályok alapján ekkor feljelentési kötelezettsége keletkezett, és át kellett volna adnia állítólagos bizonyítékait, amelyek igazolják, miért tiltottak ki hat magyar tisztviselőt az Egyesült Államokból – mondta a lap szerint az alkotmányjogász.

Lomnici hozzátette, a Btk. szerint ha például egy hivatalos személy elmulasztja a feljelentést egy vesztegetési ügyben, három évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható. Megjegyezte azt is, bűncselekmény gyanújába keveredő diplomaták ellen rendszerint nem indul büntetőeljárás, hanem kiutasítják őket az országból.

Most nem rontanak neki Amerikának

Fricz Tamás, a CÖF alapítója csütörtökön sajtótájékoztatón azt mondta, egyelőre nem rendeznek békemenetet a nemzeti szuverenitás védelmében, mert az Egyesült Államok és Magyarország közötti nézeteltérések elsősorban diplomáciai úton rendezhetőek.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ezeket az egypálcás hülyéket melyik vurstliban lövik?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Senara
"Lomnici megjegyezte, bűncselekmény gyanújába keveredő diplomaták ellen rendszerint nem indul büntetőeljárás, hanem kiutasítják őket az országból " ...EZ NEM SEMMI ! Van még lejjebb ?
silber13
@Senara: Van! Ezek szándékosan keresik a minél nagyobb mélységekbe vezető utat.
Senara
@silber13: Értelmetlen az egész . Kiutasításra felfigyel az egész világ . Interjúk ezrein beszélik ki az okokat . Szeretnének még nagyobb visszhangot a kitiltásnak ? Szerintem a cöf most az elszabadult ágyúgolyó .
coyote3
Utasítsák ki! Na meg Gyurcsányt is, mert ő bujtotta fel! Egyre szórakoztatóbbak lesznek ezek a COP Fosok...:))))))))))))
silber13
Csakhogy, ha a magyar illetékesek kiutasítják diplomatát, nem fog késni az amerikai válaszlépés sem, és az rohadtul fog fájni nekünk Akkor aztán a zselés fejű és agyú mehet a búsba. Ha már annyira hülyék, hogy azt az elmebeteg vándorhangya társulatot nem akarják leállítani, akkor magukra vessenek.
dr. prédikátor
Csak okoskodjatok barmok, jelentsétek fel az ügyvivőt!!!Úgy látszik még jobban magatokra akarjátok kenni a fekáliát!!!Még nagyobb pofont kaptok!!!
köhögő bolha
A CÖF majmai a korrupciós bűncselekmények elkövetői helyett,az azt feltárókat üldözik inkább. Még megérjük,hogy lesz békemenet a korrupció mellett.
whatthefuck
Na az lenne a szép ha a jóbarátot kitiltanák. :)
Ez olyan lépés lenne, aminek a következményeit csak egy fideszes nem látja át azonnal. Hajrá, én drukkolok a hivatásos elmebetegeknek! :D
human
@silber13: Majd a kormány azt mondja, hogy a választóknak, hogy újabb támadás érte hazánkat az nyugat képében. Arról meg mélyen hallgatnak, hogy ők idézték elő az egészet.
lópicigáspár
A minap volt egy cikk arról, hogyan buktatták meg a cseh kormányt. Ha jobban belegondolunk, a cöf ezen lépésével éppen ezt az irányt segíti most, csak vagy nem veszik észre, vagy tudatosan átálltak a baloldalra! :-)
nezelodo
Nos várom Selmeczi Senátor Asszonyt, hogy ultimátumot adjon ismét, hogy kit nevezzenek ki hozzánk nagykövetnek az amcsik.
Főlökött
Foglalkozzanak inkább a vadhússal és a főzéssel. Annak legalább van-lenne értelme...

propeller.hu/itthon/3015918-allami-vadpecsenye-bekemeneteloknek#c1198181
Hellcat
Ez valami rossz vicc...A Vida is biztos tudott az adócsalásokról akkor neki is jár a 3év? Meg úgy a fidesz kormányban majdnem mindenkinek jár mert a nyakamat rá hogy bűnösök valamiben mégsem tesznek feljelentést egymás ellen...tehát még a bűnökben is társak lesznek ezáltal nem? Ez még több börtönt jelent nem?
silber13
Látszik, hogy már nálunk is, a birkamenetesek között is terjed a coenurosis! Azaz a kergekór!
JAJMÁR
A legjobb védekezés a támadás, ha már nincs más eszköz? Gyengék ők, arról nem is szólva, hogy ezzel bizonyítják a legjobban az usa igazát !
Ostoba népség ez a cöf.
Senara
Feljelentés című színjáték elsősorban a kétharmadnak szól . Ügyvivő kiutasítására édes kevés ... "Az amerikai ügyvivő külföldi hivatalos személynek minősül, és képfelvételek támasztják alá, hogy az elmúlt hetekben többször elhagyta a budapesti amerikai nagykövetség területét, tehát Magyarország területére lépett " ... ez meg kabaré témája lehet .
m.macskosz
Nem is értem, miért nem állítják statáriális bíróság elé...
keresztapa
Az egyáltalán nem baj ha az Amerikai ügyvivő hazudik?
Csak az igazat ne mondja!
nezelodo
keresztapa

Igazad van ocsmány tulajdonság ha hazudik egy politikus, de az sem Istennek tetsző, ha hazudnak is meg lopnak is!
Törölt felhasználó
Tegyük fel igaza van a CÖF-nek(de nincs), akkor most csinálták ki magukat és a fideszt..:) A másik, aki ma a törvények szerint tett feljelentést Horváth András azt azonnal meghurcolták és még őt jelentették fel. Na nnyit az igazságszolgáltatásról. Nem mellesleg, ha aztán kiderül a kormányból ugyanez több emberről, akkor alaphangon úgy indul a fidesz bukás, hogy mindenki 3 évvel kezdi a halmazati büntetését..:) Szánalmas, hogy ezek még mindig azt hiszik itt valami blöff játék folyik. Nem a szarházi kétszínű fideszből kéne kiindulni diplomáciai viselkedés terén.. Nyugodjatok bele a bukás biztos, a végjáték és hogy meddig húzzátok csak a kérdés.
dömdödöm
Ha gúdfrend kijön a barlangjából hosszú telünk lesz :-)
m.macskosz
@dömdödöm: Háááááááááááát, ennél nagyobb baj lesz, ha
Misa mackó beint, és nem csak hosszú, de hideg is lesz! :(
A Tündik bündije
Ezeket az egypálcás hülyéket melyik vurstliban lövik?
silber13
Nagyon időszerű lenneaz ilyencsizmadia és Fricz-félék farkára lépni, nyomatékosítva, hogy nekik kuss! Ez nem hereverő verseny, ahol nyeles tikitakikkal próbálkoznak a versenyzők!
dömdödöm
@A Tündik bündije: mi van ? szabadultál ? :-)
m.macskosz
@A Tündik bündije: Én kiguglizom Neked és lőj rájuk helyettem is,
mert nekem már zsenge ifjúkoromban sem sikerült az MHSz lövészeten
eltalálnom a lőtáblát.
silber13
@m.macskosz: Szerintem próbálkozz egy sörétes flintával, az biztos siker!
m.macskosz
@silber13: Pacifista vagyok.
Ha agyonütök egy szúnyogot, még akkor is lelkiismeret-furdalásom van.
Én még a póktól is elnézést kérek, hogy leszedem a sok munkájába kerülő hálót!
Mindamellett ezeket a brigantikat meg tudnám fojtani egy kanál vízben!
(Csak ne nekem kelljen odaadni a poharat nekik!) :)
bencemacska
Én nagyon - nagyon csodálkozom az ifj. Lomniczin - no meg az apján is, mert mégiscsak ő nevelte - , hogy lehet ekkora ökör!
Én nem vagyok jogász, -egyébként feljelenteném - mert valamennyi jogászt szégyenbe hozza, hogy diplomát kaphatott. Talán a neve alapján, vagy apja hathatós segedelmével?!

www.atv.hu/belfold/20141113-goodfriend-olvasnivalot-kuldott-a-cof-nek/hirkereso
bencemacska
Nagy érdeklődéssel várom az amerikai ügyvivő kiutasítását és ennek eredményeként a több száz, motyójával hazatelepülő "hazánkfiát".
F_Viktor
Látom, újra itt van @A Tündik bündije: , majd kijavít ha nagy hiba van jogérzékenységemben.

1) A CÖF-ös logika alapján ha "Apuka mindenben támogat Pétör" meglátogatja Azerbajdzsánban jövőképünket mintázó diktátort, s az ottani nem büntetendő helyi szokás alapján baltával négyfelé vág két örményt. Mi történik azon kívül, hogy Aliyev kitünteti, tábornoki ranggal ruházza fel, szobrot emel neki és megjutalmazza 3 feleséggel és egy 400 milliós dácsával? A magyar törvények szerint gyilkos, vagy nem gyilkos?

Szerintem, ha Goodfriendet a Szabadság téren Vida valamilyen formában korrumpálni próbálta volna, akkor igaza van a CÖF-nek, akkor vonatkozik rá a magyar törvények.

A magyar korrupcióról Goodfriendnek, mint hivatalos személynek, adatai csak saját külügyminiszterétől vannak, ez alapján az amerikai törvények vonatkoznak rá.
Tehát csak annyit mondhat, "a magyar kormány rendelkezik a korrupciós vádak ügyében a szükséges információkkal."
Vagyis "a magyar kormány nem mutogathat az Egyesült Államokra, hanem magának kell lépnie a korrupcióval gyanúsított köztisztviselők ügyében."
bundi
"A CÖF-ösök végre fogást találtak Goodfrienden"
max magukat égetik ezzel...
hvg.hu/itthon/20141113_Visszavagott_az_USA_ugyvivoje_a_feljelent
F_Viktor
@Horizont: Goodfriend tényleg nem az a tipikus diplomata, hogy majd csendben, a külüggyel megtárgyalja a problémákat.
Goodfriend ott vág vissza ahol támadják. Ha kell, akkor az írott sajtóban, ha kell a televízióban, de a Szabadság térre is le mer menni a NAV elnökéhez és a Hír TV stábja közé.
A közösségi oldalon is bátran osztja a kormány-hű katonákat.
A szokásos karaktergyilkosságok is kudarcba fulladtak ellene, pedig ebben nagy tapasztalata van a fityesz-bérenceknek.
Persze, hogy népszerű, szimpatikus, mikor angyali mosollyal tapossa a mérgezett egereket.
A Tündik bündije
@dömdödöm: Csupán elhúztam a hanyatló nyugatra. Ha ilyen a haldoklás, akkor köszönöm, maradok még :-)

@m.macskosz: Nagyapámnak volt egy távcsöves vadászpuskája, amit következetesen csak A.M.O.-nak hívtam (Akármilyen Márkájú Orosz). Állatra sosem volt szívem fogni, de a nekem gyártott céltáblákat rojtosra lőttem.

@F_Viktor: Egy gyilkos nemzeti hős, esetleg :-)))
A CÖF "találmánya" pedig jókora ön-tökönrúgás. Goodfriendet ugyanis semmi nem kötelezi feljelentésére, mivel ő csak közvetítő ez esetben az USA és Magyarország között, de megtehetni éppen megteheti. Ha tehát ez hiányzik a magyar ugarról szalajtott okosoknak, nyugodtan terítheti a kártyáit, de abból baj lesz...
dömdödöm
@A Tündik bündije: és ott most vezették be az internetet ? :-)
Desischado
Ha a hülyeség fájna, ezek úgy ordítanának, hogy Japánig és Kamcsatkáig elhallatszana! Hogy képzelik ezt a kiutasítást? tudtommal csak nagyon komoly retorzió esetén lehet, illetve ha a hazája felszólítja Goodfriend urat, hogy menjen haza, vagy a külképviseletét visszavonja, akkor hagyná el az országot! Ezt az égést! Arról nem is beszélve, hogy diplomáciai lépésként óriási fiaskó lenne! Ezek a cöfröfök sem lesznek már hülyébbek!
silber13
Azt hiszem, inkább a nadrágjukban markoltak meg valamit, azt szorongatják! Hiába, tévedni emberi dolog!:-)))
m.macskosz
@bencemacska: tegnap, 15:23 A külföldi diplomaták mentelmi jogával nagyon nem értek egyet, legalábbis ebben a formában nem! Hiszen abszurd esetben előfordulhat, hogy egy
attasé megöl pár embert, nemi erőszakot követ el, mégis büntetlen marad, a hatóság legfeljebb annyit tehet, hogy közli a küldő országgal, hogy x.y. nemkívánatos személy
Magyarországon, szíveskedjenek visszavinni?! A nagykövetségeken bármit lehet tenni,
oda a rendőrség például be nem teheti a lábát, holott nyilvánvaló, hogy az épületben
épp bűncselekmények sorozata folyik?! Tudom én, hogy komoly oka van annak, hogy
ez az egyezmény megszületett, hiszen most nálunk akár a TEK is szabadon garázdálkodhatna, ha nem lenne, de ez az abszolút mentelmi jog nekem nem tetszik.
(Már, ha valóban így működik a dolog...)
lajospapa
Az ügyvivő úr természetesen nem jelentette a tudomására jutott cselekményt. Nem akar Horváth sorsára jutni ismerve a magyar gyakorlatot. Hogy nála tartsanak házkutatást. Igaz, hogy a nagykövetségre nem mehetnének be, de Lomnici szerint, ha kimegy az utcára levegőzni, legalább a zsebeit kiforgattathatnák.
Most meg az jutott eszembe, hogy a logika szerint, ha a CÖF feljelenti Gotfriendet, nem fél, hogy a CÖF-nél tartanak először házkutatást? Ugyan találnának-e valamit?
m.macskosz
@lajospapa: Mégis, ki tartana házkutatást a cöf-nél?!
nezelodo
Ez a cöf tényleg leküzdötte magát a vicckategória aljára! Úgy viselkednek mint kiszes faliújságjuk felelőse: Megírják amit mondanak nekik, ha meg kérdeznek a tartalmáról annyit tudnak "saját írásukról" mint a Vida angolul.
A feljelentési kötelezettség törvénye miatt a fél ország börtönben lehetne, hiszen láttuk a fijjuk törvénysértéseit, vásárolták a kisvállalkozók az áfás számláikat, tudjuk mit privatizáltak a strómanjaikon keresztül, láttuk a trafik és födmutyit, Kolontár környékének külön börtönt kellene építeni annyit tapasztalhattak a fideszes törvénytiszteletből, de nem nagyon jelentgettek, csak szavaztak, (fideszes bukta), nem szóltunk a közbeszerzésekkor, nem kiabáltunk szándékos cégtönkretételkor, nem akartuk látni a törvényőrök eljárásainál, helyénvalónak találtuk a fideszes városok eladósítását, jónak találtuk a lépfenekór behurcolását a baráti cégnél, nem röhögtünk elég hangosan egy-egy Nemzeti Állomásfőnök kinevezésekor, hagytuk a KLIK tobzódását, a pártkáderek kinevezését, szóval épül újra az új szocializmus. És most jönnek ezek az álnok országrombolók a feljelentési kötelezettséggel... Ha meg akadt egy tisztességes bátor ember aki elé feküdt a fideszes gőzhengernek, legjobb esetben eljárás indul ellene, mert nem kért építési és használatba vételi engedélyt a kéménye renoválásához. Na ezek vagytok ti, nemzetmentők!
mate03
@Desischado: Ami a legszomorúbb hogy ezt a feljelentést Lomnici úr javasolta ! neki jogi diplomája van! Most már csak az a kérdés ,hogy miként szerezte a diplomáját!
F_Viktor
@Desischado: Írod:
"Ezek a cöfröfök sem lesznek már hülyébbek!"

Goodfriend megbízatása januárig szól, a USA akkora tervezi nagykövetének kinevezését.
Majd figyeld meg mekkora sikernek lesz elkönyvelve, hogy a kormánynak a CÖF segítségével sikerült Goodfriendet elkergetni Magyarországról :-)
Persze, e diplomáciai botrány hatására lehet, hogy mégsem erőlködnek Amerikából, hogy nagyköveti szinten tartsák a kapcsolatot a magyar kormánnyal. De talán itt még nem tartunk.
tivoli
@m.macskosz: ma, 10:53
Nem lehet bemenni? Megvárom míg kijön.
m.macskosz
@tivoli: A mentelmi jog a személyre vonatkozik, ha a sarki csehóban dajdajozik tajt részegen, akkor sem tehet semmit a magyar rendvédelem.
(Én legalábbis így értelmezem a mentelmi jogot.)
Emiatt utálom a magyarországi magyar képviselők mentelmi jogát is!
Ha a 2/3 nem vonja meg, akkor a t.tű azt csinál, amit akar!
bencemacska
@Horizont: Nincs annyi joga, mint egy nagykövetnek, de felelőssége sincs annyi. A nagykövet inkább a protokollt helyezi előtérbe, míg ő a szakmai munkát.
bencemacska
@m.macskosz: Még gyilkosság esetére is van mentelmi joga, de ha nem egy maffia állam küldötte, akkor kiadják, és eljárhat ellene a magyar bíróság.
Nemrégen olvastam valami hasonlót - ha jól emlékszem líbiai diplomatáról - , akit nem adtak ki!
A Bécsi egyezmény előtt sem lehetett a követségre bemenni, vagy onnan valakit kihozni! Nagy Imrééket kicsalták a Jugoszláv követségről!!!
Mindszenthy nem tudom hány évet töltött az amerikai követségen!
bencemacska
@mate03: Mi az, hogy jogi diplomája?! A l k o t m á n y j o g á s z!!!
bencemacska
@F_Viktor: ma, 11:11

Goodfriend maradhat a nagykövet mellett is, mivel ő a karrier diplomata, szakember, a nagykövet pedig inkább a protokoll eseményeken vesz részt!
coni
Goodfrienden azért nehéz fogást találni mert a tudomásukra jutott korrupció ügyében az elmúlt években több alkalommal voltak mind a NAV, mind a Külügy illetékes személyénél. Éppen a napokban adták át az erről készített jegyzéket. Angol nyelven. Lehet ez okozza a kavarodást.
bencemacska
@m.macskosz: A diplomaták védelme sokkal erősebb, mint a mentelmi jog, mert még tettenérés esetére is érvényes.
Este az Egyenes Beszédben tartott erről nagyon jó előadást Hack Pétert!
m.macskosz
@bencemacska: Köszi az infót.
Ebben az esetben még sokkal inkább gusztustalannak tartom a mentelmi jogot!
bencemacska
@coni: Tudod: Nincs rajta dátum, meg pöcsét, sőt alá sincs írva.-:))))

De ha mindezeket ráteszik, akkor már demars lesz!!! Még egy két ilyen hülye ötlet OV-tól és lesz belőle jegyzék is!!!

Hogy egy minisztrerelnök, meg egy külügyminiszter ennyit se tudjon? Megdöbbentő!
Vagy nagyon is tudják, csak azt hiszik, hogy mi nem tudjuk, nekünk szentírás, amit ők mondanak!!!
bencemacska
@m.macskosz: Kulturált ország kiadja a tettest! A diktatúrákkal meg kultúr ország nem tart diplomáciai kapcsolatot!
m.macskosz
@bencemacska: :D
Ez kiváló válasz volt! Gratulálok! :)
Főlökött
Fogást találtak ? Kin? André Goodfriend-en ?

ÁLMUKBAN ! Ahhoz előbb kellene felkelniük!
világlátó
Azt tudtam, mert valamennyire ismerem a Cöf vezetőjét, Csizmadia urat, hogy elszabadúlt mint a lovait vesztett szekér.De hogy ennyire megerőlteti magát, azt nem gondoltam. A hűség találkozott a hülyeséggel.Nem gondol arra, hogy ezt a helyzetet nélküle fogják megoldani? Ő meg ott marad a kompromittált térfélen. Mit képzelt? Vagy mit képzeltek azok, akik erre a CÖF - öt felbíztatták? Vajon kik lehetnek ezek az elveteműltek? Tényleg nem látják a lényeget, vagy ezt a gyülevész népséget akarják a MAGYAR NÉP szerepébe behelyettesíteni? Ez a legaljasabb lépés lenne ettől a rohadt kormánytól. Mert hogy rohadt az már biztos. Térítse már őket helyre valaki, amíg nagyobb kárt nem csinálnak ! Ezeknek halvány gőzük ninics a diplomáciához. Feltűnik most néhány nagyokos, Lengyelországból és Csehországból. Volt, menesztett szóvivők és harmadosztályú tanácsadók próbálnak párhuzamot vonni a jelen magyar és a korabeli saját amerikai nagykövetségi konfliktusai között. Kinek jó ez? Mert nekünk nem. Fecni - mondja Orbán. Csak egy jóindulatú emlékeztető. Miért nem így fogadják?
Mit képzelnek magukról? Érthetetlen, mert remélem így kell értékelni ezt a mérhetetlen gőgöt és arcátlanságot. Megjegyzem, már az is érthetetlen amit az ügyvivő úr tesz. Félő hogy a mind több információ szolgáltatás már túl megy a normális diplomáciai szokásjog adta kereteken. De hát szövetségesek vagyunk! Miért nem ez a normális megítélése az USA nagykövetsége eddig tett lépéseinek?
Felmerülhet a kérdés, miért hiszünk mi jobban az amerikaiaknak, mint a saját kormányunknak? Ennyire idegenszívüek lennénk? Vagyok én olyan hazafi mint bármelyik országos vezetőnk, akár mint miniszterelnökünk! Idegenszívü aztán végképpen nem vagyok! De mert a hetek óta tartó szégyenteljes hazugság a mi kormányunk részéről nyilvánul meg, így már azt sem hiszem el, ha kérdeznek. Ennek én nem örülök. Csak szégyenkezem és rosszul érzem magam a bőrömben.
Szégyenlem hogy Orbán a miniszterelnök ! Szégyen, hogy nincs méltó ellenfele itthon.
Desischado
@F_Viktor: Nem fogadok, Viktor, mert szerintem is ez lesz! Ezerrel verik majd a mellüket, hogy "elzavarták az ellenséget, megvédték az országot", a gaz Amerikától! És ennek a lomnicinek vissza kéne adnia a diplomáját, mert sík hülye! Félre ne értsd, de még talán én is jobban elboldogulnék a kis 8 osztályommal, mert nem mondom, hogy járatos vagyok a diplomáciában, de ilyen szarvashibákat nem vétenék! Legelőször is TÁJÉKOZÓDNÉK, MEGISMERNÉM A SZABÁLYOKAT, HOGY MIT SZOKÁS ILYENKOR TENNI, ÉS SZAKÉRTŐKET KÉRNÉK SEGÍTSÉGÜL, HOGY MEGTUDJAM, MILYEN HELYZETBEN MI A TEENDŐ! Szerinted nem így kéne? De ez a lomici ügyvéd létére ekkora csődtömeg, hát a Kamara helyében én nem adtam volna neki diplomát!
Desischado
@mate03: Jó kérdés, Mate, ez engem is érdekelne! De az is, hogy a többbinek miféle végzettsége van? Például vida nagyságos asszony mire fel ül a nav élén, és markolja fel a sok pénzt?! De lehetne a többit is sorolni, vég nélkül!
F_Viktor
@Desischado: No, azért ne vedd ám komolyan amiket a CÖF-ös vezérek nyilatkoznak, egyetlen céljuk, hogy a fityesz tábort hergeljék, hogy az éppen aktuális fityesz propagandát beleplántálják a trolljaik fejébe.
Nem engedik, hogy a harci kedv, lankadjon, mindig rámutatnak Orbán ellenségére.

Ezért írnak hazugságokat, ezért nem kell komolyan venni őket.

Ma olvastam egy nagyon jó írást a Népszabadság szerkesztőjéről a 90-es évek Bayeréről, majd megkeresem.
nusika
Mi köze van a CÖF-nek a kitiltáshoz? Nem őket tiltották ki! Ildikó, pedig ...
F_Viktor
@nusika: Nem a kitiltás a nyavalygásuk oka, hanem maga Amerika.
Mert Amerika milyen jogon mondja meg, hogy Orbán kinek a részére lopja el az EU félzárkóztatásra szánt euró milliárdjait, vagy melyik haverja zsebébe csúsztatja az adófizetők ezermilliárdjait.
Persze Amerikának ahhoz sincs semmi köze, hogy milyen maffiamódszereket használ 384. mutyijához.
A CÖF nem engedi, hogy bárki is megzavarja Orbán úri passzióit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.