Helyi adó nem lesz, de hasznos lenne a nőtlenségi adót bevezetni a régi öregek példája alapján – véli a tázlári polgármester.

A Baon.hu cikkében azt írják, Tázlár község közmeghallgatásán Bán Róbert polgármester a falu elöregedéséről is beszélt. A polgármester meglátása szerint az 1,7 ezer lakosú településen a gyermekek számát úgy lehetne növelni, ha egyesek nevelőszülőként fogadnának magukhoz kiskorúakat. Hangsúlyozta, hogy ez munkaviszonyt, nyugdíj- és tb-jogosultságot is jelent. Egy gyermek után 34 200, kettő után 68 400, míg három után 102 600 forintot kap az a felnőtt, aki ilyen feladatot vállal.

Arra a kérdésre miszerint lesz-e helyi adó, nemmel válaszolt, bár mint mondta hasznos lenne a nőtlenségi adót bevezetni a régi öregek példája alapján – írja a lap.

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Akkor lesz vénlány adó is ?
Meg gyermektelenségi adó is ?
És még milyen adót fogtok kitalálni ?
Az emberek nem győznek annyit adózni mint amennyit elloptok !
A papi nőtlenséget és az apácákat is meg kellene adóztatni !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kamazuka
Polgármesterre is igaz lehet?
Honnan lehet tudni,hogy a főnök csak fél viagrát vett be?
Nem b...ni akar,csak bas...gatni!
KERKA
A hűtlenségi adóval jobban járna:))
nyanya001
Akkor lesz vénlány adó is ?
Meg gyermektelenségi adó is ?
És még milyen adót fogtok kitalálni ?
Az emberek nem győznek annyit adózni mint amennyit elloptok !
A papi nőtlenséget és az apácákat is meg kellene adóztatni !
Boszi27
@nyanya001: 60 év feletti politikusoknak lank-adó!
Cicamama55
Több nejűek pedig adómentesek lesznek ugye?! Háremeket akarok építtetni a stadionok helyére!!!
nusika
Nőtlenségi adó után, a Ceausescu direktiva szerint, a gyerektelenségi adó következik! Nagyon figyeljetek!!! Ezt már írtam hónapokkal ezelőtt is, de sokan kételkedtek.
karma1
Ez a f@szkalap milyen szepen forintositotta a gyermekneveles kerdeset... Sehol nincs emlites arrol, hogy egy gyereket kell felnevelni, raadasul JOL egy eletre, csak elmondja, milyen jo kereseti lehetoseg ez...

En 5 evig neveltem egy kislanyt a sajatom mellett, kezdtunk 18 ezer forint havi fizetessel, 22-vel fejeztem be, de a kislany kajajara, ruhazasara, apro kiadasaira kb. 40 ment el. Mirol is papol ez az agyatlan?
Boszi27
@simmering73: Sajnos annál is többet!
Boszi27
@Cicamama55: Ejnye-bejnye, egy keresztény országban?? Cicu!!
Cicamama55
@Boszi27: Nem minden nap esne rám a főzés: :))
Dr plágium
@nyanya001: Ha bevezetnék, természetesen a papoknak és az apácáknak nem kellene fizetni, hiszen Ők Isten jegyesei :)
Jaj mekkora marhaságot írtam, csak az apácák jegyesek, a papok szolgák...
Dr plágium
Csak úgy mellékesen mondom, rengeteg jó pszichiáter van az országban :) Nem ártana időpontot kérni valamelyikhez ennek a félnótásnak is.
pbalage
bajusz és szakálladón könnyen lehet kibúvót találni, de azt, hogy "hanemcsinálszgyereketegyhülyebaromnakakkorfizess" adó... pfff...
craven
maszturbadó mikor lesz már? undorító lopós népség!
zsizsike
Hihihi. Szólok a páromnak, lássa be, hogy mégiscsak muszáj lesz nősülnie. Felkérem az államot tanúnak.
pbalage
@zsizsike: nászajándékba mit kérsz az államtól?
nemkati
Azt, hogy ki, vagy hányan akarnak nősülni, férjhez menni, és hány gyereket akarnak, vagy akarnak-e egyáltalán, azt nem adókkal kell szabályozni. Hogy az istenbe lehet polgármesternek megválasztani egy ilyen barmot??? Meg mi az, hogy nőtlenségi adó? A nőknek nem muszáj férjhez menni, de a pasiknak muszáj nősülni, ez mégis hogy működne? Épeszű ez az ember?? Nem is beszélve arról, hogy az ember amióta civilizáltnak vallja magát, azóta pusztítja és felzabálja a természetet. Hogy a bánatban lehet az cél, hogy még ennél is több ember igázza le a Földet?? Mégis, mi a cél? Hogy elfogyjon alólunk a föld, körülöttünk kipusztuljon az élővilág? Az éhezésnek, a nyomornak, a pusztításnak szaporodjunk?

Tázláriak, gondolkodtok ti? Látjátok, mi történik veletek? Észnél vagytok? Mert ha igen, sürgősen takarítsátok el a polgármestereteket!!!
Yeromos
Aki többször is megnősült annak járni fog valamilyen plusz juttatás ?
vadsanca
@1magyar: Valószínű! De amikor a doki azt mondta, hogy elmebeteg, Ö azt értette, hogy elmehet! Ezek szerint a hallásával is baj van!
Versa
Folytatódik az ötletelés: milyen adót lehetne kivetni?
Lehetne "Nő" és "Férfi" adó, ez elég széles réteget érintene? Bár a 2/3-ad erre is kiskaput szavazhatna magának, miszerint a "B-A-R-O-M" külön kategória és mentességet élvezhet.
zsizsike
@pbalage: vasárnapi nyitvatartást, és Lázárhoz kilövési engedélyt. :)
zsizsike
A mayornak biztosan van néhány csúnya eladó lánya.
mariaberta
Hát volt nőtlenségi adó, a régi u.n. átkosban, de állítólag valami rendszerváltás féle volt Magyarországon.
Csoda, hogy még nincs békekölcsön, amit önként volt kötelező jegyezni.
Szépen haladunk visszafelé mint a rák.
mariaberta
Bán Róbert elvtárs, Te hány gyereket fogadtál örökbe?
kkalman
Úgy látszik, egyetlen épelméjű sincs a fitymaszban. Csoda, hogy még létezik Magyarország.
bakegya
HAL-ADÓ-és mikor lesz már fittymassza adó projekt?-ja hogy azt már elkorumpálták a nagymagyar nemzeti orbánkurmányosok és annak strómanjai?
Juhász István
Korábban is eszembe jutott, hatalmas ötletem a következő : KAMATYADÓ " Havi szinten minden férfi, és nő - külön - bevallást kellene tanie, hányszor kamatyolt a tárgyhónapban. Aki nullás bevallást tesz, arra rásütik, hogy Fatökű. Minden bevallott parti után méltányossági adót kellene leróni. Persze a nőnek is... Nos ez a módszer felszinre hozhatna házasságon kivüli dolgokat is, másrészről, amennyiben nincs egyenlőség a felek között, a " vesztes " fél, immár adócsaló lenne, komoly birsággal. Túl 2 házasságon, nem voltam a leghűségesebb fajta, de egy ilyen törvény visszatartó erő lehetett volna. Kérem, fontolják meg!
papa.49
Polgi. Apád is inkább fizette volna a nőtlenségi adót, nem hozta volna ránk az elmebajos fiát!!!
Clavigo
Bán Róbert polgártárs,,Gondolom,,örvendenek a választóid.De ne végezzél félmunkát,,,,Magadba meg a 220 v-at próbáld meg bevezetni..
gödörben
@karma1: Mert onnan is ellopják, ami járna, vagy csak "elfelejtik" mondani és zsebre teszik. Én úgy tudom,hogy ruha, kaja támogatás is jár hozzájuk. Ezzel szemben a családipótlék röhejes összeg.
Szomorú, hogy ezt is létrehozták a mi nyakunkra.
Munkahely teremtésre nem menne el ennyi és mindenki jobban járna.
gödörben
@mariaberta: A lovaskocsiig meg sem állunk.
gödörben
@mariaberta: Ezek egyet se. A gyerek nevelés nem fáklyás menet és nem hoz milliárdokat a konyhára mint a népnyúzás.
human
A nők fizessenek veszélyeztetettségi adót, mert őket nagyságrendileg többször erőszakolják meg, mint a férfiakat. Ez pedig többlet munkát jelent a rendőrségnek, az egészségügynek és a termelésből is kiesnek egy időre. :S
Mogyi
A régi öregek példáján nekem meg az Árvácska jutott az eszembe.
karma1
@gödörben: Nem tudom, hogy kb. 20 eve mi jart volna: nem kerdeztem utana , tehat lehet, hogy Neked van igazad, es "elfelejtettek" kozolni, mit kaphatok a gyermek ellatasahoz. Ez a 18 ezer az en "fizetesem" volt, mint neveloszulo, dehat a gyereket nemcsak felugyelni, nevelni kell, hanem az bizony eszik, iszik, kinovi a ruhajat, es iskolaba is kell jarnia, valamint kozlekednie es nem ingyen. Ezek a koltsegek jelentettek az extrakat, vagyis a "fizetesem" ugy ahogy volt, rament a kislanyra, plusz minimum megegyszer annyi. Na es persze nyaralni ugyanugy elvittem, mint a sajatomat.

Olyan nagyon emberseges ez a kormany, hogy a gyomrom fordul fel tole...
m.macskosz
@Cicamama55: tegnap, 20:11 Egyenjogúság van: hadd lehessen egy nőnek több férje, akkor a nőtlenségi adót már meg is oldottuk. És, -mielőtt a vénlány adót bevezetnék-, lehessen mindenkinek mindenki a férje, felesége!
Amilyen elkorcsosult a világ, lehet, hogy már ez sem jelentene genetikai katasztrófát!
m.macskosz
Tényleg, ne ragadjunk már le ezen a szinten! Közmunkásokat kell kirendelni a családokhoz, akik tartják a gyertyát, mindent megtesznek-e az emberek az örökbe adható és fogadható gyerekek megszületése érdekében. Így mindjárt megvalósulhatna az egy millió munkahely kérdése is.
nemkati
@m.macskosz: Nem jó, mert kb 20 év múlva azokból a gyerekekből újabb munkanélküliek tömege válik, és akkor mi lesz? Akkor majd ők fognak közmunkában gyertyát tartani? :))
m.macskosz
@nemkati: Nem gond, úgyis minket követ a világ Orbánék szerint, az egész világon kialakítjuk, sőt! Minket irigyel majd a világ. Ja, hogy mi lesz húsz év múlva? Az kit érdekel?
A jelenlegi fidesz kormányzatot az sem érdekli, mi lesz velünk, kisemberekkel egy hónap múlva, amikor az agyament törvényeik életbe lépnek!
gödörben
@karma1: Aki vállalta ugyan ezt tette. Én amit bemásoltam a hozzászólásodra az nem a teáltalad leírtak igazságát kérdőjelezte meg,( legalábbis nem ez volt a szándékom vele) hanem a gyerekek kiadását családokhoz és annak jövedelmezőségét szándékoztam megmutatni, mert eddig ezt sem tudtam, hogy ennek ennyi a fizetési vonzata. A további (régi 30évvel ezelötti) ellátásokat ismerős családnál nevelt kisfiú alapján írtam. Ott is 3 saját mellett neveltek egy idegen kisgyereket és kapták amiket írtam. De ha ez is negatívba változott akkor baj.
Itt már nagyon kellene egy tiszta "EMBER" és csapat és jó nagy takarítás, söprés, hogy megszünjön végre ez ami van. Ez eddigi életem tapasztalatai alapján a legrosszabb most.
karma1
@gödörben: Nem is ugy vettem, Kedves...:o)))
Ja, es az utolso mondatod sajnos minden nem -fideSS-es polgarra ertendo...:o(((
Toby
@nyanya001: Szűzlány-adó is lesz, aztán lank-adó, aztán mellbőség szerinti duzz-adó...
magyarbakancs
Kellene köcsögadó,Hülye fideszesek adója,soványak és dagadtak adója.
Mocskos FIDESZ
m.macskosz
@magyarbakancs: Adókiagyaló adó...az mindjárt lehetne azonnal behajtható:
10-20 év fegyház, plusz teljes vagyonelkobzás.
magyarbakancs
@m.macskosz: Okoznák nekik meglepetést de olyat .
Undorító nemzet patkányai a Fidesz
naaki
Nőtlenségi adó? Innen már csak egy lépés az első éjszaka joga vagy a pallós jog. Igaz, az utóbbi kettő nem adó, de ezeknél sosem lehet tudni. Tázláron nem kifizetődő az agglegény életérzés.
alte trottel
Mekkora fantáziátlan górbarom ez a polgi!
Hát _FAROKHOSSZÚSÁGI ADÓT_ kell bevezetni! cm-enként egy százas évente és BEVALLÁS az alapja, viszont az adózók listáját kifüggesztenék a falu frekventált helyein! Kiderülne, hogy senkinek nincs fél méter alatt a férfiassága!
nusika
Rómában a papi nőtlenség apáról fiúra szállt. :)))
Desischado
Na, az öcskösöknek nem kell aggódni, mind a kettő nős! De az agyam dobom el, mit találnak még ki az elmeroggyant fejükkel?! Az agyrágó bogár ennek a fejében is éhen pusztulna! Már kiváncsi vagyok, mit találnak még ki, adó címén? És arra még kiváncsibb vagyo, hogy meddig tűrünk még?!
Juhász István
Ötletem : minden, 18.feletti áll.polg. fizessen " kamatyadót " önbevallás alapján, havi rendszerességgel. Akinek nem volt a tárgyhónapban egy sem, az fatökű, akinek volt, az fizessen, alkalmanként X összeget. Természetesen az adatok nyilvánosak legyenek, össze lehessen vetni a férj, és feleség adatait egymással - Neked több volt, mint nekem, hogy csináltad, és kivel? Mindenki igyakszik majd bevallani, ne nézzék fatökűnek...Újra kell melegiteni e gyermektelenség miatti nyugdijcsökkentést is, kiváló ötlet volt. Ja, és a maszturbálást büntetni kell, szintén birsággal, mert abból nem lesz újabb, kis adófizető. Aki 2.- nél több Hölgynek csinál gyereket, az kapjon állami elismerést, ezt is sávosan persze. És vannak még örleteim...
verőce21
@nyanya001: (19:53) "A papi nőtlenséget és az apácákat is meg kellene adóztatni !" (?) - hülye!
nyanya001
@verőce21: Aki megcsinált az a hülye !
pesti
@nyanya001: A rövid,vagy hoszú farkúkat,illetve a mini,vagy maxi uncikat is!!!
Bercifiu
@Juhász István: Igazad van, de mi lesz a buzikkal? Az ottani érintkezést is elismerik valós szexnek?
Robi egy fatökű barom,
pesti
@nyanya001: Adóztatni kell minden harhaságot,még a levegövételt is.
nyanya001
@pesti: Ezért írtam az apácákat és a papokat is !
De baromarcú nem értette az iróniát !
verőce21
@nyanya001: Azt hibáztasd, aki Téged megcsinált.
A papi cölibátussal és az apácai fogadalommal normális ember nem humorizál.
Te csak szeretnéd azt most utólag humornak magyarázni, de nemcsak baromarcú vagy hozzá. hanem már anélkül is...
nyanya001
@verőce21: Ez jellemez téged te idióta!
nyanya001
@verőce21: 23 értette miről beszélek!
Te nem, na ez is jellemző a gyenge elmédre !
kukac50
Ezt a Tázlári polgármestert sem lopják el az eszéért!
Kis falú nincs munkahely egy embernek elég ha magát eltudja tartani,nem még egy személyt,vagy családot! Gondolkozni kellene előbb, megélhetéshez elegendő munkabérhez, ahhoz meg munkahelyeket kellene biztosítani!
pesti
@nyanya001:" De baromarcú nem értette az iróniát ! " A rövid,vagy hoszú farkúkat,illetve a mini,vagy maxi uncikat is!! Ez is irónia és ki nem értette ezt az iróniát?
Nil
@verőce21: miért lenne hülye- ha lehetnek Jézus jegyesei akkor ha sosem mennek hozzá akkor nőtlenek illetve hajadonok tehát fizessenek életük végéig.
Ha már a fizetést felveszik akkor adózzanak is.
kata53
Na most aztán menjenek a bús 3,14-csába!
Desischado
@verőce21: Ne merészeld Nyanyát hülyének nézni, mert te vagy az, ha nem érted a szarkazmust! Nyanya nyilván arra akart utalni, hogy itt már mindenféle címen lehet adót fizetni, és nehogy az apácák meg a papok kimaradjanak! Nem szégyelled magad?! Kérj bocsánatot!
dömdödöm
buziadó :-) he -he ,he -he ez jó ! írta valaki :-.)
alte trottel
@verőce21: Egy lófaszt nem humorizál! Még a katkók közt is az a néhány értelmesebb! Az _ÖSSZES_ többi vallás hívője meg azon röhögi betegre magát, ahogy egy fekete szoknyás travinak öltözött fazon, aki elméletileg még pinát se láthatott egész életében, osztja az észt a szexről!
verőce21
@nyanya001: (14:41) Kár, hogy hülye voltál (19:53), nem ismered el, így az is maradtál!
alte trottel
@dömdödöm: Tisztelettel adózni a buznyákoknak? Fura ötlet, de hát ma már mindent elborít a PÍSZÍ...
verőce21
@alte trottel: (20:32) Te bezzeg nem így jártál ugye? ("osztja az észt a szexről")
nyanya001
@verőce21: Ne igyál már mert azt a kevés kis agyadat is megzavarja a
kannás bor !
verőce21
@nyanya001: (20:41) Ne mondd, mert röhögöm kell a primitívségedtől amúgy is.
És hol a bocsánatkérés az érintettektől? (19:53)
nyanya001
@verőce21: Van egy szint ami alá már nem megyek, te elérted ezt szintet
mert egy szellemi árvízkárosulttal nem vitatkozom
a továbbiakban !
verőce21
@nyanya001: (20:48) Ez is egy válasz, de hülyének lenni állampolgári jogod nyanya!
alte trottel
@verőce21: Persze,hogy nem, te herevere polka! Pro primo először nem vagyok katkó, pro primo másodszor nem vagyok pap, pro primo harmadszor, én eddig több pinában jártam mint e fürdőszobában, úgyhogy mellé öcsibogár! Lehet farokbehúzva elkussolni!
alte trottel
@alte trottel: Mielőtt félreértenéd,
helyesen így szól: ...több pinában jártam mint _TE_ fürdőszobában...
(öregecskedik a billentyűzetetm)
Yoda69
Idiotak!
Munkahelyet kell teremteni (nem kozmunkat), nem pedig adokat emelni. Akkor talan az emberek kedve is visszater a csaladalapitasra.
verőce21
@alte trottel: (02:30) Tényleg? Pedig járhatnál néha fürdőszobába is, hogy a mocskos szádat kimossad, mert tele van hazugsággal. :)
Senara
Egy gyermek után 34 200, kettő után 68 400, míg három után 102 600 forintot kap az a felnőtt, aki ilyen feladatot vállal. ... Tázlár polgármestere nevelőszülőkkel csökkentené a munkanélküliséget ? A közösség mit szólna több száz nevelőintézetből "bérbe" vett gyerekhez ? Nemrég egy nevelőintézet ellen tiltakoztak az ott lakók . Teljes népesség 1774 fő abból hány család felelne meg ?
alte trottel
@verőce21: Te szegény f...verőce, ez volt az a frappáns visszavágás? Tényleg nem futja többre?
Törölt felhasználó
Vizsgáljuk meg a nőtlenségi adó vélt céljait, attól eltekintve, hogy mélyen sért mindenféle emberi és személyiségi jogokat..:)

- Ettől majd lesz "nő", család..?
- A kényszerből lett családok, melyben nincs szerelem, az időtálló-e.? Jobb-e egy felszínes családban felnőni?

Sorolhatnám a társadalmi, szociológiai, emberjogi aggályokat. Röviden és érthetően egy suta paraszt javaslat!:)
simmering73
@alte trottel: Ez a hülye is kiszabadult a gumiszobából?
nezelodo
Na, hamarosan járok arra, jól végignézem a falut, meg a járókelőket, hogy kik választanak vezetőjüknek ilyen "zseniális", túlbuzgó pártkatonát?! Nem csoda, hogy elmenekülnek onnan a fiatalok, és aki potens is, lekonyul a kötelezőség miatt...
Nem arrafelé írták elő a plébinek a fideszes "elöljárók" valamelyik faluban, hogy a harmadik menyasszonyával is adja össze a polgit a katolikus templomban, két válás után, és mivel megtagadta, a rigófütty szólt a szertartáson a templomban?!
verőce21
@alte trottel: (10:08) Neked ennyi válasz is elegendő volt, vén trottli.
Örülj, ha vannak emlékeid. Azt hiszed, van itt ember, aki elhiszi a "nőgyógyászi" hazugságaidat? Farokberci.
lajospapa
Támogassuk! Addig míg két asszony nem lesz kötelező!
alte trottel
@verőce21: Irigykedsz, mi? Több mint 150 és ebből 21 volt szűz, kicsifarok kicsi verője!
verőce21
@alte trottel: (15:55) Meséld ezt otthon a tisztaszobában, ahol aranyozott rámákból bámul ükapád és ükanyád az életedre.
alte trottel
@verőce21: Jól van, látom már okkersárga a bárzsingod is, habzik a szád és toppantgatsz a lábacskáddal!
verőce21
@alte trottel: Ha a témával kapcsolatban van értelmes és okos, megoldásra mutató javaslatod, szívesen meghallgatom.
verőce21
@alte trottel: Ott fentebb csak olyanokat írsz, mint egy kisfiú, aki azzal dicsekszik, ami nincs neki, de nagyon szeretné, ha lenne. :)
alte trottel
Még fentebb cicuka, egészen az elejére! (december 5., 18:10)
Aztán meg csak reagáltam a farokságaidra, triznyai!

(mindenesetre elég sokáig tartott amíg kipréselted magadból ezt a húdeütősfrappánsgigaszellemes riposztot)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.