Teljesen félreértett Rogán Antal egy, az amerikai Wall Street Journalban megjelent újságcikket. Annak alapján állította, hogy Obama elnök országos netadó bevezetésére készül – írja az Index. Ennek nyomán tette fel Rogán a kérdést, miért nem tiltakoznak az emberek az amerikai internetadó ellen, ha egyszer a magyar tervezet ellen szót emeltek. Mindennek azonban az ellenkezője az igaz. Amerikában nincs terv netadóról. Bombera Krisztina tudósítása az Egyesült Államokból.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Persze hogy nem terveznek mert már van és az a törvény ami mostanig érvénytelenítette az jár le állítólag a héten.
coni
Már júniusban elfogadták hogy véglegesítik azt a törvényt amely minden! államban tiltja az internetadót. Így még az ideiglenes tiltás van érvényben de ha a szenátus is megszavazza véglegesítik és továbbra sem adóztathatja meg egyik állam sem az internetet.
A Parlamentre is jellemző, hogy kevesebben beszélik/értik az angolt mint pl. Bulgáriában. Az előkelő utolsó helyet vívtuk ki ebben is.
bundi
@Csizmás Kond: itt meg van tv licence...kb 150 font évente, és befizetik...mert be tudják... nálatok sem az a gond, hogy bevezetnék gondolkom, hanem az, hogy az ottani bérekhez képest aránytalanul magas lett volna...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.