Új rendszerváltás, új alkotmány, új köztársaság. Jézusom! Az új ellenzék máris elsüllyedni látszik a tehetetlenségben és a gondolatlanságban. Habony Árpád kedvenc butikjai elé, az Andrássy út ünnepi díszkivilágításába szervezte 2015 első kormányellenes tüntetését a Várady Zsolt-féle, vadonat új Most mi! csoport. A netadótüntetés óta újjáéledt tiltakozási hullám következő állomása. A tiltakozásipari szakértők szerint szervezett mozgalmi vagy pártháttér híján „single issue” demonstrációkkal és csoportokkal lehet hatékonyan föllépni a rendszer ellen, ehhez képest a netadó óta egyre multiissue-bb az egész, és mostmár teljes a káosz. Vagy éppen no issue. Ahogy vesszük.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezek a megmozdulások még nem az igaziak, azok majd úgy 2-3 hónap múlva jönnek, amikor a Hősök Terétől a parlamentig fog érni a sor...
A ,,becslő,, a Károly meg megbecsüli a létszámot neki ez nagyon megy...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
"Új rendszerváltás, új alkotmány, új köztársaság. Jézusom! Az új ellenzék máris elsüllyedni látszik a tehetetlenségben és a gondolatlanságban."
Ezek is kezdenek politikai idiótának látszani.
Annyi karizmájuk van a felszólalóknak mind a dobostortában az ütem érzéknek.
magyarbakancs
Veszprémi választáson fog meg fordulni a világ.
Az ellenzék nyer Fidesz csalást fog emlegetni.
A Fidesz nyer akkor meg az ellenzék fogja mondani nem demokratikus és ,csalás történt.
Milyen mocskosságok fognak kiderülni?Kíváncsi leszek.
human
Megértem a türelmetlenkedőket, de egy leharcolt, motiválatlan sereggel nem lehet csatát nyerni. Rendezni kell a sorokat és valódi stratégiát kidolgozni. Ha egy új választáson nem lesz meg a 2/3, akkor Orbán ugyanazt fogja csinálni mint amit 2002 és 2010 között tett. Ellehetetleníti a kormányt és populizmussal operál. Annyiból még rosszabb lenne a helyzet, hogy a 2010 óta milliárdossá tett támogatói kör is ott lenne mögötte.
Remélem, hogy az elmúlt hónapokban a háttérben már elindult egy új politikai generáció építése, ami leválthatja ezt a tolvajkormányt. Ehhez viszont idő kell.
JAJMÁR
A pálya széléről bekiabálók aztán nagyon okosak...
Egyébként minden rendben volt ezzel a tüntetéssel, de nem a pálya széléről kell kiabálni, pályára kell lépni !
leszúrt rittberger
Nagyon jó írás, pontosan így látom én is.

Felhörrent pár unatkozó bölcsész, amúgy teljesen jogosan, de itt ki is fújt. Az első tüntetésen én is voltam, szép volt, jó volt, de azóta ez már vagy a hatodik, ahol kb. ugyanazok hangzanak el, és semmi több nem történik, nem fogalmazódik meg. Még egy-két ilyen tüntetés lesz, aztán kínosan elsunnyognak a szervezők, mert ebből az állapotból nem fognak tudni továbblépni.
moiszikf
Értem én, hogy "új ellenzék", de bizony csak a második számú, a Jobbik mögött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.