A világörökségi területekre is kiterjeszti a vasárnapi munkavégzés tilalmát a kereskedelemben a kormány az Országgyűlés elé kedden beterjesztett törvényjavaslatban. A javaslat indoklása szerint a beérkezett...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Vasárnapi kijárási tilalom nem lesz ? Esetleg össze terelhetnék a lakosságot valamelyik üres stadionba orbánc-beszédeket hallgatni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Olgica most faggat egy majmot a boltbezárásokról, de még banánért sem mondja el, hogy mia frászért vot erre szükség. Hablatyol itt össze-vissza, már elkapcsotam mert nem bírom tovább hallgatni.
sentinel216
@lampa laz: Már elővarázsoltak egy szófosót. Ez még talán nem járatta le magát. A ködszurkáláshoz nagyon értenek. Meghallgattam a vasárnapi bezárásról szóló székfoglalót. Okosabb nem lettem tőle, de elment a kedvem, hogy meghallgassam a brókerbotrányt (kormány botrány) mentegető újabb hazugságoktól. Ez a terelés a cél?
coni
A KDNP 2 év múlva újra vizsgálja a vasárnapi bezárást és szükség esetén kibővítik azok körét akik mégis nyitva tarthatnak.. Vajon kik lesznek a szerencsés kivételek?
Január
Most már túl sok energiát és figyelmet vont el ez a vasárnapi zárva-nyitvatartási ügy. Termékenyebb dolgokkal kellene a kormánynak is foglalkoznia, nem pedig hónapokat rágódni -decemberben kezdődött - egy témán.
Fontosabb lenne, ha az energiát a most becsődölt pénzügyi cégek dolgainak feltárására és rendbehozatalára fordítaná a kormány, hogy lehetőleg ne ismétlődjenek meg a lakosságot átverő pénzügyi machinációk.
F_Viktor
@Január: Írod:
"...és rendbehozatalára fordítaná a kormány, hogy lehetőleg ne ismétlődjenek meg a lakosságot átverő pénzügyi machinációk."

De hát ebből élnek olyan jól! Az összes fityeszes nem férhet az EU-pénzek vályújához, + az már tényleg magas labda lenne ha pl. a nemzet parasztgyereke nyerné garmadával az uniós pályázatokon keresztül havonta 100 milliókat, mint a Tiborc vejkó.
Ezek a jól befektetni képes fityeszesek így dézsmálják meg a Zemberek megtakarításait...
Január
Nem tetszik, de igazad van, főleg azok után, ahogy ma alakultak a dolgok, és nem hagynak senkit az árokszélén..., csak előbb kifosztják, majd belerúgják.
Alpári banda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.