Orbán Viktor azért hálálkodott a magyar homoszexuálisok közösségének tegnap, mert szerinte nem viselkednek provokatívan. Ez nemcsak több mássággal foglalkozó szervezetnél csapta ki a biztosítékot, hanem a homoszexualitását nyíltan felvállaló Ungár Kláránál is, aki egykor maga is fideszes volt – szúrta ki a Cink.

Ungár Facebook-oldalán akadt ki a miniszterelnökre:

Viktorka rekedt hangon hablatyol, megdicséri a nem provokáló meleg társadalmat, és mint az áldozat hibáztatók, elmagyarázza, h ez miért jó. Fújj!

Posztját pedig azzal folytatta, hogy két ismert – egyébként nős – fideszes politikust nevezett meg homoszexuálisként. Hogy kikről van szó, azt itt olvashatja el.

FRISSÍTÉS: Az egyik érintett már reagált is, ezt írta Ungárnak a Hír24 szerint:

Kedves Ungár Klára! Bár az égvilágon semmi köze hozzá, de elárulom Önnek, olyan messze áll tőlem a homoszexualitás, mint Makótól Jeruzsálem. Velem maguk nincsenek eggyel többen. A primitív, személyeskedő kijelentéseiért pedig be fogom perelni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Hát ide vezet fijjuk, az, amikor ti nyíltan buzisztok, közéleti személyeket kentetek sz...al, akik egyébként felvállalták, oszt' most kicsapta a biztosítékot a viszontválasz. Ja várom Sz J. felháborodott válaszát. Egyébként ez nem gond, erről általában nem tehet az illető. Az asszonyverés. orr és állcsonttörés viszont választható.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Ez a kép :)))))))))
De tényleg jó lenne ha időnként eldugulna az Orbán !
Senara
Szájer és Kocsismáté mit szól ehhez? Biztos egyetértenek, azérrt bújkálnak." D :) Máté "polgár" nincs ebben semmi primitív . Finoman kifejtette a véleményét , nőiesebben mint Simicska :-)))
Aki Én
,,Velem maguk nincsenek eggyel többen."
Vagyis már egy korábbi létszámellenőrzésnél is jelen volt?
julius68
Valakit melegnek nevezni bűncselekmény? Vagy melegnek lenni az?
nezelodo
Hát ide vezet fijjuk, az, amikor ti nyíltan buzisztok, közéleti személyeket kentetek sz...al, akik egyébként felvállalták, oszt' most kicsapta a biztosítékot a viszontválasz. Ja várom Sz J. felháborodott válaszát. Egyébként ez nem gond, erről általában nem tehet az illető. Az asszonyverés. orr és állcsonttörés viszont választható.
wagabund
majd a bíróságon zárt tárgyalást kérnek, és a bíróról elkezd szakadni a víz a hallottak alapján..

nem irigylem.
Macskaszem
Ami azt illeti elég buzi feje van a köcsög ficsúrnak.
Souky Sanjay
Az,hogy a Szájer buzi,azt nem csodálom.A felesége egy fapina,anti nő.A Kocsis Máté is gyanús,de hát végül is,ha engem nem akarnak leszopni,megdugni,addig azt csinálnak,amit akarnak.
JAJMÁR
Ez hiba volt Ungár Klárától, mire jó, mások identitásán élcelődni?
Az egész orbáni kijelentés "gumicsont", és már megint jól elrágódik rajta a nép, és meg van rángatva a megjelölt kisebbség, de van azért egy mögöttes, lényeges jelentése is...
Íme a burkolt üzenet: Az a jó polgár, aki nem.provokál.
Nil
Nem néztem meg kire utal Ungar Klára de az szokás hogy házassággal leplezik a homoszexualitást.
iskolakerülő
Mi van gulyás és rétvári elvtársakkal?
justhpeter
Az a véleményem, hogy Szájer és Kocsis nemi identitása nem rám tartozik, ezért el is engedném, de azt biztosan állíthatom, hogy bármilyen is az identitásuk, nem ez a legfőbb bűnük a szememben. Sokkal nagyobb baj az, amit a fideszben tesznek.
nemjoezigy
@JAJMÁR: "Ez hiba volt Ungár Klárától, mire jó, mások identitásán élcelődni?"
Ezt érte el orbán az egész magyar meleg 'társadalmi réteg' emlegetésével, had mondjam megszólításával. Ungár Klára csak nevesítette azt, amit orbán általánosított.
@justhpeter: "Sokkal nagyobb baj az, amit a fideszben tesznek."
Az a sokkal nagyobb baj, hogy az ország élén, az ország ELLEN teszik, amit tesznek!
karma1
@Nil: Lasd Kosa es a felesege, akinel a feleseg "vigasztalodott" az olimpiai bajnoknovel...:o))
Desischado
A nemi intenditásuk az ő dolguk, engem nem érdekel, hova húznak. De amit az országgal csinálnak a fidewsz nevezetű bűnszövetkezettel karöltve, az nagyon is érdekel!
karma1
@nemjoezigy: Kedvesem, szerintem NEM HIBA, amit Ungar Klara tett, hanem a FIDESZ-es b@szogatasra tortent termeszetes reakcio! Ezzel sztem azt akarta a politikusno kifejezni, hogy barmennyire is megprobalja magat a fidesz heteronak, tisztessegesnek beallitani, bizony, az o soraik sem mentesek a "szokatlansagoktol".

A masik dolog: nem hiszem, hogy Ungar Klara olyan hulye lett volna, hogy alap nelkul allitotta volna ezt, hiszen nagyon jol tudhatja, hogy ez becsuletsertesi, hitelrontasi pert hozhat maga utan, foleg, ha nem tudja bizonyitani!!! Tudod mit? En Klaranak drukkolok, mert ha ez a ket szenteskedo megelhetesi politikus osztotta a fidesz osszes nezetet, hitvallasat, akkor felrevezettek folyamatosan a zembereket! Tudod, ha en tudom magamrol, hogy "meleg" vagyok, akkor nem megyek ki a nep koze, es nem kezdem el szidni hangosan a melegeket, elitelve a megjelenesuket, mert szegyellenem, hogy HAZUDOK, es a sajat beallitottsagomat tagadnam meg, csak azert, hogy magas jovedelmet huzhassak a partomtol ezert...

Az egesz part ugy hiteltelen, ahogy van, mindenben hazudik, a kezdetek ota.
nemjoezigy
@karma1: Kedvesem szerintem sem volt hiba Ungár Klára reakciója. Az idézőjelbe tett szöveg @JAJMÁR társunk véleménye volt és én arra válaszoltam.
A többivel, amit írtál teljes mértékben egyetértek.
Azt amit ezek onnan föntről velünk csinálnak, az felháborító.
Külön jó, hogy van valaki, -jelen esetben UK- aki visszatud válaszolni. Mert mit is csinálunk mi itt valójában (a hsz írásokkal)?
Folyamatosan reagálunk az orbáni, rogáni, lázári, szijgyártói, kocsisi, stb őrültségekre, sértegetésekre!
Lássuk be nem sok eredménnyel, (hacsak nem a mentális egészségünk megőrzése miatt), de ha egy-egy volt, vagy jelenlegi prominens személyiség is megmondja nekik, hogy nem úgy van a valóság, ahogy ők gondolják, talán-talán előrébb leszünk...
mate03
@Desischado: Kínomban azon szoktam röhögni,amikor a keresztény demokraták,MELEGEZNEK! Elég volna néhány sekrestyébe körül nézni! Ott már nem meleg van,hanem hőhullám!
Alcsuti
Na Máté pubi, akkor most mi is lesz a per alapja, kiskancsó?
karma1
@Desischado: Valoban nem a szexualis beallitottsag a fontos, hanem a munka, amit letesznek az asztalra.

marpedig a fidesz tulnyomoreszt heterokbol all, akinek a munkaja egy ruppo't sem er...
szaboria1
Nem újdonság, hogy házasodnak régen is így leplezték a másságukat.
verum
Egyébként ha beperelnek valakit azért, mert homoszexuálisnak nevezte, vajon a bíróságnak milyen döntési lehetősége van?
Bűncselekmény a homoszexualitás? Vagy becsületsértés, amivel azt bizonyítanák, hogy minden homoszexuális egyben becstelen?
Akkor az is büntetendő, ha valaki homoszexuálisról állítja, hogy homoszexuális.
Hiszen született már nekünk olyan ítélet is, hogy tolvajról állítani hogy tolvaj is becsületsértést jelent, mert pejoratív az állítás.
Tehát aki homoszexuálist ezentul lebuzizik, szintén számíthat becsületsértési perre, nem?
Alcsuti
@mate03: "A nő ági felmenőd!"
Mesélj már, hogy ezt mire is írtad nekem?
Alcsuti
@mate03: No tene, csak nem személyesen a Kocsis Mátéhoz van szerencsém?
bakegya
NO CSAKKK!-A felcsuti teknőst MELEGEN zavarja a demokrácia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.