A menekülteket segítő civilt zaklató férfi Teknős Miklós fotóriportert megtámadta, üldözőbe vette - írta meg a Népszabadság hétfői számában.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Elől előállították, hátul meg kiengedték őket...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Mária Terézia óta nem volt nagyobb betelepedés Magyarországon.
Elszoktunk a szolidalitástól.
Mi valamilyen felsőbbrendűnek képzeljük magunkat, és netalán ezzel valaki nem ért egyet akkor mindjárt bántják a Magyarokat jelszót kántáljuk..
papa.49
@magyarbakancs: A hazánkban élők közül senki nem állíthatja hogy ,,ő a magyar,, itt mindenki keveréke a környező népeknek meg a valamikori magyarságnak, én úgy szoktam kifejezni ,,magyarnak érzem magam, ez a hazám, itt akarok élni életem végéig,, bár ez utóbbiban már nem vagyok teljesen biztos...
magyarbakancs
@papa.49: Én 50-% -ban Sváb vagyok.
25-%-ban Magyar.25-%-ban Szerb.
Himnuszunkra,szózatunkra,Radnóti Miklós
NEM TUDHATOM

Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent,
nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt
kis ország, messzeringó gyerekkorom világa.
Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága
s remélem, testem is majd e földbe süpped el.
Én így érzek mint Magyar ember.
papa.49
@magyarbakancs: Na nálam meg az a helyzet az anyai dédnagyapám Németországból áttelepült volt, az apai dédnagyapám a mai Horvátország területéről került ide, viszont a dédnagymamák, a nagymamák törzsgyökeres magyar családból valók, na most akkor én mi is vagyok, hát persze MAGYAR VAGYOK nagy betűvel, de ezt nem a kabátomon hordom, hanem a szívemben...
Igen ez a vers nekem is a HAZÁMAT jelenti, és ezt nem veheti el tőlem senki!!!
GeoCravker
" Pusztán a gyökerénél kellett egy apró, de különben égbekiáltóan aljas, kommunikációs húzást elkövetni. Elhíresztelni a kerítés ötletét. Majd sunyi pókként, a fekete sarokba ülve, kivárni, amíg a hatása nyomán a keretszámokból keretlegények lehetnek esetleg. Mert a Szegedre vonult nagyon-bátrak, és az internetes hozzászólások alapján igény... Na, az volna rá néhány humanoid szeméthegy fejében."
endresy.blogspot.hu/2015/07/fekete-sarok-pokjai.html
nezelodo
Azért nem vesztek el a villamosborogató, kukagyújtogató barátaink. Biztos megint politikai feladatra kérte őket a félisten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.