Magyarország álláspontja szerint "nevetségesen kevés" az Európai Bizottság által az országnak megítélt 64,1 millió euró a bevándorlási helyzet kezelésére – mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A miniszter arra reagált, hogy az Európai Bizottság 2,4 milliárd eurós támogatást hagyott jóvá hétfőn a 2014-2020-as időszakra tizenkilenc EU-tagország megsegítésére, ezen belül 64,1 millió eurót Magyarországnak, hogy javítsák a menekültek befogadására szolgáló kapacitásaikat, illetve a határaik biztonságát.

Lázár János szerint méltánytalan és igazságtalan, hogy ebből a keretből Magyarországnak ilyen kis összeg jut, holott az egyik legveszélyeztetettebb ország.

Azzal kapcsolatban, hogy a támogatás két fő kedvezményezettje Olaszország és Görögország, 558, illetve 474 millió euróval, a miniszter azt mondta, a régi tagállamok javára "lobbizás történt rossz értelemben", és ezt Magyarország szóvá teszi Brüsszelben.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Kevés??? lézerannyitisérfácánvadász jankó:!!! kevesebbet kell ellopni és akkor elég lesz!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
hát akkor utaljatok át a közvilágítás-alapból.
Dr. Felipe
Aztán még ezt a "keveset" sem a menekültekre költi a fideSS maffia hanem az idegengyűlölet felkorbácsolására.
Ha jól hallottam akkor Magyarbajdzsán nulla menekült befogadását vállalta, úgyhogy a semmiért ez a 64.1 millió euró még sok is.
Mikor Görögországban már 300 ezer menekült tartózkodik, ez a lézer meg siránkozik hogy nincs elég lóvé. Akkor talán nem kellene folyton kekeckedni az unióval szemben.
dr. prédikátor
Kevés??? lézerannyitisérfácánvadász jankó:!!! kevesebbet kell ellopni és akkor elég lesz!!!
rokker33
Szomorú hogy "csak" 64 millió eurót tudnak adni.Szegény politikusaink nem tudnak eleget lopni belöle bár van olyan érzésem,hogy nagy részét lenyúlják majd egy kis aprót meg ráköltenek ezekre a szerencsétlenekre.
human
Biztos már mindenki ismeri, de az újak kedvéért és mert ide illik:
A zsidó szalad a rabbihoz tanácsért.
- Rabbi, a kasszából hiányzik 5000 forint. Mi tévő legyek?
- Hát tedd vissza, fiam!
zöldszem
Húúúú, Janó, nektek az EU összes pénze kevés lenne!
verum
Mi van, hány helyre, hova akar még utazni "annyit is ér" barátunk?
glorianna
Tessenek kevesebbet lopni, tessenek kevesebbet harcolni az EU ellen, tessenek megtanulni tárgyalni - máris jobb lesz a helyzet.
Más: azt is mondta ez az aranyszájú gyerek, hogy kampányt indítanak az embercsempészek ellen. Kérem szépen megmondani, mi a csudát csináltak eddig a titkos és kevésbé titkos szolgálatok? Ha az erre kiképzett szakemberek nem tudják felszámolni az embercsempész hálózatokat, akkor a harsány szájkarate mit segít?
Hellcat
jahvazzeg...ha pont annyit ad az unijó amennyi kell akkor MI A PICSÁT LOPUNK EL??? Felháborító!
Toby
Mi van lézer-piszkos ? Panaszkodott a konda, hogy kevesebb lesz szétosztva köztük ?
Rohadjatok meg !
varrólány
Olaszország meg Görögország küszködik legjobban a bevándorlókkal mivel hozzájuk tódul a tömeg, nyilván több pénzt kapnak.
Nem pénzelni kellene hanem be sem engedni Európába őket, csak lehet egyik ország sem gondolta hogy jönni fog már mindenki.
justhpeter
A magyar költségvetésből Orbán a huszadát sem költi erre a célra. Mindezek mellett nem vállal menekülteket, tehát nem is járna neki semmi.
vizinyuszi
Nem kell támogatás: amelyiket lekapcsolják, már fordítani kell vissza, nem utaztatni és hozzájárulni, hogy Európa belsejébe jussanak beilleszkedni nem akaró kecskepásztorok!
vizinyuszi
Az én álláspontom szerint túlságosan sokat lopott a narancsos rablóhorda, amely már egyáltalán nem nevetséges!
blow
A magyar politikusok TÚL SOKAT LOPNAK, ezért kapnak kevesebbet!!!
Kéne visszaadni belőle valamit, és nem ajvékolni, sehonnai semmirekellő bitangok!
nezelodo
Szerintem addig is fizettek, amíg a dakotáék elfelejtették teljesíteni a megállapodást! A tavasszal Merkel nem az Orbán buksiját jött megsimogatni, mert másnap már tudták, mi a dolguk, és ezerrel vadásztak a migránsokra az ország nyugati felében, a pályaudvarokon. Érdekes, hogy nem a munkaügyi központokban tülekedtek a magyar emberek elől elvenni a munkát! Most meg keveslik a lenyúlni valót!
troppauerhumer
Elnézve többek között a Józsefvárosi helyzetet, azt az embertelen bánásmódot, ahogy ez a kormány kezeli a menekültkérdést, felvet egy komoly aggodalmat.
Gyakorlatilag a civilek által nyújtott segítségen kívül, semmiféle további segítséget nem nyújt a kormány. Parkokban fekszenek, mellékhelyiséget nem biztosítanak, a szemetet nem viszik el a környezetükből. Semmilyen tisztálkodási lehetőséget nem biztosítanak, de azt könnyen rájuk verik, hogy koszosak, büdösek. Boltokból elzavarják őket, már a taxisok sem vihetik őket.
Meglehetősen embertelen bánásmódban van részük, sőt már a segítőket is kikezdik. Sólyomnak is nekiment a CÖF.
Pedig a kormány rengeteg pénzt kap az EU-tól ennek e kérdésnek a korrekt kezelésére.
De nagyon úgy néz ki, hogy ami velük történik, az bizony nem véletlen. Legalábbis nekem nem tűnik annak.
Tudatos provokációnak tűnik, hergelik a menekülteket, és gyanítom egészen addig fogják ezt csinálni, amíg az embertelen bánásmód okán egy-két menekültnek elgurul a gyógyszere és megbolondul...
És akkor igazolva látszik a menekültek veszélyessége és nekik lehet menni a karhatalommal. Mert úgy érzem ez a végső cél, az erőszakos megoldás, a rendvédelmi megtorlás...
Még csak komoly fantázia sem kell, hogy ezt el tudjam képzelni erről a kormányról...
papa.49
Lézeres, lázas, szarJankó SOKKALTA KEVESEBBET KELLENE LOPNOTOK, akkor maradna pénz arra is amire adta az Unió))))))))))))))))))
zöldszem
@papa.49: Na de @papa.49: miből lenne a kölyöknek ház, miből állna saját lábon a "Récsöljány", miből fizetnék a külföldi kufircolásokat, miből újította volna fel kakadúfejű a házát amikor a vásárlás is "segítséggel" történt... soroljam még???
Szeparepa
A fosztogató hazaáruló parazitának mindig kevés az a pénz, amiből nem tud jó bőven magának lenyúlni... innen igényelt lézerjanika, amit megszokott, pár száz millát, ami nem jött be, hát berzenkedik... amikor az igazság pillanata jön, és a nép előtt kell felelni, sok év pusztítás, fosztogatás és élősködés, azaz hazaárulás miatt... akkor majd hogy fog vinnyogni... aztán majd a lámpavason persze, el is halkul elég hamar a nyüszítése...
Jozefina
Talán túl keveset tud ellopni belőle??? Minden fillérrel el kellene számolniuk!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.