Az Országgyűlés elnöke szerint Európa "krízisponton van", de ez csak másodlagosan migrációs válság, elsődlegesen egy mély szellemi, erkölcsi és ebből fakadó politikai válság.

Kövér László a Magyar Rádió Vasárnapi újság című műsorában sugárzott interjúban – utalva Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szavaira – azt mondta: Európa és az unió nem a megoldás, hanem maga a probléma, de ezt "rajtunk kívül kevesen ismerik fel és ismerik be".

Újabb támadás kereszttüzében

Arra a kérdésre, hogy Barack Obama amerikai elnök szerint Európa még elbírja a migránsokat, kitért az ottani sajtóhírekre, és azt mondta: Magyarország újabb támadás kereszttüzébe került, teljesen indokolatlanul és méltánytalanul.

Amerika nagyobb, erősebb és hosszabb falat emelt mexikói határán, mint amilyet Magyarország tud vagy szándékozik a magyar-szerb határon építeni, és Amerikának van felelőssége a világ azon részében kialakult káosz előidézésében, ahonnan most ezek migránsok Európa felé elindultak – közölte Kövér László.

Hivatalosan nem kívánta kommentálni az amerikai álláspontot, mindössze annyit mondott: nem túlságosan érzékelhető belőle a részvét, vagy az együttérzés az európai szövetségesekkel. Szerinte az Amerikai Egyesült Államoknak is van felelőssége, de az ügy mégis európai, nemcsak azért, mert Nagy-Britannia és Franciaország egymással versenyezve bombázta szét Líbiát, amely addig elszigetelte a kontinenstől az afrikai migrációt, hanem azért is mert Európának el kellene döntenie, miként tekint a migrációra: a népességfogyásból adódó munkaerő-hiány pótlását, vagy a biztonsági kockázati tényezőt látja benne.

Mindenki terrorista

A házelnök szerint a közelmúltbeli londoni, párizsi merényletek az eddig Európába érkezett, eltérő kultúrával rendelkezők integrálhatatlanságáról árulkodtak.

Az Iszlám Állam – amely ennek a migrációnak az egyik közvetlen kiváltó oka – maga is több ezer európai születésű muszlim vagy nem is muszlim fiatalt tudhat soraiban. Ez azt jelzi, Európa maga beteg – mondta Kövér László. Hozzátette: nehéz lenne megmagyarázni, hogyan gondolják az európai államok, ha eddig nem tudták integrálni saját társadalmukba azokat a milliókat, akiket önként befogadtak, behívtak mint olcsó munkaerőt, akkor hogyan fogják megoldani a mostani beáramlók integrálását.

Egyelőre nem lehet pontosan tudni, hol van ennek a folyamatnak a vége, és az európai politikusok nyilatkozatai nem lassítják, éppen fordítva, gyorsítják azt – állapította meg.

Nincs még egy olyan politikus, mint Orbán Viktor

Semmilyen ellentét, szakadás a Fideszen belül nincs – jelentette ki Kövér László, hangsúlyozva, hogy a rendszerváltozáskor indult és azóta színre lépő pártok közül a Fidesz a legsikeresebb, nemcsak Magyarországon, hanem az egész volt szocialista táborban.

Nem találni még egy olyan pártot, amelyik 1990-ben elindult, mind a mai napig létezik, és immár harmadik kormányzati ciklusát tölti. Nincs még egy olyan politikus, mint Orbán Viktor – mondta.

Nem ismerik a Fideszt, akik azt gondolják, ilyen egyszerűen el lehet őket távolítani. Ez egy politikai közösség a szó legszorosabb értelmében, és erejét éppen a nemzet iránti elkötelezettség adja – fejtette ki Kövér László.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Ezt a kislányos szerénységet ki nem állhatom. Ahogy pironkodva elbújik a bajsza mögé, és halkan rebegi: mi vagyunk a legfaszább gyerekek a volt szocialista országok között. Aki volt titokzatos miniszter, az ne szerénykedjen, tessék hangosan, tagoltan elüvölteni: a világon nincs hozzánk fogható párt...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
soljanka
Kommunista-Kövér Laca már annyi hülyeséget mondott, és annyiszor leírta magát, hogy tök mindegy mit hord össze.
Az meg, hogy élteti, tömjénezi a pártját, az természetes. Ez a dolga. Ezért él meg ő is és kedves testvére is elég jól.
Viszont, ha neki Európa ennyire problémás, igazán tehetne ellene: Észak-Korea, Kína, Törökország, vagy bármely ázsiai diktatúra biztos kellemes lakhely lenne.
wagabund
volt szerencsém végighallgatni a reggeli műsorban...

ki nem állhatom a pasit, de sajnos a minden szava aranyat ért...
jééézusom...mi törént velem? kövérnek igazat adni?
Laila
@wagabund: Mindenben egyet értek Veled! Épp ugyanígy érzek. Hihetetlen micsoda időket élünk...
wagabund
@Laila: nemááá...ez most ugye nem vicc? aszittem egyedül leszek az országban az egyetértésemmel..még a szmájlin gondolkodtam, de akkor komolytalan..
lópicigáspár
@soljanka: Tesznek is! Pont az ottani államrendszer kiépítésén fáradoznak!
Laila
@wagabund: Ez a menekültkérdés teljesen felforgatta eddigi politikai irányultságomat, és hihetetlen, de a Fidesz mellé állított... Holott nem szeretem a Fideszt, sose szavaztam rá, a Kövér pedig kifejezetten unszimpatikus... De ebben a kérdés BIZTOS hogy nekik van igazuk... Lehet a megoldási ötleteik nem mindig jók... de legalább látják hol a baj... És nekem a nyugat-európai politikusok papolhatnak, ostobák sajnos nagyon...
papa.49
Sürgősen kezelésre van szüksége a pacáknak Észak-Koreában))))))))
wagabund
@Laila: mintha magam mondtam volna...a szót vetted ki a számból...

:-)
eugen4402
Ezt a kislányos szerénységet ki nem állhatom. Ahogy pironkodva elbújik a bajsza mögé, és halkan rebegi: mi vagyunk a legfaszább gyerekek a volt szocialista országok között. Aki volt titokzatos miniszter, az ne szerénykedjen, tessék hangosan, tagoltan elüvölteni: a világon nincs hozzánk fogható párt...
nyanya001
Egy biztos, ! A Fidesznél jobban beetetni, megtéveszteni az embereket egyetlen
volt, vagy most létező párt sem tud, vagy tudott jobban !
Mindezt a non-stop hazugság cunamival sikerül nekik fenntartani !
Clavigo
Ha az EU. neked nem frankó,,,( de a lóvét azért küldjék,,mert jár ),,akkor húzzá el Azerbajdzsánba,,Kazahsztánba,,A Gazdáddal együtt..Köver elvtárs,""házhoz jött a Keleti Nyitás ",,oszt jó napot.
lópicigáspár
@Laila: @wagabund: Na nehogy megtérjetek már! Attól, mert talán most igazuk van, még ugyan az a tolvaj banda mint voltak! Most összejött nekik egy akkora takaró, ami alól nem lóg ki a lóláb, de a sok mosás után előbb-utóbb összemegy és ismét a kikerül a föld-, a trafik- meg az összes mutyijuk! Mészáros ugyan úgy lop mint eddig és ők sem tétlenkednek, hisz irgalmatlan pénzek folynak most be a menekültügy kapcsán, amik nem biztos, hogy ott landolnak, ahol kellene. Hányszor említették pl a quaestort mostanság!? Nincs más hír csak ez! Roppant jól működik a göbbelsi propaganda és bizony vevők vagyunk rá!
wagabund
@eugen4402: mintha némi pikértséget vélnék szavaidban...
bocs, de végigröhögtem a soraidat..
a nap aranyköpése..

:-)
eugen4402
@wagabund: Óóó, semmi bántó szándék nem vezérelt, csak őszintén kitört belőlem a rosszallás, amikor ilyen méltatlanul lekicsinyli valaki a Fidesz szerepét... Különben azt hallottad, hogy Juncker úr már csomagol, mert érdemei elismerése mellett megszüntetik a munkaviszonyát, és helyére Orbánt választják közfelkiáltással?
nyanya001
@lópicigáspár: Sőt, most tudnak igazán a zavarosba halászni,
már senki sem figyel a lenyúlt milliárdokra, a mutyikra, hogy felosztották egymás között az országot, hogy milliók élnek a létminimum alatt !
Kit érdekel már a bennfentes kereskedés a Quaestorral ?
lópicigáspár
@eugen4402: Erről a Hírcsárdában már mintha tettek volna említést! :-))))
Clavigo
@lópicigáspár: Könnyű dolguk van ebben a lehülyített,amnéziás országban..Plusz még ez a káosz is a kezükre játszik.
Laila
@lópicigáspár: Nem abban értünk egyet @wagabund: -dal, hogy Orbán vagy az emberei ne lopnának; a mutyikról mi is tudunk. Sőt, egyéb gonosz tetteikről is tudunk. :-(
Hanem abban értünk egyet, hogy Európa feladta identitását, és válságban van. Az hogy nem védi a határait, ennek tünete. És ez bizony nem göbbelsi propaganda.. ha meg akarom a határaimat védeni, hanem önvédelem.
A zsidók itt éltek velünk évszázadok, évezredek óta, beszélték a nyelvünket, dolgoztak, adót fizettek, beilleszkedtek. Teljesen más tészta mint a muzulmánok. Ne keverd a kettőt, mert az csúsztatás.
Most viszont jönnek helyettük a muzulmánok, akik nem fognak beilleszkedni, hanem nekünk kell majd hozzájuk igazodni...
És ha meg akarom védeni a határaimat és az országomat az nem Göbbels, hanem Hunyadi János. :-) Persze nem kell fegyverrel rájuk támadni, egyszerűen nem szabad őket beengedni, kész.
Laila
@Horizont: Oké, ebben igazad van.. :-) Ez még tényleg kevés. Jó megoldás kellene.
De látod ebben már előbbre tartanak (előbbre tartunk) mint a nyugat-európai vezetők. Legalább látjuk hol a baj. Nyugat-Európában sokan nem látják. :-(
lópicigáspár
@Laila: A göbbelsi propagandával nem feltétlen a zsidózásra gondoltam, pont ezért írtam kisbetűvel. Mint módszerre gondoltam, hisz ott is egy népcsoportot vádolt meg a bajok forrásaként és most itt is erről van szó. Mindenért az iszlám a hibás, viszont mi szépek vagyunk okosak, meg bátrak mert harcolunk ellene. Mi ez, ha nem göbbelsi tanok!? Erről Petőfi jutott hirtelem eszembe: " S a kisszobába toppanék, röpült felém anyám, kinyitottam az ablakot, hadd repüljön tovább!..." :-)))
eszegfu
"..mély szellemi, erkölcsi és ebből fakadó politikai válság..." Én inkább forditva érzem: a "magasabb politika" okozza a szellemi, erkölcsi válságot. Az, hogy egymásnak esünk a legkisebb megjegyzésre is, "bátran" mocskolódhat bárki ... bizony ez szellemi és erkölcsi
"alultápláltságot" jelent. És miért? Szerintem a politika miatt... amely igyekszik "izzásban" tartani a harcot... teljesen mindegy milyen témában. Kövér szerint "nincs még egy olyan politikus, mint O.V."... ebben igaza van! Jaj lenne nekünk is, meg Európának is, ha több lenne belőle... mi ezzel az eggyel is nehezen birunk!
magyarbakancs
"Kövér: Európa nem a megoldás, hanem maga a probléma."
Az is probléma,hogy Kövér úr még mindig ilyen blődségeket mond.
Az Európai Unió meg szerényen szólva szart sem ér.
Laila
@lópicigáspár: Igen, ez hozzátartozik a Fidesz kommunkikációhoz, ezt már megszoktuk. Mindig van aktuális ellenség. :-(
Persze hogy lopnak. Sajnos. De volt valaha ebben az országban olyan uralkodó, vagy a "demokráciában" olyan hatalmon lévő párt, amelynek emberei ne lopták volna el az ország pénzét?? Nem hiszem... Ezt az országot szinte mindig korrupt vezetők vezették. Talán a '48-asok nem... Persze ez nem menti Orbánt.
De abban, hogy kongatja a vészharangot a bevándorlás miatt, abban igaza van, mert a probléma nagyon nagy, és még nem is látjuk teljesen mekkora...
Laila
@Horizont: Én nem vagyok abban biztos, hogy tovább kell őket engedni. Persze hogy mind Németországba akar menni. És igen, Merkel várja őket. Ilyen módon egyszerű a kérdés. De a német gazdaság előbb-utóbb ebbe bele fog rokkanni. És annak komoly következményei lesznek a mi életünkre nézve is... kis túlzással Németország tartotta el Európát... eddig. De ezt nem fogják bírni.
És akkor Magyarországon nem lesz több uniós beruházás, meg fejlesztés, és sírhatunk. Meg lehet hogy lesznek robbantások muzulmán szélsőségesek részéről. És akkor majd temethetünk...
A helyzet az, hogy nagy veszélyeket rejt egész Európára nézve az, hogy a német vezetés ennyire vak.
magyarbakancs
@eszegfu: "Az, hogy egymásnak esünk a legkisebb megjegyzésre is, "bátran" mocskolódhat bárki ... bizony ez szellemi és erkölcsi."
Mindig azt tartom úrnak születni kell paraszt nő mint a gomba.
Így álljál hozzá .
Ne bosszankodjál mert isten állatkertje baromi nagy ,csak a kerítés alacsony.
eszegfu
@Laila: Egy igen fontos különbség azért van a "mindig loptak" és a mostaniak között! A mostaniakat "törvény"-es keretek között teszik, mert ugy alkották meg a törvényeket, szinte személyre szólóan... a régiek pedig tv. ellen vétettek lopásaikkal. A "vészharangot" pedig -- szerintem -- nem most, hanem ez év jan.-febr. környékén kellett volna kongatni... hiszen a titkosszolgálat emberei ekkor már tudtak róla... ezt olvastam.
Sziszifusz
Nagy a baj, de ez a menekült áradat, a látszat ellenére is nagyon jól jött a Fidesznek.
Ugyan nem nagyon tud mit kezdeni a helyzettel, de arra kiválóan alkalmas, hogy elfedje az itthoni disznóságaikat.
Amíg tart ez a krízis helyzet feltűnés nélkül folytathatják országrabló ténykedésüket, jut rá energia. Nagy a baj, de ez nem csökkenti a potentátokat gazdagító korábbi lendületet.
Laila
@eszegfu: Igen, igazat írsz. A korruptság tekintetében is, és a vészharang tekintetében is. Előbb kellett volna...
eszegfu
@magyarbakancs: 9:55 Igazad van! Igyekszem is... csak tudod mindennek van határa! Időnként legszivesebben én is "odamondogatnék", de leghiggadok, mert tudom az agresszió nem megoldás.
magyarbakancs
@eszegfu: Mond oda neki ne fojtsad magadba.
Én nem maradok adósa senkinek.
Kiosztom egyből.
soljanka
@Horizont: Ott a pont!
Azt mindenki tudta, hogy jönni fognak. Jó előre. Azt is, hogy rengetegen. És azt is, hogy egyelőre nincs ellenszer. (Illetve az IS módszer: lefejezni, akasztani, ölni.)
Mi rögtön elköltöttünk egy rakás pénzt egy kalandparki, mezei akadályra. Persze kezdő szintű akadályra.
Meg egy adagot plakátokra. Az is jó buli volt - jókat lehetett röhögni itt a gép mellett.
Ehelyett átutazó táborokat lehetett volna kialakítani, állami-önkéntes segítők munkáját megszervezni. Esetleg rendőröknek tréninget szervezni, felkészíteni őket mindenféle helyzetre. Még a rendbontásokra is, hiszen rendbontók még egy 20 fős csoportban is vannak.
Szóval lejárattuk magunkat a világban: ügyetlenek vagyunk, bénák, szervezetlenek, felkészületlenek, és még érzéketlen-embertelenek is. Persze az önkénteseket azért jó hangosan tudjuk szapulni. Legalább ebben jók vagyunk.
eszegfu
@magyarbakancs: Azt látom, hogy Te "kiosztod" a kollégát... de sajnos, vagy nem, bennem mindig a "diplomácia" győz!
magyarbakancs
@eszegfu: Hülyeségnek,butaságnak és neveletlenségnek ne adjál teret.
Azonnal vágjál oda .
Diplomáciát meg az érdemel ki intelligens parasztot felrúgni mint a győzelmi zászlót.
Had pörögjön mint zománcos lavór a betonon.
Január
@Horizont: Tudod nagyon jó lenne olyan okosnak lenni előzőleg, mint utólag minden kérdésben! Irigylem azt aki, ezt tudja.

Minden regnáló önmagát dícséri, megszokhattuk volna. Ki szeretné Őket, ha önmaguk sem szeretik saját magukat?
Ezzel már foglalkozni sem kellene!

" Amerikának van felelőssége a világ azon részében kialakult káosz előidézésében, ahonnan most ezek migránsok Európa felé elindultak – közölte Kövér László." - ebben igaza van.
Könnyű többezer kilométerről az észt osztani. Az Atlanti Óceán nagyon megkönnyíti a létüket...
patkószeg
"Semmilyen ellentét, szakadás a Fideszen belül nincs – jelentette ki Kövér László, "
Azaz, áll a bál. Csak idő kérdése, mikor esik darabokra.

"a legsikeresebb, nemcsak Magyarországon, hanem az egész volt szocialista táborban.". Valóban az, ha egy ország totáis taccsra vágását sikernek könyveljük el,

"Nem találni még egy olyan pártot, amelyik 1990-ben elindult, mind a mai napig létezik, és immár harmadik kormányzati ciklusát tölti."

Először is Fidesznek (Fiatal Demokraták Szövetsége) nevezni olyan pártot, amelynek az átlagéletkora is 50 év, az elég ciki.
Az pedig, hogy a harmadik ciklusát tölti, KÉT VESZTES UTÁN ÚJRA, az a választók bűne és szégyene, nem pedig a választottak érdeme.

"Nincs még egy olyan politikus, mint Orbán Viktor – mondta."

Nincs - szerencsére. Előde volt, elég sok, és elég mélyen van szerencsére a történelemben. A nevük hallatára szoktunk vagy megborzongani, vagy köpni egyet.
Jelen világunkban Orbánhoz Fico hasonlít a legjobban, és van egy két gyönge mása az Eu-ban itt-ott, de ahol van, ott a józan ész vezette választói többség szerencsére mindig kordában tartja.

"Nem ismerik a Fideszt, akik azt gondolják, ilyen egyszerűen el lehet őket távolítani. Ez egy politikai közösség a szó legszorosabb értelmében, és erejét éppen a nemzet iránti elkötelezettség adja – fejtette ki Kövér László."

A legjobb kormányok is megbukhatnak, nemhogy a legrosszabbak. A Fidesz sorsa az igen hamarosani totális szétesés. Sem erkölcsi támogatása, nem nemzeti, sem európai támogatása nincsen. A megfélemlítés soha nem valódi támogatottság. A közelgő vég olyan biztos, mint az, hogy itt ülök.
human
Az utolsó bekezdést lefordítanám:
Ha lázongtok, majd megtudjátok kikkel kötözködtök. Ez egy maffia a szó legszorosabb értelmében és erejét a szenteskedő magyarkodás és az összemutyizott milliárdok adják.
JAJMÁR
@Laila: Nem, nincs igazuk. Ebben se! Hazudnak, mint mindig. A hazugságban pedig ne keress igazságot :)
JAJMÁR
Sok probléma van, kisebb, nagyobb, megoldható és nem megoldható...
Nekünk, magyaroknak te vagy a "probléma".
Lepényleső
Valóban a célkeresztben vagyunk,és euro-val bombáznak minket. Pontosabban minket nem,csak urainkat,mi csak a hozzájárulásból vesszük ki részünket. Egyébként lehet,hogy ki
kellene próbálnunk azt a problémás életet ami nyugaton van,rajtam nem múlna. Na igen,
valaki szólhatna a hazánkat elhagyó honfitársainknak,hogy a nyugat problémás vidék,nem
is értem,hogy erre még miért nem jöttek rá? Itt minden egyszerű,nekünk az unio csak bék-
jó,ami leköt minket a fejlődésben. Annak iránya,beszélni sem illik róla.
soljanka
@patkószeg: Örülnék, ha igazad lenne, de sajnos én nem látom a bukás jeleit.
A kommunista-ellenségeskedés ideje lejárt, a liberális-ellenség lufi kipukkadt, a szoci-ellenség eltemette saját magát. Gyurcsány-ellenség ugyan van, de azt meg Gyurcsány szarja le, a népnek meg így kevés.
Most viszont sikerült egy hatalmas ellenséget találni: a menekülteket. Illetve kettőt:
a menekültek révén az egész világot. Ezen majd aztán jó sokáig elrágódnak a zemberek. Hurrá, van kit szidni, utálni. Ezért nincs munkánk, ezért kevés a fizu, ezért van a kényszermunka 50 ezerért, ezért szemét a főnök, ezért hangos a szomszéd gyerekének a zenéja, ezért nincs lenyírva a fű, ezért bunkó a hivatalnok...
Ezért szavazunk 2018-ban is az Atyuskára...
justhpeter
Internetes segítséget kérek, mert szellemem meghasonlott.
Kövér ezt mondja:
"Európa és az unió nem a megoldás, hanem maga a probléma," Európa "krízisponton van", de ez csak másodlagosan migrációs válság, elsődlegesen egy mély szellemi, erkölcsi és ebből fakadó politikai válság.

Rendben van, azaz még sincs rendben.
Szerinte Európa sz@rt ér és válságban van. Erős válságban lehet, ha még minket is el tud tartani.
Szerinte Európa mély szellemi és erkölcsi válságban van, de miben van az az ország, amelyiket egy szellemi és erkölcsi válságban lévő Unió tart el, ennek ellenére azt gyalázza ?
Szerinte a fideSS a legsikeresebb párt. Annyira igaza lehet, hogy nemrégen azt is mondta, hogy nem érdekli a fideSS csak a gyerekei jövője,

Szóval, mit gondoljak most ? Két Kövér van - amiből mondjuk egy is sok - vagy egy Kövér van, de az igen hülye ? Igaz lehet az, hogy a magyar politikában ennyire hülyék is megélnek ? Nem lehet, hogy mi vagyunk az abnormálisak, amiért ezeket a degeneráltakat finanszírozzuk ?

Vagy csak én nem értem, mert teljesen hülye vagyok ?
Toby
Ja, Európa maga a probléma...csak a kamionszám ideözönlő milliárdok adományozását ne szüntesse be a "porbléma" mert akkor beáll az élet Sunyisztánban és indulhatunk, mint a migránsok !
vonotok
Kövér Úr ! lehet, hogy Ön , maga a probléma.
solidedge
De mi közünk van nekünk ehhez ázsiaiaknak?
zöldszem
@JAJMÁR: ma, 10:29
Egy hazugságnak rengeteg változata létezhet. Az igazságnak nincsenek változatai.
bakegya
Kötelest sem fogadta HIVATALOSAN Amerika-csakkk BEVÁNDOROLHATOTT ODA!-és most több heti állampénzen kirándulgatás után osztja tovább azt a maroknyi eszét mintha nem tudnánk ,KI VOLT ÉS MI MA A FIDESS MAFFIÁBAN.
JAJMÁR
@zöldszem: 11:48 Érdekes némely ember, mert ezer hazugság és manipuláció és félrevezetés után is még mindig hagyja magát félrevezetni.
Ez a mi "problémánk" és a nagy tragédiánk :(

(Nehéz felismerni persze, mert valós problémákra születnek a rossz megoldások és válaszok.)
bakegya
@zöldszem: Az igazság nem a földi létünk ajándéka-csakkk kísértve vagyunk vele-a kézzelfogható valóságot nem a politika tudományának légkörében fedik fel és orvosolják-legfeljebb az orvostudomány sejthet arról valamit-de a valódi bonckés alá a cselekedeteinket a filozófia teszi ,ha teheti-de mostanság mintha a disznóóltakarításán túl nem enged minket a POLITIKA GÉNIUSA-EZ SE VÉLETLEN.
zöldszem
@JAJMÁR: "Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják."
/John Lennon/
zöldszem
@bakegya: "Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról, hogy hülyítik őket." /Mark Twain/
fütyi
Te kis Kövér, nem hajazól egy kicsit a falusi buzizásra, mert pont olyan a stílusod!
Agyba-főbe dicséred Magatokat, mindent nagyon szépen és jól csináltok, mindenki más a hülye és az ellenség, Ti szépek vagytok és okosak.
Nem a nemzet szeretete tart össze Benneteket, hanem a pénz, amit a nemzettől elloptatok. A Fidesz zsoldos hadseregét fenntartani Kubatov, Tőkés, Szijjártó, Répási, Rogán generálisok, Giró, Kovács, Pelczné, Szájer, Handó , dajcstomika talpasok, és a paraszt tábornok majdnem diplomás Kósa Úr és a többiek.
Te Paraszt Laska azt csicsergitek állandóan amit a Vezéretek mond, mert fo...tok hogy elfogy a méz, amit csurgat Nektek, és ott maradtok egyedül a sz...ban.
Egész Európa utál már Benneteket a katonai fasisztoid szerep vállalásotokért.
Törölt felhasználó
Ez volt nagy baj a kommunista vörös-diplomákkal, hogy pártszimpátia alapján osztogatták, de az is, hogy 68-as iq-ra odaadták... Kövér nem csak hülye, de műveletlen, bunkó is és paraszt is. Ezeket a jelzőket nem csak úgy ide hányom, sajnos mindegyiket komolyan kimeríti kövér elvtárs "úr"..
bakegya
@zöldszem: hát ez az -őt is nagy csalódás érte,holott neki még humora is volt!
Mondjuk nálam ezek nem sok meglepetést okoztak-ez a köteles volt az orbán agytröszt a koleszban,de a simicska is irányított-a teknős pedig ugrasztva volt a sírgödrök alján is kotorásztak-de a betegágyakat se hagyták ki,mint pl az Antalét-innen az állandó multbarévesztés is-de csakkk ami a hatalmuknak rangra emelését illeti.
Minden aktuálpolitikai kérdésből pénzt csinálva,amihez nyúltak eddig,prostituáltak,a mocsok marad utánnuk ÉS A SZEGÉNYSÉG-mert a hasznot lefölözni minden áron.Humánum FideSS 00...
sentinel216
Kövér elvtárs! Az igazságot - menekültügyben - nem ti találtátok meg, az talált meg titeket. Ha egy betegesen hazug rendszer, egyik leghazugabb képviselője az találja mondani, hogy az ég kék, azt el kell fogadnunk igazságként, ha közben nyakig nyomnak bennünket a sz@rba, akkor is.
Clavigo
Kövér elvtárs...az az igazi ""erkölcsi, szellemi ,és ebből kifolyólag politikai válság"",,,hogy ebben az országban Te házelnöki minőségben jártathatod a szádat,,reggeltől-estig.Hofit,ha idézhetem,,""Csak a cc@r folyik belőle ""..oszt jó napot.
kakaósbögre
jézusom Kövér és az erkölcs...és nem szakadt le az ég...
Bercifiu
@ziziplanet: Nem úr, hanem egy hülye paraszt, vadbarom, seggnyaló.
Törölt felhasználó
@Clavigo: Hát igen! Drága Hofi már akkor tudta kik és mik ezek, amikor még a szabadságharcos egyetemistákat játszották.. Elkelne néhány Hofi ma is. Az egyik legnagyobb humoristánk volt, mégis az emléke sokszor megríkat, hogy mi a szerepe ezeknek az embereknek az ilyen helyzetekben.

Ajánlom mindenkinek Chaplin: "A diktátor"-t, kb hozzá tudnám Hofi nagyságát mérni

Nem úgy, mint az ilyen szarházi férgeknek, akik valószínűleg gyerekkorukban az tett boldoggá, ha elnyomhattak valakit játszótéren vagy kínozhattak egy bogarat.
Mindegy a halálos ágyon senkit nem fognak kímélni a "gondolatok"...:)
Desischado
@ziziplanet: Jól mondod. Nagyon kellene Hofi, és Chaplin is! Én láttam nemegyszer a Diktátort, szénné nevettem magam rajta. De zseniálisan figurázta ki Chaplin az egész nácizmust, és azon belül hitlert. Állítólag hitlert, mikor megnézte, kis híján megütötte a guta. Sajnos, csak kis híján...
köteles nagyon tudja magukat fényezni, csak akkor szépen érdeklődnék, ha olyan flottul megy minden, miért van ilyen curva nagy sz@rban az ország? És tényleg nincs még egy ilyen politikus, mint orbán, szerencsére, mert egy is sok belőle!
Törölt felhasználó
@Desischado: Én pont fordítva hallottam, hogy még hitler is nevetett rajta.. Hofit biztos, hogy imádták még azok a politikusok is akiket nyíltan figurázott ki(Kivéve a kövért, mert annak humora sincs:)
bakegya
@Desischado: NINCS MÉG EGY OLYAN GAZEMBER AKI OLYAN MÉRTÉKBEN MEGCSAPOLTA VOLNA A MAGYAR ÁLLAMKASSZÁT,DE MÉG AZ NEM VOLT ELÉG AZ erópai polgárok adakozásainak eurómilliárdjait IS-IS, mint a fideSS MAFFIA VEZÉRE !!!
Tökéletesen saját lábon áll a pereputtyal-minden luxusban,míg az ország népe vegetál-közmunkán.VILÁGDIKTÁTOR -miközben minden talp alattnyi földet a haverok zsebébe csúsztat-köteles hetekig kirándult AMERIKÁBA-ÁLLAMPÉNZEN.OSZTOTTA AZ ÉSZT OTT IS MIKÖZBEN ITTHON AZ ÁLLAMI FELADATOKAT A CIVILEK ÁLLJÁK.
simmering73
Kövér Köteles elvtárs nem szép dolog plagizálni. Ezt éppen az ön főnökéről mondták: Orbán nem a megoldás, hanem a probléma maga.
mate03
@papa.49! Ne küld olyan messzire! Itthon is van,jó erős kenderkötél! Köteles Lacinak,ki jár Magyar földön,a Magyar kötél!:
DR Eric CARTMEN
Beteg ember, ez nyilvánvaló. Láttam fiatalkori képeit, már ott is gyanakvóan összehúzott, apró malacszemekkel pislogott. Belezakkant, hogy csak másodhegedűs lehetett Orbán mögött, – nyilvánvalóan önmagát tartotta a legalkalmasabbnak a vezéri szerepre a fideszben ( életem bulija-mondotta volt) de ebben a beszédhibája megakadályozta. Hebeg is meg dadog is, így nem lehet kiállni szónokolni. Azonkívül tudjuk, hogy komcsi volt, ahogy a kedves mama és papa is. Beleőrült abba, hogy a nép nem annak látja, akinek ő szeretné láttatni magát. A nép pontosan látja és tudja, hogy egy nyomorult csinovnyik, egy senki. Megúszhatta volna, ha be tudja fogni a lepcsest és nem kezd kommunistázni…”Kommunista kutya…” emlékszik mindenki. Sajnos nem büntethető. Az elmeállapota ezt kizárja.
Desischado
@ziziplanet: Hát én meg emígy hallottam. A lényeg az, hogy Chaplin és Hofi is nagy művészek voltak, hitler meg remélem, a pokolban rohad meg!

@bakegya: Kedves barátom, erre csak azt mondhatom, hogy sajnos, minden szavad igaz!
kukac50
Az a legnagyobb probléma,hogy Kövér még hatalmon van.
Bercifiu
Ez a sok papíron túlképzett agyatlan nem látja a kérdés hátterét.
Merkel olcsó kvalifikált munkaerőt keres, a többi meg vissza Magyarországra.
Hoffi jó mondta, Kövér szájából csak a szar folyik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.