A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte, hogy a Vajna-csoportba tartozó Magyar Broadcasting Co. Kft. közvetlen, egyedüli irányítást szerezzen a TV2 Média Csoport Kft. és a CEE Broadcasting Limited felett – a versenyhivatal erről pénteken tájékoztatta az MTI-t közleményben.

Ebben emlékeztetnek: a Magyar Broadcasting október 16-án kérte az egy nappal korábban megkötött szerződés alapján a GVH engedélyét.

A GVH az összefonódás hatásainak értékelésekor megállapította, hogy nincs azonos tevékenysége a TV2, a FEM3, a PRO4 és a SuperTV2 csatornákat sugárzó TV2-CEE-csoportnak, valamint az elsősorban játékkaszinók üzemeltetésével és filmforgalmazással foglakozó, Andrew G. Vajna által irányított Vajna-csoportnak.

Ezért az összefonódásokkal összefüggő legfőbb versenyaggály, a koncentráció növekedése a jelen tranzakció esetében nem merül fel – állapították meg.

A Vajna-csoport végez ugyan filmforgalmazási tevékenységet, azonban jogosultsága nem terjed ki a televíziós csatornák, így a TV2-CEE-csoport részére történő filmértékesítésre, így versenyaggály ezzel összefüggésben sem merült fel – tették hozzá.

A GVH megállapította: a versenyjogi elbírálásnak nem képezte akadályát, hogy jelenleg a Megapolis Média Zrt. cégbejegyzési kérelme alapján a megállapodást is érintő cégbírósági eljárás van folyamatban. A cégbírósági iratok alapján ugyanis minden kétséget kizáróan megállapítható, hogy a jelen engedélyező határozat alapját képező megállapodás aláírásának időpontjában az ügyvezetők együttesen jogosultak voltak a cég képviseletére.

Leszögezték ugyanakkor: az irányításszerzés engedélyezése nem jelenti azt, hogy a GVH az ügylettel kapcsolatos esetleges polgári jogi vitában állást foglalt volna.

Az ügyben érzékelhető jelentős érdeklődésre tekintettel a hivatal általánosságban kiemeli, hogy a GVH a fúziók engedélyezése során az eladó és a vevő közötti egységes akarat-elhatározás meglétét és a fúzió versenyre gyakorolt hatását vizsgálja, a szerződéssel kapcsolatos esetleges polgári jogi vitában a bíróság dönthet. A GVH engedélye nem a szerződés érvényességéhez, hanem annak hatályosulásához szükséges – szerepel a közleményben.

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Csak oszejott a fideSSnek. Mondjuk meglepett volna ha nem igy tortenik.
Remelem simicska nemzetkozi birosagra viszi az ugyet.
Ilyen jo szappanoperat ritkan latni. :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Csak oszejott a fideSSnek. Mondjuk meglepett volna ha nem igy tortenik.
Remelem simicska nemzetkozi birosagra viszi az ugyet.
Ilyen jo szappanoperat ritkan latni. :)
karma1
@Yoda69: Minden rosszban van valami jo: sztem most Simicska annyira be fog gurulni, hogy elobb fogja boritani a bilit...
orban es a rossz tanacsadoi most nagyon rosszul sugtak (igaz, a sajat zsebukre gondolva duruzsolhattak orban fulebe), mert nem szamolnak Simicska eszevel... orban meg mar regesregen a sajat alomvilagaban el, ahol minden az o akarata szerint tortenik, es eppen ezert mar regen elaludt benne a sajat belso hangja, ami figyelmeztethetne a veszelyre...
human
Egy csata lezajlott a fideszes oligarchák belháborújában. Lesz még több is.
Yoda69
@human: Szerintem nincs meg vege :)
@karma1: Ugy legyen...
nevemnick
Lesz még harc, nemcsak a kormányplakátokon. :)
Ez az öregember nagyon összeszedte magát, nu nem az USA-ban hanem a bőrünkön... mi az utolsó eladott tolltartó után is adózunk, ő meg a milliárdos kaszinóbevétel után sem. Még meddig mehet ez így? Ideje lenne felébredni...
szaboria1
@Yoda69: Ez még egy nesze semmi fogd meg jól. Ugyanis VSH. csak azt vizsgálja nincs e összeférhetetlenség. Simicska fog még egy nagyot lépni. Mivel jelzáloghitel van a TV 2-ön. A hitelt meg Simicskáék adták.
bencemacska
@Pálinkafőző Rézüst: Én meg azon lepődtem volna meg, ha a GVH nem nyal be Vajnán keresztül is OV-nak!!!
(Bár ilyen lenne a lottó találatom, mint ebben biztos voltam!)
zöldszem
kepkezelo.com/images/cgz9fcweytk9w7yd2itp.jpg
Meglepő és "nemmulatságos"
GVH... nincs min csodálkozni!
Hej, valamikor nem túl régen!!!
Mit mondott 2010-ben? "Magyarország a mai napon megerősítette a demokrácia melletti elkötelezettségét, helyét Európában és az Európai Unióban. " " A magyar emberek a mai napon megbuktatták a hatalommal visszaélő oligarchák rendszerét, és helyette megalapítottak egy új rendszert: a nemzeti együttműködés rendszerét" " A magáncélokat, a magánérdekeket szolgáló, a magánhatalmat építő politika napjai ma leáldoztak, és nem fogjuk hagyni, hogy még egyszer visszatérjenek." Csak néhány mondat a múltból,amely ma kissé hamiskásnak tűnik...Mondhatnám orbitális hazugság!
bencemacska
@zöldszem: Én arra emlékszem a 2010-es választási győzelem mámorából: "Holnaptól a nap is másképp süt!"
Igaza lett, azóta csak egyesekre süt, én folyton árnyékban vagyok!!!
Csizmás Kond
Ha már ennyire biztosak vagytok lehet fogadni...ki kire akar...Simicska...Vajna...
...én arra fogadok hogy a tv2 be fog dögleni !
zöldszem
@bencemacska: Hazánk így működik ! 3 000 000 millió ember éhezik, de "örüljünk", hogy 500 000 jól él...
hetöndöe
@Csizmás Kond: Akkor nem lenne körülötte ekkora lótás-futás.:-)
Csizmás Kond
@hetöndöe: Szerintem épp ezért fog befuccsolni, mert nagy a rohangálás körülötte.
Peller Anikó
@zöld szemenszedett hazugság: igen, ez rendben van, mert ez az 500 000 további 1 milliónak ad munkát. Ők takarítják a kukákat.
zöldszem
@Peller Anikó: - Nekem pezsegsz, kicsi Plusssz?
- Adok egy vödröt, hordd el magad!
nezelodo
Megnyugodtam, a stróman Endy is segít alapítani egy újabb hercegséget. Szépen gyűlnek a bognárok, mészárosok, most meg ez az endy! Hányan is vannak a kistafírozandó örökösök? Alighanem még kettő nem áll a mi lábunkon, vagy csak nem tudom?
Csizmás Kond
@Horizont: Ha a Vajnáé lesz akkor szerintem a filmjeit fogja rajta közvetíteni, azokat amelyeket amúgy senki nem nézne...tehát érdektelené válik a műsor...
hetöndöe
@Csizmás Kond: Ha Vajnáé lesz,mindig csak addig lesz veszteséges,míg újra és újra ki nem tömik megint közpénzzel,hiszen ehhez nagyon értenek Qrbánék.
Csizmás Kond
@hetöndöe: ...és amikor Orbánék is elfogynak ?
Csizmás Kond
@hetöndöe:...te azt hitted Orbán örök ?
Csizmás Kond
@Horizont: nem kell annyira mohónak lenni...:)
hetöndöe
@Csizmás Kond: Soha nem hittem ilyet de pár év alatt is beletömhetnek rengeteg közpénzt,amit a másik oldalon kiszivattyúznak ezerrel és már meg is térült az invesztíció.Fitymaszos recept szerint.
Szeparepa-
Azért még lesz ehhez a simliskának is egy-két szava...
hetöndöe
@Csizmás Kond: Az lehet de hogy ők csinálják a legnagyobb tétben és a legpofátlanabbul,az zicher.
Csizmás Kond
@hetöndöe: Szerintem az volt a legnagyobb tét amikor az mszmp mint egyeduralkodó és hatalmi tényező magáénak érezvén az ország vagyonát önkényesen és nyomtalanul elpancsolt.
hetöndöe
@Csizmás Kond: Az MSZMP idejében nem voltak milliárdosok,a javak elosztása sokkal igazságosabb volt,mint most,aki mást állít,az hazudik.Ettől még nem kívánom vissza de maradjunk a tényeknél.Ráadásul a Fitymasz is tele van volt MSZMP mamelukokkal,tehát nincs mit a szemükre hányni,főleg annak fényében,hogy Qrbánék míly izzadtságszagúan erőltetik az állami tulajdont.Vajon miért?
hetöndöe
@Csizmás Kond: Mutassál pár milliárdos volt MSZMP titkárt oszt akkor esetleg van is értelme a vitának.
Csizmás Kond
@hetöndöe: hiányosan fogalmaztam...az mszmp által összeszedett és az mszp által elpancsolt értékek...
...amúgy annál jobban ne vagyok érdekelve sem itt sem ott ezért nem is értékelem a tényeket.
...az állami vagyon mindig is közpréda volt. Azt álcaként védték de letétként kezelték mindig minden rendszerben.
hetöndöe
@Csizmás Kond: A Tompika által megrendelt ,majd az enyészeté lett beléptetőkapuk potom 5 milliárdért,azt minek neveznéd?
Csizmás Kond
@Horizont: minden élethalál harc addig tart amíg az áldozat bírja...itt is akkor lesz vége, amikor elfogy a pénz ..mert amíg marakodnak addig egyik sem fog fizetni.
hetöndöe
@Csizmás Kond: Akkor további jó drukkolást a tolvajoknak.
Csizmás Kond
@hetöndöe: szerintem hajtanak azok drukkolás nélkül is...de ezt azt hiszem tudod te is.
KERKA
Itt óriási pénzek forognak. És olyan erős összefonódások, hogy azt megbontani szinte lehetetlen. Orbán nem fog lemondani arról, hogy elveszítse a kormány propagandát harsogó TV2-őt. Azt már látom, hogy Andy Vajna mindennel foglalkozik, de a filmiparral a legkevésbé.
Ő a pénzes zsákja az Orbánnak. Megkapta az összes kaszinót, ő lett a félkarú rabló.
Egyetlen szempontja van, mindenből pénzt csinálni.
Csizmás Kond
@Horizont: én mindig az igazat és csakis az igazat mondom...:)
ja és ítélkezek is csak nem köpködök...
KERKA
@Horizont: Az állam rátette a kezét a játék gépekre, ez még csak egy kisebb hányada a rengeteg pénznek, de ez is pénz. Képzeld el mekkora pénzek forognak a kaszinókban, szerencsejátékokban, ez mind az állam "aranytartaléka". Na ennek a felügyeleti joga a mangalica császáré. Amerikából idetobzódott dollárpapa. Orbán őrült terveinek a finanszírozója. Hát ezért van rá szükség.
Csizmás Kond
@Horizont: ...szerintem erősen érzékenyen kezeled ezért gyanús...:)
Csizmás Kond
@KERKA: A kaszinók fenntartása, hatalmas szervezést és felügyeletet igényel amit állami kézben úgy véghezvinni nem lehetne, hogy abból néha ne kerekedjen baj és nem is lenne ekkora haszon mert már tapasztalatból tudjuk hogy ahol jövedelem van ott a premizálás egeket ver.
Azzal, hogy bérbe adták sokkal többet nyer az állam és nincs felelőssége.
Csizmás Kond
@Horizont: Tényleg.
Minek kéne ellenőrizni, ha előre ki lehet számolni a jövedelmet és annak arányában állandó összeget kell fizetni a működtetőnek ?
..és a nép...te ismét visszahabarodtál régmúlt ámításokba...
A nép tartja el az államot és ez mindig is így volt bármilyen hülyemesét is hitettek el veled. A kaszinó is egyike a népnek amelyek soha nem a te hasznodért voltak.
Csizmás Kond
@Horizont: már számtalanszor elmondtam a harag csak rossz tanácsadó lehet. Előbb gondolkodj és azután dönts.
Nem a vén kopaszról van szó, bárki kezelheti akkor is a jövedelemért csinálja.ha az állam kezelné akkor ismét jönnének a nokiásdobozos esetek vagy hasonlóak, de így csak beszedi a sápot és azzal jót róza.
..és mindig megértelek...ezért is harapok ...:)...különben mivel tudnálak idegesíteni ?...:))
KERKA
@Csizmás Kond: 19.43.Valamiben azért sántít az állításod. A Vajna 1 év alatt 3 milliárdot húzott le a kaszinókból. Ez nem mind az ő jövedelme lett. Csakis ebből ad vissza az államnak, tehát csak jól megforgatja a pénzt és ő meg adó mentes marad. Így vannak nokiás dobozok, sőt! TV-s dobozok, mert ekkora pénz mellett egy nokiás doboz már túl kicsi
bencemacska
@KERKA: Szerintem helyesebb kifejezés a "kétkarú rabló".-:)))
mariaberta
Kit Orbán keblére ölel, üdvözül. Remélem Simicska is megteszi azt a lépést, amit erre válaszként meg kell tennie.
mariaberta
@KERKA: Az államnak, vagy a két lábon állóknak?
zöldszem
Andy Vajna egész életét végigkísérik az offshore adóelkerülés illegális formái. Néha lebukik, aztán megússza. Legismertebb ügye 1988-ban Az amerikai adóhatóság tizennégy éven keresztül vizsgálta offshore céghálójának gyanús ügyeit, fiktív részvényeladásait, pénzmozgásait. A per végül megegyezéssel zárult, Vajna 6,5 millió dollár adóhátralékot fizetett, és 7 millió dolláros büntetést.
Ez a múlt! Ma és itt (értsd: Magyarországon) nem így van. Hiszen tudjuk, látjuk maga a miniszterelnökség jelentette ki, hogy csak "megbízható cégek kaphatnak Casinó engedélyt".
Nagy szarban van az ország, ha csak 2 ilyet találtak. Abból is a legmegbízhatóbb Vajna cége, amelynek - a Time magazin egy 1991-es cikke szerint "leányvállalatai hálózata olyan zavaros, hogy a tőzsdei elemzők sem képesek követni". S az offshore ellenes Orbán-kormány szerint ez a cég annyira tiszta, hogy nem is egy, de rögtön több Casino engedélyt kapott, s még a tulajdonost sem kellett nemzetbiztonsági átvilágítás alá vetni, de kapott ráadásként egy államtitkári posztot is.
Megbízhatóságáról még annyit, hogy miközben a legutolsó vidéki fűszeres is be van kötve a NAV-hoz, aközben a sok milliárdos forgalmú Casinók és játékgéphálózat csak nyeli, csak nyeli a milliárdokat anélkül, hogy a NAV ezt csak annyira is látná, mint a vidéki fűszerüzletet. Mennyit keres Vajna?" A válasz:? Sokkal többet mint hisszük, de sokkal kevesebbet mint látjuk. Ugyanis ennyire hülye és engedékeny egyetlen állam sem lehet. Ez csak akkor működhet így, ha ebben másnak is van súlyos anyagi érdeke.
Fradigege
Bravóóóóóó!!! Hurrrááááááááá!!! Végre egyenesbe jön ez a tékozló örök ifjú. Remélem lesz paróka műhely, meg minden. Salom!
nemkati
@Csizmás Kond: ma, 18:08
Ebben teljesen igazad van: "az állami vagyon mindig is közpréda volt. Azt álcaként védték de letétként kezelték mindig minden rendszerben."

Az általad állandóan védelembe vett mostani kormány ezért államosít mindent ezerrel. Hogy onnan minél többet tudjon lenyúlni pofátlanul.
És még ez földmutyi is, most, hogy egy csomó állami földet eladnak, de hogyan? Potom pénzért odaadják a csókosoknak, viszont visszavásárlási joguk van. Vagyis az állami pénzt megfuttatják a csókosokon keresztül, azoknál ottmarad egy vagyon, az államkassza veszít, dehát kinek is fáj ez? Az ilyen fidesz-védőknek biztos nem!
KERKA
@zöldszem: 21.38 na ezt a mondatot forgattam én is az agyamban.

Ugyanis ennyire hülye és engedékeny egyetlen állam sem lehet. Ez csak akkor működhet így, ha ebben másnak is van súlyos anyagi érdeke.
hetöndöe
@Csizmás Kond: A Nokiás dobozokról már bebizonyosodott,hogy csak egy fitymaszos ócskaság minden valóság nélkül,vagy ezt sem tudod?:-)
Törölt felhasználó
Szépen híznak viktor disznajai...

Kurvára ajánlom az amerikaiaknak, hogy most már boruljon az a bili névvel bizonyítékkal. Amúgy meg Vajnáról is ők többet tudnak, mint itthon bárki...
Desischado
@ziziplanet: Sajnos nem fog, az amerikaiak nem szólhatnak semmit, mert a törvényeik nem engedik.
Engem sem lepett meg a végeredmény, sajnos. Várom, mit lép simicska. Remélem, van erre válasza és csattanós lesz!
agnes200
Készül a fidesz a következő választásra... Biztos, ami biztos, kell még egy csatorna.
karma1
@hetöndöe: Hagyd a fenebe, o meg azt is tudja, kik lettek ongyilkosok Bajnai miatt... Csak farasztod Magad egy zsakutcaban...:o((
Csizmás Kond
@nemkati: Mindig is ez volt, minden kormány ezt csinálta...sőt az egész világ ezt csinálja példa erre junker aki uniós tisztségig vitte a gazemberségével.
...és annak akinek csak most fáj az szintén tolvaj, csak most nem fér oda...
Csizmás Kond
@hetöndöe: A nokiás dobozt maga Hagyó ismerte be, csak az okot tagadja...és te azt akarod meghazudtolni amit a tettes beismert ?...miért ?
hetöndöe
@Csizmás Kond: Eltévedtél,mint maci a málnásban,Hagyó ugyanis nem mondott ilyet.Az ügyészség ismerte be a nem létezését.

"De fussuk is végig a nokiás doboz (és a Hagyó-per) figyelemre méltó kronológiáját. Egyből kitűnik, hogy az ügyészség - finoman szólva - rendhagyó módon kezelte a nokiás dobozokkal kapcsolatos vádat.

2010. március 6. A választások előtt egy hónappal a Magyar Nemzetben megjelenik az első Balogh-interjú "Nokia-dobozban adtam át a pénzt Hagyónak…" címmel.
2010. május 14. Hagyót a mentelmi jogának lejárta napján azonnal őrizetbe veszik.
2010. augusztus 30. Három és fél hónappal később már meg is gyanúsítják. Előtte azonban se őt, se a pénz állítólagos forrását nem hallgatják meg a nokiás dobozokkal kapcsolatban.
2012. február 21. Megtörténik a vádemelés is. A vádirat tartalmazza a nokiás dobozok ügyét, azonban „nokiás dobozokról” nem is esik szó.
2012. október 9. Meglepő fordulat: Balogh nem tartja fenn korábbi terhelő állításait, visszavonja a nokiás dobozos vallomását.
2012. november 9. Balogh vallomására tekintettel az ügyészség nyomozást indít vesztegetés miatt, azaz a nokiás doboz ügyében.
2015. február 13. Mint arról az Egyenlítő blog beszámolt, már a vádira sem tartalmazza a nokiás dobozok ügyét.
2015. március 12. Balogh az újabb peren tett bírósági vallomásában megerősíti a visszavonást: nem volt nokiás doboz.
2015. június 23. Az ügyészség megszünteti a vesztegetés miatt indított nyomozást, mivel annak "adatai alapján nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése".
2015. június 30. A BKV-per keddi tárgyalásán az ügyészség is elismeri, hogy bizonyíthatatlan a nokiás dobozos állítás."
Csizmás Kond
@hetöndöe: ...mondom téged nagyon izgat...:)
a lényeg ami vele akartam kifejezni az a lenyúlás ami ugyanúgy működött akkor is mint ma...
loptak és csaltak...én sem azokat sem a mostaniakat nem veszem védelmembe.
hetöndöe
@Csizmás Kond: Komolytalan vagy és betegesen hazudozol,mint a főnökeid.
Csizmás Kond
@hetöndöe: ez a bajod látod...mindenkiről azt hiszed párthűséges mint te...:)
eszegfu
@Csizmás Kond: 19:55 Mielőtt visszavonták volna a nyerőgépek üzemeltetését mindenkitől ugy müködött a dolog, hogy -- nem becslés alapján! -- gépenként havi 250 eFt volt a játékadó. Ezt akkor is meg kellett fizetni, ha a gépen 1x sem játszott senki sem! A "bedobált" pénzt egy beépitett számláló követte, erről minden negyedévben elszámolást kellett benyujtani egy ellenőrző "szervnek", aki ebből is levett jutalékot. A maradék pénzt pedig ujra leadózta társasági adóval. Na ez most Vajnánál ugy müködik: vélhetően befizeti a havi egységes játékadót, csakhogy a bevételeit pontosan nem lehet tudni, mert nincs "számláló" rendszer, sőt on-line pénztárgép sem, tehát nem vagyok biztos abban, hogy az államnak van ebből "jó" bevétele, ahogy Te feltételezed.
Csizmás Kond
@eszegfu: ...a gépenként 250 eft nem becslés ?
..ma is valahogy így működik, ha játszanak ha nem egyformán fizetnek, és nem minden gé múködik bedobált apróval, hanem lefizeted és kapsz egy kódot ami a lefizetett összeg szerint működteti a gépet.
...és még ott vannak a rulett a kártya meg mindenféle olyan játék ahol nincs számláló nincs zseton és semmi amit vissza lehetne igazolni csak készpénz, és ezeket csak úgy lehetne ellenőrizni ha a játékvezető zsebeit is kiürítik...
eszegfu
@Csizmás Kond: NEM becslés alapján állapitották meg, kb. 3 év alatt a havi 180 eFt-ról ment fel 250 eFt-ra, konkrétan tudom, nem hallomásból! Nem emlékszem pontosan a kaszinói játék menetére (1x egy ismerősöm szül.napján "balhéból" mentünk el), de mintha lenne pénztár, ahol kp-ért lehet zsetont venni (ide kellene az online pénztárgép), és itt fizetik ki a nyereményt is. A "játékvezetők" nem kezelnek pénzt! A "borravalót" is zsetonban kapják. Ha pedig "kódok" szerint müködnek -- ahogy irod -- azt is az online pénztárgépnél kellene megvenniük. A kártyánál sem kap az asztalnál kp-t a nyertes...szerintem. Összegezve: véleményem szerint meg lehetne oldani, ha ez lenne a cél!
Csizmás Kond
@eszegfu: ..akkor kezdjük elölről...tudod mi a becslés és az értékalapú megállapítás között a különbség ?
ha gépenként bármennyit állapítanak meg az becslés. ha a beledobált vagy általa használt érték szerint veszik az funkcionális érték. ami mindig változik.
...és megoldják, ne fájjon a fejecskéd...:))
Eriksson
@Csizmás Kond: Ki mint él, úgy ítél. Egy seggnyaló sose hiszi el másokról, hogy lehet önálló véleményük.
Eriksson
@Csizmás Kond: Úgy reggeli környékére.
Csizmás Kond
@Eriksson: ...így se értem ki a seggnyaló...hacsak nem önmagadra értetted.
eszegfu
@Csizmás Kond: Kösz. az "oktatást"! Ha már az elvi megállapitásoknál tartunk...becsléssel való megállapitás nem a "bármennyit" jelenti. Az adózás rendjében is benne van: a hatóság becsléssel is megállapithatja a klf. adót. A becslésnél figyelembe veszi, hogy bizonyos idő alatt, mennyi költséggel, mennyi bevételre tehettél volna szert, továbbá az ország területén müködő hasonló tevékenységeket is nézi, ennek alapján állapitja meg az elmaradt adókötelezettségedet. A játékgépeknél ez nem történt meg... hiszen egy vidéki kiskocsmában is volt játékgép, melynek bevétele jóval alatta volt egy belvárosi sörözőben lévő géphez képest. Abban meg nem vagyok biztos, hogy meg akarják oldani, mert akkor már megtették volna, amikor a fodrászok, pedikürösök és talán a taxisok kivételével kötelezővé tették az online pénztárgépeket!
Csizmás Kond
@eszegfu: a kocsmákba azért tíltották be mert az amúgy is részeges, beteges emberek a megnemivott pénzüket abba dobálták bele..tehát egyfajta betegséget kezeltek elég hatékonyan.
Eriksson
@Csizmás Kond: Egy Hagyópártira gondoltam, de nem érdekes. A következtetést levontam és kösz.
eszegfu
@Csizmás Kond: Na "édesegykomám"...most fejezem be..."leiskolázol" a becsléssel, aztán meg "egyfajta betegséget kezeltek"-kel jössz, aminek semmi köze Vajna kaszinóinak "adómentességéhez". Ja meg az ő kaszinóiban nincs részeges, beteges ember?! De van! Akkor őket miért nem "kezelik"?! Most tényleg kihoztál a sodromból!
Csizmás Kond
@eszegfu: persze hogy ott is csak azok vannak de az már annyira magas szinten és drágán folyik le, hogy sokakat nem érint, főleg nem azokat akikért folyton aggódik a sajtó...
Knapp75
A tv2 pont azért értékes konc, mert a köztévével ellentétben az megmarad egy kormányváltás után is a "portfolióban". ;)
A Hír Tv elvesztése után ez különösen fontos.

Orbánék mohósága és butasága persze garancia rá, hogy egy csökkenő nézettségű csatorna lesz belőle, de legalább addig itt is lehet közpénzt kitalicskázni a kormányzati hirdetéseken és az állami cégek reklámjaink keresztül.
Knapp75
@Csizmás Kond: Hiába írsz a szerencsejátékkal kapcsolatban is ostobaságokat, sosem a játékszenvedély ellen küzdöttek Orbánék, hanem csak azért, hogy az ő érdekeltségeiken keresztül játsszanak az emberek. Erre jó Vajna illetve a Szerencsejáték Zrt. (amely remek hely a szerencsejáték bevételek újraosztására, mielőtt azok a költségvetésbe érkeznének).
Kb. ugyanez zajlott a dohánypiacon is.

Csak a leghülyébb híveiknek tudják beadni, hogy a zemberek boldogsága és egészsége vezérli őket.
Csizmás Kond
@Knapp75: Soha nem hittem volna hogy ennyire rá tudsz hibázni a dolgokra...
...és leghülyébb izék...soha nem én hittem hogy valami is értem van hanem te.
aremy
betartotta a timikének tett igéretét miszerint kéne egy úúj tv//bocs de
ez plagi volt a részemről / de azért jóó nem
mariaberta
@KERKA: Még találóbb, több karja van mint kettő. De azért csak úgy halkan, finoman jegyzem meg, -mert még a végén kitiltanak- hogy ocsmány egy banda!!! Nekik minden kell, még talán a szaros vödör is.
karma1
@Knapp75: Magyarazhatod ennek, hogy mi a szerencsejatekok lenyege, csak a becumiztatott ajtatos kezcsokos nenikeknek es a savasbacsinak lehet benyomni azt a nepszeru dumat, hogy azert emelik a dohany adojat szalankent 4 forinttal, hogy az emberek leszokjanak a dohanyzasrol, szoval meroben egeszsegvedelembol...
Egy nagy sz@rt! akkor mar latszana az egeszsegugyon, a tudogondozokon, onkologiakon valami fejlodes , beruhazas, dehat ezek ellopjak meg az ostyat is az oltarrol a miseborral egyutt...
A magyar ember viszont nagyon is eletrevalo, lelemenyes, legfeljebb gyorsabban talalja meg a legkozelebbi cigicsempeszt - nagyon remelem! Ha mar leszokni nem tud, akkor legalabb ne koltson ra tul sokat...:o))
karma1
Nekem ez az elso mondat annyira szoget utott a fejembe, hogy csak na!
Probaljatok meg Ti is szorol szora ertelmezni, mert ha en ertelmezem, akkor nekem az sul ki belole, hogy:
1/ vajna SEM adta be idoben a GVH-hoz a kervenyt (ugyanezzel az indoklassa, Simicska igenyet semmisnek tekintettek, vajnanak viszont megengedtek a hatarido utani potlast, mino veletlen!)
2/ A GVH CSAK ENGEDELYEZI vajnanak a TV2 allomas hasznalatat. Szoval nekem ugy tunik, hogy tulajdonjogi valtozas NEM tortent, csak berleti jogviszony alakult ki az RTL nemet tulajdonosa es vajna kozott.
LASD: "A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte, hogy a Vajna-csoportba tartozó Magyar Broadcasting Co. Kft. közvetlen, egyedüli irányítást szerezzen a TV2 Média Csoport Kft. és a CEE Broadcasting Limited felett – a versenyhivatal erről pénteken tájékoztatta az MTI-t közleményben."
pistapapa
Magyarország ma erkölcsi,politikai,gazdasági,etnikai fertő. Azzá tette a közel 70 éve tartó zsidó hatalombitorlás.
spu00
A GVH engedélye nem a szerződés ér vényességéhez, hanem annak hatályosulásához szükséges.
Ettől még a Pityi-Palkó is megveheti, ha van rá pénze, s adják is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.