Milliárdok mennek a jegybanknál műkincsekre és drága ingatlanokra. De honnan lett hirtelen ennyi pénzük Matolcsyéknak, és miért akadályozhatja ez az egész a forint tartós erősödését?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
2010 óta a haverok érdekeit szolgálta a gyenge forint. Ennek lettek áldozatai a devizahitelesek is. Őket is beáldozta a kormány, hogy saját zsebük gyarapodjon...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Valaki agyszer azt mondta, hogy az a kormány amelyik nem tudja 300 Ft. alatt tartani az eurót, az mondjon le!!!Várom a lemondásotokat hazugovics!!!
bakegya
Ugyan kérem ez a teknőst nem zavarja -nincs hitele- és hát igen mélyen nyúl már jóideje az álomkasszába.Csakkk arra nem költ amire nem akar.
Csizmás Kond
Amióta megjelent az ejró azóta spekulálnak vele. Amíg csak rollár volt addig az árfolyam nem egyes országokhoz alkalmazkodott hanem pl per európa...ma már oda jutottunk hogy ha kell megyénként változik.
bakegya
- ja mivel, hogy dollár elszámolási alapba sikerült a majomnak is bekerülni a világpiharci közös kosárba,miután lemászott a fáról azon nyomban.Hajrá magyarok-adakozzatok,mert jónak lenni jó,még akkor is ha a narancsködös rizsacsökevénnyel betömték a szátok.
amaramaistanna
"Kastélyokat, műkincseket, drága belvárosi ingatlanokat vesz az MNB az utóbbi néhány évben, azt mondják, erre is futja most, hogy nyereséges a jegybank, a költekezést mégis sokan rossz szemmel nézik." - index
dlvr.it/Ctnb3C
Miért is jár ez a fejemben?
Ha és amennyiben volna még némi tisztesség és felelősség érzet a kormányban és az ex kormánytagban a jelenlegi MNB elnökben, akkor a "bevásárlások" helyett a megfelelő - létrehozandó - nyugdíjalap(ok)ba tennék a nyereséget.. Hiszen pont az MNB fordította adósság-csökkentésre a magánnyugdíj-pénztáraktól elvont 3000 Mrd Ft-ot.
A helyzet adósság és nyugdíjalap tekintetében változatlan. Az adósság növekedett a nyugdíjalap nem, s nem hozták létre az egyéni számlákat sem
Jozefina
Egyszer majdcsak el kell számolnia a ferde szeműnek is!!!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.