A szervezetépítést, a 2018-as választásra felkészülést nevezte az új Fidesz-elnökség egyik legfontosabb feladatának Kövér László házelnök, a Fidesz választmányi elnöke a kormánypárt XXVI., tisztújító kongresszusán, Budapesten. 

A politikus szerint a Fidesznek – Kelet- és Közép-Európa legerősebb politikai közösségének – szembe kell néznie azzal, hogy ha nem akar az MSZP sorsára jutni, vagyis ha nem akarja nyugdíjasklubok hálózatává "aszalni" a szövetséget, akkor be kell vonnia a fiatalokat. Ez mindenkinek feladata a pártban, mert "minden Fidesz-tag felelős minden Fidesz-tagért" – hangsúlyozta.

Az Országgyűlés elnöke azt is mondta, "nagy párt vagyunk, sokféle ember, sokféle érdek". "Próbáljunk meg ezekkel együtt élni úgy, hogy a közjó szolgálata tekintetében semmilyen felróható hibát ne kövessünk el a közvélemény szemében".

Figyelmeztetőleg hatott – elevenítette fel – a két elveszített időközi országgyűlési választás – Veszprémben és Tapolcán – és az így elveszített kétharmados parlamenti mandátumtöbbség.

"Reális alternatívát felmutatni képes ellenzék nélkül önmagunkkal kell megküzdenünk" – fogalmazott, jelezve, hogy ebben a helyzetben a "belső ellentétek" szükségképpen felnagyítódnak, ami "a felelősségünket csak felerősíti". A belső ellentétekről annyit mondott: soha nem tartottak igényt több bizalomra és megbecsülésre a választóktól, mint amennyit egymás iránt tanúsítanak a közösségen belül.

Kövér László arról is beszélt, "tudjuk, mit akarunk és mit nem". "Nem akarjuk a Soros-félék nyitott társadalmát", "nem akarjuk a genderőrületet", és azt sem – fogalmazott –, hogy Magyarország olyan jövőtlen társadalommá váljon, ahol "férfigyűlölő nők" és "feminin férfiak" a gyermekekben, családokban csak az önmegvalósítás akadályát látják. "Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk" – tette hozzá.

"Nem akarjuk a multikultit" sem – folytatta a politikus –, mert "ami ma Európában van, az nem multikulturalizmus a szó valódi értelmében", hanem egy olyan kísérlet, ami "gyökértelen barbárok szállásterületévé" alakítaná át a kontinenst.

Az európai politikáról Kövér László úgy fogalmazott, Magyarországnak az a tét, hogy vagy "egy Európai Egyesült Államok" periférikus tartományaként végzi a történelmét, vagy egy sokszínű Közép-Európában megőrzi nemzeti szuverenitását.

"Levegőt akarunk, szabad levegőt: önálló magyar Magyarországot akarunk, keresztény kultúránk, hagyományaink megőrzését, a nemzetek Európáját" – mondta a házelnök, választmányi elnök.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Amíg titeket pénzelt a Soros, addig jó volt ugye?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemjoezigy
Amíg titeket pénzelt a Soros, addig jó volt ugye?
F_Viktor
"...a közjó szolgálata tekintetében semmilyen felróható hibát ne kövessünk el a közvélemény szemében."

KÖZJÓ???

Itt feladtam az olvasást.
Vártam Isten cáfolatát, hogy ateistaként mégis higgyek benne.
Mivel nem dőlt semmi Kötelesre, túl élte e hazugságot (is), így továbbra sem leszek hívő lélek.
Toby
Kövért ugatásának lényege: "szeressük egymást gyerekek" - lesz pénz jövőre is, sose fogy el !
kakaósbögre
nos,sem én sem a közvetlen környezetem nem akar még ehhez hasonlót sem,büdösgyökér.
A Tündik bündije
Helyes, maradjon inkább ez a Viktor-félék zárt osztály társadalma...
zöldszem
Na wazze, futok egy kört vagy hányok vagy fosok!
Ez a tetű Sorosozik? Akkor még jó zsidó volt amikor a külföldi iskolátokat finanszírozta? Igaz szart sem tanultatok! Oda szartok, ahol esztek!
kepkezelo.com/images/kantukli90f4iudiytes.png
DR Eric CARTMEN
"Kövér modorával , a lapaj paraszt kinézetével, a világ legszalonképtelenebb parlamenti elnöke. egy sárgarézkampóval a kézében subában,egy birkanyájat legeltetve a Hortobágy legszebb idegen forgalmi látványossága lenne. A stílusa megjelenése erre teszi alkalmassá, de csak erre. Jelleme az arcáról leolvasható.Orbán azzá vált, ami, Kövér viszont eleve ilyennek született, komcsi család komcsi gyereke. Az az ország szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen alak házelnök lehet, de egyáltalán beteheti a lábát az ország házába."
micfild
@nemjoezigy: Soros legyen ezerszer átkozott. Azért, amit tett Magyarország ellen
Lepényleső
Akkor amikor sokakat közülük taníttatott,na akkor kellett volna gőgösen visszautasítani a lehetőséget.
Butautáló
Tudomásul kell venni, amit ők nem akarnak, azt nem akarja egy Magyar ember sem! És tényleg nem! Hallgat és csendben füstölög...és elviseli ennek a bajuszosnak (is!) a hülyeségét! Bármelyik európai országban már harmadik kapás lenne valamelyik gazdánál ez a tajparaszt féreg!
eugen4402
@zöldszem: Azért ott Oxfordban valami ragadhatott Orbánra, mert ma mondott valamit, amit nem érek fel ésszel. Azt mondta, hogy Európában lejárt a liberalizmus kihordási ideje, majd most ők átvezetik a demokratizmusba ezt az egész kócerájt... Jó-jó, de a feudalizmuson keresztül..?
Yoda69
Beszelj vilagosan kover paraszt. Ki akarod leptetni az orszagot az Uniobol?
zöldszem
@eugen4402: Ragad, a kosz!
Majd pont ez a négyütemű Fidesz majom teszi rendbe Európát.
kepkezelo.com/images/7drvde8usv44wpj14lwj.jpg
eugen4402
@zöldszem: Pedig nagyon eltökélten jelentette ki. Csak kérdezem: a képen az a másik netán valamelyik alelnök...?:-)
eugen4402
@zöldszem: Bölcs ember volt az öreg What's love...
zöldszem
@eugen4402: ma,19:19.
-:))) ha jól látom Németh Szilárd!
De, lehet, hogy új "szegömömöt" kell csináltatnom... -:)))
mariaberta
Amikor Soros ösztöndíjat adott nektek, akkor a "Soros-félék" jók voltak? De egyben egyetértünk, nekünk sokunknak elegünk van a Soros-ösztöndíjasok társadalmából. Remélem, a következő választásnál el is tűntök.
eugen4402
@zöldszem: Semmi baj az optikáddal, tényleg rá hasonlít: kicsit sunyi nézés, és töprengő arc. Szinte látszanak a fogaskerekek, ahogy levezeti a rezsicsökkentés és a migráns-elhárítás közti szerves kapcsolatot...:-)))
vonotok
Laci ! Zárkázol be, vidd magaddal a KISZ-könyvedet és imádkozz, hogy meg ne találjanak. De ez a nép SZABADON szeretne élni, ily ganéjok nélkül.
JAJMÁR
Anélkül, hogy most az egész cikket elolvasnám, csak így címre reagálva:
javaslom, tegyünk eleget a kívánságnak, és zárjuk őket be.
JAJMÁR
Hú, mégis beleláttam: ""Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk"

Naaaaa, és iskolába azért járhatnak majd, vagy ehhez fölösleges?
reseva
Ő nem akarja, mi akarjuk. Csakhát a mi itt a felséges többes.
reseva
Ő nem akarja, mi akarjuk. Csakhát a mi itt a felséges többes.
verum
Mi lesz, ha egyszer rájön Kövér, hogy a kereszténységnek nem kultúrája, hanem vallási törvényei vannak és hogy azokat lábbal tiporja? Vajon hova akar akkor majd tartozni?
magyarbakancs
Kövér úr!
Egyet akarok azt,hogy a politika nekem mint átlag embernek ne írja elő hány gyerekem legyen és ,hogyan éljem az életem.
Gondolom ön se szereti ha megmondják önnek hányszor és milyen pozícióban dugjon ott hol vagy máshol nem?
libellle
@micfild: Nem Soros a hibás hanem a Magyar választók, vagyis "nemválasztók". Nem kell az elkövetett tragikus hibákért mást okolni.
Aki Én
Nem ők a hibásak azért, mert beteg létükre hatalmat kaptak és megtarthatják. Sok beteg ember van a világon akik segítségre, kezelésre szorulnak. Sok beteg ember van, akik nem érzik a dolgok súlyát, nem látják reálisan magukat sem, nemhogy a világot. Nem a beteg ember felelős azért, mert egy réteg hisz nekik, és ezáltal még pozitív visszajelzést is kapnak, ami pláne félrevezeti őket. Nem a beteg felelős azért, mert nem állítja félre magát. Nem a beteg felelős azért, mert szakszerű segítség helyett, félrevezető buzdítást kap. Nem a beteg felelős a kijelentéseiért, a téveszméiért, hanem aki színpadra állítja, hogy ezt tömegek előtt elmondhassa.
Szókrakész
@libellle: Miért a nemválasztók?
Az nem azt jelenti, hogy megundorodtak az akkori pártok embereitől?
Miért a nép a hibás?
Itt 2 lehetőség lett volna csak.
Vagy neo56-t csinálnak, vagy nem választanak, távol maradnak.
Szókrakész
@Aki Én: Ezek a politikusok a Wetiko nevű betegségben szenvedned.
csetere
@Szókrakész: @Szókrakész: Csak egy részével értek egyet. Akik nem mentek el szavazni, azok a Fideszt hozták előnybe!
micfild
@libellle: Ha soros nem nyúl bele akkor ma ez a banda disznópásztor vagy wc- bácsi lenne csak nem politikus.
a többi a nemálasztók hibája
libellle
@Szókrakész: Ez nem igy van. Te is tudod, hogy azok akik nem mennek el választani inditekt a fideszt választották. Ezt igy nem lehet le tudni, hogy megundorodtam, és és és. Akkor mindig ez a párt fog maradni és ez az alak. Ki marad Magyarországon aki még mozogni tud mind eljön. Százalékban mindig az a párt kapja a NEM VÀLASZTÒK szavazatát aki a "legtöbb szavazatot " kapta.
libellle
@micfild: Amennyiben a Magyarok nem szédülnek meg ettöl a pocoktól akkor nem lessz miniszter.
Szókrakész
@libellle: Akkor a baloldal ne folytassonolyan politikát, hogyí az emberek nem szavazva a fideszt támogatják.
Itt bukott hatalmasat a baloldal, mert Hazudtak reggel, délben, este(sic Gyurcsány).
Szókrakész
@csetere: És miért nem mentek el szavazni?
Mert éppen otthon lángost sütöttek?

Ébresztő!!!
bencemacska
@zöldszem: Nagyon jó, a majom legalább meg meri mondani az igazat!
bencemacska
@zöldszem: tegnap, 19:18
Én emlékszem Hável kijelentésére, és nagyon elgondolkodtam akkor is rajta.
Az volt az érzésem, hogy mindenkinél jobban látja OV jellemét. Pedig ő nem is itt élt! Nagyon telitalálat, és sajnos betű szerint igaz!!!
libellle
@Szókrakész: Ebben a baloldalnak igaza van mert nem mondott semmi titkot el. Aki nem megy el szavazni az a fideszt támgatja.
sentinel216
Lőrés tekintetű Csapajev elvtárs, ha nem akarod a soros félék társadalmát, akkor tartsátok dugva a köpcös vezírt, mert ő is Soros seggéből ette a salátát anno!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.