A G. Fodor Gábor vezette híroldal Tóbiás Józsefet, feleségét és gyermekét mocskolódó cikke kicsapta a biztosítékot az ELTE-nél is. Még hozzá azért, mert az egykor szépreményű politológusként induló, főszerkesztővé avanzsált GFG az egyetem tanára is egyben.

Az ELTE az alábbi közleményt adta ki:

Az ELTE Politikatudományi Intézetében korábban oktatóként dolgozó, a 2015/2016-os tanévben fizetés nélküli szabadságon lévő G. Fodor Gábor által főszerkesztőként jegyzett 888.hu internetes portálon megjelent szexista, rasszista, mások személyiségi jogait, emberi méltóságát sértő tartalmak teljes mértékben összeegyeztethetetlenek az Egyetem által vallott értékekkel, az ilyen megnyilvánulásokat az Egyetem a leghatározottabban elítéli. Mivel az Eötvös Loránd Tudományegyetem a Küldetésnyilatkozatában és az Etikai Kódexében megfogalmazott alapvető értékek tiszteletben tartását az egyetemen kívüli nyilvánosságban folytatott tevékenység során is megköveteli az ELTE-polgároktól, az Egyetem rektora etikai eljárás megindítását kezdeményezi.

Mai hír az is, hogy a gyalázkodó cikket elszenvedő Tóbiás-családtól egyenesen három feljelentés is érkezett G. Fodor ellen. Az ügyben nemcsak ellenzéki, de fideszes politikusok is kiakadtak és gyakorlatilag a teljes jobbos média elhatárolódott.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pedig milyen jól mutatott volna a most folyó meglehetősen bugyuta reklámban! =))
cs.n.
Majd rittyent megint valami szösszenetet G. Fodor, pl..:
"Egy konzervatív újságírót nem zavarja, ha viharos széllel szemben kell hugyozni. Hajrá magyarok!"
kukac50
Ki kell rúgni! Ilyen ember nem taníthat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.