A miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel elvileg a Corvinuson tartott volna ma reggel órát, de úgy döntött, egyelőre nem villantja meg nagy nyilvánosság előtt az előadói képességeit.

A turizmus és vendéglátás szakos hallgatók számára tartott Food Service Management kurzus előadásként van meghirdetve, a felsőoktatási törvény szerint ezért azokat a nyilvánosság számára is látogathatóan kell megtartani – írja a HVG

Orbán Viktor lánya mindent megtett, hogy ez ne így legyen, például az előadás helyszínét is igyekezett eltitkolni. Először arról szóltak a hírek, hogy egy étteremben lesz megtartva, de időközben az egyetem változtatott a rendszerén, és kijelölt egy tantermet.

Mindenkit átvert

Hétfő reggel a sajtó munkatársai izgatottan várták Ráhel tanárnő előadását, de csalódniuk kellett. A miniszterelnök lányától csak néhány mondatot hallhattak, ezt követően vendégelőadója vette át a szót. 

A médiaérdeklődésre megjegyezte, hogy

"ez nyilván nem nekem szól,"

 amivel nyilván édesapjára célzott. Orbán Ráhel arra biztatta diákjait, hogy nyugodtan panaszkodjanak a rektornál a megjelent újságíróhad miatt.

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"ez nyilván nem nekem szól,"
Valóban Ráhel, nem főleg rólad szól ez. Miniszterelnök édesapád nélkül nem lennél milliárdos, nem tanulhattál volna méregdrága iskolában és nem taníthatnál egyetemen. A klasszikussá vált kérdés: Mibű?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
csak az újságírókat?Az apja az egész országot verte át!
bakegya
@Borsodi: Rühellke azokat a jogokat követeli MAGÁNAK AMIKET AZ Ő IMÁDOTT APUKÁJA POLITIKAI MEGÍTÉLÉSÉBŐL FAKADÓAN A MAGYAR ZEMBEREKTŐL ERŐSZAKOS KÉTHARMADÁVAL ELVETT -a kifosztogató államgépezet csavarkulcsával a zsebében röpköd mint gólyfos a levegőben a magyarok nevében el"kurva " az összes felzákózási lehetőségünk,már a fegyverkezésnél tart,és atomjaira szedi a magyar társadalmat-CSOK-ol,KLIK-EL,PÖCS-öl...miközben a rühellke TIBORC TANYÁZIK,JÓZSEF NÁDOR UDVARHÁZÁBAN NYARAL,TURÁN PÁVÁSKODHAT...SVÁJCBAN JÁRHATJA KI A PINCÉRNŐKÉPZŐT-HATALMAS SZÁLLODA VÁRJA ITTHON-MI AZ ANYJA KÍNJÁBÓL TELIK ENNEK A ROMÁNIÁBÓL ÁTTELEPEDETT PEREPUTTYNAK MINDERRE???
Tádé
@human: a tényeket el kell fogadni. A kérdés csak az, hogy ebben az ördögi körben mennyire érvényesülhet az adott egyén önálló személyisége.
Nem védem, de például az útépítéshez, a mobil kutatásához szerintem semmi köze nem volt.
A környezete viszont valószínűleg tele van romlott mészárosokkal -lőrinc-.
human
@Kristóf Péter: Az útépítés és a mobil körüli extra közpénzköltés nem is nagy tétel. De szerinted a jogi csűrcsavarral, a gazdasági verseny megsértésével kieszközölt állami megrendeléseket kötelező elfogadnia Ráhelnek? Mint Orbán lánya nem kell neki erkölcsi érzékkel rendelkeznie? És ezért ő nem is vonható felelősségre, mint a rendszer kedvezményezettje?
Ha egy kereskedő lopott árút vesz át az már büntetőjogi kategória, főleg ha tisztában van azzal, hogy milyen módon jutott el hozzá.
Feraj49
Na és ! A papája meg a sok rászavazót !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.