Nyakó István szerint a Fidesz nem fogja megvárni a vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazást, még előtte visszavonják a törvényt. A szocialista politikus szerint a mostani kormány egy despotikus gyáva hatalom.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Nyugi, nem lesz itt népszavazás. A Fidesz nem akar majd beleszaladni egy zakóba, s az sem érdeke ,hogy ezáltal erősödjön az MSZP. Szépen, új törvényt hoznak és majd újra nyitva lehetnek az üzletek vasárnap.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@karma1: ez nem hit kérdése, ha komolyan gondolta volna nem csinál belőle cirkuszt (nem jelenti be előre, hogy mikor, hol, mit) és most sem nyilatkozna marhaságokat; incl. durván nekiment azoknak ( közel 100ezer ember), akik majd dolgozni fognak!
verőce21
A nagyáruházak dolgozói lelkesednek a vasárnapi zárvatartásért, mert van egy biztos szabadnapjuk. Az MSZP pedig elvenné ezt tőlük, nehogy rájuk szavazzanak '18-ban.
Nem akarnak még nyerni, majd ha stabilabb lesz a gazdaság.
nezelodo
@karma1: Tanult ez a Nyakó Orbántól, mert ha valaki piti és kicsinyes, az ő. Komoly politikus nem oszthat kokit, sallert és tockost, sőt ha hazajön külföldről, a saját disznóólját takarítsa, ne nevezze annak az országot, és hogy ő majd kitakarítja...
Ezzel együtt nem kellett volna Nyakónak lemenni az Orbáni szintre...
karma1
@nezelodo: Ezt mondom en is, az utolso mondatod minden szava igaz: nagyvonaluan kellett volna mondania, hogy elharult az akadaly a nepszavazas elol, es ennyi. Mindenki tudta volna magatol is, hogy hogyan itelje meg ezt a helyzetet
amaramaistanna
@verőce21: Ez tévedés, mert egyrészt van vasárnap is szabadnapjuk, másrészt a vasárnap meg jobban fizet.
1magyar
Nem betojnak, talán belátják, hogy jobb lenne a dupla bér kötelezően és tilos a szabadnap helyette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.