Az olyanokat mint Magyarország, ki kellene zárni az Európai Unióból - mondta a német Die Weltnek adott interjújában Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, eloszor merte valaki kimobndani, hogy Magyarorszag csak nyu"g az EU nyakan. Ha sokan, sokszor mondogatjak, akkor lehet, hogy valaki fel is karolja az ugyet, akkor viszont jaj a magyaroknak...Huzogatja ez az idiota az oroszlan bajuszat, de rafazik , mert ez az oroszlan nem fogatlan...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Amennyiben érvényes lesz az Október 2. -ai szavazás megfingatnak minket az biztos.
Meg vizsgálják az EU-s pénzek mire mentek el.
Ha nem lesz érvényes a népszavazás akkor meg körbe röhögik Orbánt.
Sziszifusz
Lehet, hogy Orbán Viktor pont a kizárásra játszik.
colibri
Be kell látni, hogy minden szava igaz. @magyarbakancs: egy ennyire korrupt pávatáncos vezetésű országban az első perctől fogva ellenőrizni kellett volna az EU-s pénzek felhasználását. Könnyű a mások pénzéből gazdagodni a fidesseseknek!
Hellcat
Na kezdődik...lehet arra játszik tényleg, hogy kibaszasson minket mert akkor eljátszhatná a mátrít, hogy kiközösítették mert egyedül ő gondolkodott jól. Az kéne még...
Peller Anikó
Anyukádat kellett volna kizárni egy utasszállítóból, nem Magyarországot véglény. Éppen a szaros szabadságodat védjük gyengeelméjű barma a mekkergült istállójának.

Az Eu -s pénzeket meg már 6 éve el kellett volna venni, mit csináltál eddig, most jut eszedbe amikor már az összeset ellopta a cibánprímás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.