Egymás vállát fogja Vona Gábor, a Jobbik elnöke és egy férfi, miközben nagyon közel állnak egymáshoz – ez látható azon a fényképen, amit Terry Black transzvesztita elõadómûvész tett közzé az egyik közösségi...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Kádár János
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Teri vagy nem Teri most mit akar elérni;hogy ennyire Vonára van izgulva?Szereplési vágya van megint .Akkor most mi a súlyosabb ha egy politikus egy meleggel van lefényképezve,vagy egy Miniszter egy veszélyes bűnözővel Pharaoonnal.,aki mért ne lehetne meleg.is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Akkor most vége a vonának, mert egy férfi vállát fogni miközben közelről nézik egymást az nagyon súlyos homoszexuális bűncselekmény ám.

Te teri, ennél vazelinosabb képed nincsen kettőtökről? Mert akkor dugd fel magadnak.
quadrocopter
Ez a fotó a nyelves előtt készült, vagy után?
Borsodi
Teri vagy nem Teri most mit akar elérni;hogy ennyire Vonára van izgulva?Szereplési vágya van megint .Akkor most mi a súlyosabb ha egy politikus egy meleggel van lefényképezve,vagy egy Miniszter egy veszélyes bűnözővel Pharaoonnal.,aki mért ne lehetne meleg.is.
hetöndöe
@Peller Anikó: Azért ilyen fotó talán minden huszadik férfiról található de lehet,keveset mondtam.Nem zörög a haraszt,ha nem rázza a paraszt.:-)
3dwhite
Ha én lennek az asszony, Vona G nem úszná meg ezt egy jó kis verés nélkül.
bakegya
HÁT EZ NAGYON CUKI ...és nemzetmentő kurmányzónk mennyit fizet éppen most amikor ekkora nagy a terrorveszély ezért a nemzetbiztonsásági kérdésben döntő FOTÓÉRT???
Családbarátsággal -a fideSS KURMÁNYZÓSÁG emberi erőforrását nyilván lévai ügyvédnő is jószolgálattal ellenjegyezte
MERT UGYE ILYEN AZ MIKOR AKI ONNAN ESZIK...AHOVA...( KAKIL)
papa.49
Ha a kép eredeti akkor bizony nagyon kifejező!!!
eugen4402
@papa.49: Úgy vagyok velük, ameddig 50 méternél nem jönnek közelebb, azt tesznek egymással, amit akarnak. De ha színt kell vallani, akkor ne hazudjanak, kb 10 éve volt egy államtitkár (Szetey Gábor), aki nem tagadta, hogy egy férfivel él közös háztartásban. Nem azt mondom, hogy mindenki őt kövesse, de ő legalább nem hazudott a nyilvánosság arcába.
silber13
Szerintem egy gyenge photoshop munka! Érdemes nagyítva megnézni a Vonávalszembenálló érfi nyakát! Árulkodnak az apró jelek, a fej utólagos adamásolásáról.
papa.49
@eugen4402: Valahogy én is így vagyok ezzel nem igazán érdekel ki, kivel, mikor, hol, és főleg nem tolják a pofámba amit csinálnak addig nem érdekel, azt tartom amit Hofi mondott régen ,, addig nincs baj míg kötelező nem lesz,, ...
A politikus az más eset, neki ilyen apropóval nem kéne a napra állnia mert ráolvad a dolog, és nem csak a vaj...
Mindenesetre ha ezt a fütyisz találta ki most nyírták éppen ki a kondást, mert az biztos hogy a Terike nem véletlenül éppen most találta meg a fényképet...
eugen4402
@papa.49: Ezeknek vannak ilyen rejtett fegyver-raktárosai, mint a fekete-lukú Teri, meg a zuschlag Igazmondó jános vagy az a csepregi srác, valami szabó... Tele vannak időzített fotókkal, hangfelvételekkel, titkos videoklipekkel, és csak az alkalmat várják, mikor ugrik az égbe a felvétel piaci értéke. Aztán kezdődik a licit: kinek ér többet? A zsarolónak, vagy a megzsaroltnak...
Sziszifusz
Nem tartom életszerűnek, hogy egy ismert házas politikus aki esetlegesen, homoszexuális beállítottságú, nyilvánosan, közösen fényképeszkedik partnerével. Az látható, hogy nem lesifotós készítette képet.
bakegya
@eugen4402: @papa.49 és ez orbán orsos vicctor fegyvertárában lapuló bizonyítékok sora,ami időzített bomba biztos kilövetések idején valahogy mindíg működésbe van hozva.
Ez jutott nekem is eszembe ,mint pl a parlamenti ösztüzek idején feltett kínos kérdések kapcsán,a z ORSOSNAK MINDJÁRT VÁG A FOGTECHNIKÁJA A VISSZA REVOLVEREZÉSRE,DE ...mondja valaki ,hogy van még egy ilyen moslék miniszterelnöke bármely EU országnak aki a honfitársait így prostituálni képes.Ez mentálterrorizmus
bakegya
...és ezek a kutyafaxák faragnak nekünk ÚJ NEMZETBEVÉDŐ ALKOTMÁNYT...egyik 19-a másik egy híján 20!!!
CHEWBACCA
Ingyen reklám Vona Gábornak és pártjának!
eugen4402
@bakegya: Kizárt dolog, hogy máshol ezt eltűrnék. Ő a miénk. Neki nincs párja a világon, ő a megtestesült Hungaricum... Dehát tévedni emberi dolog, és a magyarok is emberek (minden ellenkező híreszteléssel szemben)... :-(((
szép új világ
"transzvesztita elõadómûvész" Na itt akadtam ki!
wagabund
ez a kép magáért beszél. látni a testbeszéden, hogy izzik a libidó, beindult a kémia...

ha fotosop, ha nem...
Eriksson
Olyan ez a fotó, mint egy eljegyzési fénykép. Lerí róla a szerelmes vágy.
magyarbakancs
Okádék egy társadalom.
Borzalmas ami itt Folyik ebben az országban.
Ha igaz ,hogy Vona szereti a fiú lányt hát hiteltelen és erkölcstelenné teszi az egész életét,házasságát.
Eriksson
@magyarbakancs: Nem a társadalom okádék, hanem benne az ilyen képmutató egyének.
Vona is volt már minden, s mindennek az ellenkezője is. Mindenképpen elvtelen, opportunista, hiteltelen személy.
magyarbakancs
@Eriksson: Társadalmi okádék.
Mert mindig ilyen nárcisztikus emberek és meghasonlottak vezetik eszt az országot.
És akad ezeknek követője.
romlott a társadalom és a köz gondolkodás is benne.
Cefi
Tipikus kormánypárti-origo-szócső okádmány. Nemsokára a propeller is itt tart. Már IGAZI kormánytkritizáló oldalakat nem is lehet megosztani, bizonyos kommentek hipp-hopp eltűnnek, a bringástudatú takonygerincűek kiirthatatlanok, másokat töredékannyiért törölnek..
volvós
Tipikus fidesz-fotoshop...ezek nem riadnak vissza
semmitöl...kivàncsi lennék arra a fotóra - lengyel hirre
hivatkozva - amelyen Viktorka orálisan " üdvözli " Putyint...
.Mert ezt is ITT olvastuk ám !!
Cefi
@volvós: ...és már Trumphoz is van időpontja... slatty, slatty..
szaboria1
Ma már ezeknek a képeknek nem is szabad hinni. A fotoklikk.hu nal a virtuális képek készítése a profilja.
volvós
+ még a zamat kedvéért:
..." Terry Black transzvesztita elõadómûvész tett közzé az egyik közösségi..."
Jó, hogy nem Kossuth dijas érdemes " müvész "...Hányni kell...
Hellcat
Bármi ami fideszes az magánügy és kuss legyen róla...Most hoyg a jobbik beleköpött a fitymasz levesébe megy a lejáratás...ez már nem magánügy.
wagabund
@Eriksson: 9.55..szerintem ez a legéletszerűbb észrevétel...
CsipkeRózsa
@1magyar: "Nagyon kétes a nézése Vonának is. : "

Szerintem, nem kétes. Ahogy egymásra néznek, az egyértelmű.
Persze, ha igaz is, magánügy.
Katalina62
@CsipkeRózsa: Igen, de akkor ha igaz, ha nem az állítás, és főleg ha igaz ne papoljon a házasság, és a család szentségéről! Ne ekézze a meleget! Vona feljelentette Már Terry Blacket?
papa.49
Hát jól sikerült megosztani bennünket ezzel a képpel, nem tudom eldönteni mi az igazság, de alapjában véve szinte mindegy is, hogy igazi-e a kép vagy csak hamisítvány, mert a lényeg az hogy a kondást vagy taccsra tegye, vagy betörje magának, a végső eredmény szempontjából ez tökmindegy!!! Így vagy úgy, de a rosszabbik velük fog szavazni a következő ,,tákolmány módosításkor,, és a hazugovicsnak ez a lényeg!!!
Jozefina
Terit elég jól megfizethették ezért a képért!!?? Ami igazából semmit nem mond, sőt nem mutat!!! Vajon a többi nevet, ami a tarsolyában van mikor akarja nyilvánossá tenni, vagy árverésre bocsájtani??!!! Ki ad többet érte annak adom el alapon??? Gusztustalan!!! Mellesleg jegyzem meg Vona százszor jobban néz ki, mint orbán. Minden politikai indíttatás nélkül!!! orbán még egy normáélis csinos nővel sincs lefényképezve!!! Aljas férgek, hogy más magábéletében kutakodnak!!!
eugen4402
@papa.49: Pontosan így igaz! Engem nem érdekel, hogy Vona buzi-e vagy nem buzi, teljes mértékben egyetértek vele, hogy ha csóró menekültek előtt leeresztjük a sorompót, akkor dúsgazdag bűnözők előtt is legyen lezárva...!
Pláne így, hogy a bevételt ismeretlenek zsebelik be, és a visszafizetés meg a magyar büdzsére hárul. Nem vagyok Jobbik-hívő, de ebben a kérdésben igazuk van...
Peller Anikó
@józsefina: "Aljas férgek, hogy más magánvégbelében kutakodnak!!!" :)

Ott a kalandférgek laknak.
Jozefina
Jutb eszembe!!!
Mekkora kuss van a szájer ügyből, pedig ha jól emlékszem ismét Teri művésznő/művész úr dobta be a köztudatba a szájer saját neme iránti vonzalmának hírét!!! Vajon mire ez a nagy hallgatás??? Tündike elsikált mindent???
Eladott Ország
Terry Blacknek úgy látszik már keveset hoz konyhára az oboázás és a testnyílásának szidolozás, benyalt a fidesz-nek bérkiegészítésért.
Kádár János
@szép új világ: TRANSZ-SZEXUÁLIS VARÁZSLÓ?
Peller Anikó
@wagabund: itt egy másik magáért beszélő kép, most már biztos, hogy busy :)

magyarnarancs.hu/data/cikk/9/36/11/cikk_93611/hegedus_csaba_nemeth_szilardMTI1506.jpg

akarommandani elfoglalt, egy kis mogyorózás azért jól esik egy nehéz nap után..
Manhattan
Terry!! Le a kalappal! Tedd a süllyesztőbe ezt a fasiszta férget.
Jozefina
@Peller Anikó: Ja hát Vona azért eddig nem ment el:)
Bringás
Milyen művész? Köcsög dudán játszik?
Szókrakész
A róla leadott képen viszont Vona már übercuki.
Túltolta a cukiságot.

Csak úgy égtek a vágytól, hogy nyálcserézhessenek, csókcsatázzanak egyet.
Még a hülye is látja.
quadrocopter
" Vona Gábor még a 2000-es évek elején rendszeresen járt melegpartikra. Ott többször is találkoztak."

Azannyát, pont ezekről nincs fotó, mi?
Törölt felhasználó
Ebben az egészben az a szánalmas és undorító is egyben, hogy ha kiderölne Vonáról, hogy meleg akkor mi is van?:) Akkor nem lehetne igaza, mert egy melegnek nem lehet igaza...:) Szóval szép Volt Viktor, tartsuk fent az előítéleteket, mint ahogy a romákkal is tetted szintén letelepedés ügyben... Azért azt a félelmetes tényt mondjuk ki ma magyarországon nem a jobbik a legradikálisabb jobboldali párt és ezzel nem azt akarom mondani, hogy a jobbik nem radikális...
papa.49
@eugen4402: Ebben egyetértünk ha a csóró menekülteket kizárjuk, akkor pénzért se lehessen letelepedni az országba...
Ami meg a nemi irányultságát illeti végképp nem érdekel engem se...
silber13
@Bringás: Mellesleg a köcsögduda egy szó. Köcsög meg te vagy!
Bringás
@silber13: Külön is van értelme, főleg külön!
Cefi
@volvós: Azért olyan pirospozsgás orbán álla, mert a putyin zacskója verdesi. Ezentúl céklavörös lesz, hogy van már neki egy trump is...
Szókrakész
Vona miért nem kámingoutol, hogy ratyi?
Manapság ez trendi.
A libsik biztos megértenék.

A Jóbikon belül már nem lenne meglepetés, hogy pont azt szidják, gyalázzák, mint amik.
A Csanád is zsidózott egy sort, aztán a zsinagógában találta meg a gyökereit.
Vonáéknál se lenne gond, hogy cigányoztak, a jóbik magja a prájdon ellentüntetett.
Most pedig épp Vona proud.

Talán ezért is kezdett az mszp-hez, dk-hoz húzni?
Ő is keresi a valós libsi identitását?
Törölt felhasználó
@Cefi: 19:01 azért vannak még tartalékai hátul is.. Fel kell készülni arra is, ha világ több vezetője autoriter irányba menne:)
Törölt felhasználó
@Szókrakész: Néha azt érzem, mint ha Bringás első verziója lennél, aztán Bringásnál érzem ugyanezt. Mint ha csak nick-et cserélnétek,..:)
human
A cikk persze nem kommentelhető. Azért ebből a fotóból semmi nem derül ki. Ez pont olyan elkapott pillanatkép, mint mikor valakit félig lecsukott szemmel kapnak le és úgy néz ki a képen, mint aki egy üveg bort nyomott le fél óra alatt.
Törölt felhasználó
@human: Bármelyik 5 perces videóból ki lehet kockázni akármilyen tekintetet:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.