Egy törvénymódosítás szerint 30 évig titokban maradhat, mennyiből és hogyan épül például a miniszterelnök új hivatala, új vasútvonalak, pályaudvarok, repülőterek – számolt be az RTL Híradója.

A belügyminiszter nemzetbiztonsági okokra hivatkozva tagadná meg a kiemelt jelentőségű beruházások adatainak kiadását. 

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem tarthat ez már nagyon sokáig, lassan itt a könyv utolsó lapja, és azon egy ,,akasztófa,, van rajzolva, na ez néz ki nektek hazug tetvek!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Akkor nem lesz majd titkosítás, ha megtudjuk,
ki melyik cellában tölti a letöltendö az éveket !!
human
Tehát a vasút és a repülőtér biznisz lesz az új aranytojást tojó tyúkja Orbánnak és sleppjének.
papa.49
Nem tarthat ez már nagyon sokáig, lassan itt a könyv utolsó lapja, és azon egy ,,akasztófa,, van rajzolva, na ez néz ki nektek hazug tetvek!!!
human
@papa.49: Az elmúlt 6 évben tudod meddig jutottunk az akasztófa rajzolással? Talán a fa száráig. Amíg Polt Péter a helyén van addig Orbán marad. Itt csodának kell történnie egy kormányváltáshoz.
nevemnick
Ez durva!
Ki hallott már olyant a világban, hogy nemzetbiztonsági okból nem közlik, hogy mennyit költenek egy-egy építkezésre, fejlesztésre? Ja, hogy így nem kell elszámolni a manival... most már érthető.
Már tisztán látom, hogy nemzetbiztonsági okokból 3.14csán lesztek rúgva két és fél év múlva.
Hellcat
30 évre titkos...akkor biztos nem olcsó
volvós
@human: 22:37

Simán fel kell hivni Mr. Kalasnyikov és Molotov elvtársakat...:-)
human
@Hellcat: Talán attól is tartanak, hogy kiderül hány pánikszoba és hány egérút épül a felcsúti ramszesznek.
nyanya001
Ezek úgy tesznek, mintha a közpénz a privát bankszámlájuk lenne !
Az aljasság és a pofátlanság csimborasszója amit ezek megengednek maguknak !
Szókrakész
@Hellcat: Pont mert csak 30 év, ezért "bagatell" az összeg.
Foxley
Úgy kezelik, mintha az Ő tulajdona lenne. Mondjak valamit G? Fele sem igaz.
papa.49
@human: A poltpolnanak is előkelő helye lesz a sorban úgy 4-5. hely bőven tett a ,,kígyótekintetű,, hogy idáig jussunk!!!
papa.49
@volvós: Na ez se rossz ötlet, mint annak idején a ,,társasági svédtornák,, alkalmával mindig a hangadót kell először leverni, utánajöhet a többi!!!
nevemnick
Amúgy meg curvára nem értem, hogy a tenoristák mija francot foglalkoznának azzal, hogy mi mennyibe kerül Magyarországon?
Csak egy lehetőségük maradna, hogy azért böffentenének, hogy árulják már el...

:D
RonaGyuri
Ha nem is közvetlenül a nemzet biztonságának, de a lopások miatt felháborodás egészségügyi kockázatai (az ember már gutaütést kap a pofátlanság miatt) valóban ártanak a nemzetnek! Tudjátok a boldog tudatlanság! =))
magyarbakancs
"Nem lehet majd tudni, mennyiért költözik Orbán a Várba"
Kúrva sok pénzért.
magyarbakancs
@papa.49: Nagyapám kötélgyártóvolt.
Maradt minta termék tőle.
Ajándékba elküldjük nekik.
Cefi
Pintérsanya egy olyan törvénymódosító javaslatot dolgozott ki – miközben egy közönséges, nem terrorista, bennszülött robbantót közel egy hónapba telt kézre kerítenie -, amely terrorveszélyre (!) hivatkozva 30 évre titkosítaná a kiemelten fontos beruházások műszaki és pénzügyi adatait. A feltételes mód használata nem különösebben indokolt: ha titkosítani akarják, titkosítani fogják.

Márpedig mi a lényege a titkosításnak? Nagyon egyszerű: az, hogy szájbatekert nemzetbiztonsági okokból ne lehessen megtudni például, hogy mennyibe kerül az Orbán nevű küldetéstudat hivatalának Várba költözése, de a repülőterekkel, pályaudvarokkal és erőművekkel kapcsolatos beruházások pénzügyi adatait is titkosítani lehessen. Seszták Miklós valamilyen miniszter nem oly régen benyújtott hasonló javaslata óvodás, amatőr kísérlet volt ahhoz képest, amit Pintér a nevére vett.

Hogy aztán közleményben toporzékolhasson, hogy az RTL Klub elmulasztotta megemlíteni: az állam működése, illetőleg a lakosság ellátása szempontjából kiemelten fontos létesítmények körét még Kuncze Gábor idején határozták meg egy 1997. április 3-tól hatályos belügyminisztériumi rendeletben. És akkor mi a f*sz van, Pintér? Igen, tudjuk, láttuk, ismerjük. És? Akkor nem igaz, hogy megint azon mesterkedtek, hogy a ki tudja hány orbitális lenyúlási akciót évtizedekre berúgjátok szarként az ágy alá? Akkor nem igaz, hogy azon izzadtok, hogy az idióta magyar, aki fizeti a bulit, ne tudhassa meg, hogy a saját pénzéből az Orbán nevű konkrétan hány forintért költözik át a karmelita kolostor felújított épületébe?
CsipkeRózsa
@Hellcat: "30 évre titkos...akkor biztos nem olcsó" ,

sőt, ebből arra is lehet majd következtetni, hogy mennyit tettek saját zsebekbe.
namihami
Igaza van a belügyminiszternek. Annak, hogy nem tudjuk a magukra pocsékolt pénz nagyságát, tényleg nemzetbiztonsági oka van.
BIZTONSÁGBA akarnak lenni attól, hogy a NEMZET nem borítja a fejükre az országot.Ha kiderülne, hogy a saját urizálásuk és passziójuk mennyibe kerül ennek az országnak, biztos kitörne a gyalázat.
És akkor jöhetne a következő Békemenet, csak a tyúksz@ros életük mentése céljából.
quadrocopter
Azért jobban hangzana, ha az örök vadászmezőkre költözne és fenét se érdekelne, hogy mennyiből!
human
Állítólag az összeget meg lehet tudni, csak hogy mire költötték pontosan azt nem.
Macskaszem
Az utóbbi időben sorra derülnek ki disznóságok, pofátlan lopások, mutyizások, urizálások, maffiózókkal üzletelések, mert most még kiperelhetik az újságírók, a civil és korrupcióellenes szervezetek. Mivel a bűnözéssel nem akarnak felhagyni, sőt magasabb fokozatba kapcsolnak, ki tudja meddig lehet még alapon, hát elzárják az információszerzés lehetőségét. Ilyen aljasság a világon nincs.
Nessy
Éljen Rákosi! vastaps! Ja, bocsika! eltévesztettem a dátumot és a nevet!
Nessy
Akkor most a Várba is épül a Sándor palota mellé egy stadion, meg egy kisvasút? Vagy elég lesz a Sikló?
namihami
@Nessy: A Sikló már azért is jó, mert ebben a hazában egyébként is minden pálya feléjük lejt. A Sikló se fog kilógni a megszokott rendszerből. Egyetlen feladatot kell csak megoldani. Ha felköltöznek a Várba, akkor a Sikló lejtésirányát feltétlenül meg kell majd változtatni. Majd a Mészáros erre is alapít egy új céget.
human
A poén az, hogy most is csak a milliárdokról beszélünk amit erre költenek. Holott az egészben a legpofátlanabb húzást már észre sem veszünk. Emberek, Orbán a várba költözik. Hát lehet ennél egyértelműbbé tenni, hogy ő nagyobb embernek tartja magát bárkinél aki valaha vezette ezt az országot? Kiemeli magát a népből éreztetve, hogy ő mindenki felett áll, rá nem vonatkoznak szabályok, erkölcsök.
bakegya
...mint ahogy azt sem lehet tudni9,mennyit lopott az államkasszából és a magyar zemberek drága idejéből ez a SZÉPLELKŰ HARCOS MAFFIAVEZÍR!
de azért,nagyon büszke vagyok magamra és a sikereimre,aláírás MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKE ORBÁNC VICCTOR
kiscsillag66
Én azt szeretném, ha a miniszterelnök nem költözne a Várba! De nagyon. A nagyravágyás már elvette az eszét. Csak tönkre tenni tudnak mindent. Amit már eddig tettek az országgal, az nagyon elszomorító. Ez az, amikor sehol nincsenek szakemberek csak pártkatonák!
Eladott Ország
Ideáig úgy tudtuk, hogy a közpénzek elköltésével a kormánynak el kell számolni, az országgyűlésnek. De ha nem így van akkor az országgyűlési választásnak sincs értelme, már csak királlyá kel választani a csúti csüngőhasút.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.