A kormány tudomásul veszi, ha úgy alakul, hogy az emberek népszavazáson dönthetnek a budapesti olimpiáról - mondta a miniszterelnök Szegeden, ahol MSZP-s kihívójával, Botka Lászlóval állapodtak meg különféle városfejlesztési projektekről. Amikor Orbánt arról kérdezték, ő is hazaárulónak tartja-e azokat, akik aláírták a NOlimpia népszavazási kezdeményezését, már nem válaszolt olyan egyértelműen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
És ha népszavazás lesz és nem lesz meg a kellő részvételi arány de a többség arra szavaz, hogy ne legyen megtartva akkor mi lesz? mégis megtartják vagy azt csinálják mint a saját elbukott népzsvazásuknal hm?
Cefi
Olyan szó, hogy "fölfogás" a magyar nyelvben nem létezik, te fölcsuti suttyó.
Hellcat
És ha népszavazás lesz és nem lesz meg a kellő részvételi arány de a többség arra szavaz, hogy ne legyen megtartva akkor mi lesz? mégis megtartják vagy azt csinálják mint a saját elbukott népzsvazásuknal hm?
Eladott Ország
A felcsúti Disneyilandes, gumicsizmás Cézárnak, a balkáni kiskirálynak hinni nem lehet. A fidesznek lassan a narancs helyett a szárnyas fagyit kellene logónak megnevezni. Aki nem nyal, repül. Ha migránsozni kell, akkor migránsoznak, ha Merkelt kell szidni, akkor azt teszik, ha be kell fogni, mert úgy tűnik, hogy mégsem most fog megbukni a német vezető és mégsem ártana jóban lenni vele, akkor kussolnak. Jól követhető, mi az éppen aktuális utasítás, mert kicsit sem misztikus módon az összes közpénzekkel vastagon kitömködött párthűségesnek egyszerre jut eszébe az aznapi igazság. Ha kellet ifjúkommunisták voltak, ha kellett liberálisok voltak, ha kellett konzervatívak voltak, a kaméleon színvilágát meghazudtoló módon.
Eladott Ország
"Orbán bebizonyította, hogy kisszerű minden létező tekintetben. Pitiáner emberként és
politikusként egyaránt. Az országot a saját tulajdonának tekinti, annak lakóit legfeljebb
haszonállatként kezeli. Eszébe sem jut az, hogy ő szolgálja az országot és annak lakóit. Számára, az ő kicsinyes lelkében úgy van rendben, hogy az ország lakói szolgálják őt. Orbán Viktor méltatlan arra, hogy bármiféle tiszteletre tartson igényt. Ahogy ő nem tiszteli ennek az országnak a polgárait, úgy én sem vagyok képes tisztelni azt az embert, aki annak arányában méri a polgári értékeket, hogy az ő személyes akaratával és érdekeivel egyezőek, vagy ellentétesek. Orbán Viktor még egy Bencsik András kaliberű senkivel sem volt hajlandó szembemenni. Azért nem, mert ő maga is úgy gondolja, hogy aki aláírja a kezdeményezést, az hazaáruló. Mert ő olimpiát akar és lényegében az olimpia ellenzői az ő szent, mindennél előbbrevaló döntésével merészelnek szembemenni. Ezzel ő nem tud mit kezdeni. Orbán beteg, torz világában így mérik az értékeket. Orbán önmagát azonosítja a hazával és
szentül hisz abban, hogy aki nem támogatja őt mindenben, az lényegében az ország ellensége. Eddig is világosan látszott, most ki is mondatott. Orbánnak ez az ország az ellensége, ez a nép az árulója. Az ő fejében. Az én fejemben mindez fordítva igaz."
Cefi
"Kizárólag elektromos alapú tömegközlekedést szeretnének megvalósítani Szegeden, ez lehetne az első ilyen innovatív város Magyarországon. Ez távlati terv, de elkészítésében együtt fognak működni - ígérte a kormányfő."

És orbánnak beépíteni egy villamosszéket is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.