Jogerősen felmentették hétfőn Hiszékeny Dezső MSZP-s politikust a vesztegetés vádja alól. A Fidesz azonban úgy érzi: jobban tudja, ki a bűnös, mint a bíróság.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
pestibulvar.hu/2017/01/31/a-miniszterelnokseg-oriasi-hibat-vetett-nagy-bajba-kerulnek-ha-nem-szamolnak-el-220-millioval/
Van azonban egy tétel, ami semmiképp nem illik bele a képbe. Egyszerűen nem lehetséges, hogy ezt a pénzt valóban arra szánták, amire hivatkoznak. Hallottál már a Libertate nevű felvidéki szervezetről? Nem? Mi sem!

Pedig ez a szervezet a felvidéki magyarság identitásának erősítésére 220 millió forintot kap a magyar adófizetők pénzéből, csakhogy sem az Országos Bírói Hivatalnál, sem a szlovákiai jegyzékben nincs ilyen nevű civil formáció – írja a Napi.hu.

Hiába kerestük, a Google-ban sem találtunk róla semmit. Ez viszont egészen nagy para, ugyanis egy láthatatlan, be sem jegyzett szervezet mégis miként harcol ki a Miniszterelnökségtől 220 milliót? Keressük a válaszokat, és ha bármi újat tudunk, jelentkezünk.

Erről miért nem nyilatkozik a Fidesz ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/12/10/polt-peter-kurvara-elegedett-magaval/
Az ország, ahol Polt Péter a legfőbb ügyész. És miért halálra ítélt ország az, ahol ezt a trágyakupacot a rezsim örök életére a székében akarja tartani:
-ESZOSZ­ ügy: 2014 végén – egy több mint 5 milliárd forintos projekt keretében – 2,9 milliárd
forint vissza nem térítendő támogatás érkezett az Európai Uniótól közel 3 000 hátrányos
helyzetű állástalan foglalkoztatására, a három hátrányos helyzetű (Hajdú ­Bihar, Jász­Nagykun Szolnok és Szabolcs­ Szatmár­ Bereg) megyében.
-MET­ügy: Hűtlen kezelés és csalás miatt az MVM Partner (MVMP) gázüzletei .A két cég összejátszott azért, hogy a kormányközeli MET a piaci ár felett adhassa el saját gázát.
-QUAESTOR ­ügy: a százmilliárdos nagyságrendű kárt okozó brókerbotrány.
-MNB ­alapítványok ügye.
-Portik Tamás Rogánra nézve terhelő vallomása.
-Rogán és társai belvárosi ingatlanügyei.
-A kopasz ­gate nem bűncselekmény.
Futottak még nem időrendben: Pharaon­ ügy, bőnyi rendőrgyilkosság, Országos Roma
Önkormányzat, Habonyhoz köthető letelepedési kötvényes cégek, Kubatov Gábor és a Fidesz Vizoviczki László alvilági bűnözőhöz fűződő kapcsolata, és a sor végtelen. Azt hiszem, nem kell ehhez már semmit hozzáfűznöm. A Polt sötét lelkén száradó ügyek száma évről évre nő, a lista egyre súlyosabb, a büntetőeljárások politikai befolyásolásában kulcsszerepet játszó takonygerinc viszont a civil társadalom és az ellenzék kritikáit még soha nem bírta (meggyőzően) cáfolni. Nehéz is lenne neki. Ameddig ő marad, a maffia marad. Addig az ország, a nemzet, a többség magára vethet.
és így tovább. и так далее...
nyanya001
A Fazekas Flóriánnal mi a helyzet ?
Rég az ügyészségnek kellene vizsgálni !
quadrocopter
Remélem Polt is infarktust kap, oda a 98 %-os váderedményesség!
quadrocopter
Az nem háborítja fel az érzékeny lelkű szarzáskokat, hogy egy sunyi Trógán ellen egyszerűen semmilyen eljárást nem lehet indítani, mert már a feljelentést író tollat lefogják?
evacica
@nyanya001: Na van még egy pár fideszes nagyágyú akinek tényleg a bíróságon kéne az ügyeinek lenni! Rogán, Tiborcz, Mészáros, Vajna, stb., lehetne sorolni! Persze a szeretett vezérnek is lenne mit mesélnie!
coni
A közvetlenül a választások előttre időzített feljelentések akkor is megteszik a hatásukat ha utólag kiderül, hogy csak rágalom volt, és a Bíróság a vonatkozó törvények szerint felmenti a megrágalmazottat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.