Széles Gábor, az ismert milliárdos kormány-sajtómágnás ismét nagyot ment a Facebookon. Szerinte a mai Orbán-Putyin találkozó Oroszországnak (!) akkora lehetőségeket nyithat meg, mint anno Szentpétervár felépítése volt. 

Azt is hozzátette, Putyin egyszer olyan lesz az oroszoknak, mint Nagy Péter cár volt.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hiába no a fő-birka nem csak a csillagászatban tud nagyokat mondani! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
hiába no a fő-birka nem csak a csillagászatban tud nagyokat mondani! =))
cs.n.
A hozzászólások se gyengék alatta. :)
verőce21
Nagyon remélem, Orbán is olyan lesz!

Már többször felvetettem én is egy új főváros építését valahol a Csepel-sziget déli csúcsánál, Székespentele névvel. (Ötödik fővárosa lenne Magyarországnak, a régi Dunapentele közelében.) Erre Orbán/Fidesz is képes lenne.
Elege van már a Budapestieknek hogy mindenféle küldöttségek, maratonifutások, tüntető felvonulások, stb. miatt kaotikusan lebénítják az egész város forgalmát. Nem beszélve egy hosszú évekig tartó olimpiai építkezésről, ami miatt az egész város évekig romokban állna.

Ha ekkora fejlesztésbe, toronyház(ak)ba, hidakba, bérlakásépítésekbe akarunk kezdeni, annyi befektetéssel felépíthetünk egy új fővárost. (1700 mrd Ft) Enyhítene a budapesti zsúfoltságon, forgalmi dugókon, hidak túlterheltségén, mert egy csomó intézmény elkerülne a városból. Budapest pedig olyan egymilliós, nyugdíjasok lakta fürdő- és üdülővárossá ill. szolgáltató központtá válna.

Az új fővárosban kezdetben elegendő lenne 18-20 minisztériumi épület megépítése zöldmezős beruházásban, a szolgáltató cégek, piacok, éttermek, fodrászok, műkörmösök rohannak majd utánuk. A bérlakások, ill. lakótelepek építése is sokkal könnyebben felhúzható ott, mint Dél-Budán. (Talajmechanikai szp.-ból is megfelelő, ott még nem löszös a partfal, csak lejjebb a Duna mentén. Legfeljebb csupa kétemeletes épületeket építenénk, mint Bécsben van, azonos párkánymagassággal.)
A küldöttségeket is ott fogadni, könnyebben elérhető a reptérről az M0-on, mint a fővárosi forgalom megbénításával. Budapestieknek már túl sokba kerülnek ezek a lezárások.
A Parlament, Köztársasági elnök és Alkotmánybíróság maradna B.pesten, az Egyházi Központ Esztergomban, a Kormány és intézményei, az MNB, Legfelsőbb Bíróság az új Fővárosba költöznének.
Orbán ezt igazán megcselekedhetné, a valódi munkahelyek létrejötte érdekében is. :)
quadrocopter
Ja, mert hogy Nagy Péter 51 éves korában elhunyt!
Cefi
Nagy Péter cár mindenben ellentéte volt putyinnak és a pincsiének. Mielőtt valaki egetverő faszságokat írogat vagy mond, legalább olvasson előtte, hugy tudja, mi a faszról próbál hadoválni.
Cefi
@verőce21: Kezeltesd magad. De ne ott ahol a gazdádat, mert az eléggé sikertelen.
nemfideszes
Ezek beledöglenének abba, ha nem nyalhatnák valakinek a seggét!
egyvandor
Szélesre nem ha a gravitáció. Mát több céget is tönkre vágott de még mindig számíthat a nemzethy tőke felvirágoztatása szánt pénzek lenyúlására.
volvós
Ekkora víztoronyfejü barom is csak a fidesz soraiban terem...
nyanya001
Cárnak születni kell, Orbán csak egy korrupt tolvaj
és az is marad körbevéve ilyen idióta seggnyalókkal !
papa.49
A putyin is csak egy zsarnok, jó az a kép ahol hitler bajusszal ábrázolják, remélem a vége is hasonlítani fog a hitlerére!!!
Fradigege
Ezt az ufók mondták neki. Higgyjük el neki.
-Jól van Gabi bácsi. Úgy lesz, Gabi bácsi. Tudjuk Gabi bácsi. Itt ez a fehér zubbony. Felpróbáljuk Gabi bácsi?
Cefi
@Fradigege: Huzogatod az oroszlán bajszát. Bermérgesedik, oszt' maj' kikapcsujja a gravitácijót!
verőce21
@Cefi: (18:14) De gondolom, Fletóéknak a Nyugati közelében tervezett kormányzati negyedéhez, két kézzel szavaztál ! :)
Cefi
@verőce21: Milyen agyatlan egybites fideszprogram fut benned? Az olyan gondolkodásképtelen senkik, mint te csak szajkózzátok az istoba sablonjaitokat. Attól, hogy utálom a paraszt gazdádat, miből következik, hogy gyurcsányista vagyok? És ki a faszom az a gyurcsány, hogy úgy féltek tőle, mint a patástól? Undorodom az olyan ostoba emberektől mint te. Fingod sincs, hogy mi módon működik egy ország gazdasága, hatalmi és végrehajtó ágazata. Nem tudjátok és érzitek át, mi a társadalom, a pénzügyi és bankrendszer. A fajtáddal nem lehet vitázni, az hogy bármit is felfogjál ezekből, arra pont annyi esély van, mint a trójai falónak győzelemre az epsoni derbyn. De nektek valaki azt mondta, imádjátok a bálványotokat. Azt, aki a világ legnagyobb tolvaja, aki ellopja a fizetésem egyharmadát. Addig nem fogod ezeket megérteni, amíg nem kerülsz kórházba, nem futsz neki az ötödik osztálynak, hátha meg lesz a nyolc általánosod. Esetleg nézz körül nyugat-európában. Aki úgy beszél mint te, aki úgy fél egy gyurcsánytól mint te, aki egy ilyen rezsimet támogat mint te, az a nemzet testén élősködő féreg, egy igazi hazaáruló.
Eladott Ország
"Belátom, nem könnyű überelni táváris Putyin sötét diktátor mindent felforgató budapesti
látogatását. Különös tekintettel a városlakók – e nagyszerű eseményben gyökerező –
csúcsrajárott egész napos szívatására, Juhász Péterék félig ellehetetlenített tiltakozására,
Vlagyimirovics és Viktorovics egymást körbeszopkodó, rendkívül rossz érzéseket ébresztő,
szürreális és gyomorforgató bratyizására. Igen, figyelemmel kísértem a sajtótájékoztatót, ám a méla undoron és a megvetésen kívül semmi mást nem ébresztett bennem őexcellenciája (by Putyin) Orbán Viktor legújabb Európa ­ellenes ezúttal viszonylag visszafogott fröcsögése, és meleg szarig benyaló, megalázkodó, szívélyeskedélyes hajlongása az orosz zsarnok előtt. A lényeg, hogy az ellenséges Nyugat­Európa okozta nehézségek ellenére virágoznak, gyümölcsöznek, fejlődnek a magyar­ orosz kapcsolatok, és köszönjük és öröm és boldogság és éljünk. Ja, és ha már ilyen szépen összegyűltek, hazudtak egy öblöset az elvtársak. Szemrebbenés nélkül. Egymásra licitálva. Úgyhogy nincs erről több mondanivalóm, bár a hóciepellőm van tele azzal, hogy az Orbán nevű a magyar emberek nevében mondott hálát neki, hogy méltóztatott meglátogatni minket. Mert a legnagyobb erény, ha az ember tudja, hol a helye. Ja, aha."
verőce21
@Cefi: (07:21) Menjél ki még néhány tüntetésre, hátha jól pofánb@sz ismét egy rendőr.
Vagy idd le magad egy romkocsmában, az legalább meglátszik még rajtad. :)
Cefi
@verőce21: Erről beszéltem. Az ezredét sem érted a téged körülvevő igazi világnak. Csicskának születtél, úgy is halsz meg. Szánalmas. Ha lehet ne válaszolj.
verőce21
@Cefi: (09:15) Tévedsz! Én egy tehetséges vállalkozónak születtem! :)
aremy
@volvós: hogy ez a víztorony forma nem fagyott el vagy szét..
not me
széles arcú gábor megígért valamit, valami magyar csodát (a kozmoszból ingyen áram, vagy mi - az ingyen áramon gazdagodott volna meg Magyarország :), de mégsem lett belőle semmi (nem véletlenül).
széles arcú gábor (milyen beteg már egy olyan ország, ahol az ilyenek, ilyen mentalitással érvényesülni tudnak?) mond dolgokat, ami az alkalmazottain kívül (félnek a kirúgástól) senkit nem érdekelnek.

Mongyá még valamit széles arcú gábor, fogadunk, hogy nem érdekel?
glorianna
Nyilván. Kb. akkor, amikor Széles kikapcsolja a gravitációt.
papa.49
@not me: Az ,,ingyen energiás csoda,, bizonytalan időre ELMARADT)))))))))))))
Clavigo
Kész csoda ,,hogy a békemenetes főkretének még nem szólaltak meg...Pataki dalolhatott volna ...
Maxipocak
@bakcsubakka: Ne tedd!(Utolsó mondatod.) Megtették már helyetted a fideszfanok. Bármit elhisznek amit vektorék mondanak, és ők aztán még vallási szintre is emelik.
evacica
Hát ilyen az mikor valakinek a pénz veszi el a józan eszét! Erre szép példa Széles. Én nem hiszem el, hogy egy tanult ember ennyi hülyeséget tud összehordani. Ennek az embernek tényleg valami baja van nyaktól fel fele.
bakegya
Ilyen széles sávban hülyének lenni már érdem!-nyálgép.
Veleda
Persze, lehet Putyint Péter cárhoz hasonlítani ami a vagyoni helyzeteket illeti. Putyin a szentpétervári alvilág prominens tagja, kitudja mennyi vagyont harácsolt össze.
Ami Szélest illeti esze annyi, amennyi látszik. De az a megdöbbentő, hogy ezt a marhaságot, amit a facén beír, 158 ember tetszikkel jutalmazza.
papa.49
@CsipkeRózsa: Főként nagyon hülye)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.