Fekete-Győr András, a nemrég megalakult Momentum Mozgalom elnöke a Hír TV-nek azt mondta, 2014-ben nagyon sok párt lépett egymásra, mégsem tudták leváltani Orbán Viktort és kormányát. Juhász Péter korábban arról beszélt, hogy közös választási listát, jelölteket és miniszterelnök-jelöltet tervez 2018-ra az LMP-vel, a Párbeszéddel, a Momentummal és a Magyar Kétfarkú Kutya Párttal.

 „A Momentum nem foglalkozik más pártoknak az ügyes-bajos dolgaival. A Momentum azzal foglalkozik, hogy az embereket összefogja, és az embereknek egy élhető, sikeres Magyarország jövőképét biztosítsa. Mi nem azért jöttünk létre, hogy rögtön más pártokkal szövetségekre lépjünk. Mi az emberekkel fogunk szövetkezni, ezért járjuk az országot, ezért kezdeményeztünk népszavazást, és ezért indítottuk el a legújabb kampányunkat”

– reagált Fekete-Győr.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Amilyen szimpatikusak voltak legeloszor, a teljesen megnott orca bizony nem tesz jot a part arculatanak.
Jo kis ellentmondas,: nem szovetkezik a partokkal, mert ok a neppel szovetkezik...
Kis hulye,... Szerinte a nep az egy elvont fogalom? Ezek szerint ha osszeakad egy DK-s szimpatizanssal, mint a nep gyermekevel, akkor azonnal el fog tole fordulni, mert eddig a dK-val szimpatizalt?
Mit gondolnak ezek a nyikhajok, elojonnek a semmibol, es rogton sajat rajongotaboruknak kell lenni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Ők is a "zemberekkel" fognak tárgyalni, járják az országot.
Mi lesz, ha összetalálkoznak a másik "országjáróval", Botkával? Köszönnek egymásnak/(vagy köpnek egyet?), és elindulnak "népies irányba"??? (Móricz után szabadon!)
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/03/07/kedves-momentum-menjetek-a-fenebe/
A Momentum is úgy döntött, hogy megmondják a tutit. „Nincs szolidaritás a jobboldalon, nincs pozitív nemzetkép a baloldalon”. Ami egyébként egy komoly lózung legfeljebb. Ha ugyanis a jobboldali fórumokat nézem, akkor van jele a szolidaritásnak. Még akkor is, ha ez esetleg csak az együttüvöltés kórusát jelenti. A kijelentése ezen része legfeljebb a jobboldal elutasítására jó. A baloldal nemzetképének pozitivizmusa pedig bőven szubjektív. Nincs abszolút értelemben leírható „nemzetkép”. Még akkor sem, ha vannak kiváló festményeink a magyarok különböző cselekedetiről. Az, hogy egy adott jövőkép kinek a számára pozitív, vagy negatív, az erősen nézőpont kérdése. Van, akinek egy szocialisztikus nemzetkép pozitív, és lesz, akinek nem. Ahogy van biztos olyan is, akinek az etnikai alapon kinevezettek nemzetének a képe pozitív. A Momentum tehát beszól a baloldalnak is, és azt is elutasítja. Márpedig a társadalom nagy része ilyen, vagy olyan „oldali”. akkor is, ha nem megy el szavazni. A Momentum tehát egy mozdulattal, amikor mozgalom gyanánt pártnak tekinteti magát, ugyanekkor a társadalom nagy részét is elutasítja. Ilyet is ismer a történelem. Az anarchista pártok egy része olykor a törvényhozásba is bekerül. De igen ritkán válnak kormányzati tényezővé. Mert az országoknak másnap is ki kell nyitni. Igaz, ahhoz mégiscsak kellene valami program. Ahhoz az nagyon kevés, hogy valamiért olykor aláírásokat gyűjtenek. Lehetőleg eltitkolva az adatbázisépítés valós célját. Ebben a felállásban, mert az aláírásgyűjtés előtt nem tisztázták mindenki előtt, a kérdésbe is beletéve, a valós célokat, elmehetnek a fenébe!
karma1
Amilyen szimpatikusak voltak legeloszor, a teljesen megnott orca bizony nem tesz jot a part arculatanak.
Jo kis ellentmondas,: nem szovetkezik a partokkal, mert ok a neppel szovetkezik...
Kis hulye,... Szerinte a nep az egy elvont fogalom? Ezek szerint ha osszeakad egy DK-s szimpatizanssal, mint a nep gyermekevel, akkor azonnal el fog tole fordulni, mert eddig a dK-val szimpatizalt?
Mit gondolnak ezek a nyikhajok, elojonnek a semmibol, es rogton sajat rajongotaboruknak kell lenni?
dr. prédikátor
Majd pont a 150 fős tagsággal rendelkező momentán fogja leváltani a viktor szopkint!!!
eugen4402
Egy hangzatos bejelentéstől még nem válik párttá egy álmodozó asztaltársaság sem... A Momentum se párt, soha nem is lesz belőlük párt, legfeljebb magukat kormányozzák majd Momentum-országban, és megszállott módjára kampányolnak a Szülészetek újszülött-osztályain, mivel ott a pólyákban találnak leendő tagokat, akiknek nincs előélete...
Yoda69
@karma1: Ismet nalad a pont.
Szerintem a fideSS penzeli a momentumot, hogy tovabb aprozza az ellenzeket.
Ha valakinek van egy kis sutnivaloja, az felfogja hogy csakis egy szeleskoru osszefogas tudja levaltani orbant es bandajat. Ha mindenki mindenkitol elzarkozik ilyen olyan uruggyel, akkor orban karosszekbol figyelheti a 18-as valasztast es meg csak azt se kell mondania hogy folytatjuk.
Béla333
A Momentum szerintem cca egy év múlva másként fogja nézni a világot! Ha nem lesz meredek emelkedés a pártjuk támogatottságában, szerintem nyitottak lesznek egy olyan ellenzéki együttműködésre, mint amit éppen most (is) vízionált Juhász: az LMP-vel, a Párbeszéddel, az Együttel és a Kétfarkú Kutya Párttal.
Az MSZP és a DK majd megküzd egymással, az egy külön történet szerintem!
Ha meg nem lesz hajlandó egy év múlva, akkor meg majd 2018 után!
Jozefina
"Mi nem azért jöttünk létre, hogy rögtön más pártokkal szövetségekre lépjünk. Mi az emberekkel fogunk szövetkezni, ezért járjuk az országot, ezért kezdeményeztünk népszavazást,"

Ugyanolyan hülye duma , mint orbáné. Le se tagadhatják, hogy nem orbán kegyencei!!! Kipukkadnak, mint egy lufi. Akiben nincs egy szikrányi kompromisszum készség és nem képes másokkal egyeztetésre, párbeszédre, az nem életképes politikus.
Klubtag
Jujj, de jó - tudok egy pár ragyogó turista utat. Vagy esetleg Moldova után szabadon elmehettek az általa bejárt országrészekbe, ha a magyar valóságra lennétek kíváncsiak.
Azért az - mint zembert - érdekelne, hogy mi a túróra akartok velem szövetkezni. Vagy ez is titkosítva van, mint ebben szerencsétlen honban annyi más. Ez így nem fog menni fiúk.
De hát tisztában vagyunk Ti is meg Mi is (zemberek), hogy mi a megbízatásotok. A többi meg rózsaszín tehénszellentés...
Donáld Tramp
Ezeknek is, a többivel együtt az 1% a cél. Ingyen élni négy évig. Programot még senkitől se hallottam... Röhej.. :P
Szókrakész
Ti azért jöttetek létre, hogy ingyen, sok kamu dumával jól élhessetek.
Szókrakész
@Donáld Tramp: Most olvaslak.
Pont erre gondoltam én is.
Egy újabb megélhetési brigád.
Semmi más.
Szókrakész
Tiszta Gyurcsány stílus.
Csak ők tudják megváltani a világot, egy kézzel felemelni az országot, aranyárra felvinni a forintot, létrehozni az Utópiát.
Ahol mindenki több száz évig él, nem kell dolgozni, nem lesznek tolvajok, bűnözők, hazugok.
Még politikusban sem, pedig azt már nagyon über, über nehéz megvalósítani.
Nessy
Kiveszett a realitás érzés a fiatalokból? Tudom, hogy régi sláger, de ma is időszerű: "Egyedűl nem megy...!" Ha eddig hárman húztak hat fele, akkor most már n számú párt fog húzni 3n felé!
namihami
Ez a ""büszke dac"" is csak azt az érzést erősíti bennem, hogy egy a társaság is csak egy újabb Orbán-gyártmány, ami arra kell, hogy az ellenzék még tovább legyen faragva.
Akinek ellenvéleménye van, kérem, győzzön meg az ellenkezőjéről.
Választás és a néhány tíz-illetve esetleg százezer elvett voks után ezek is betagozódnak az indulási oldalba. Persze a járulékos stallumok kiséretében.
cs.n.
Megint ott tartunk, mint 4 éve. Tökmindegy, hova ikszelek a szavazólapon, marad Orbán örökös pártfőnök-miniszterelnök, Wartburgos Ragya örök belügyér, stb. Esetleg gazdasági téren várható változás, mikor a Misit leváltja a felcsúti bógármezsder, kis hazánk legnagyobb gazdasági zsenije. Ezt akarja minden ellenzéki párt, nagyon úgy tűnik. Ennyi erővel a Fidesz mellett kampányolhatnának.
JAJMÁR
Nem tudom mi a jobb. Fogalmam sincs, hogy lehet ebből a slamasztikából kievickélni, amibe jól belemászott az ország.
Csak remélem, hogy mások tudni vélik, ès eltalálják a helyes megoldást. Mert az lesz a jövőnk.
quadrocopter
Idehallatszik Orbán-gengszter nagy röhögése, már hűtik a pezsgőket a Lendvaiban!
karma1
@Yoda69: Tudod, soha nem bosszantott fel annyira semmi, mint amikor a gyerekemnek - aki pocsek evo volt kiskoraban - barmi uj kajat talaltam fel, az volt az elso szava, hogy "nem szeretem"!

Mindig megkerdeztem ilyenkor, hogy honnan a turobol tudod, hogy nem szereted a kajat, ha egyszer ki sem probaltad, meg sem kostoltad? Persze, ilyenkor mindig bevetettem mindent, hogy probalja ki az ujat, es ugy altalaban mindig en gyoztem, de elotte megvolt a vita.
Hogy meri a Momentum kerek perec kijelenteni, hogy nem mukodik egyutt senkivel, amikor nem is probalt egyuttmukodni veluk, lehetoseget sem adott arra, hogy valamire jussanak egyutt, mert hatha menetkozben tudnanak egymasnak ujat mondani, megkedvelni egymast?
Szerintem is a fidesz hozta letre oket, es pontosan azert, mert valahogy ki akartak szallni az egyre vallalhatatlanabb olimpiabol. Szerintem tulsagosan gyorsan vagtak ra, hogy "jo, akkor nem kell olimpia", me'g meg sem vartak a szavazatok osszeszamlalasat, nem hogy a nepszavazast;... Szegyen, ami otthon a penzkoltessel kapcsolatban tortenik, es ezt az emberek lenyelnek mindent, szo es kritika nelkul.
Ma reggel is az volt az elso ami szembetunt a Propin: Tegnap elojott egy cikk, hogy be akarnak vezetni a rendszeresen ujbol leteendo KRESZ vizsgat. Ez volt az elso hir. Ma reggel viszont azt olvastam, hogy minden 10 emberbol 4 akarja ezt bevezetni. AKkor most be fojak vezetni, mert 40 %-a az embereknek ezt akarja??? Megint a kisebbseg baromsagait eroltetik ra az emberekre? Es ezt az emberek lenyelik??? Megjegyzem ez a baromsag sehol a vilagban NEM mukodik, mi egy rendkivul demokratikus orszagban elunk, es a kulfoldi turistak annyi halalos balesetet okoznak a kozlekedesben, mint egen a csillag, megsem tudjuk meg azt sem elerni, hogy legalabb a turistaknak egy konnyu tesztet kelljen letennie az orszagba erkezesukkor;.
karma1
@Béla333: 15.01-re: 2018 utan a Momentumra mar csak a sajat vezetosege fog emlekezni... Mert "a mor megtette kotelesseget. a mor mehet" fog megtortenni: ha a fidesz marad uralmon, akkor orban betomi a szajat a Fekete-Gyorinek meg a tobbi hangoskodonak valami jo kis zsiros allassal, oszt jonapot. Ezt a kommunizmusban ellenorzott ellenzeknek hivtak, - orban pedig minden modellt a kommunista multjabol hozott, oszt jonapot./...
karma1
@Szókrakész: 17.52-re: A forintot NEM Gyurcsany dontotte be,... Te is tudod nagyon jol... Ezt most kar volt mondanod...
moiszikf
De qrva nagy lepedő lesz, a 2018-as szavazólap... "X" milliárdért lehet csináltatni a nagyobb urnákat, valamelyik haverral, újrahasznosított papírból.
Csizmás Kond
...így választás előtt minden párt csak jót akar, megmentőként tetszelegnek ...majd jön a következő ellenzék és ugyanezt kezdi elölről...
Eladott Ország
A momentum a fidesz Ifjú Gárda szervezete, oroszul: Молодая гвардия. Konzulens Goebbels Tóni, "Ki tud többet a Szovjtúnióról" tanulmányi felelőse. Felednivaló Timur és csapata.
Hellcat
Jól indult ez az egész de már egyre biztosabb vagyok benne, hogy ez az egész momentum buli csak arra kellet, hogy a fitymasz kihátrálhasson a zolimpia mögül úgy, hogy közben az ellenzéket szidhassa...meg egy röpepárt ami még jobban megosztja az ellenzékt...ezt csinálták 4 éve is.
Szókrakész
@moiszikf: Tuti könyvformátum.

Tartalomjegyzékkel:

Tartalom
1. fejezet Baloldali pártok
2. fejezet Jobboldali pártok
3. fejezet vegyes felvágott
4. fejezet Szeretnék parlamentbe jutni pártok
5. fejezet Az x behúzási lehetőségei, szabályai
6. fejezet Gyurcsány és pártja
nezelodo
@Szókrakész: Nem a forintot vitték fel aranyárra, hanem az Eurót, meg a svájci Frankot. Nem a Fletó, hanem a Dakota, nevezetesen a Kósa, és a Szíjártó hathatós közreműködésével döntötte be a forintot. Ezzel jelentős mértékben megjavították a pártkassza állapotát az eurós betétjeik átváltásakor. Ugyanakkor a lakáshitelesek tömegét tették tönkre, a végeredmény úgy három év múlva lesz látható, amikor az adósságkezelők már eladhatják a volt tulajok feje felül a lakásukat.
Szókrakész
Mindegyikőtök szövegértelmezési deficites?!?!?!

Uram Atyám!
Mit vétettem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.