Sajtótörténeti pillanatnak és jogi precedensnek jellemzi a Magyar Nemzet, hogy végrehajtást kezdeményeztet az Országgyűlés Gazdasági Bizottsága ellen, miután továbbra sem adta ki a parlamenti testü…Sajtótörténeti pillanatnak és jogi precedensnek jellemzi a Magyar Nemzet, hogy végrehajtást kezdeményeztet az Országgyűlés Gazdasági Bizottsága ellen, miután továbbra sem adta ki a parlamenti testület azokat a közérdekű adatokat, amire jogerős bírósági ítélet kötelezi. A Magyar Nemzet még tavaly indított pert a Gazdasági Bizottság ellen, miután a testület fideszes elnöke, Bánki Erik megtagadta a válaszadást a letelepedési kötvényeket forgalmazó közvetítő vállalkozásokkal kapcsolatos közérdekűadat-igénylésre. A Fővárosi Törvényszék ítélete január 19-én emelkedett jogerőre, vagyis a bizottságnak 15 napon belül, azaz február 3-ig kellett volna a közérdekű adatokat eljuttatnia a laphoz. Ez azonban a mai napig nem történt meg annak ellenére, hogy a Magyar Nemzetet képviselő Karsai ügyvédi...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Rogánnal mi van? Elhelikopterezett? Közel 1700 kötvényről van szó! Az egy vagyon! Kiváncsian várom, hogy ezért fognak-e előzetesbe, pórázon elvezetni valakit? És hány óra közmunkát kapnak majd?
RonaGyuri
az igazi Bánkit pórázon elvezetni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.