Végigbábozta Áder János beiktatási beszédét Szabó Tímea, a Párbeszéd képviselője egy bajszos marionettbábuval.

A bábot a beszéd alatt mindenki csendben nézte, nem állította le a produkciót a házelnök sem.

Kövér László megbüntetné az Áderarcú bábbal játszó képviselőnőt

A hvg.hu Kövér Lászlót arról kérdezte, szándékosan nem avatkozott-e be. Kövér azt a választ adta: hirtelen nem is tudja, hogy minősítse a képviselő viselkedését, de nem akarta az eseményt megzavarni a rendreutasításával.

Kövér szerint Szabó ezzel együtt megsértette az országgyűlés tekintélyét, ezért a tette nem marad következmények nélkül – de hogy mi legyen a büntetés, azon még gondolkozik.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Bayer Zsolt meg kap még egy vaskeresztet?! :(((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
GONDOLKODÁS NÉLKÜL téged kellett volna már seggbe rúgni.
colibri
Ez az idióta köteles csak büntetésben, meg fegyverkezésben tud gondolkozni? Röhögném, ha jól elítélné az Európai Bíróság és a sokszorosát kapná annak, amit a képviselők nyakába sózott!
quadrocopter
Sunyi paraszt! Ennek ismét Strasbourg-szaga van! Mert ennyire ökör vagy, te alkalmatlan f@sz!
SystemError
Ennek bőrtünőrnek kellett volna mennie...:)
papa.49
Miért nem kérdezte meg minek hívják a babát???
Mert egy sült paraszt!!!
DR Eric CARTMEN
Csak ismételni tudom magam :Kövér modorával , a lapaj paraszt kinézetével, a világ legszalonképtelenebb parlamenti elnöke. egy sárgarézkampóval a kézében subában,egy birkanyájat legeltetve a Hortobágy legszebb idegen forgalmi látványossága lenne. A stílusa megjelenése erre teszi alkalmassá, de csak erre. Jelleme az arcáról leolvasható.Orbán azzá vált, ami, Kövér viszont eleve ilyennek született, komcsi család komcsi gyereke. Az az ország szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen alak házelnök lehet, de egyáltalán beteheti a lábát az ország házába.
papa.49
Nádfedeles rá volt írva, hogy kÁder jankó???
Ha nem, hess a picsába)))))))))))))))
Cicamama55
Bayer Zsolt meg kap még egy vaskeresztet?! :(((
Eriksson
Akik nem tudnak kellő komolysággal, visszafogottan viselkedni az ország házában, azok nem is valók oda. Az ilyeneket örökre kitiltanám.
Ó-buda
@Cicamama55: a nyakába... 2 tonnásat
Ó-buda
@Eriksson: komolyan és "visszafogottan" lopják szét az országot
Eriksson
@Ó-buda: A kettőnek semmi köze egymáshoz. Egyébként is itt nemcsak Anti, mindenki lop aki csak teheti.
Az elvtársnőnek bezzeg jól jön a fizetés a lopós kormánytól, de rendes viselkedésre már nem fussa.
vonotok
Laci ! Azt bűtesd meg aki világra hozott. No látod , ez volt a BŰN !!!
Lackó50
Ez a kis bajuszos ha tehetné, már a koncentrációs táborokat is bevezetné ebbe az országba. Csak büntethessen. A saját anyját is bezáratná, mert neki most adtak egy picike hatalmat.
Qqberci
Hát még ha egy kotont is húzott volna rá...
egyvandor
A fijjuk köztük kövér számára most hogy pozícióban érzik magukat lett fontos a visszafogottság.
Azelőtt minden eszközt megengedtek maguknak. kövér egy selejtes börtönőr azok között is a legalja.
Cicamama55
@Ó-buda: @bakcsubakka: Az emberek nem felejtenek, előbb vagy utóbb biztosan megbűnhődik az összes trógerságáért!
Cicamama55
@Cicamama55: Én törvényes útra gondolok!!
micfild
@DR Eric CARTMEN: Felháboritó ahogy te a kövért egy juhászhoz hasonlitod
A juhászok szorgalmas emberek
nem pedig élősködő senkiházi férgek.
micfild
@Eriksson: kezdhetjük is a kitiltást. orbánon és kövéren. de viheti az összes többit a gci magával.
justhpeter
Szabó Tímeát nem megbüntetni, hanem kitüntetni kell."Megsértette az országgyűlés tekintélyét". Vagyis lehetetlen dolgot is véghez vitt. Nem létező dolgot sértett meg.
Mert azért Kövér házmesternek is tudnia kell, még az állatkertnek is nagyobb a tekintélye, mint az ő "házának" Természetesen joggal.
Cicamama55
@micfild: Azért az igazsághoz tartozik, hogy Kövér Lászlót még soha nem hallhattuk korrupciós ügybe keveredni, s ezzel kilóg egy-két társával együtt a Fideszből...
Ludmilla
kövér cak a büntetést ismeri,élje ki magát,mert a világ változik,eljön az idő,anikor őket büntetik..
papa.49
@Cicamama55: Pontosabban csak még nem derült ki, ha megvakarnák rendesen ott is lenne mit büntetni!!!
Cicamama55
@papa.49:Én nem gondolom. Sajnos ma már vakargatni sem kell sehol, kilóg minden "illetékes elvtársnál" a lóláb! A látszatra sem adnak, mert nem érdekli őket a mi véleményünk! Az ilyen témában sem ártana egy nemzeti konzultációt elindítani,
papa.49
@Cicamama55: Amit biztosan tudok az a testvére nyomdaipari cégének a felvirágzása, és belépése a tankönyv gyártásba...
Na az is megérne egy misét!!!
Eriksson
Kíváncsi lennék, hogy a Kneszetben ilyesmi előfordulhatna-e.
Cicamama55
@papa.49: Nem hallottam arról, hogy bárki kikezdte volna a házelnököt e miatt.
papa.49
@Cicamama55: Mostanában nem de az első kormányzásuk alatt igen...
Cicamama55
@papa.49: Akkor még, én CSAK dolgoztam éjjel-nappal! Abból állt a politikai érdeklődésem, hogy szidtam őket-mindet!-fennhangon idehaza!!
Eladott Ország
nepszava.com/2013/12/magyarorszag/kover-a-pszichopata-kommunista-gennygoc.html
Kövér, a pszichopata kommunista gennygóc. Budapest – Mégiscsak igaza volt Kövér Lászlónak, amikor azt mondta, hogy kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. Erre legjobb példa ő maga. Kövér egy civilizált országban nem léphetné át az elmeosztály küszöbét. Bármelyik szakember megmondja, hogy Kövér egy pszichopata szociopata, aki közveszélyes orvosi eset, pszichológiai alkalmassági vizsgán megbukna, egy daru kezelésére is alkalmatlan lenne. Ez az elmebeteg rászabadult az Országgyűlésre, katonaságot alapított a törvény házába, bünteti az ellenzéki megnyilvánulásokat. Ha van gennyes seb ennek az országnak a testén, azt Kövér Lászlónak hívják.
Eladott Ország
"Van egy Kövér László nevű ember, aki soha nem tudott és soha nem is fog tudni kivergődni a lánctalpas tahóság öröklött sötétségéből. Ezt mondja ő a szájával. Az a benyomásom, hogy Kövér (sajnos nem egyedül) beleragadt valami középkori trágyahalomba és képtelen
onnan szabadulni. Ő még ott tart, hogy az a rendes férfiember, aki kicsit büdös, nagyon bunkó, az orra alatt burjánzó szőrt a felső részen takony, míg alulról pörköltszaft fedi és öblöseket böfög, ha elégedett a táppal. Ezzel szemben a nő – és az rendkívül fontos, hogy
szabad szemmel is megállapítható legyen, ki nőnemű – kétnaponta szül egy gyereket (esetleg unokát) a sparhelt előtt, két szülés között pedig sikkesen visong, mert egeret látott. A nő a világrahozott dedet tíz évig szoptatja, szigorúan elsötétített, lehetőleg bedeszkázott
ablakú szobában, majd pedig a munkából megfáradtan hazatérő ura elé teszi a csülköspacalt sóban főtt krumplival és elégedetten nézi, ahogy embere egy alumíniumkanál segítségével a szőr mögé lapátolja a főztöt. Ezzel szemben az van, hogy betört a huszonegyedik század és egy csomó minden megváltozott. Például a nők rájöttek arra, hogy ők is képesek bizonyos dolgokra, bár az állva pisilés jelenleg is kivételt képez ezen tudáshalmaz alól. Pontosabban nem képez kivételt, mert fizikailag egy nő is képes állva pisilni, csak nem annyira praktikus, mert lehuggyantja a lába szárát. Ezen túlmenően azonban egy nő is lehet matematikus, sakk nagymester, agysebész, kéményseprő, ipari alpinista, targoncavezető, gyárigazgató, kamionsofőr. Ráadásul úgy lehet mindez, hogy közben nem veszíti el a nőiességét. A férfiak ma már nem onnan ismerszenek meg, hogy hónaljszőrben­ és szagban erősek, mert divatba jött a mosakodás, borotválkozás, kozmetikushoz és manikűröshöz sem ciki járni és férfi is lehet óvodapedagógus, vagy bármi, ami lenni szeretne."
papa.49
@Eladott Ország: Sok mindenben igazad van de volt egy barátnőm aki úgy pisilt állva, hogy egyetlen csepp nem ment a lábára, egy igazi csepeli csaj...
papa.49
@Cicamama55: Akkor még én is dolgoztam, de azért a politikával is foglalkoztam, igaz már nem annyira mint '90 előtt...
Eladott Ország
@papa.49: Kövér aki beleragadt valami középkori trágyahalomba, miatt írtam a nők állva pisilését. Nyilvánvalóan állva is lehet cseppmentesen pisilni nőknek.
Maxipocak
Bajban van laca mert, azért mégsem büntizheti meg mert harisnyában felállt a székre. Tábla a közelében sem volt és molinó sem. Azért meg végképp nem, hogy "készségfejlesztő gyakorlatként" ismerkedett a Marionett-bábú kezelésének rejtelmeivel. Ennyi erővel jojózhatott is volna. Szóval, kövér elvtárs qrvára tanácstalan. Ott egye meg a rosseb! :)))
Maxipocak
@Pálinkafőző Rézüst: A kis huncut... :)
Pálinkafőző Rézüst
@Maxipocak: szeretné a bajszát bemaszatolni... :)))) És nem spenóttal... :)))
Lepényleső
Miért nem kér tanácsot ilyen esetben Zsolt harcostársától?
papa.49
@mariaberta: Büntethetné a répáját is, azzal egykorú!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.