Az orosz autokrata kicsikart egy konkrét időpontot a magyar kollégából. Orbán nyert néhány hónap haladékot, de nem tudta a választás utánra tolni Paks II építését. Ez a választási esélyeit is tönkreteheti. Vagy kockáztatja Putyin bosszúját.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: elnyomott
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Hát pávatánccal vazze...Abban nagy gyakorlatod van..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Paks II is növeli az ellenzék esélyét, de attól tartok ez sem segít rajtuk.
karma1
@justhpeter: @RonaGyuri: @elnyomott: Es meg mindig nem latom az ellenzeket, amint a paks2 megepitese elleni tuntetesre hivja az embereket... mindenki kussol az ellenzekben...
Mar lassan azt kell gondolnom, hogy a nagy magyar homokozoban a gyerekek marakodnak, aztan jott a csosz, es az osszes marakodot megregulazta, igy azok most - barmelyik oldalon is allnak a vitaban - csak surun kussolni mernek,,,

Lehet, hogy az kellene a kenyelmes magyaroknak is, amit itt egy jopofa reklamban lattam: kozepkoru hazaspar ul a vacsoraasztalnal, es a ferj felelossegre vonja a feleseget, hogy miert nincsenek a gyerekek is az asztalnal, vacsoraidoben?
Mire a mama sejtelmesen mosolyog egyet, es a kezebe veszi a wireless modemet, kihuzza az arambol, es a gyerekek 3 kulonbozo szobabol, duhosen kovalyognak elo - mert nem tudnak tovabb internetezni... (valamelyik olcso internetszolgaltato reklamja volt meg regebben)

Mint ahogy az internet megbabralasaval egyszer mar sikerult szazezreket az utcara csalni...
Hat legyen is vege a pavatancnak, - a nagykozonseg meg akar mar vegre pihenni
Pálinkafőző Rézüst
Hát pávatánccal vazze...Abban nagy gyakorlatod van..
karma1
Hat nem vagyok kepes sajnalni orbant - ahogy a tenyeket a megfigyelo (ujsagiro?) osszeillesztgette, akar valoban igy is lehet, de mindenkeppen kell lennie egy komoly magyarazatnak arra, hogy miert ment Ma.o.-ra ez a gonosz patkany. Van hivatalos verzio, persze, de inkabb a blogolonak adok igazat.
Ezt mondogatjuk ezen az oldalon (is) jo sokan - legalabbis tulnyomo resze a kommenteloknek - hogy egyszer meglesz az eredmenye az orokos ketszinusegnek, pavatancnak, a "felfele nyalok, lefele taposok" politikanak, es nem lehet mindig kosalalakkal, nemethszilikkel, testuket is beveto havasibercikkel, szep hajasbaba kovacszoltanokkal kivedeni a gaz kulvilagot.
Egyszer mindenkinek vallalnia kell a felelosseget a tetteiert: bar otthon minden fontos dontes alol kihuzza magat, semmilyen salata-torvenyen nincs rajta az o alairasa, de speciel Paks2 eseteben ez nincs igy, mert azon az edeskettesben eltoltott decemberi esten AZT a szerzodest csak putyin es orban irta ala...
Es akkor meg nagyon oruljon orban, ha megussza elve az egesz eddigi bulijat, es nem kell egy kivegzoosztaggal szembeneznie (nezniuk) mint ahogy ceausescueknak kellett... Ok is az utolso pillanatig azt hittek, hogy mindent megusznak.
orban is azt hiszi... Hat nem...
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Atyavilag! Hogy Te miket talalsz??? Jot rohogtem rajta!...:o))))
Clavigo
Mi a gond... ?? Csak nem "" fogazott " az üzletkötés alatt ??
papa.49
Nem látni az igazi támadási felületet, a Gyurcsány is nagyon hallgat a ,,dokumentumokról,, ez lehet taktika is de nem biztos !!!
A csutigörény most ért el oda, hogy úgy érzi mindkét végén meggyújtották a farkát, de ez így jó, amilyen ,,hatalmas kvalitással,, bír így könnyebben hibázik !!!
Eladott Ország
Ha én jól látom innen, akkor a vezérnek sikerült egy igen kínos helyzetbe navigálnia önmagát. Egyrészről ott lehet az Unió és bizony nem egy ország vezetőjének teli van a hócipője szabadságharcos Viktor ténykedésével. Ehhez jön a legokosabb Lajos széfjében elvermelt adatkupac. A másik oldalon viszont ott van Oroszország anyácska a maga elvárásaival. Praktikusan: innen jól kijönni már nem nagyon lehet. A pávatáncos mozgástere oly mértékben beszűkülhetett, hogy nincsen egyetlen talpalatnyi hely sem, ahová tolathatna. A virágnyelven megfogalmazott feltevések után egy fiktív, de érthető példa: ha esetleg kiderül – megfelelő bizonyítékokkal alátámasztva – hogy országunk puritán és egyben önfeláldozó vezére saját és családtagjai nevén titkos számlákon igen sok pénzt halmozott fel, netán a szomszéd mangalicaszerelő elképesztő vagyona végén is ő ücsörög és még az is kiderülne, hogy Putyinnal megállapodott, hogy a kezére játssza az országot, miközben szétveri az Uniót és ezen ráadásul igen jól is keres, akkor itt rohadtul nagy botrány lesz. De ez csak szemléltető példa, nem a valóság.
papa.49
@Eladott Ország: Ha ezt lépi meg akkor abból háború lesz !!!
CsipkeRózsa
Egy ilyen nagy költségű megvalósításba Orbán nem kezdhetne bele a választások előtt, nem lehet biztos abban, hogy ő alakíthat kormányt.
Persze, eleve kezdhetett volna az elhatározás elején egy "konzultációt" az emberekkel.
Nessy
Orbán pávatáncol, de mi fizetjük a zenét! Szakadjon rá az ég!
Eladott Ország
@papa.49: De ezek a szarházi fideszesek már semmitől nem félnek! Sőt cinikusan a pofánkba röhögnek! Az aljasságuk már határtalan. Attól tartok, hogy ezeket demokratikus úton már nem lehet leváltani.
Eladott Ország
@Horizont: Sajnos az MSZP sem volt különb, amikor hatalmon volt.
papa.49
@Eladott Ország: Ezek nem félnek itt csak egy átfogó összehangolt akció kellene ami úgy Istenesen megrázná a fát a tetvek alatt, hogy hullanának róla mint ősszel a legyek, csak egy baj van nincs senki aki összetudná fogni a fütyiszen kívülre eső erőket!!!
papa.49
@Mirabilis: A csutigörény most eltáncolja a páva haláltáncát, mert a muszka nem ad pénzt a két szép szemére /hogy a holló mondja neki csecse bogyó/ viszont a suska csak az Uniótól folyik még valameddig aztán ENDE !!!
A Paksi cécó már így is késésben van a pénz nagy részét már le is nyúlták tehát most van igazán szar a palacsintában lekvár helyett !!!
Hajlok arra hogy a csutigörénynek jobb lenne ha csak nem győznének a választásokon, mert így ők mondhatná ,,kérem én kurvára akartam, de nem sikerült,, az igazi vesztes most is a nép lenne mint '45 után mikor fizettük a muszkáknak a jóvátételt, mert az utolsó kopejkát is kihajtják belőlünk az biztos!!!
papa.49
@Mirabilis: Igen azok az ,,elveszett doksik,, a kgb. irattárában, amiket le is lehet porolni ...
Béla333
Fulladjon bele a maga főzte katyvaszba! Remélem magával viszi a többi hazaáruló talpnyaló félázsiai Fideszes mocskot is!
Eladott Ország
@Horizont: Valóban az árokásás a fidesz sajátja, az egyes társadalmi csoportok összeugrasztása.
verőce21
Az a baj, hogy még eddig nem kezdték el az építést, csak a törlesztőrészleteket fizetjük már miatta.
namihami
Nem is akar. Túl sok a pénz(e) az üzletben. És bízhat a birkáiban, azok akkor is hűségesek, ha mindennap másként indokolja a dolgot. Főleg, hogy már időtlen idők óta meg is teszi. És nem csak ez ügyben.
1magyar
Csak úgy táncolhat ki,ha szerződést módosít, nem atom hanem megújuló energiára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.