A Magyarországon menekültstátuszt kapó emberek kilencven százaléka családhoz tartozik, csupán öt százalékuk egyedülálló férfi vagy nő.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
@1magyar: Igazad van, az hírek szerint húszezer állampolgárságot vásároló színes egyéniség sem egyedülálló, bizonyára van családjuk, szaporán utánuk utazó hozzátartozók stb. Akkor mi a különbség, mert az eredmény ugyanaz! Ja hogy azok Orbánnak, Rogánnak, Habonynak tejeltek, ettől már nem is veszélyesek! Vagy ezek mind üldözött keresztények az arab pénzemberek közül?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
elnyomott
"Siewert szerint sem az a megoldás, hogy ki kell nyitni a határokat és be kell engedni mindenkit, hanem arról, hogy emberségesen kezeljük azt a néhány tucat családot, amelyiknek a magyar állam menekültstátuszt adott."

Szerintem ezt nagyon kevesen értik. A zöm vagy mindenkit, vagy senkit.
"Oly korban élek én e földön..." :(
Donáld Tramp
@elnyomott: Ha ennyire elnyomnak irány a nyugat. Vajh meddig, lásd Katalónia.
elnyomott
@Donáld Tramp: te is kétdimenzós gondolkozású vagy, sajnállak.
Donáld Tramp
@elnyomott: És ne gyere azzal hogy ez egy egyedi elszigetelt eset volt, mert nem az lesz..
Donáld Tramp
@elnyomott: Én pedig téged, nagyon is racionális vagyok, túlságosan is az. Az egész világra kiterjesztem a figyelmem, nem csak a mi piciny Európánkra. Semmi jót nem látok, és gondolok, az emberi civilizáció önpusztító, és a felgyorsult technikai tudásunk miatt porig romboljuk magunkat. Egyszerűen nem vagyunk alkalmasak a lét, és a fajfenntartásra. Jut nekünk 5-ezer év ami semmi a többi állatfaj létezéséhez, és ennek a bolygónak az életéhez képest. Hogy mikor jön el a vég, nem tudom de kétlem hogy kihúznánk 2100-ig.
1magyar
Na migránssimogatók! Ugye azt hazudtátok, hogy csak gyerekek - ezek bizony nem és nem üdülni mentek.
nezelodo
@1magyar: Igazad van, az hírek szerint húszezer állampolgárságot vásároló színes egyéniség sem egyedülálló, bizonyára van családjuk, szaporán utánuk utazó hozzátartozók stb. Akkor mi a különbség, mert az eredmény ugyanaz! Ja hogy azok Orbánnak, Rogánnak, Habonynak tejeltek, ettől már nem is veszélyesek! Vagy ezek mind üldözött keresztények az arab pénzemberek közül?
namihami
@1magyar: Csak elviszik a mi általunk befizetett adókat (kötvénykamat) és a MI általunk kibocsájtott, egyébiránt ellenőrizetlen útlevéllel mennek tovább az EU-ba.
És ki tudja, mikor és melyik fog lázítani, robbantani vagy csak élni szeretne--békében.
nezelodo
@1magyar: Honnan tudod? Erdélyi ismerőseim már 2010 körül arról panaszkodtak, hogy a kínai és még sok más náció fontos emberei előbb kaptak állampolgárságot, mint azok, vagy a felmenőik magyarként rekedtek az elcsatolt területeken. Persze van az a pénz, amiért minden ferdeszemüt magyar anya szült, és pöttyös a segge. És szabad az út, magyar útlevéllel az EU-ba, mert így védi meg Orbán Európát a menekültek, és hazardőrök, és a zavarosban halászó üzletemberektől. Ugye Te sem gondolod komolyan?
Veleda
Szerintem meg elszaladt a 24.hu újságírójának a képzelete. Arról volt szó, hogy kirándultak, de egy éjszakát megaludtak volna Őcsényben. Jó lenne egyformán beszélni.
Pálinkás Pál
@nezelodo: Csak halkan kérdezem...aki letesz közel 100 millió forintot a magyar papírért,az szerinted utcán fog nőket zaklatni...teherautóval a tömegbe hajt??Arról nem beszélve hogy többségük már rég elpályázott az uniós papírjával,amiért lepengették a pénzt!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Mert a 300 befogadott családról mit hallottál?
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Te miről beszélsz??? Csak nem róluk???"A családokat a helyi keresztény vezetők igazolásai alapján fogadta be a kormány. Olyan üldözött emberekről van szó, akiknek ténylegesen el kellett menekülniük, hívta fel a figyelmet az emberi erőforrások minisztere. „Őket befogadtuk és erre a jövőben is készen állunk, de csak ezen a biztonságos módon” – hangsúlyozta."
Azért meglehetősen meredek dolog párhuzamot vonni a keresztény,meg a muszlim radikalizmus között!!!
Ne vitatkozz velem,vagy készülj fel előbb,mert így mindig lukra futsz!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Belebuktál a baromságodba és a tudatlanságodba kisgyerek.

Titokban fogadott be ezer keleti keresztény családot Magyarország ...
kereszteny.mandiner.hu/.../20150909_titokban_fogadott_be_ezer_keleti_kereszteny_...
2015. szept. 9. - Titokban fogadott be ezer keleti keresztény családot Magyarország ... „Őket befogadtuk és erre a jövőben is készen állunk, de csak ezen a ...

Erősödő szélsőségek – Félelem és radikalizmus a keresztény ...
www.evangelikus.hu/erosodo-szelsosegek-felelem-radikalizmus
2015. máj. 10. - Az egész világ radikalizálódik. Az iszlám szélsőségekhez hasonlóan a keresztény értékekre oly gyakran hivatkozó hazai szélsőjobb, amelyet ...

Radikális kereszténység - Új Ember
ujember.hu/radikalis-keresztenyseg-az-ima-es-kegyelem-erejeben/
A főpásztor a keresztény radikalizmus szükségességéről beszélt: „Szent Margit hite, kereszténysége radikális volt”, ami az Isten és az ember iránti szeretet ...

Okosoggyá, lassan utoléred durbincs barátodat!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Bónusz:

Belföld: A koptoknak fogalmuk sincs, hol az ezer befogadott ... - NOL.hu
nol.hu/belfold/meglepett-koptok-1562489
2015. szept. 11. - Ezres nagyságrendben fogadtunk be kopt keresztényeket, amikor ... elmúlt években ezrével érkeztek volna kopt keresztények Magyarországra.

A magyarországi koptok nem tudnak az ezer befogadott keresztényről ...
mandiner.hu/.../20150914_a_magyarorszagi_koptok_nem_tudnak_az_ezer_befogad...
2015. szept. 14. - ... családot fogadott be, köztük egyiptomi kopt keresztényeket is. ... „Ezres nagyságrendben fogadtunk be kopt keresztényeket, amikor ...

Valami nagyon nem stimmel a titokban befogadott ezer arab család ...
444.hu/.../valami-nagyon-nem-stimmel-a-titokban-befogadott-ezer-arab-csalad-tortenete...
2015. szept. 10. - Miközben Szíriában és Nigériában is üldözik a keresztényeket, de őket ... amikor menekült családokat fogadtunk be nagy számban titkos akció ...

Annyira titokban fogadtunk be ezer arab családot, hogy annak még a ...
444.hu/.../annyira-titokban-fogadtunk-be-ezer-arab-csaladot-hogy-annak-meg-a-...
2015. szept. 11. - Ezres nagyságrendben fogadtunk be kopt keresztényeket, amikor Egyiptomban üldözték őket". A kérdésre, hogy tud-e mutatni egyet, azt ...
picike1
egy koldus két koldus aztán igy tovább és nagyon szegények leszünk ha a kenyéeret törjuk el a gazdagéknak nem lesz kenyér törésük mert oda nem jut be ez az egy két koldus szóval lesz itt sok koldus még
nezelodo
@Pálinkás Pál: Akkor, ha elpályázott, mert ennyi pénzért sem akar itt maradni, akkor hogyan is védi meg Európát Orbán? Akkor mégiscsak mi eresztjük rájuk őket, és a kifizetett pénz, mégsem ellenőrzés, szűrés, pénzért már nem is terrorista gyanús, hiszen amint a propaganda terjeszti idehaza, van Soros pénzük bőven! Azért beláthatod, sok a kamu, a mellébeszélés, a hazudozás, pénzért még a baltás gyilkos sem gyilkos ugye? Legalább tanulnának meg a fijjuk egyformán hazudni.
Pálinkás Pál
@nezelodo: Mondtam én olyat hogy nem kéne az összes kötvényest visszadobni oda ahonnan jött??Csak arra reagáltam hogy ők személy szerint semmiféle veszélyt nem jelentenek az átlag polgárra,szemben a bezúduló csürhével!!
nezelodo
@Pálinkás Pál: Attól még nem helyes az államkötvényesek beengedése sem, ott sem volt másfajta szűrés, csak a mammon megléte, és a politikai elit harácsolása. Na meg mi lesz, ha a köznek kell visszafizetni a magánzsebekbe vándorolt pénzt?
Amúgy egyetlen népvándorlás sem hozott boldogságot az ott élő népekre soha, még ha a történelem szereplói szebbnél szebb mítoszokat építettek is a saját igazolásukra köréje. A szlovákok pl. a Szvatopluk legenda miatt biztos nem borulnak a nyakunkba.
A jelen népvándorlásban pedig igen jelentős szerepe van a nagyhatalmak "demokrácia exportjának", és a gyarmati múlt számláját is fizetni kell nekik. Jó lenne ebből kimaradnunk, de félek bonyolultabb ez annál, hogy kerítéssel ezt megoldjuk.
Pálinkás Pál
@nezelodo: Tudod nem kerítés kéne,hanem egységes Európai álláspont,ami nem abban merül ki hogy beengedünk mindenkit...Ideíglenesen semmi bajom nem lenne a szírekkel,ha utána visszaküldik őket,és valójában a háború elöl menekültek..de a kontinens tele van boxossal is,ők ugye nem szírek???Azonkívül az elmúlt évek fényében,a menekülteket is szigórúan zárt táborban,amíg visszamehetnek!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.