A Bors kereste meg Havas Henrik két hivatalos munkahelyét, az ATV-t és a kisoroszi önkormányzatot, miután kiderült, hogy a valóságshow-szereplőként ismertté vált Baukó Éva szexuális zaklatással vádolta meg a műsorvezetőt.

Havas tagadta a vádakat, szerinte a lejáratókampányt a Vona Gáborról írt könyvéhez időzítették.

Havas Henriknek az ATV-n saját műsora van, a kisoroszi önkormányzat képviselő-testületébe pedig idén tavasszal választották be. Az ATV a Borssal azt közölte, hogy komolytalannak tartják és nem vizsgálják az ügyet. Havas a Facebookon azt írta, telefonon beszélt vele Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója, és azt mondta, hogy az ATV vezetése kiáll mellette, és valótlannak tartja a vádakat.

A kisoroszi önkormányzatnál az alpolgármester viszont azt mondta, jó lenne, ha Havas tisztázná magát.

„Erről a problémáról még nem tárgyaltunk, de Havas úrnak minél előbb tisztáznia kéne magát, hogy ne vessen rossz fényt a településre. Nem tudjuk eldönteni, hogy igazak-e a felmerült állítások, de elrendelünk egy belső vizsgálatot. Nem volt még erre példa nálunk, de biztosan lesz számonkérés" – mondta Benedek Károly, Kisoroszi alpolgármestere a Borsnak.

(Bors)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
milyen jogon és mit kíván vizsgálódni ez a lüke alpolgármester? Nem hallott még arról, h van bíróság is a volt Magyar Köztársaság területén - ma még legalábbis van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Lány a barátnőjéhez : - ...és azt mondta, hogy ha nem teszek a kedvére, kettévág, mint egy káposztát.
Barátnő : És mi történt ?
Lány : - Látod, egyben vagyok. ..
Baukónak az erkölcsi normái semmilyen műszerrel nem kimutathatóak, így ennek ismeretében bizton állíthatjuk,hogy ezt a nőt nem lehetett molesztálni, mert nincs semmilyen morális értékrendszere.
cikicakk55
@Equus: Na ne!!! Magyar bíróság? Amennyiben havas a FideSS bögyében van,már pedig ott van,akkor nincs az a magyar bíróság amelyik igazat adna neki.
cikicakk55
A Polgármester úr még is milyen tisztázásra gondol? Havas Henrik állítása Áll szemben Baukó Éváéval. nem szeretem havas pökhendi stílusát,de azt a Való Világot,még úgy ahogy néztem.Nem kimondottan minden részt,de annyit igen,hogy lássam az a nő már benn is egy alkoholista kurva volt.Azt nyilatkozta nem rég,hogy havas miatt nyúlt az italhoz,mert nem tudta másképp feldolgozni a megaláztatást. Benn a házban még egy volt a többi közül,így havast sem ismerte.Még is alkoholista jegyeket mutatott,mikor már elfogyott az összes ital és Ő össze öntögette a poharak és az üvegek alján talált maradék italokat.nem érdekelte,hogy bor,wisky,sör,tömény,vagy más ital.Mind ment egybe és be is döntötte. A kijövetele után meg szinte nem volt nap,hogy ne csinált volna részegen valami balhét.Fűvel-fával összefeküdt.havast ismerve,nem hinném ,hogy pont egy ilyen kurvára szorult volna,pont azért,mert már akkor is ronda pofája volt.hazudott még akkor is mikor kérdezett.
csipetke
Havas olyan amilyen,lehet szeretni és nem szeretni,de ez az eset annyira átlátszó,mint a frissen pucovált ablak.Nem Havast kéne vizsgálni,hanem a ribi-különítményt.Baukó és Molnár Anikó zaklatása.A hét legjobb vicce...Havas valami nagyon rondát mondhatott a fideszre,hogy így megszívatják

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.