Papp László – követve Pécs példáját – kijelentette: nincs szükség "álcivil" szervezetekre Debrecenben.Debrecen polgármestere is nemkívánatosnak nyilvánította a "Soros-féle" civil szervezeteket
Fotó: Debrecen.hu

Amíg a Fidesz vezeti Magyarországot, nem engedi, hogy beteljesüljön a Soros-terv – mondta a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn Debrecenben sajtótájékoztatón.

Kósa Lajos hangsúlyozta: elkezdődött Magyarországon azoknak a civil szervezeteknek a szervezése, amelyek részt vesznek az Európai Parlament kötelező betelepítési kvótájának végrehajtásában. Mint mondta, Soros György Debrecenben 130 millió forinttal támogatja azt az Alternatív Közösségek Egyesülete nevű civil szervezetet, amely csak látszólag végez civil tevékenységet, valójában a menekültek betelepítésében, integrációjában és családegyesítésében lesz feladata. Kósa Lajos szerint a szervezet működése átláthatatlan, hiszen a milliárdostól kapott támogatást nem társegyesületeknek adja tovább, hanem úgynevezett csoportoknak, amelyek nem bejegyzett egyesületek, így nem is jogi személyek. Emlékeztetett: Debrecen már kivette a részét a migrációs hullám kezeléséből, és hosszú ideig küzdött azért, hogy végre bezárják a menekülttábort, amely rengeteg problémát okozott az adott városrész lakosainak életében.

"A legkevésbé sem azért zártuk be a menekülttábort, hogy kötelező migrációs betelepítési politikával a Soros-tervnek megfelelően viszontlássuk a migránsokat, csak most már széttelepítve a városban, még akkor sem akarjuk ezt, ha vannak olyan debreceni szerveződések, amelyek ennek az ügynökei szeretnének lenni"

- fogalmazott Kósa Lajos.

Papp László, Debrecen polgármestere elmondta:

határozottan tiltakoznak az ellen, hogy civilnek mondott szervezetek karitatív tevékenység mögé bújva segítsék Soros György tervét. Szerinte ezek politikai szervezetek, ezért civil alapon semmilyen kapcsolatot nem kíván velük fenntartani a város.

Hangsúlyozta: Debrecenben nincs szükség álkaritatív szervezetekre, a város költségvetéséből ugyanis 2,8 milliárd forintot fordítanak szociális tevékenységre. Azok a szervezetek, amelyek azt hangoztatják, hogy szociális alapon akarnak Debrecenben szolgáltatás nyújtani, nem mondanak igazat – fűzte hozzá, és felszólította az Alternatív Közösségek Egyesületét, hogy hagyjon fel politikai tevékenységével.

Pósán László országgyűlési képviselő kiemelte: Debrecen lakossága már többször világossá tette, hogy saját maga szeretné eldönteni, kikkel akar együtt élni, az Alternatív Közösségek Egyesületét pedig arra kérte, ne mossák össze a politikai és a civil munkát, vállalják fel nyíltan, ha politizálnak. Tasó László, a Miniszterelnökség államtitkára emlékeztetett: a magyar emberek már kétszer is világossá tették, hogy mit gondolnak a Soros-tervről, a legutóbbi nemzeti konzultációra 2 millió 349 ezren válaszoltak. Nemzeti ügy lett a migrációs válság kezelése – mondta, hozzátéve, hogy a Soros-terv végrehajtásának jelenleg Magyarország az akadálya.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
bármiről csak a lopásairól terelje a figyelmet a maffiózók társasága. Ezek szerint 2.300.000 magyar él Mo-n. Ez most még elég alábecsültnek tűnik, de hosszútávon valszeg igaz lesz, ha a rablók hatalmon maradnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kookas
mikor adtok a török vezérnek is díszdoktorit ??
Equus
bármiről csak a lopásairól terelje a figyelmet a maffiózók társasága. Ezek szerint 2.300.000 magyar él Mo-n. Ez most még elég alábecsültnek tűnik, de hosszútávon valszeg igaz lesz, ha a rablók hatalmon maradnak.
CsipkeRózsa
Úgy látszik, Orbán kiadta a parancsot, tessékeljék ki mindenhonnan a civil szervezeteket. Szerintem, mindenki ott él, ahol akar, nincs olyan törvény, hogy a polgármesterek engedélye kell hozzá.
mackoka46
Nagyon nem kívánatos, hogy a civil szervezetek felnyissák az ece boca gyalázatosan buta csúszó mászó férgek szemét.
Equus
@durbincs: ennek olyan kicsi az esélye, mint annak, h egy cigányba mennykő csapna belé
quadrocopter
A pártcsicska nem mert ellentmondani!

"Ma hogy érzem magam, főnök?" szindróma! Nyalogány pöcs!

@durbincs: Megint csak érdeklődsz, hogy a kérdőjelek esnek a mancsod alá?
Jól tartod magad! Még mindig egy ótvar buta vagy!
Nessy
érdeklődnék a Pécsi és Debreceni polgármestereknél, hogy ez az "álcivil" tiltás a CÖF nevű kormányzat által finanszírozott társulatra is vonatkozik? Igaz, azok a békamenetelésen kívűl érdemben még nem csináltak semmit. Az uszítás, agymosás, fideszéknél alapkövetelmény.
Sámannus
@CsipkeRózsa: Majd lesz SZER magyarul, mert oroszul úgy tudom még meg van. Az lesz majd a szégyen. Meg az üres áruházak.
Veleda
A pofátlanság határtalan. Nyíltan civil szervezeteket akarnak tönkretenni, helyette működjön a kormány által támogatott CÖF. Majd őket utaztatják buszon állami ünnepségre-bértapsolónak. Egyébként más gyülekezés meg ne legyen, ne hogy terjedjen a propaganda a kormány ellen.
namihami
Viszont lehet Moszkvába repülni.
Ezeknek a debrecenieknek semmi nem jó?!?!
quadrocopter
@durbincs: Debil! Primitív jószág! Megtaláltad már a kaputelefonban a SIM-kártyát? "He?"
quadrocopter
@durbincs: Debil! Primitív jószág! Megtaláltad már a kaputelefonban a SIM-kártyát? "He?" És a "hollát"? He?
quadrocopter
@Horizont: Elvonási tünetei vannak a debilnek...hiányzik a Calgon a marhájának! A fürdő pezsgőtabletta meg nem megy le a torkán, ezért kúpként alkalmazza, a debilje!
quadrocopter
@durbincs: Olyan sötét vagy, mint a vakond belső zsebe.He? Holla?
quadrocopter
@durbincs: Nem menni a magyar még mindig? Bocskoros tirpák!
Debil! Primitív jószág! Megtaláltad már a kaputelefonban a SIM-kártyát? "He?" És a "hollát"? He?
Olyan sötét vagy, mint a vakond belső zsebe.
SystemError
@durbincs: és tudod mit mondanak a sitten az ilyen kis csicskáknak mint te?:) Nem mondanak semmit onnantól, hogy látják nem üt vissza, simán meg fognak kúr...:) Persze sikoltozhatsz meg árulkodhatsz, de annál jobban tömnek majd kicsi Durbincska
SystemError
@durbincs: Na holnapra találjatok ki valami újat, mert unalmasak vagytok..:)
kulabombaafityiszre
@durbincs: Mi van halfarok,megint itt büfögöd a szart?
Herélt kappan röfögésed közepette eszed a gazdád szarát,he?
Igy aztán olyan szarszagu vagy,mint a gazdád aki disznóól takarítás helyett veled
eteti meg a béltermékét.
Kookas
@durbincs: hát nem mind ment haza lásd orbán- farkas és a többi 1millió bodzást.
F_Viktor
Az ostoba orban megint hazhoz ment egy pofonert.
lampa laz
@durbincs: mi van iszaplakó??? Már megint itt esz a rosseb??? Tegnap tán megint ívtál, vagy költötted a prémiumot amit ezért a sok baromságért fizetnek neked???
quadrocopter
@durbincs: Miről ugatsz debil? Csupa ragtapasz a hasad alja, mert véresre vakartad, amint kerested a mini légzőcsövedet hugyozáshoz! Újra témázod mások farkát, hogy kompeezáld a saját csekélységedet, debil?
quadrocopter
@Horizont: Tutira "homár" a debil, elég sűrűn foglalkozik mások farkával!
quadrocopter
Ez a debreceni fekete csávó is román, mint a Kriza?
cs.n.
Modern városok, az. Modern város, ahol a helyi kiskirályok üldözik, aki nem tetszik nekik? Ez nem modern város, hanem visszaút a középkorba. Vagy az ókorba. Grat. Kósa modernvárosminiszternek. Osztogasson kapát, kaszát is a népnek, amivel elkergethetik az életükre törő ádáz sorosbérenc ételosztó milíciákat.
cs.n.
"felszólította az Alternatív Közösségek Egyesületét, hogy hagyjon fel politikai tevékenységével"
Milyen alapon szólítja fel? Egyáltalán mik azok a politikai tevékenységek? A CÖF-öt miért nem szólítja fel?
Desischado
@durbincs: Már megint itt rontod a levegőt, te szellemi nyomorék! Húzzál haza románba illetve a vérbe!

Fideszes banda a debreceni vezetés is, mit lehet várni tőlük?

@quadrocopter: @Horizont: Ezt jól megmondtátok neki! (szakad a röhögéstől) Nem tudjátok, ki lehet egyébként ez a nyomorék, és csak a kérdőjelet ismeri?
papa.49
A ,,város vezetése,, kinyilvánította ,,szopok, nyalok, gombot varrok,, ez a vezető elv !!!
lampa laz
@durbincs: ajánlom figyelmedbe, a kínaiak szerint a megdarált csikóhalak növelik legjobban a férfiasságot...próbálkozz, addig legalább nem kevered itt az iszapot.
Kookas
@cs.n.: de hát a cöf az mi vagyunk mondja ezt a neres geci.
szép új világ
@quadrocopter: Hagyd már rá! Ez gyárilag selejtes. Talán eggyel több lehet az IQ-ja mint egy tyúknak, ami éppen arra elég, hogy ne szarja össze az udvart. Bár ez utóbbira nem vennék mérget.
lampa laz
@Horizont: Ez nem gép, hanem 1 hülye idióta, bár én jól szórakozom rajta. Csak kár hogy ilyen korlátolt a szókincse.
lampa laz
@durbincs: állandóan a szexen jár az a híg agyad , ezek szerint impotens vagy és már csak az emlékeidből élsz, ha egyáltalán megélted gyakorlatban valaha is???
lampa laz
@Horizont: Szerintem, ha sokan írunk neki meg fogja unni és elhúz a sunyiba pi**ba, vagy másnéven bukkan fel majd. De ezzel a módszerrel ki tudjuk őket mindig nyírni innen.
lampa laz
@durbincs: látom kínlódsz már rendesen, a farkadat már rongyosra verted idegességedben, csak Így tovább. Azért figyelj, néha üss mellé h élvezni is tudjad...
lampa laz
@durbincs: nyugodj má le, a hidegvíz jót tesz...
lampa laz
@durbincs: hülye farok, már csak dörzsöléssel tudsz életet lehelni a virslidbe, heee? Vigyázz, mert a végén még elektromos kisülésed lesz, leég a kanócod, azt b*szhatod.
lampa laz
@Horizont: Látod, ki lehet ezt fárasztani, már látszik rajta, h szenved a dög.
lampa laz
@durbincs: elfogyott az erőd miiiii? Pihenj le, de előbb fürgyél le a pocsojába.
quadrocopter
@durbincs: Hány idegen "farkat" markolásztál már te beteg "homár"?
Kisebbrendűségi érzéseidet, csekély méretű légzőcsöved miatt buta "farok"-szöveggel kompenzálod, debil?

Miről nyöszörögsz, bocskoros román debil?
Megtaláltad már a SIM-kártyát a kaputelefonba, te nagyon marha?
A 100-as szög hozzád képest egy mesterséges intelligencia!
lampa laz
@durbincs: a megvilágítás mértékegysége, te sötétség, egyébként @quadrocopter: Tökéletesen lefestett, debillke...
quadrocopter
@durbincs: Hány idegen "farkat" markolásztál már te beteg "homár"?
Kisebbrendűségi érzéseidet, csekély méretű légzőcsöved miatt buta "farok"-szöveggel kompenzálod, debil?

Miről nyöszörögsz, bocskoros román debil?
Megtaláltad már a SIM-kártyát a kaputelefonba, te nagyon marha?
A 100-as szög hozzád képest egy mesterséges intelligencia!
lampa laz
@durbincs: szóval olyan erővel ég az a kopoltyús elméd, h te leszel az egyik fűtőelem az új Paks2-ben., vigyázz, robban!!
lampa laz
@durbincs: buta öreganyád szarcsimbókos picsája
division
Szánalom amit itt műveltek, teljesen igénytelenné tettétek a valaha szebb napokat látott oldalt. Gratulálok hozzá.
quadrocopter
@durbincs: Hány idegen "farkat" markolásztál már te beteg "homár"?
Kisebbrendűségi érzéseidet, csekély méretű légzőcsöved miatt buta "farok"-szöveggel kompenzálod, debil?

Miről nyöszörögsz, bocskoros román debil?
Megtaláltad már a SIM-kártyát a kaputelefonba, te nagyon marha?
A 100-as szög hozzád képest egy mesterséges intelligencia!
Nessy
Szeretném megismerni azokat az önkormányzati önkéntes 'segítőket", aki a várost járva meleg ételt ,ruhát, jó szót visznek a hajléktalanoknak, az elesetteknek!
Nem a jól fűtött irodában kell szónokolni Ner társ!
Nem elég a jót akarni, de tenni, tenni kell! Irta a költő.
Tényleg, lassan elborulnak egyes polgármesterek! Még nem lesz jövőre önkormányzati választás uraim!
tudode
És mi van az "ORBÁN-FÉLE CIVILSZERVEZETTEL" a CÖF-fel.
.
Ki a túró FOGADTA EL a 87 éves, tiszteletreméltó ember TERVÉT.
..
Elfogadás száma/éve/hónap/nap!!!
.
Vagy "csak" ez az agymosott a papagáj kommandó utánozza az első számú, az átkosban nyomuló SOROS BÉRENCÉT, ma közellenségét!!!
quadrocopter
@Nessy: Az egyik megyében a córó' kisz köztisztviselőktől írd és mond, - a többszázezres fizu és egyéb mellékes ellenére - mindössze 40.000 HUF szedtek össze az elesettek részére, pedig a megye hordafellegvár!
Ennyit tudnak a "senkit nem hagyunk az út szélén" röfögő, érzéketlen, harácsoló barmai!
Szégyen!
Nessy
@quadrocopter: Érdekes dolog, hogy amikor segíteni kell, akkor a kis pénzüek 500 - 1000 forintjaiból jön össze a legtöbb adomány. Tisztelet a kivételnek, amikor egy - egy jó érzésű magán személy, vagy vállalkozó nagyobb összeggel beszáll. A tisztelt képviselők, álomtikárok az adományba kapott krumplit, a közpénzből megvett kisebb csomagot nagy csinnadrattával, tv kamerák előtt átadják! Most karácsony előtt a nyugdíjas klubok is eszükbe jutnak, és mennek hercigeskedni!
Természetesen az idősek segítéséről még véletlenül sem tárgyalnak más pártokkal. Álszent egy társulat!
quadrocopter
@Nessy: Ez pontosan így van! Négy segélyszervezet minden évben, karácsony előtt megkeres bennünket - minden évben ugyanazok - és adunk, ezután is fogunk, a lelkiismeretünknek esik jól a támogatás, nekik meg nyilván hasznos és mind a négy hálás köszönettel nyugtázza!
Mi sem Analfa Béla szinten élünk, de annyi mindig volt, hogy jusson e szervezeteknek is!
quadrocopter
@durbincs: Vízköves? Jó lesz helyette a szád is, bár az meg büdös...

Hány idegen "farkat" markolásztál már te beteg "homár"?
Kisebbrendűségi érzéseidet, csekély méretű légzőcsöved miatt buta "farok"-szöveggel kompenzálod, debil?

Miről nyöszörögsz, bocskoros román debil?
Megtaláltad már a SIM-kártyát a kaputelefonba, te nagyon marha?
A 100-as szög hozzád képest egy mesterséges intelligencia!

Székelycsicska!
division
@Horizont: Én már azt csinálom hogy nem írok annak akit nem veszek emberszámba, aki folyton csak anyázik, mert aki ebbe belemegy az maga is élvezi és ezért jár ide fel elsősorban.
quadrocopter
@division: Mi a helyzet szarházi büdös patkány?
Gerincelen pondró, most is hazudozol?
Fényezve menőzől, büdös paraszt?

Figyelj csak mocskos büdös paraszt!

", aki folyton csak anyázik, mert aki ebbe belemegy az maga is élvezi és ezért jár ide fel elsősorban." Ki firkálta ezt, koszos görény?

Hát ezt?
"division
@quadrocopter: A kurva anyádat te mocskos buzi.
december 17., 15:11"

Eltakarodhat a büdös jó kurva anyádba, aki homokért dugott a sivatagban, te hazudozó büdös patkány!
Koszos, sunyi féreg!
Befogtalak - saját mesterkélt valóságodon - koszos pondró!
division
@quadrocopter: Ne felejtsd el hogy ezt te provokáltad ki a sok aljaskodásoddal ( kifordultam önmagamból egyszer az életben), az a stílus amit képviselsz egy meg nem értett kisgyerek szintje, akinek az egyetlen öröme hogy a kormányt szidja meg másokat sérteget. A magadfajtáknak találták ki az ilyen oldalakat elsősorban. Sajnálom hogy ilyet írtam, de létezik egy-két ember aki kitudja hozni ezt is belőlem. Szerintem olvasgasd a saját szösszeneteidet mielőtt másokba nézel bele.
quadrocopter
@division: Ne ugass a mocskos kurva anyádat, te szarházi sunyi féreg, de főleg ne magyarázd magad, tetű. hazudozó koszos patkány!
Megpróbáltad megint másnak beállítani magad, de rábasztál. Tudtam, hogy bejössz te még az én utcámba, te rühes szarházi tetű, kiismertelek már korábban!
Eljött ennek is az ideje!
Patkány!
division
@quadrocopter: Tudod mit? Baszd meg a jó édes anyádat. Abban reménykedj hogy nem jön el soha az a perc hogy egy utcába kerüljünk mert akkor nem sok jóra számíthatsz. Végeztem itt veled, élvezd ki hogy (egyelőre) mocskolódhatsz kedvedre te Cefi klón. Azért Durbincs nálad ezerszer kulturáltabb, bár a való életben te egy senki lehetsz. Na pá, csináld a fesztivált amíg még van rá módod.
quadrocopter
@division: Takarodj a sarki anyádba, te koszos patkány, volt már ember is nagypofájú primitív parasztgyerek is, azóta minden évben koszorút visznek rá, te büdös, buta sunyi, paraszt!
Anyádat kurd szájba, hazudozós koszos, sunyi féreg! Neki menőzz - patkány!
Kielemeztem a pszichédet, a viselkedési struktúrádat, te sunyi patkány - nem tévedtem!
Durbincs? Alatta vagy bőven! Azt a buzit is befogtam, ahogyan téged, te szarházi nullajózsi!
Kevés vagy, mint vörösfenyőben a marxizmus - sunyi f@sz!
quadrocopter
@durbincs: Hány idegen "farkat" markolásztál már te beteg buzzancs?
Kisebbrendűségi érzéseidet, csekély méretű légzőcsöved miatt buta "farok"-szöveggel kompenzálod, debil?

Miről nyöszörögsz, bocskoros román debil?
Megtaláltad már a SIM-kártyát a kaputelefonba, te nagyon marha?
A 100-as szög hozzád képest egy mesterséges intelligencia!
quadrocopter
@durbincs: Hány idegen "farkat" markolásztál már te beteg buzzancs?
Kisebbrendűségi érzéseidet, csekély méretű légzőcsöved miatt buta "farok"-szöveggel kompenzálod, debil?

Miről nyöszörögsz, bocskoros román debil?
Megtaláltad már a SIM-kártyát a kaputelefonba, te nagyon marha?
A 100-as szög hozzád képest egy mesterséges intelligencia!
quadrocopter
@durbincs: Hány idegen "farkat" markolásztál már te beteg buzzancs?
Kisebbrendűségi érzéseidet, csekély méretű légzőcsöved miatt buta "farok"-szöveggel kompenzálod, debil?

Miről nyöszörögsz, bocskoros román debil?
Megtaláltad már a SIM-kártyát a kaputelefonba, te nagyon marha?
A 100-as szög hozzád képest egy mesterséges intelligencia!

Hazaáruló székelycsicska!
division
@durbincs: Hagyd ezt az aberrált barmot, nem éri meg. Ez az egyetlen öröme az életben, egyszer majd agyonveri úgyis egy jobb érzésű ember. Tudod az ilyen itt nagyon bátor a neten, de ahogy régebben is kiderítettem a kapcsolataim révén ki kicsoda itt, róla is meg fogom tudni és akkor majd közhírré tétetik:-))
quadrocopter
@division: Takarodj anyádba, büdös sunyi paraszt, nem tudtál lenyugodni mi? Tetű, megbuktál a fényező hazudozásodon - gerinctelen sunyi patkány!
quadrocopter
@durbincs: Hány idegen "farkat" markolásztál már, te beteg buzzancs?
Kisebbrendűségi érzéseidet, csekély méretű légzőcsöved miatt buta "farok" és "minivirsli" -szöveggel kompenzálod, debil?

Miről nyöszörögsz, bocskoros román debil?
Megtaláltad már a SIM-kártyát a kaputelefonba, te nagyon marha?
A 100-as szög hozzád képest egy mesterséges intelligencia!

Székelycsicska - hazaáruló!
quadrocopter
@durbincs: Zaklatott vagy debil! Nem találtad gatyádban a "mini virslidet"? Elhagyott a fiúd és marad a birka?

Hány idegen "farkat" markolásztál már, te beteg buzzancs?
Kisebbrendűségi érzéseidet, csekély méretű légzőcsöved miatt buta "farok" és "minivirsli" -szöveggel kompenzálod, debil?

Miről nyöszörögsz, bocskoros román debil?
Megtaláltad már a SIM-kártyát a kaputelefonba, te nagyon marha?
A 100-as szög hozzád képest egy mesterséges intelligencia!

Székelycsicska - hazaáruló!
division
@Horizont: Hiába kérted meg, nem hagyja abba. Ez egy ilyen fasz:-) Itt van éjjel, nappal, eltartjuk sajnos.
Aki Én
@division: Figyelj Sandokan! Azért ahhoz kell egy lelkivilág, hogy durbincsot istenítsd.
A kapcsolataid alatt az SZDSZ-es liberális múltadat érted?
Nem derítettél ki te itt semmit, csak kicsit komolyabbnak szeretnéd láttatni magad.
quadrocopter
@division: Anyádat minősítetted te örök vesztes primitív nullajózsi?
Törődj bele, te, a képességeiddel csak bukásra vagy ítélve, amit üres menőzéssel próbálsz kompenzálni, de ez csak a hülyéken megy át!
Addig szopatlak, amíg mozogsz! Majd megtanulod - vagy nem, mert ahhoz is kell egy szint!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.