Közel fél évig tart majd a fokozott ellenőrzés.

Bekeményít a magyar rendőrség

Fokozott ellenőrzést rendelt el az országos rendőrfőkapitány Magyarország teljes közigazgatási területére – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon szerdán.

Azt írták, hogy a rendőrkapitány február 1-jén 0 órától június 30-án 24 óráig rendelte el a fokozott ellenőrzést a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása érdekében.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Választás lesz, rettegés van gagyiéknál, ezért jobb stresszben tartani a rebelliseket! Erre azért még nem volt példa Genyóföldön!
Oroszországban igen!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Öt hónapra rendelik el a fokozott ellenőrzést, ki fél, kik félnek?
human
Nálunk ez azt jelentette, hogy szokatlan helyeken jelennek meg nagyobb számban és gyakrabban. A trafipax is a szokottól eltérő helyen jelent meg. A trafival nincs bajom, de ha hetente leintegetnek az kicsit idegesít.
quadrocopter
Választás lesz, rettegés van gagyiéknál, ezért jobb stresszben tartani a rebelliseket! Erre azért még nem volt példa Genyóföldön!
Oroszországban igen!
Qqberci
Nem lenne egyszerűbb Vityát becsukni? Utána nyugi lenne...
nevemnick
,,...fokozott ellenőrzést a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása érdekében."

Ezt jobb helyeken úgy hívják: teljes készenlétben a zsaruság.
Köb Jani
Abban az országban melynél a rend; a fegyelem; szervezettség-, jogkövető állampolgárainál, magánál a törvényben foglalva tartalmazzák az elvárásokat nem liberalizálják, akkor erre nem lenne szükség. egyáltalán... fél évig tart majd a fokozott ellenőrzés, és utána?
simmering73
Valóban jó lenne tisztázni, mire megy ki a játék. Ha a piroson áthajtó, városban száguldozó, irányjelzőt nem használók megregulázására, akkor feltétlen jó kezdeményezés. Ha viszont a választások miatt van a hasmars, akkor most legalizálják a diktatúrát. Tartok tőle, hogy az utóbbiról van szó. Lehet nosztalgiázni az agyatlan fideszbirkáknak. Milyen szép is volt a rendőrállam.
Equus
tessék örvendeni: még nincs kijárási tilalom. Egy hét múlva az is lehet, mert Soros Györgyök járják be az országot és rongálják a gyerekeknek az agyát. Net, mobilteló használata egyelőre korlátlan még, de...
cs.n.
@simmering73: Inkább az utóbbi, nem kimondottan közúti ellenőrzésről lehet szó. Bárki lehet "gyanús" bárhol.
cs.n.
Valahogy úgy tudom elképzelni ezt a fokozott ellenőrzést, mint mikor 1-2 éve kiugrottam egy este a dohányboltba, aztán a sarkon megállított két rendőr. Igazoljam magam, stb. Biztos nem közlekedtem szabálytalanul, mert egyszerűen csak gyalogoltam a gyalogjárdán. Ahogy ők is. Amúgy roppant udvariasak voltak, még azon se problémáztak, hogy nem volt nálam igazolvány, mert azt a táskámban hordom, azt meg nem vittem arra a pár perces útra. Leellenőrizték a kütyüjükkel az adataimat, megköszönték, viszontlátásra. Nem problémáztam én se ezen, de ha lehet, inkább ne legyen túl gyakori az ilyen ellenőrizgetés. :)
papa.49
Pontosan fogják tudni kiket sűrűn ,,ellenőrizni,, meg az is fogja tudni akit egy nap 3,4 megállítanak ,kocsival, vagy gyalogosan, a telók is veszélyben vannak, lehallgatás ezerrel, mert a hatalom fosik de nagyon !!!
justhpeter
Az Országos Rendőr-főkapitányon kitört a megfelelési kényszer nevű betegség. Ennyi. A beteg kezelhetetlen.
sokanvagyunk
@justhpeter: Befolyásoltság alatt lehetnek, az meg a normálisan közlekedők biztonságának veszélyeztetése.
advocat
Már elnézést! Ha valami 5 hónapig tart, akkor ezek a rendőrök eddig mit csináltak? Mert ez feltehetően több rendőrt is igényel/ne. Vagy csak kimondta, hogy mostantól??? És eddig? Szóval valami nem gömbölyű, csak a rendőri nagyotmondás - választás előtt - jól jön, hogy milyen fasza gyerekek vagyunk? Kell a főnöki szék? Ennyire?
görbetükör
@division: Ja, pont ezért van a nagy készültség, mert félnek! :D
lópicigáspár
@division: Ebben igazad van, de ezt jobb helyen zaklatásnak hívják. Nem mintha eddig felénk nem ezt csinálták volna. A minap Orosháza-Nagylak vonalon (bő 50 km) négyszer meszeltek le este kilenc magasságában a KR emberei közúti ellenőrzés címén! A negyedikkel már nem voltam toleráns! Szerintem nem volt őszinte a mosolya, amikor elmagyaráztam neki a véleményem!
human
@lópicigáspár: Gondolhatod. Nem te voltál az első és az utolsó aki a francba küldte őket olyan szöveggel, hogy miért nem a bűnözőket keresik az átlag polgárok zaklatása helyett.
Tényleg érthetetlen, hogy miért vegzálják a lakosságot.
lópicigáspár
@human: Módszeres félelemkeltés! Göbbelsi módszer! Ellenségkép állítás- harc ellene. Ők a zsidókat üldözték, itt a migránsokat és a cél érdekében minden békés polgárt ellenőriznek. Az eredményt ismerjük...
Eladott Ország
A kis pasas retteg. A rendszer recseg-ropog. Sikerült felpiszkálnia a társadalomnak azt a részét, amelynek eddig eszében sem volt politizálni. Orbán azt hitte, hogy elég lesz a saját híveit tovább fanatizálni, mert velük megint behúzhatja a választást. De ehhez az kell, hogy az ellenzéki oldal széttagolt legyen (amilyen most), az apolitikus réteg pedig továbbra is kussoljon. Orbánra eddig sem az ellenzéki parlamenti pártok jelentettek veszélyt, hanem maga a gondolkodni képes társadalom. Ez ébredt most fel és ezzel nem tud mit kezdeni a kormánypárt.Lépjetek, pajtás. Fegyelmezetten, egységben. És fenyegetőzz csak nyugodtan , provokáld csak a társadalmat. Más esélyed már nem maradt. Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy egy bukás után számotokra nem a kényelmes ellenzéki tengés-lengés következik, hanem kőkemény vizsgálatok és ítéletek. Az életedért futsz, kicsi focista, ha nem is fizikai értelemben. Te is tudod, mi is tudjuk. A hazugságok ideje lassan lejár. Nem kell ahhoz Soros, sem idegen hatalmak, sem pirézek, sem gyíkemberek, hogy megbuktassanak. Az ország polgárai fogják ezt megtenni. Pá, kis huncut.
Sziszifusz
@advocat: 09:00

Egyetértek veled amikor azt írod, hogy ebben az esetben " valami nem gömbölyű".

Magyarországon mindig is voltak fokozott ellenőrzések, amikor jogsértő cselekmények megelőzése, megszakítása és felderítése érdekében fokozták a rendőri jelenléteket és ellenőrzéseket a közterületeken. Ilyenkor un. ellenőrző, áteresztő pontokat hoztak létre, ahol utazó bűnözőket, kőrözött személyeket, valamint szállítmány ellenőrzés során bcs.-ből származó dolgokat kerestek.

Az ilyen tevékenység korábban, általában egy-két napig tartott, nem pedig öt hónapig, folyamatosan.
Az pedig még pikánsabbá teszi a dolgot, hogy ez az ellenőrzés sorozat jó része, választási kampány időszakra esik.
Nem állítom, hogy ennek az akció sorozatnak politikai indíttatása lenne, de mindenesetre furcsa, nagyon furcsa.
kisrigó
@lópicigáspár: Friss történet: déli határ menti falu főterén, a kiskertből hazafelé tartó, a délutáni buszhoz tartó 74 éves ismerősömet megállít a rendőr, hogy "igazolja magát, emelje a kezeit a feje fölé'" Aztán mégis hogy vegyem elő a papírjaimat?- kérdi a bácsi. Megszólal a rendőr autó sofőrje: hagyd, ez nem migráns, hanem Józsi bácsi a kiskertből! Pedig akkor még nem is volt "fokozott ellenőrzés!" Ja, és csak egy kis táska volt a bácsinál, semmi "batyu". Szerintem ez a "fokozott ellenőrzés" csak bepróbálkozás, meg elég tág fogalom, ezzel fognak legalizálni minden túlkapást! Jó lenne, ha a "vakhitüek" is elgondolkodnának a szép jövőnkön!
kokopelli
@Equus: nekem volt feltölthető ,de a regisztrálás után "lenulláztam",és eldobtam!
A qrva anyjukat ellenőrizzék!A telenor már beírta az adatokat amikor vettem és e-
lőször ott feltöltettem! A többihez semmi közük?...".csak nyasgem van!"
A télapót várom es a Gestapó jön? :--((((((
CsipkeRózsa
@Sziszifusz: "Nem állítom, hogy ennek az akció sorozatnak politikai indíttatása lenne, de mindenesetre furcsa, nagyon furcsa."

Szerintem, nyugodtan állíthatod, hogy politikai akciósorozat.
kokopelli
@kisrigó: nem lehet,hogy ez a sajtónak,TV-nek és kúrmánypropagandának
használ a választások előtt?..."Kemények vagyunk mint a "viedia" polgártársak!
Null tolerancia tölgyeim és húrjaim!"
division
@lópicigáspár: Azt én is utálom amikor szándékosan kint felejtett 30 - as tábláknál vannak a mérések, mert bizony amikor mész vagy 100 - al nem valószínű hogy le fogsz lassítani. Ha erre megy ki majd a játék akkor az aljasság valóban.
papa.49
Fosik a szarházi banda, de legfőképpen a csutigörény !!!
kokopelli
@papa.49: ...az egymillió forintos körösztkérdés:
-"Változott a magyar nép hozzáállása az akármihez,az utolsó naptári években?"
-"Nem? Akkor világos! Egyszerű "Schikane"! ;-((
human
@kisrigó: Esetleg még arra gondolok, hogy ha újra megnyerik a választást és újabb fokozatba lép a jogállam leépítése (bíróság központi vezérlésűvé tétele, önkormányzatok önállóságának teljes felszámolása) zavargásokra lehet számítani. A rendőrséget most erre trenírozzák.
nevemnick
@Shikari: tegnap16:10 ,,keresse fel orvosát, gyógyszerészét" - neked kellene kishaver. Eleve furcsa volt, hogy a rettenetes nagy ,,migránsözön" miatt mi a francért kell a rendőrségi és a határvadász állományt ekkora létszámra felduzzasztani, miközben semmit nem tudtak kezdeni velük, ezért néha csak kísérgették, intézkedési jog nélkül a fakabátokat. (vagy félnek, hogy az ellenzék lemásolja a 2006-os dühöngéseiket?)
nevemnick
@Shikari: szoktam pajti. Többek közt bírom azt a videót is, pl. amikor a sztrájkoló perui bányászok támadását a rendőrök ellen - ,,eladják" franciaországi eseménynek. Lehetne folytatni, de elég a kamuoldalak és trollok fosásából.
Ennyi.
nevemnick
@Shikari: veled ellentétben nem gyenge a felfogásom. A faszabukra feltöltött videók 99%-a onnan származik.

Üdv.
kokopelli
@nevemnick: csak azt hiszik el amit ők hamisítottak! Régi komcsi tulajdonság!
A Zorbán család is vörös volt ,de a "Hipó" jobb belátásra bírta őket!Azt nem tud-
tam,hogy az a hazafiságra is egy gyógyszer!? ;-))
kamazuka
Egy frászt.
Fosik a rezsim.
Ha mondjuk netán nagyobb számú egyed haladna a tanyaközpont felé azt ugye meg köll állítani.Bármilyen irányból.Erre vannak a térfigyelő kamerák az informatikát figyelő szolgálatok.
Én ezt tenném!
Legalább legyen időm repülőre szállni.
Nem, vazzeg?
Lepényleső
...s ha az ortodox matek sem segít majd a választási eredményen,akkor jön a szükségállapot
s csak azért is marad polpot. Onnantól végképp feledheted a szabadságod,s ha rendőr vagy,
eldöntheted miképp állítod majd elő atyafiságod. Ennek biztos előszele amikor máról-holnapra,
vezényelnek az ország különböző pontjaira. Tudnod kell,hogy apád,anyád fivéred kerül majd
olyannal szembe,mint te aki máshová lett vezényelve. Csak azért,hogy bármilyen embertelen
parancs könnyebben legyen teljesítve. Ám vésd az észbe,amint te ott meg teszed amit
otthon nem tennél,azt teszik társaid azokkal akiket te gyerekkorod óta szerettél.
kokopelli
Nem tudom,hogy miért "A fösvény" Moliere-től ugrik be nálam, ha
ilyen tetvek rinyálnak? Féltik a nehéz becsületes munkával összegyűjtöttet,
és a megérdemelt felelősségteljes munkahelyüket! ;-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.